Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 29.06.2020 в 15:32, vadiq сказал:

..найперспективніший район наразі вважаю прилеглі вулиці до парку 900-річчя. що можете сказати про цей район? покровський там поряд будує зі слів реклами найтехнологічнішу новобудову луцька, і заодно проводить реконструкцію прилеглої до парку 900-річчя території по сапалаївці, на рівні сіті-парку, як він казав в недавньому інтерв'ю

От так виглядає зараз вода в Сапалаївці в парку 900-річчя Луцька... А друге фото- це вигляд на найелітнійший (за версією Покровського) будинок Луцька. Фото зроблено з кінця парковки Казкової оселі (теж Покровського). Знизу зліва де дерева - Сапалаївка. З місяця де робилось фото - смердить конкретно... Що робити з такою водою??? Річку в цьому місці "чистили" здається в 2014-2015 роках...

Спойлер

1.thumb.jpg.e4eff37f453168acedbfa28a47bb33da.jpg2.thumb.jpg.5049a6aef5154e31a53c7b0a98d58413.jpg

• Cумний 1
  • +1 5
  • Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
8 хвилин тому, Alex S сказано:

Не мій район ,нічого в нему мені не подобається.Навіть близько ,в порівнянні з тими ,що дивився...Шапками не закидуйте ,хтів сказати правдиво ,те що сам відчув і побачив.

Якщо по темі, то коли люди кажуть нічого не подобається або все подобається, у більшості випадків - це неправда. Це з власного досвіду. А що саме не сподобалось? По яких вулицях їздили? На що звертали увагу?

• +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, Alex S сказано:

Мені з явилося відчуття ,що я не Луцьку ,а в якомусь маленькому смт України тисяч на 10 мешканців ,тільки замість п ятиповерхівок - дев’ятини

Це і є фішка району Гнідава. Ніби й в Луцьку а ніби й ні. Але як кажуть: на вкус і цвет...

• +1 4
Опубліковано
12 часов назад, Alex S сказал:

Знаєш ,довго писати і особливо часу не маю. Ну от не подобається і все. І по Мамсурова та промка ,і базачик той несщасний ,і автобуси ,що стоять як в селі три в ряд і щось чекають на межі приватного сектору і дев ятиповерхівок... Одним словом ,якщо це не бабушка залишила ,чи батьківська квартира ,то я б собі чи дітям ,за готівку ,житло б там не купував би для ПМЖ. А там доказувати можна що завгодно.... особливо ,коли ти там живеш. Мені з явилося відчуття ,що я не Луцьку ,а в якомусь маленькому смт України тисяч на 10 мешканців ,тільки замість п ятиповерхівок - дев’ятини

. Не моє і все тут.

Зрозуміло, що це далеко не новий і не елітний район. Тут треба пожити, щоб побачити плюси. Бєглим взглядом район не сподобається, особливо власникам звіроферм. Якщо б в мене було багато грошей і стояла задача купити дітям квартиру на пмж, я б розглядав нові будинки, але з хорошими дворами і щоб не дуже людно. Місце біля Сапалаївки, район вул 8 березня, мені нравиться інтуітивно...як би в серці міста, але не сильно прохідне. 

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
15 часов назад, Alex S сказал:

Шановні Гпзюки.... що я хочу вам сказати... З шестимісячною відсутністю в місті ,СПЕЦІАЛЬНО ,вчора вечорі машиною і сьогодні зранку мотоциклом проїхався містом. І якби свіжими очима ,з великою перервою в часі ,придивився до чотирьох районів. 40-33, 55,центр,ЛПЗ. Якщо одним реченням ,про враження до ГПЗ, то гавно -пшоли, гавно -мйод і дєдушка -пшеловод....Не мій район ,нічого в нему мені не подобається.Навіть близько ,в порівнянні з тими ,що дивився...Шапками не закидуйте ,хтів сказати правдиво ,те що сам відчув і побачив.

ще на ГПЗ відразу кидається в очі засилля бродячих собак

• +1 3
Опубліковано
2 хвилин тому, Polystar сказано:

ще на ГПЗ відразу кидається в очі засилля бродячих собак

Так, є таке. Але один плюс, що вони в більшості стерилізовані. Там на Мамсурова є КП Ласка, яке зайається безпритльними собаками. От близкість і дається в знаки.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
10 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Так, є таке. Але один плюс, що вони в більшості стерилізовані. Там на Мамсурова є КП Ласка, яке зайається безпритльними собаками. От близкість і дається в знаки.

під час карантину в березні-квітні, пси збивались в голодні зграї і вели себе агресивно, виглядало то трохи трешово

• +1 1
Опубліковано
28 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Близкість Ласки давалася взнаки, коли ним керувала Дана Новарчук. Вона стерилізувала псів і щоб далеко не везти, випускала на ДПЗ. Зараз її відсторонили, але вона вже вкурила тему і створила іншу фірму "Порятунок чотирилапих". Шукає по всій Україні замовлення від місцевої влади, на відлов і стерилізацію тварин і звозить все те в Луцьк. Знаючі кажуть, що вона навіть не стерилізує, а втіхаря випускає відловлених в інших містах тварин. Коли була в Ласці, то випускала лише на ДПЗ, а тепер по всьому місту, а може й області. Вона знаходить проблему (місто де стало багато собак), відловлює їх і випускає в іншому місці. Замовник задоволений, бо в його місті собак поменшало, але виникає проблема в іншому місці і там знову з'являється Новарчук і пропонує вирішити питання. Вєчний бізнес і головне гуманний, жоден пес не постраждав.

Але собак на ДПЗ дійсно багато ще з часів її керування Ласкою і одна з них мене таки вкусила в лютому-березні. Шкода, що ізоніазид продають лише по рецепту, так би вже закрив питання з тим песиком.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
38 минут назад, Cherman сказал:

Проходив курс лікування від сказу?

Ні, але став боятися води і кусаюся.

апд. Собак підкормлюють на ринку м'ясні магазини, то ті пси навіть далеко не відходять від них, щоб не прогавити обрізки. І навіть знають графік привозу товару. Коли має приїхати машина, то усі збігаються, навіть якщо побігли за якоюсь сучкою. В обшем  була можливість спостерігати чи з агресором все добре, без лишніх уколів. Я якраз на вигрузку попав і мав необережність йти швидко біля ще не кормлених псів.

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 6
Опубліковано
В 18.07.2020 в 22:39, nickel сказал:

Хто знає чий це сінокос?

Сам спитав, сам відповідаю (нашептали), Яручика (сільський голова) і Москвича (той що заправляє по всьому селу світлом, водою, газом і т.д.)

• +1 2
Опубліковано
5 хвилин тому, nickel сказано:

Сам спитав, сам відповідаю (нашептали), Яручика (сільський голова) і Москвича (той що заправляє по всьому селу світлом, водою, газом і т.д.)

Це ж лівий берег річки - тобто долина, не бояться що затопить?

• +1 2
Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Це ж лівий берег річки - тобто долина, не бояться що затопить?

Там не затопить, це ж не Рованці. В Боратині, принаймні в тому місці, лівий берег навпаки дуже високий з великими обривами.

• +1 3
Опубліковано
10 часов назад, Cherman сказал:

Коли вибираєшся туди по справах, то реально, наче в Ківерці з'їздив. І ментально,

От нашо та мова про Ківерці? Район як район, не гірший, а може й кращий ніж 33, 40, 55, привокзальний...Просто якщо тобі далеко сюди, то таке відчуття. Я переміщаюся завжди на авто, то мені любий куточок Луцька в 10 хвилинах їзди. І досить давати оцінку тим районам, де не жили, звучить необ'єктивно і образливо.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, Cherman сказал:

Тема ж для того і створена, щоб обсирати

Да, але ж не ЛПЗ. Тема мала називатися "Який найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька і чому саме ЛПЗ?", але є обмеження на кількість символів в назві темі, тому прийшлося вкоротити. Прошу віднестися з розумінням і не зазіхати на святе. :)

Змінено користувачем nickel
  • Ха-ха 7
  • +1 2
Опубліковано

Стосовно собак. На ЛПЗ мене майже кожна дворняга знає. Кожен ранок іду на зупинку і бачу одні і ті ж морди (це я про собак). Майже всі з міткою про стерилізацію на вусі. То вони на мене навіть не реагують. А як пригадую коли жив в центрі і в парку без намордника гуляли бійцівські породи собак, оце жесть. Враховуючи багато сумних випадків по Україні.

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано
7 часов назад, Cherman сказал:

З ЛПЗ почали, бо звідти багато бордовців.:) Зараз, дійде черга і до інших районів.

ЛПЗ - не тільки дало світу багато бордівців, це взагалі колиска цивілізації.

• Ха-ха 5
Опубліковано
2 часа назад, $ΩLΩMΩN сказал:

На ЛПЗ мене майже кожна дворняга знає. Кожен ранок іду на зупинку і бачу одні і ті ж морди (це я про собак). 

Не повіриш, я також так вважав.

• Cумний 2
  • +1 2
Опубліковано
18 часов назад, Cherman сказал:

, але якщо тільки в авто скрізь їздити, то геморой заробиш

Скільки того геморою, вирізав - і далі їздиш :D

• Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано
On 28.07.2020 at 13:25, nickel сказано:

Ні, але став боятися води і кусаюся.

апд. Собак підкормлюють на ринку м'ясні магазини, то ті пси навіть далеко не відходять від них, щоб не прогавити обрізки. І навіть знають графік привозу товару. Коли має приїхати машина, то усі збігаються, навіть якщо побігли за якоюсь сучкою. В обшем  була можливість спостерігати чи з агресором все добре, без лишніх уколів. Я якраз на вигрузку попав і мав необережність йти швидко біля ще не кормлених псів.

все як у людей.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, $ΩLΩMΩN сказано:

А чому зараз не чути звукових ударів від рекативних літаків? Їм що, заборонили літати на надзвукових швидкостях?

мдя, буквально кілька днів тому в Іваничівському районі так бабахнуло - що люди аж в МНС телефонували, виявилось - якраз літак долав барьєр.

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано

писали, що на ГПЗ багато собак. Причина проста: дворняги знають у якому районі найбільше добрих людей.

У Луцьку зранку невідомі постріляли собак (фото 18+)

У Луцьку в районі вулиці Софії Ковалевської невідомі постріляли собак.

• Cумний 2
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...