Перейти до змісту

Стрілянина Театральний майдан

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
3 годин тому, Basil сказано:

Хто має посилання на Полтавську борду?

У них там самий відомий блогер України. Їм борда не потрібна.

• Відповідей 1,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
12 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

про обрання запобіжного засобу

відпустять на поруки зе? вони ж найшли спільну мову

Опубліковано
Щойно, $ΩLΩMΩN сказано:

Полтавский террорист отпустил заложника и скрылся в лесу — СМИ

https://delo.ua/econonomyandpoliticsinukraine/poltavskij-terrorist-370913/

а ти писав, що взяли...

Опубліковано
35 минут назад, MACCEN сказал:

може перейдіть на спілкування в приватні повідомлення, або десь за чашкою пивка :) 

Ну я ж твої роздуми (довго обирав слово, щоб не образити) як треба правильно проводити антитерористичні операції читав і ні куди тебе не посилав, тепер ти терпи. ;) 

Я чи не єдина людина в цій темі, яка писала виключно по темі, навіть не даючи власних коментарів, поки не завершилась операція. І політику сюди не я притягнув, тому не варто вішати на мене всіх собак.

Опубліковано

Слухав засідання, говіркий Максим. Про АТО, захоплення територій, світових політиків згадав. Окремі журналісти, звісно, ще той рівень :closedeyes:.

Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

А я тут при чому? Я не казав, що ви странний.

Ти не ходиш на вибори, даючи можливість іншим обирати за тебе, але результат тебе все рівно не влаштовує.

Самая большая глупость — это делать тоже самое и надеяться на другой результат.

апд. Головне забув написати: З твоєї політичної позиції весь наш мінісрачик і почався. А потім мене странним назвали. Не ходиш на вибори ти, а странний я. Абідна.

Опубліковано
4 minutes ago, nickel said:

Ти не ходиш на вибори, даючи можливість іншим обирати за тебе, але результат тебе все рівно не влаштовує.

Самая большая глупость — это делать тоже самое и надеяться на другой результат.

Я теж не ходив на вибори декілька разів бо обирати з запропонованих гівняних варіантів не має жодного сенсу.
І при таких варіантах розумів що результат буде лише гірший. Так що вислів не канає в даному випадку.

Опубліковано
2 хвилин тому, Соромітник сказано:

Я теж не ходив на вибори декілька разів бо обирати з запропонованих гівняних варіантів не має жодного сенсу.
І при таких варіантах розумів що результат буде лише гірший. Так що вислів так собі в даному випадку.

Радий бачити. Бо після останнього спілкування з вами ви аж пів року на борду не хотіли заходити :)

Опубліковано
1 minute ago, $ΩLΩMΩN said:

Радий бачити. Бо після останнього спілкування з вами ви аж пів року на борду не хотіли заходити :)

Ці прояви "доброзичливості" недоречні :)
Бігло переглянув тему — ніфіга не міняється :)

Опубліковано

Підозрюваний у теракті Максим Кривош відмовився вставати перед суддею.

«Я перед судом підніматися не буду. Піднімаюся перед тим, кого поважаю», – сказав він.

Також він додав, що не має місця проживання, але нібито ще одружений і має дитину.

Опубліковано

Помітив одну закономірність борди: якщо якась тема за пару годин часу виросла на 3-5 сторінок - це вірна ознака того, що хтось в ній почав між собою сратись і давно не по темі :)

Опубліковано
6 минут назад, SergLutsk сказал:

Помітив одну закономірність борди: якщо якась тема за пару годин часу виросла на 3-5 сторінок - це вірна ознака того, що хтось в ній почав між собою сратись і давно не по темі :)

Не вірна. 22 сторінки за день і жодного срача. Вгадаєш тему?

Відповідь:

Спойлер

ця

Опубліковано
4 минуты назад, flashmax сказал:

путніх доводів що це постанова, не прозвучало

Це ж Балашов, які доводи? Він в цьому спец чи що?

Балашов чим старіший стає тим більше на Жириновсьокго стає схожим і це не комплімент. :)

Опубліковано

цікаво все виходить терорист каже, що ніхто не виконав його вимогу крім Зеленський, всім тіпа насрати. Каже могли б виступити хоть хтось, а на другий день спростувати що сказав це примусово і все. Ніхто не ворухнув пальцем з перечислених людей щоб врятувати життя заручників.

І якось так, реально зараз в багатьох може "пригоріти" дійсно, тож не просили голим пройтися по вулиці, і сказати пару слів. Навіть духовенство не виступило. Тепер треба зробити висновки правильні всім.

Так бороритись як він з системою не правильно, якщо хотів щось довести, то страждати повинні винні, а не безневинні люди з автобуса це факт. Хоча якби був захват тих всіх людей скажем так у автобусі нехай гіпотетично, цікаво якби то вже простий люд реагував, як в гладиаторські часи палець піднімали б до гори, чи може вниз (знищити їх всіх нафіг). :)

Опубліковано
27 хвилин тому, MACCEN сказано:

ніхто не виконав його вимогу

як таких переговорів не було, дзвонив йому людяний, а після того став випускати заручників, а потім здався. Тепер хвалить зе, а люди хвалять його, бо добрий... сюр

Опубліковано
49 хвилин тому, Oberegy сказано:

як таких переговорів не було, дзвонив йому людяний, а після того став випускати заручників, а потім здався. Тепер хвалить зе, а люди хвалять його, бо добрий... сюр

Зе!МляНє.

Опубліковано
2 часа назад, jurgen007 сказал:

Як побачив відео подумав що Поярков в кабінці сидить, ззовні схожий і такийже придурошний.

Бл... А я півдня ламаю голову, на кого він так схожий.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...