Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 минут назад, Alex S сказал:

Наші жони - пушкі заряжони....А я тобі наведу приклад ,коли дружина дуже навіть хотіла жити в будинку ,поки він будувався чоловіком ....мріяла про троянди, про камін ,про собачку в вольєрі і тд.Це В. Омеляник.Прекрасний великий будинок, на горбку ,американка під ключ. І через першу зиму, почала чоловіку не пальчиком біля лоба крутити, а тими пальчиками ..мозок прокручувати.. - Куди ти мене в це село привіз ,а на хєра це все нада! На другу зиму кинула нахєр ту хату і переїхала з дітьми в свою трьошку на ТАМ ТАМі ,попередньо вигнавши квартирантів. І живуть вони там досі щасливі і задоволені життям.Будинок в продажу другий рік ...більше ніж пів ціни. 

Ну всяке буває.... Я вже життя мріяв про будинок. Може того, що виріс в селі.

Ну й жінці сподобалось. Особливо в карантин. Казала, якби весь карантин сиділи в квартирі, то напевно розвелися б)) Достали б один одного. 

А так в будинку є де сховатись один від одного))

• +1 3
  • Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
11 хвилин тому, Alex S сказано:

Наші жони - пушкі заряжони....А я тобі наведу приклад ,коли дружина дуже навіть хотіла жити в будинку ,поки він будувався чоловіком ....мріяла про троянди, про камін ,про собачку в вольєрі і тд.Це В. Омеляник.Прекрасний великий будинок, на горбку ,американка під ключ. І через першу зиму, почала чоловіку не пальчиком біля лоба крутити, а тими пальчиками ..мозок прокручувати.. - Куди ти мене в це село привіз ,а на хєра це все нада! На другу зиму кинула нахєр ту хату і переїхала з дітьми в свою трьошку на ТАМ ТАМі ,попередньо вигнавши квартирантів. І живуть вони там досі щасливі і задоволені життям.Будинок в продажу другий рік ...більше ніж пів ціни. 

Мої сусіди продали квартиру в Колізеї, купили хату в Ліпінах. Пожили, пораділи, продали - купили старішу квартиру в іншому районі.

• Ха-ха 2
  • +1 2
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

В куркульському ідеалі - мати квартиру в "найкращому і найкомфортнішом районі", і будинок в передмісті.:)

Оце про мене. Але так скажу - я за квартиру. Ну його нафіг той будинок...шашличок поїсиш раз в місяць, а повкалувати біля будинку цілий рік.

• +1 4
Опубліковано
Только что, Юріч сказал:

Оце про мене. Але так скажу - я за квартиру. Ну його нафіг той будинок...шашличок поїсиш раз в місяць, а повкалувати біля будинку цілий рік.

Незна шо там вкалувати...

Раз в 2 тижні приїжає спеціально навчена людина, косить газон. І всьо. Вся робота

Ну дерева ще пообрізати раз в рік.

А шашличок раз в тиждень))

• +1 3
Опубліковано
3 минуты назад, WebTraveller сказал:

Раз в 2 тижні приїжає спеціально навчена людина, косить газон. І всьо. Вся робота

Скільки бере такий садівник?

• Ха-ха 1
Опубліковано
Только что, WebTraveller сказал:

Ну якщо є лишні гроші, то мона і навчену людину.. А так....взимку сніг чистити, весною-літом зілля рвати, газон косити, дерева кущі підрізати, білити, доглядати, осінню листя прибирати...щось під фарбувати-поремонтувати на вулиці...А шашлик раз в тиждень, по перше жирно,  по друге надоїсть, по третє здоров'я не вистачить так часто бухати :D

• Ха-ха 4
  • +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Юріч сказал:

А так....взимку сніг чистити, весною-літом зілля рвати, газон косити, дерева кущі підрізати, білити, доглядати, осінню листя прибирати...щось під фарбувати-поремонтувати на вулиці...А шашлик раз в тиждень, по перше жирно,  по друге надоїсть, по третє здоров'я не вистачить так часто бухати :D

Цієї зими ні разу не чистив))

ну а взагалі це не важко лопатою 15 хв попрацювати. І для здоров"я корисно.

Зілля за 2 роки, що живу ні разу не рвав. Нема зілля. Городу теж нема.

Ну да. побілити дерева. Моїх 20 фруктових займає півчаса. І це раз в рік. Не бачу проблеми

З шашликом згідний)) здоров"я часто не вистачає раз в тиждень. Але приходиться

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, WebTraveller сказано:

За приїзд. 16 соток

У тебе центральна каналізація чи септик?

Водогін центральний чи скважина з насосом?

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Кран в квартирі зламався, духовка, плитка газова, бойлер треба почистити. Світло в квартирі теж пропадає.

Сусіди зверху залили. Збоку придурки живуть, кричать по ночам...

В квартирі теж можна кучу роботи знайти якщо захотіти. І теж безкоштовно ніхто цього ремонтувати не буде

Твердопаливного котла нема, дружині з цим паритись не треба. Все на електриці. Виставив температуру потрібну і кайфуєш

Септик за 2 роки заповнився ну може на куба 3. А всього 18. Тобто викачувати років 10 точно ще не треба буде. Ну правда хімію сиплю час від часу

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, alexvvv сказал:

аналогічно краще не купувати автомобіль, бо ж його також треба обслуговувати і десь ставити 

Ага. І не женитись, бо ж жінка буде гроші клянчити))

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, WebTraveller сказано:

Ага. І не женитись, бо ж жінка буде гроші клянчити))

ну жінка ж це відпрацьовує

Опубліковано

Ні. В місті буваєм майже кожен день

Дружина на роботу через день їздить, чи малого в школу треба везти

Тобто на тиждень про запас ніхто не закупляється.

Ну а нудьга... Незнаю.. Чим нудьга в квартирі відрізняється від нудьги в будинку?))

Опубліковано
On 16.07.2020 at 14:26, paksivatova сказано:

От скажіть,в якому багатоквартирному будинку ви можете вийти відразу на берег річки і посмажити шашлики чи просто прогулятися?

Я особисто інших таких місць не знаю.

ЖК Над Рікою, ЖК Суперенова.

Опубліковано
22 хвилин тому, Cherman сказано:

Захотілося в час ночі морозива, а в холодильнику нема - взяв, вийшов та купив.

Ага, декому в 3 часа ночі в бібліотеку хочеться.

Спойлер

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 час назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Заходив недавно у "будики-колодязі" (типу Колізей) на Кравчука-Зацепи.

Люди, як ви там живете? Мурашик.

То до Атланта і Яровиці краще взагалі і юлизько не підходити.

• +1 1
Опубліковано
11 годин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

ЖК Над Рікою, ЖК Суперенова.

Ще додам ЖК Форрест, у дворі мангал+поряд річка і ставочкі. Рибалка+шашлик як добрий день. Шашлик мона і біля ставочків робити.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Alex S сказано:

Жесть. І чому кажуть, що 33-й 40-й хороший для проживання? У мене на ЛПЗ у дворі і стоянка і гаражі для автомобілів.

Опубліковано
7 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Жесть. І чому кажуть, що 33-й 40-й хороший для проживання? У мене на ЛПЗ у дворі і стоянка і гаражі для автомобілів.

Ну так зайди в совковий 33-й і 40-й і побачиш те ж саме, що і на ДПЗ.

• +1 1
Опубліковано
11 часов назад, Cherman сказал:

Я так розумію, будинок в тебе новий. Так, якщо будинок "свіжий" і там все зроблено правильно, то можна жити і не тужити. Але, на ринку, таких будинків геть мало, особливо за адекватну ціну. А не дуже добрий будинок, все-таки, витягає значно більше нервів і ресурсів, ніж квартира.

Шоб зробити все "по уму", треба будувати самому. Той хто будує на продаж, на всьому економить

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...