Перейти до змісту

Вибір авто Subaru складність обслуговування чи варто...

sanjul

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня! Стою перед вибором першого авто. Купівля швидше з США. Сподобався Subaru crosstrek але читаю про вартість та складність обслуговування (особливості опозитного двигуна тощо). Підкажіть хто має чи чув/бачив це міф чи реально можуть бути фінансові і не тільки проблеми з ремонтом та обслуговуванням? 

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Купуючи ПЕРШЕ авто , напевно варто таки взяти народне,безпроблемно та ліквідне.

Тобто навчився їздити,обслуговувати доглядати- легко і швидко продав,далі береш складніші.

Опубліковано

я б радив почитати форум субару, там задавати такі питання.

був у мене аутбек 2007р. з запчастинами особливих проблем не було.

Робили регулювання клапанів, замовив сальнікі клапанів, так кожен сальник був в окремому пакетику з логотипом субару :)

Все оригінал, відповідно якісне, відповідно дорожче.

З мінусів:

- шумки салоне - нема

- сидіння вкрай не зручні (як на мене)

- не вистачало ваговських "фішок"

Пі.Сі. колись читав що з дизелями в них не дуже вийшло

Опубліковано
5 часов назад, Nokian сказал:

В крепких машинах мотори не застукають)

Надійність двигунів ніколи не була сильною стороною субару.

Взагалі то двигун це всього навсього запчастина яку можна замінити, питання тільки в ціні. 

А от кузов це зовсім інша справа тому що кузов це по суті і є саме авто і авто існує поки живий кузов.

І от якраз на кузов треба звертати увагу в першу чергу і саме кузов має бути крепким і стійким до корозії.

Опубліковано
5 часов назад, Cherman сказал:

Я якось спробував її розпитати про технічні нюанси, але вона на мене виставила очі, тіпа - що це таке ви в мене питаєте, побачите чоловіка, от в нього і розпитуйте.:lol: 

:D ахаха, знайшов що в баби спитати)) Добре що вона знає куди ключ вставляється і бінзін заливається)

Опубліковано

Мені якось ріже око словосполучення перше авто разом зі словом обслуговування. Ви Спаравді збираєтесь знайомитись з авто і самому вчитись обслуговувати?  Бо взагалі то ремонтують на сто і вартість обслуговування не так сильно відрізняється, не залежно яка у Вас марка. Тим більше якщо береться биток {чи не биток) з Сша, то підбирається свіжий рік, нормальний пробіг і все це пробивається по карфаксу і машина  бере і їздить тільки розхідники замінюй.  Скільки знаю людей які їздять на авто з Америки по технічній частині, двигун,  підвіска, проблем 0. Можуть бути лише нюанси з кпп {якщо  вона невдала для певних моделей) і електронною частиною ( особливо якщо машина після потопу). 

Опубліковано
15 minutes ago, vrm said:

авто з Америки по технічній частині, двигун,  підвіска, проблем 0. 

ага, особливо якщо двигун GDI...

Опубліковано
11 часов назад, vrm сказал:

Мені якось ріже око словосполучення перше авто разом зі словом обслуговування. Ви Спаравді збираєтесь знайомитись з авто і самому вчитись обслуговувати?  Бо взагалі то ремонтують на сто і вартість обслуговування не так сильно відрізняється, не залежно яка у Вас марка. Тим більше якщо береться биток {чи не биток) з Сша, то підбирається свіжий рік, нормальний пробіг і все це пробивається по карфаксу і машина  бере і їздить тільки розхідники замінюй.  Скільки знаю людей які їздять на авто з Америки по технічній частині, двигун,  підвіска, проблем 0. Можуть бути лише нюанси з кпп {якщо  вона невдала для певних моделей) і електронною частиною ( особливо якщо машина після потопу). 

) Сам не обслуговуватиму звичайно, я про вартість запчастин та ремонту...Особливо опозитного двигуна!

Опубліковано
18 часов назад, Nokian сказал:

Купуючи ПЕРШЕ авто , напевно варто таки взяти народне,безпроблемно та ліквідне.

Тобто навчився їздити,обслуговувати доглядати- легко і швидко продав,далі береш складніші.

Ну другий претендент, авто з Європи nissan qashqai (друге покоління) з варіатором та  пробігом в районі 130 тис.(

Опубліковано
57 minutes ago, sanjul said:

Ну другий претендент, авто з Європи nissan qashqai (друге покоління) з варіатором та  пробігом в районі 130 тис.(

варіатор - не найкраща акпп

Опубліковано
3 hours ago, Юріч said:

Яка найкраща?

найкраща - гідротрансформатор (не в плані швидкості перемикання а в плані експлуатаційних витрат на б-у авто)

якщо мова про нову автівку - можна брати DSG але з мокрим щепленням

Опубліковано
В 18.08.2020 в 21:45, Litovets сказал:

Надійність двигунів ніколи не була сильною стороною субару.

Взагалі то двигун це всього навсього запчастина яку можна замінити, питання тільки в ціні. 

Знайомий міняв застуканий дизель Субару 2010р, знайшов в Литві за 3000 дол. але і з тим довго грався поки добився більш-менш нормальної роботи щоб вигнати на базар.

Опубліковано
В 18.08.2020 в 22:54, vrm сказал:

.. Бо взагалі то ремонтують на сто і вартість обслуговування не так сильно відрізняється, не залежно яка у Вас марка

Це Ваше особисте припущення. Відрізняється ще й дуже.

Навіть на шиномонтажі розцінки різні в залежності від авто.

Є такі моделі авто, які в Луцьку навіть ніхто не хоче брати в ремонт.  Подружка їздить на Volvo XC60, то для того щоб просто помилки зчитати - треба було їхати в Львів, бо тут ніхто не  міг...

А щодо СТО, Луцьких типу авторизованих, то вони не дають ніяких гарантій на ремонт авто не їхнього бренду,  якщо запчастини Ви купуєте самостійно, а не в них.

Опубліковано

Вартість ремонту разюче відрізняється і в межах одного бренду,залежно від моделі та року випуску.

На офіційні СТО я їздив би лише в разі  коли машина на гарантії.

І то.

Опубліковано
13 хвилин тому, Cherman сказано:

Порш Кайенн теж би заганяли до дядьків в гараж?

Дивлячись, що робити треба. Якшо колесо підкачати чи скло від мух потерти, можна і до дядьків.

Опубліковано
11 хвилин тому, Cherman сказано:

Підкачування колес чи протирання скла - це не роботи по гарантії.

З цією фразою не поспориш.

Хоча лінь читати умови гарантії на покришки.

п.с. Наприклад, Нокіан може дати розширену гарантію на покришки.

Опубліковано
47 минут назад, Cherman сказал:

Порш Кайенн теж би заганяли до дядьків в гараж?

я ж Прадо заганяю :D Якщо по ходовій, то каєн нічим особливим, мабуть, від інших авто не відрізняєтся. А якщо специфічна якась поломка, то вже взагалі пофіг, гаражи чи СТО, головне щоб знайшовся той, хто зробить

Опубліковано
21 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

п.с. Наприклад, Нокіан може дати розширену гарантію на покришки.

походу ми чогось не знаєм :0016:

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

та таки ж тормоз :0016: Пояснюю, на борді є персонаж, під ніком Nokian, який таки читаєтся як Нокіан, відповідно я й пошуткував відносно його різнобічності, і в політиці, і в медицині, і в курсах валют шарить, не говорячи вже про мобільні телефони, а тут ше й виявляєтся, що розширену гарантію на шини видає :)  А ти знов подумав0 що хтось не знає основних марок шин :0016:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...