Перейти до змісту

Найкращий і найкомфортніший для проживання район м. Луцька

nickel

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 хвилин тому, volks сказано:

Шутка-мішутка?

Тільки зранку неможливо Кравчука перейти через те бідоття, що своїх діток звозить.

а який признак мажорності в такій дірі як Луцьк? Що має бути?

• -1 1
  • Відповідей 770
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, Alex S сказано:

вчилися в спокійній рівній школі без матюків, парнухи в телефонах з 3го класу і сигарет з пивом за спортзалом.

А що в цьому поганого? Я от вчився типу в гімназії, але це все було.

Змінено користувачем alexvvv
  • -1 1
Опубліковано
5 минут назад, Юріч сказал:

Ні, мої діти ходять в 20-у школу :)

Як вона тобі? В мене малий з 1 вересня має йти.

• +1 1
Опубліковано

на мою думку освіту як інститут давно похоронили й вона в конвульсіях брикається, тому що нема дисципліни й всього іншого що спонукає до навчання.

Наприклад в Австралії заборонено учню мати мобільний телефон на протязі навчання, він може його забрати в шкафчику коли виходить зі школи. Якщо "спалять" вчителі то батькам вліплять штраф. Якщо дитина почне "вийо", її просто переведуть на індивідуальне навчання яке коштує не дешево. Тому там якось так що всі вчаться та рідко "вийо" в школах.

Так само потрібно ввести шкільну форму, це не буде відволікати нікого на чмиріння когось що хтось не в фірмі прийшов в клас, чи якось одягнувся по бідному. Так само заборонити всілякі гаджети та все інше що може відволікати від навчання. Хоча зараз набіжать про те що форма пригнічує особистість і так далі. Чомусь в спортивних гуртках всі ходять по формі і ні в кого не викликає якихось непоняток, а як в школі форма то дехто кричить "фу".

В сучасному світі не потрібно вчити 12 років дитину, їй треба давати практичні знання та розвивати всебічно й надавати такі професії які дадуть їй змогу отримати роботу одразу після школи. Так само замість якихось непотрібних предметів потрібно щоб був предмет наприклед "перша медична допомога", це наприклад як на мене краще чем "релігієзнавство" (зараз напевно полетять камні в мене від віруючих). Практичне це водити на якісь підприємства різні, показувати наглядно де можна примінити ці зання які їм надають. Англійська наприклад, раз в тиждень йдуть кудись де можна попрактикуватись в англійській мові і так далі.

А то що ми бачимо, проходить 10 років в дітей ніфіга нема знань в більшості.

• Збентежений 1
  • +1 6
Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Ну що, в мене нема знайомих жінок? Ті, хто вдало вискочили заміж, навіть по великому коханню, зараз сидять розведені, і клеяться до таких холостяків, як я. Ті дівчата, які інвестували в свої мізки - вони не прогадали, зараз в 30+ років керують сотнями людей, мають файні зарплати, і з особистим життям в них все ок.

Приклади, коли дівчата знайшли принца на білому Мерседесі і щасливі багато років разом - є, але, то геть рідкі випадки.

Скажу так, жінка робить чоловіка, по іншому ні як. Якщо вона тупа постійно виносить йому мізки з приводу і без, то він піде від неї. При умові що чоловік толковий, то жінці багато для цього не треба, просто вірити в нього, та допомагати йому. Розумна жінка дасть нормальну пораду, дасть пінка коли треба щоб поворушився і все буде в такої класно. А є такі цитри що дехто хз як живе, інший б давно задушив.

• Подобається 1
  • Дякую! 2
  • +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, Cherman сказано:

Ну що, в мене нема знайомих жінок? Ті, хто вдало вискочили заміж, навіть по великому коханню, зараз сидять розведені, і клеяться до таких холостяків, як я. Ті дівчата, які інвестували в свої мізки - вони не прогадали, зараз в 30+ років керують сотнями людей, мають файні зарплати, і з особистим життям в них все ок.

Приклади, коли дівчата знайшли принца на білому Мерседесі і щасливі багато років разом - звісно є, але, то геть рідкі випадки.

Бувають випадки, коли жінка, крім вийти вдало заміж, ні на що більш не здатна. То @Alex S зайшов відразу з кінця. А так да, це середньовічний сексизм.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано
9 хвилин тому, MACCEN сказано:

Скажу так, жінка робить чоловіка, по іншому ні як. Якщо вона тупа постійно виносить йому мізки з приводу і без, то він піде від неї. При умові що чоловік толковий, то жінці багато для цього не треба, просто вірити в нього, та допомагати йому. Розумна жінка дасть нормальну пораду, дасть пінка коли треба щоб поворушився і все буде в такої класно. А є такі цитри що дехто хз як живе, інший б давно задушив.

Ніхто нікого не робить, в кожній сім'ї хтось зверху хтось знизу. 

• -1 1
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Alex S сказано:

Як ви з своїми жінками по 20 років на голові один в одного сидите....в квартирі, ще й половина з Вас на ГПЗ? Куди б не вийшов, всі тебе бачили куди, бо всі в лице знайомі... :DБез від їздів, без відвідин нових міст, без зустрічі нових людей(суто робочі моменти)? Ужос тіхій...

сам ти сидиш на гпз в одній квартірі  

Змінено користувачем alexvvv
  • -1 1
Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Я не з ДПЗ. Ми - народ центровий.:D

Центр - це околиця ДПЗ. Всі ми трохи дпзовці.

• Ха-ха 5
Опубліковано
35 минут назад, Cherman сказал:

З такою зарплатою, як в вчителів, то й не дивно.

зарплата це ще не фактор, є вчтелі "зстьобнуті" на предметі з ними цікаво навіть самому відпєтому трієчнику, та й якщо ти знаєш що будеш мало заробляти і для тебе це приоіретет так чому тоді йдеш вчителем? То йди льотичком тоді чи капітаном дального плавання чи ще кудись де можна заробляти більше грошей.

• Ха-ха 1
Опубліковано

ітак непомітно виявилося, що особа, яка топить за толерантність до темношкірих виявилася ніфіка не толерантра до жінок зі своєю позицією "женсчіна, твойо мєсто у пліти" :)

• Дякую! 1
  • Ха-ха 3
Опубліковано
1 година тому, Waver сказано:

Це правда що така дурна звичка наших людей трошки образлива для пілотів?

які пілоти такі і пасажири 

• -1 1
Опубліковано
1 година тому, Waver сказано:

Це правда що така дурна звичка наших людей трошки образлива для пілотів?

Автопілоту по барабану.

Опубліковано
14 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

Автопілоту по барабану.

Та вроді автопілот для посадки не так вже й часто використовують. Але я теоретик-балабол, тому це не точно.

• Ха-ха 2
Опубліковано
5 часов назад, Cherman сказал:

То ж пройшли часи, коли треба було брати лук та йти в ліс, щоб бути "добитчиком". Зараз люди "б'ють оленів" в офісах та на заводах.

Напевно, і фізіологія, і ситуація у всіх різна...

є такі в яких жінки заробляють більше них і їх це не парить, або взагалі не працюють, тому що нащо жінка заробляє і на пиво без проблем дає :)

• +1 5
Опубліковано
9 хвилин тому, MACCEN сказано:

є такі в яких жінки заробляють більше них і їх це не парить, або взагалі не працюють, тому що нащо жінка заробляє і на пиво без проблем дає :)

на пиво це дарма

• -1 1
Опубліковано
1 час назад, MACCEN сказал:

А що, якщо дружина більше заробляє, то це не сім'я? Чоловік вже не чоловік? 

• +1 4
Опубліковано
10 часов назад, nickel сказал:

Як вона тобі? В мене малий з 1 вересня має йти.

Школа як школа. Я ж туди не ходжу. Про це треба дітей питати, як їм школа. Діти вчаться добре, проблем немає. 

• +1 1
Опубліковано
7 часов назад, Юріч сказал:

А що, якщо дружина більше заробляє, то це не сім'я? Чоловік вже не чоловік? 

Угу. 7:00

Опубліковано
19 часов назад, nickel сказал:

Всі ми трохи дпзовці.

Всі ми трохи дпзовці,

Завжди трохи дпзовці,

В літаку і у підземці,

Навіть в дома дпзовці

Спойлер

Опубліковано
20 минут назад, Alex S сказал:

То ж канєшно....може в тебе жінка бізнес-вумен чи топ менеджер - то ж розкажи. Чи хто небудь з форуму розкажіть, в кого жінка багато заробляє.Хірургія , політика ,вищий бізнес , як мінімум приватна стоматологія ,може в чієї жінки в власності? А останнє голосне речення в сучасному світі можливе тоді, коли в молодої сім ї є гроші. А в другому випадку все і майже завжди розбивається об побут ,особливо в молодих сім ях. 

Що ти канєшнаєш?  Да, моя жінка бізнес-вумен, має офіс в самому центрі міста, центральніше не буває, заробляє по луцькім міркам немало,  можливо більше ніж 80% чоловіків міста. І ми, будучи молодими, теж через все пройшли, і безгрошів'я і скруту...Але якщо є те, що я написав в останньому, як ти кажеш, голосному реченні, то все воно долається.

• Дякую! 3
  • +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...