SergLutsk Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:20 #1026 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:20 50 хвилин тому, Electronshik сказано: І взагалі має ж бути якісь оголошення на телеканалах, радіо, інтернеті. Я вже тижні 2 тому про це писав, що влада ніц не робить щоб підготувати громаду до нових правил. І врешті-решт це закінчиться черговими скандалами, оперативними нарадами та перенесенням термінів. Ну припустимо що на проведення реклами в ЗМІ може просто не бути коштів. Але перепрошую понадрукувати великим шрифтом оголошення та обклеїти ними всі вікна кожного тролейбусу - ну на це спроможне навіть ЛПЕ ! На це потрібно пачка паперу і нормальний картрідж, все ! А далі водія або ж кондуктора нагрузити поклеїти в своєму самольоті певну кількість "агітлистівок". Як на мене - це питання бажання керівника, але аж ніяк не ресурсів.
Ghost_manka Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:36 #1027 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:36 1 час назад, igorgame сказал: А це про ментальність... Тому так і живемо!!! Тут не ментальність основна проблема, а інфраструктура. Були б в нас нормальна система велодоріжок, то в громадському транспорті побільшало вільних місць...
Ukrainec Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:43 #1028 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:43 3 годин тому, weldermaster сказано: Де на вєліках катаються там інфраструктура заточена під велосипеди. А взагалі дурню нарисали. З ГПЗ чи КРЗ на Модерн вєліком? Та ну його, краще 10грн заплачу. Здоровіший буду. А нарахунок жирних, так Розенко колись говорив що українці багатою їдять ). Можуть собі дозволити. 35 хвилин тому, Ghost_manka сказано: Тут не ментальність основна проблема, а інфраструктура. Були б в нас нормальна система велодоріжок, то в громадському транспорті побільшало вільних місць... Інфраструктура в них збудована під велосипедистів, а не велосипедисти їздять бо інфрастуркура, хоча це теж не маловажливо. Як те саме місце під велопарковку вирахувати, якщо не знаєш скільки людей користується? В 40-60 і ми і вони їздили велосипедами, вони адаптували інфраструкуру під, а наші батьки як тільки їх почали возити просто розлінилися. Італія, між селищами немає велодоріжок, а народу це не заважає персуватися велосипедами на зразок "України", та й по місту теж. Звісно більшіть подорожей за місто в місто в них на авто Ось на яких велосипедах їздять італійці і не комплексують: Спойлер
Ukrainec Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:51 #1029 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 20:51 3 годин тому, weldermaster сказано: Здоровіший буду. Я б з цим поспорив би ))) Спойлер
iiron Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 21:34 #1030 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 21:34 3 часа назад, Zevs_Isver сказал: ні ні, я жодного натяку не робив про кєрування маладої Зе!манди в перерахованих тобою галузях Нічого нічого.Спершу хотів відповісти, але напівдороги передумав(за вікном проїхала швидка допомога, і в моску намалювалась сцена з дохторами з одного відомого фільму), а видалити відповідь не можу, тільки змінити. Відповідь була перенасичена образами і характеристиками тих, хто вважає стан справ у перерахованих мною галузях заслугою молодої команди, яка пів року при владі мінус час на адаптацію і розстановку потрібних людей в потрібні місця, як-що коротко.
Ukrainec Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 22:03 #1031 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 22:03 Комуністичний рай існує, якби Ленін би був би ще живий, то б він вмер, якщо дізнався: Спойлер
Zevs_Isver Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 22:08 #1032 Опубліковано 8 Грудня, 2019 в 22:08 34 хвилин тому, iiron сказано: Відповідь була перенасичена образами і характеристиками тих, хто вважає стан справ у перерахованих мною галузях заслугою молодої команди, яка пів року при владі мінус час на адаптацію і розстановку потрібних людей в потрібні місця, як-що коротко. рошенки, ліпецка фабрика, бізнес на краві, услишать Данбас... окі, окі, сікоко ще треба маладій каманді до того як наступить пакращення?
alexvvv Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 07:30 #1033 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 07:30 9 годин тому, Zevs_Isver сказано: рошенки, ліпецка фабрика, бізнес на краві, услишать Данбас... окі, окі, сікоко ще треба маладій каманді до того як наступить пакращення? Якщо навіть найкращому президенту не вистачило 5 років!!!, то маладій команді важко з прогнозувати скільки треба
ForZa Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 07:56 #1034 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 07:56 11 часов назад, SergLutsk сказал: Ну припустимо що на проведення реклами в ЗМІ може просто не бути коштів Було б бажання! Під соціальну рекламу це пройде безкоштовно! Але в нас безголова влада, то що поробиш...
ForZa Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:02 #1035 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:02 11 часов назад, Ukrainec сказал: Інфраструктура в них збудована під велосипедистів, а не велосипедисти їздять бо інфрастуркура Інфраструктура - то вже наслідки! Там діє одне правило - все для людей, для їх комфорту, бо люди їх обрали і вони отримують зарплату за їх податки і все! А це вже і відповідальність і все інше... Тому там при малому скандалі або проколі йдуть негайно у відставку!!! А в нас прийти до влади, сісти у міністерському кабінеті, у кабінеті ОДА, міськради, РДА... - це збагачуватись, "піляти" бюджет... а люди - та тотаке... От у чому відмінність!
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:06 #1036 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:06 9 минут назад, ForZa сказал: Було б бажання! Під соціальну рекламу це пройде безкоштовно! Але в нас безголова влада, то що поробиш... Ти думаєш, що соціальна реклама безкоштовна?
jurgen007 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:09 #1037 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:09 29 минут назад, alexvvv сказал: Якщо навіть найкращому президенту не вистачило 5 років!!!, то маладій команді важко з прогнозувати скільки треба Зате тепер найкращий президент прагне надолужити те що не зробив за 5 років поки кишені собі набивав - ось яку діяльність демонструє. Ті хто його вибирали чомусь подумали що накрав вже достатньо а він що трохи замало.
alexvvv Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:13 #1038 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:13 2 хвилин тому, jurgen007 сказано: Ті хто його вибирали чомусь подумали що накрав вже достатньо а він що трохи замало. Що значить накрав, є докази?
ForZa Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:13 #1039 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:13 2 минуты назад, nickel сказал: Ти думаєш, що соціальна реклама безкоштовна? На скільки мені відомо, то соціальна реклама на ТБ проходить безкоштовно! Ну якщо CityCard позиціонує себе як комерційна структура, то могли б якусь частину проплатити, а решту взяла б на себе, під соціальну, міськрада! Тут головне мати бажання, а про решту якось можна домовитись. У більшості в міськраді (УКРОПу) є "Аверс", "12 канал" своїх людей у рекламі CityCardу фотографує і знімає... Якось можна домовитись якщо це на благо людей, лучан, громади... Але ж вони про це не думають!!!
Ukrainec Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:24 #1040 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:24 22 хвилин тому, ForZa сказано: Інфраструктура - то вже наслідки! Там діє одне правило - все для людей, для їх комфорту, бо люди їх обрали і вони отримують зарплату за їх податки і все! А це вже і відповідальність і все інше... Тому там при малому скандалі або проколі йдуть негайно у відставку!!! А в нас прийти до влади, сісти у міністерському кабінеті, у кабінеті ОДА, міськради, РДА... - це збагачуватись, "піляти" бюджет... а люди - та тотаке... От у чому відмінність! То не вже ти вважаєш, що чесні чиновники в них з марса прилітають? Гадаю що ні... Впевнений, що 95% тих хто тут заслинюючись критикує владу в середині просто їм заздрять і опинившись на їх місці робили б ті ж самі мутки, а може й більше. Тому не треба кивати на когось, а треба кожному почати з себе.
ForZa Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:28 #1041 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:28 1 минуту назад, Ukrainec сказал: Тому не треба кивати на когось, а треба кожному з себе Скільки років в нас вже не ківають і "за себе"? 2 минуты назад, Ukrainec сказал: Впевнений, що 95% тих хто тут заслинюючись критикує владу в середині просто їм заздрять Що тут критикувати? Я на виборах проголосував за того-то і того, він обіцяв те-то і те-то, опинившись при владі робить все навпаки - то кому тут заздрити, що тебе, мене вчергове наї...ли?!
Ukrainec Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:44 #1042 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 08:44 21 хвилин тому, ForZa сказано: Скільки років в нас вже не ківають і "за себе"? Що тут критикувати? Я на виборах проголосував за того-то і того, він обіцяв те-то і те-то, опинившись при владі робить все навпаки - то кому тут заздрити, що тебе, мене вчергове наї...ли?! Чесно кажучи я не теж не знаю рецепту. Я не знаю чому в нас так люблять брехати? тільки за вчора мене вже 2-чі намагалися наіпати і це не чиновники... а чиновники такі ж наші люди... upd Спойлер
Ukrainec Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 09:20 #1043 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 09:20 Я не знаю чому коли поліція намагається оштрафувати водія за парковку в недозволеному місці, чи пішохода який переходив подвійну лінію в нас відразу з"являються шалена купа "співчуваючих" порушнику який при цьому ще чинить опір? Не важливо яка була раніше поліція, факт є фактом, ти порушив вже зараз! тебе зупинили вже зараз! тобі відповідати вже зараз! А відповідати не хочеться за любу ціну... Починають стріляти в тебе за те що хотів допомогти виправитись: Спойлер https://gordonua.com/ukr/news/localnews/-zhitelja-kijeva-jakij-prostriliv-nogu-susida-aresovali-1412699.html Чому б*я так??? Гірше того, як пояснити це дітям? З кого їм брати приклад?
Ghost_manka Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 09:31 #1044 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 09:31 А тим часом, ЛМР відміняє 2 зупинки міського транспорту біля Старого Ринку Спойлер А т
flashmax Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 10:41 #1045 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 10:41 1 година тому, Ghost_manka сказано: А тим часом, ЛМР відміняє 2 зупинки міського транспорту біля Старого Ринку Показати прихований контент А т Хочуть дожати тих, хто залишився. Не буде зупинок - покупців буде в рази менше.
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 10:43 #1046 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 10:43 А як взнати баланс на картці?
Bliksss Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 11:22 #1047 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 11:22 1 година тому, Ghost_manka сказано: А тим часом, ЛМР відміняє 2 зупинки міського транспорту біля Старого Ринку Сьогодні вже знаки познімали, але транспорт зранку ще зупинявся
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 11:59 #1048 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 11:59 35 минут назад, Bliksss сказал: Сьогодні вже знаки познімали, але транспорт зранку ще зупинявся Пару штрафів швидко навчать водіїв маршруток не зупинятися там.
Bliksss Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 12:04 #1049 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 12:04 3 хвилин тому, nickel сказано: Пару штрафів швидко навчать водіїв маршруток не зупинятися там. я тільки - за, ще б за алкашню на дорогах взялись, сьогодні за 15 хв двох синіх (чим мож накурених) ушльопків бачив, жаль реєстратора нема...
Ko3bMa Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 12:11 #1050 Опубліковано 9 Грудня, 2019 в 12:11 2 hours ago, Ukrainec said: Я не знаю чому коли поліція намагається оштрафувати водія за парковку в недозволеному місці, чи пішохода який переходив подвійну лінію в нас відразу з"являються шалена купа "співчуваючих" порушнику який при цьому ще чинить опір? Не важливо яка була раніше поліція, факт є фактом, ти порушив вже зараз! тебе зупинили вже зараз! тобі відповідати вже зараз! А відповідати не хочеться за любу ціну... Починають стріляти в тебе за те що хотів допомогти виправитись: Reveal hidden contents https://gordonua.com/ukr/news/localnews/-zhitelja-kijeva-jakij-prostriliv-nogu-susida-aresovali-1412699.html Чому б*я так??? Гірше того, як пояснити це дітям? З кого їм брати приклад? Бо для них ти не захотів допомогти їм виправитись, а захотів, бачте, не давати їм брати щось нахаляву. Відповіддю ж на питання "чому ти крадеш" буде "ачотакова" або "всі крадуть а я що гірший" або класичне "не вкрадеш - не проживеш". "Чому так?" і "Гірше того, як пояснити це дітям? З кого їм брати приклад?" - риторичні чи прямі питання? 1 hour ago, nickel said: А як взнати баланс на картці? При оплаті показує баланс. Як варіант поповнити на гривню і перевірити квитанцію або поколупатись в меню терміналу.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.