Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
30 хвилин тому, Sh_Ok сказано:

в додатку citycard реалізовано онлайн моніторинг, щоправда побачити можна лише конкретний маршрут, і в додатку CityBus Луцьк - є моніторинг транспорту, там кілька обраних маршрутів можна бачити, або всі.

Перепрошую, перевірено на практиці особисто чи так, аби сказати ?

Я, власне, не опозиціонер системі, не конкурент, не журналіст, але вибачте не зміг зрозуміти що і як вона показує. Може надасте якийсь "лайфхак" ?

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Перепрошую, перевірено на практиці особисто чи так, аби сказати ?

Я, власне, не опозиціонер системі, не конкурент, не журналіст, але вибачте не зміг зрозуміти що і як вона показує. Може надасте якийсь "лайфхак" ?

перевірено на практиці. citycard відображає рух з періодичною затримкою, тобто рух між зупинками простежити проблемно, але на зупинках оновлюється. Заходите в розділ маршрути обираєте необхідний маршрут, обираєте необхідний напрямок руху, у верхній частині екрана відображається карта, яка автоматично масштабується і показує повністю обраний маршрут і місце перебування транспортних засобів на маршруті (включно і тролейбуси). через певний час інформація оновлюється. але мені особисто подобається CityBus Луцьк

Опубліковано
16 годин тому, Sh_Ok сказано:

перевірено на практиці. citycard відображає рух з періодичною затримкою, тобто рух між зупинками простежити проблемно, але на зупинках оновлюється. Заходите в розділ маршрути обираєте необхідний маршрут, обираєте необхідний напрямок руху, у верхній частині екрана відображається карта, яка автоматично масштабується і показує повністю обраний маршрут і місце перебування транспортних засобів на маршруті (включно і тролейбуси). через певний час інформація оновлюється. але мені особисто подобається CityBus Луцьк

Ну таким чином не зовсім гуд. По-перше таким шляхом ти мусиш обрати якийсь один окремий маршрут, але мені, гадаю як і більшості людей, підходить декілька маршрутів одночасно і потрібно знати який буде найшвидше, так ? Як тут можна вибрати 2-3 маршрути одночасно я не знайшов.

А по-друге, для моніторингу нам триста літ не треба бачити весь транспорт маршруту по місту, а треба знати коли він буде біля нас, на конкретно взятій зупинці, так ? Інакше відсутній будь-який сенс і користь з того моніторингу. І ось тут головна проблема, вибираєш зупинку, бачиш на карті якийсь транспорт що на підході до неї (який на карті стоїть і не рухається :) ), виходиш на зупинку, а картина на дорозі не має нічого спільного з твоєю картинкою в додатку, і от тут настає "ой".

Опубліковано

Додаток вчора оновився, хтось якісь зміни помітив? Вони ж бо 3,14дараси список змін не пишуть, а оновлення аж на 60 МБ. Поповнення через GPay в додатку як не працювало після оновлення так і не працює, хоча через сайт працює.

Опубліковано
10 хвилин тому, SunSeth сказано:

Додаток вчора оновився, хтось якісь зміни помітив? Вони ж бо 3,14дараси список змін не пишуть, а оновлення аж на 60 МБ. Поповнення через GPay в додатку як не працювало після оновлення так і не працює, хоча через сайт працює.

ще не оновлював

Опубліковано
43 хвилин тому, case_l сказано:

В додатку з'явився значок безконтактної оплати , хтось пробував?

Це той самий QR-код, що був, тільки іконку змінили.

Опубліковано

Доречі не знаю як у кого але я цілком нормально відслідковую маршрутку... Неодноразово дивився і все норм... 

Єдиний нюанс це рідке оновлення данних..(в попередніх додатках вплоть до разу в 5сек).. і можливе зависання... 

Часто краще не чекати дивлюячись на карту а натиснути назад і знову обрати потрібний маршрут, тоді відображаються уже нові позиціі маршруток. 

Можливо з часом налагодять і ще краще....принаймні рух є. За останній місяць уже двічі оновлення додатку було на iOS.

Опубліковано
1 час назад, Pavelix сказал:

Часто краще не чекати дивлюячись на карту а натиснути назад і знову обрати потрібний маршрут, тоді відображаються уже нові позиціі маршруток. 

Що що? Це ж в яких таких випадках краще робити декілька лишніх рухів ніж слідкувати в live-режимі?

Опубліковано
7 minutes ago, Ghost_manka said:

Що що? Це ж в яких таких випадках краще робити декілька лишніх рухів ніж слідкувати в live-режимі?

В тебе айфон на андроїді?))

Прочитавши пост@Pavelix , перевірив в себе (дивлячись паралельно з балкона на рух транспорту), так от на айОС додаток в моєму випадку відображав все досить непогано.

Опубліковано
49 минут назад, Ghost_manka сказал:

Мається на увазі такі випадки коли маршрутки "висять" і є підозра що дані не оновлюються... 

і взагалі мається на увзаі як я зараз для себе вирішую проблему, я ж не кажу що це нормально... ясне діло що це потрібно допрацьовувати.

Опубліковано

Хто перевірить - відпишіться.

У транспорті Луцька за проїзд можна заплатити через Android Pay

Спойлер

Оплатити проїзд у громадському транспорті Луцька тепер можна за допомогою Android Pay.

Про це йдеться на сайті мерії.

У громадському транспорті міста Луцька з’явилась можливість безконтактної оплати за проїзд. Пасажири, які користуються додатком «City Card» та мають мобільний телефон, що підтримує систему Android з технологією NFC, можуть оплатити проїзд в один дотик.

Для оплати проїзду достатньо оновити додаток та піднести телефон до валідатора.

p.s. Надіюсь, контроль "побачить" nfc-оплату.

Опубліковано

Немає ніякого Android Pay, є GooglePay і недодаток CityCard до нього там ніяким боком бути не може. Знов якісь костилі вигадують. І до речі, ніякого оновлення CityCard в маркеті немає.

Опубліковано

Доречі я як Айфон підношу з QRкодом то інколи запускається інтерфейс оплати applepay.  Але якось я ніразу не доводив процедуру до кінця, бо була ціль оплатити саме через QR 

Було б прекрасно звісно щоб ввели таку можливість,  додаток тоді буде лише для відслідковування руху маршруток.

Опубліковано

Про NFC, Степанова, турків, і ху*ту...

Курррва коронавірусна! Впровадження через ДУПУ - то ОТАК! NFC, кажете, запрацювало в валідаторах? Чудово! Оплатив 30 грн. в додаток, зайшов в маршрутку, показав валідатору QR, і поклав ЗАБЛОКОВАНИЙ смартфон в нагрудну кишеню тактичної фліски, під курткою... І тут ще раз пііііііі.... І ще 6 грн. А водій.. А х*лі водій, "дзвоніть Степанову*... Тепер мені, щоб повернути гроші, треба ПРОЇХАТИ 6 ГРН. до офісу СітіКраду??? Чудовенько!
Побажання СітіКраду - не можеш срати, не муч дупу!
Відповідь оператора СітіКраду - бла-бла-бла, ТО НЕ НАША ПРОВИНА! ОХРІНІТИ! А чия ж? Моя, що в повну маршрутку сів? І це при тому, що ті уй*бки БАЧАТЬ, що в мене 2 оплати з різницею в 15 секунд... ПИШІТЬ ПИСЬМОВУ ЗАЯВУ! Діджиталізація... І НІЯКОГО повідомлення "КАРТКОЮ ЩОЙНО СКОРИСТАЛИСЯ" - теж НЕ було - бо двома різними методами зняло гроші.

Завтра зроблю ЕКСПЕРИМЕНТ - візьму ДВА смартфона (другим  - відео знімати буду), одним, спеціально заблокованим, попробую "пропікатися", і якщо ЗНІМЕ - поїду таки давати пілюлєй до них в офіс, хай пояснять, як так воно хитро працює (почнеться бла-бла-бла - натикаю в стіл писком, заколупали вже, заодно додам за "моніторинг" транспорту)... Спецом зробили, щоб в повних маршрутках на ходу людям в дверях і на виході гроші крало? Оплачую покупки в магазинах переважно через GooglePay, такого не було ніколи, спецом перевіыряв сьогодні ж - поки не розблокуєш, нічого не платить. В турків сама "розумна" програма?
#степановаввідставку

Світлина від Olexandr  Polyakov.

Світлина від Olexandr  Polyakov.

Опубліковано
30 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Оплачую покупки в магазинах переважно через GooglePay, такого не було ніколи, спецом перевіыряв сьогодні ж - поки не розблокуєш, нічого не платить. В турків сама "розумна" програма?

GooglePay працює з грошима,

а "програма" з фантиками

те що і там і там задіяна NFC антена нічого НЕ означає

клацнувши на кнопку "інсталл" ти погодився на ВСЕ

Опубліковано
7 хвилин тому, case_l сказано:

@AgentSmith13 навіщо показував qr код із активним nfc? щось одне не міг юзати? Ти ж ніби ітшник а не блондинка

бачив ситуацію:

==мітка_1==

дєвачка з іФоном відкриває апп, і показує QR валідатору

іФон відчуває що його піднесли до NFC відкриває її ApplePay, показує картку(ніби, бо сидів  в самому кінці)

і це відбувається швидше ніж валідатор прочитає QR

після 3-5 сек тримання тела біля валідатора дєвачка в нєдоумєнії  повертає тел екраном до себе, а він вже погас

повертається до ==мітка_1==

і так 4-5 раз,

образилася, заплатила готівкою

поки система сира - може буди все що завгодно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...