Перейти до змісту

CityCard - система безготівкової оплати проїзду у громадському транспорті Луцька

Рибка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, flashmax сказал:

Вроді як десь писалось, що буде певний інтервал, щоб не було фальшивий/випадкових списань коштів з карти 

Цілком можливо, що валідатор пікав, але кошти не списував, і на екрані писало про те, що цією картою уже недавно платили

Що робити коли треба за двох заплатити однією карткою? Стояти і чекати поки інтервал пройде?)

• Відповідей 2,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

В таких випадках валідатор вголос говорить, що карткою скористались, а не мовчки пікає. І говорить достатньо голосно.

Так і є

Опубліковано
1 година тому, AnimaNoir сказано:

Що робити коли треба за двох заплатити однією карткою? Стояти і чекати поки інтервал пройде?)

Пора вже звикнути, що жінку, нижню білизну і сітікард не етично використовувати для загального користування.

Опубліковано
15 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Пора вже звикнути, що жінку, нижню білизну і сітікард не етично використовувати для загального користування.

зброю жінку та коня - не ?

Опубліковано
2 хвилин тому, Ukrainec сказано:

і сітікард ))

сучасні тенденції.... ))

2 годин тому, AnimaNoir сказано:

напевно чекати,

навряд чи щось придумають, так як їм вигідно продати (впарити) карту

Опубліковано
On 13.12.2019 at 18:26, igrok сказано:

1.jpg.4f5130fb7991bbeb704a60b4a0ac4786.jpg

Пригадую, одного разу десь як мені було років 16 їхали  десь ми з мамою маршруткою РАФ на варшавку базар. Мати сіла позаду, а я на "табуретку", останє місце було, але водію того здалось мало і біля 9ї бурси бере він ще 2х дівчат в салон. Хто пригадує ту "табуретку" то пам"ятає як на ній можна було сидіти двоє, то одна сідає позаду мене, а інша проситься на руки. Ок кажу, а в неї така спідничка!!! ляшки!!! і парфуми, ням!, І тут в мене "піднявся" і вперся в неї ледь не проштрикнув))) вона звісно все зрозуміла, ми з нею попереглядалися. Її почало пробивати. Мене теж, червонію, вона мені щось шепоче, я ніфіга не чую, сиджу в просто ступорі, ловлю погдяд шокованої матері! та все зрозуміла, та весь салон зрозумів))))   

А скільки разів висипався на в куточку на "гальорці" доки доїжджав з дпз на  теремнівську до комбінату.

Вам не зрозуміти, то вам вже навіть не "обдерті" маршрутки, гламурчики  ;))))  

Опубліковано
20 минут назад, dj_design сказал:

є така річ як "історія транзакцій по карті" .. і валідатор її "бачить" або за певний час або, скоріш за все, фільтрує по унікальному ідентифікатору в транспорті ... тому і видно буде дві або більше оплат ...

фактично це все є в додатку, якщо подивитись уважно коли додали картку .. тільки "історія" поки не працює ;)

Мене теорія не цікавить, мене цікавить як це сприйматимуть контролери.

Опубліковано

Автобуси, у яких не встановлено валідатори, не працюватимуть із завтрашнього дня на міських маршрутах.

сьогодні спокійненько, точніше не дуже, бо воділа якийсь дьорганий, їхав 12-кою без валідатора.

Опубліковано
On 12/13/2019 at 6:36 PM, nickel said:

Тоді можна буде чужі квитки використовувати, сфоткав чужий qr-код і прикладай фотку до сканера.

Тому в мене виникло ще одне запитання: картки працюють тільки по nfc чи той qr, що на картці також підходить для валідатора?

Так проведи експеримент. Сфоткай куар на своїй картці і спробуй показати валідатору цю фотку наступного разу в транспорті. Як не спрацює, тоді вже прикладеш саму картку)

Опубліковано

не повинно так бути

тоді б карти "копіювалися" б,  всі їздили б по одній карті

в апі QR динамічний, і значно "довший" ніж на карті

Опубліковано

Не поповняйте зараз електронний квиток, схоже система вчергове глючить. Ввечері пробував поповнити через додаток, результат - "операція невдала", але незважаючи на це приват з банківської карти гроші списав... Тоді через півгодинки спробував поповнити але вже через сайт - результат той самий, кошти з привата списані, а на квиток ніц не попало, клас... :(

Опубліковано
14 хвилин тому, SergLutsk сказано:

кошти з привата списані, а на квиток ніц не попало, клас... :(

може то лаг такий?

в "ліцензійній угоді" скільки написано час зарахувавання?

Опубліковано
55 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

може то лаг такий?

толі єщьо будєт...

наприклад, так, як в Києві

Через електронний збій у столичному метро утворились величезні черги

Спойлер

У київському метрополітені утворились великі черги через збій роботи електронної системи. Про це кореспонденту УНН повідомили у пресслужбі комунального підприємства “Київський метрополітен”.

Раніше у мережі повідомляли, що на станції “Площа Льва Толстого” люди не могли здійснити оплату карткою киянина та е-карткою через збій в роботі метро, тож виламали турнікети.

Цю інформацію у пресслужбі метрополітену не підтвердили.

“У нас не було такого... Не було ніяких виламаних турнікетів. Усі турнікети працюють у звичайному порядку. Збій системи оплати був. Черги великі — були. Зараз усе відновлено. У звичайному режимі все працює”, — повідомили у пресслужбі.

У пресслужбі метрополітену також зазначили, що картка киянина та е-квиток не працювали на усіх станціях. І перезавантажували кожну станцію.

Опубліковано
1 хвилина тому, Basil сказано:

толі єщьо будєт...

наприклад, так, як в Києві

мм,

то місцева тупість реалізації

1го разу на Торонтівщині  в ранковий час пік щось сталося чи то локально на станції чи то з електронною системою

то вони просто "відкрили" турнікети і поставили працівника який чемно просив  здивованих  пасажирів, що намагалися шукати готівку щоб заплатити в касі (одна з 3х стандартних опцій), проходити швидше щоб не створювати черги

ввечері коли повертався на ту ж станцію - все вже працювало

Опубліковано
On 07.10.2019 at 15:57, jack74 сказано:
On 07.10.2019 at 14:40, MACCEN сказано:

Геморняк буде тільки водіям,

так це вже взагалі його стосуватись не буде! Це вже проблема контролерів, ловити "зайців".

А його проблема - лише крутити баранку і дотримуватись графіку

схоже, я невірно думав

Цитувати

«У тролейбусах контролери працюють регулярно. У маршрутках поки питанням контролю займаються водії. А перевізники мають організовувати свій незалежний контроль самостійно», – про це «Конкуренту» сказав 16 грудня головний транспортник міста - начальник управління Володимир Степанов.

Опубліковано

Карточка не втратить своїх властивостей, якщо її трохи обрізати, бо надто велика? Або дирку зробити, щоб на зв'язку ключів прикріпити? :unsure:

Опубліковано
21 хвилин тому, Harvester сказано:

Карточка не втратить своїх властивостей, якщо її трохи обрізати, бо надто велика? Або дирку зробити, щоб на зв'язку ключів прикріпити? :unsure:

Треба глянути де чіп(мабуть просвітити) і не пробуравити qr код

Опубліковано
1 час назад, alexvvv сказал:

Треба глянути де чіп(мабуть просвітити) і не пробуравити qr код

Антена , скоріше за все йде по периметру картки. Я спеціально під різним кутами приставляю, спрацьовує завжди.

Опубліковано
34 хвилин тому, nickel сказано:

Антена , скоріше за все йде по периметру картки. Я спеціально під різним кутами приставляю, спрацьовує завжди.

точно по периметру, десь 4мм від краю, сама антенка 2 мм,

ціпа як такого візуально не знайшов

Опубліковано
11 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

точно по периметру, десь 4мм від краю, сама антенка 2 мм,

ціпа як такого візуально не знайшов

IMG_2019-12-17_203103.thumb.jpg.59d80bfe1126d1f1836995deb4597b16.jpg

Опубліковано
2 хвилин тому, jack74 сказано:

я б не різав. Там, схоже, антена по всьому периметру картки

дірку робити точно можна

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...