Перейти до змісту

Нова ера в історії України... чи так?

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 хвилин тому, jurgen007 сказано:

Те за що судять дійсно висосане зпід нігтів і сором - якісь картини, семочкі, щоб і лохторату показати що щось розслідують і порошенка не посадити, бо якщо розслідувати реальні його оборутки можна "втратити двопартійну підтримку в США".

Судячи з того як в штатах політики "мочать" один одного, то якби що було вже б давно вилізло. Трампа здали як має бути, хто для них порох щоб щось замовчувати?

• Відповідей 246
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 хвилина тому, case_l сказано:

про те що порошенко поховав майдан

Так чому це не розслідують? Я за обома руками щоб в кінці кінців покарали тих хто стріляв у людей. Але поки заяви від влади зовсім інші.

Опубліковано

про те що порошенко поховав майдан

Так вже не раз засвітилася методичка зелених - "во всьом віновєн Порошенко".

А це моє імхо - всі ті з моїх знайомих, хто голосував "не за Зеленського, а проти Порошенка" паралельно твердять тезу: "Влаштували майдан люмпени і всякі виродки, яким не було чим зайнятися, все зруйнували,  а жили ж так добре". От моя думка - майдан поховали 78%, і це тепер добре видно. Портнови, шарики, виправдовування "недолюстрованих" суддів антимайдану, нові міністри з режиму Яника і тд і тп. Але як там в методичці: "єслі нечево сказать - вініте Порошенко і єво шоблу".

Опубліковано
6 хвилин тому, sergkots сказано:

Я за обома руками щоб в кінці кінців покарали тих хто стріляв у людей.

для пороха це бджоли проти меду

Опубліковано
Щойно, YVitaliy сказано:

Так вже не раз засвітилася методичка зелених

я ще до пришестя зелених так вважав, завдання пороха зробити контрреволюцію проти майдану, впорався на 5+, занавіс.

Опубліковано
2 хвилин тому, YVitaliy сказано:

Влаштували майдан люмпени і всякі виродки, яким не було чим зайнятися, все зруйнували,  а жили ж так добре

я так не вважаю

Опубліковано
Щойно, sergkots сказано:

А для зе? 

зе це лише чергова компромісна креатура олігархів, що забув як порох їздив узгоджувати президенство до фірташа? Пам'ять дєвічья?

Опубліковано

поховали на 100%, коли вибрали пороха.

Я дуже добре запам'ятав слова Турчинова, коли почалось перше засідання ВР після того як втік яник: "все, ми перемогли, треба сказати людям, щоб не їхали на майдан". А по факту вони не виконали ще жодної вимоги Майдану, лише до влади дорвались. Їх ціль була влада а не зміни в країні. 

Опубліковано
23 минуты назад, sergkots сказал:

Судячи з того як в штатах політики "мочать" один одного, то якби що було вже б давно вилізло. Трампа здали як має бути, хто для них порох щоб щось замовчувати?

Після того як за спробу розслідувати корупцію порошенка і Байдена демократи оголосили Трампу імпічмент, від теми нашої корупції там тікають як чорт від ладана. Порошенко для них ніхто але подєльніком є теперішній їх кандидат в президенти.

Опубліковано
1 минуту назад, sergkots сказал:

Трамп не просто так просив Зе рити проти Байдена. Я не здивуюся, якщо в кінці кінців вилізе, що весь весь конфлікт на сході почався навколо сланцевого газу і Бурісми з сином Байдена. Весь компромат знаходиться тут, тому нічого досі не вилізло в штатах. І в нас не вилізе, хоч Петя в цьому замазаний по самі вуха, бо звільнив Шокіна за хабар від Байдена. І хоч усі все знають, ніхто в Україні не хоче приймати чиюсь сторону, бо їхня система побудована так, що якщо розсваритися хоча б з однією з двох партій США, то про допомогу можна забути. І не тільки від США. Ніхто не любить, коли стає публічною непублічна дипломатія, бо зазвичай це дуже брудні речі в гарній обгортці. 

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Я не здивуюся, якщо в кінці кінців вилізе, що весь весь конфлікт на сході почався навколо сланцевого газу і Бурісми з сином Байдена.

конфлікт почався в Криму - це для тих в кого пам'ять коротка. 

Опубліковано
2 минуты назад, case_l сказал:

Для тих, хто якимось чином навчився читати але не розуміє прочитаного, можу розжувати - конфлікт на сході, як частина укр.-рос. війни, яка почалася в Криму, але якого могло і не бути якби не Бурісма, Байден і т.д. 

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Для тих, хто якимось чином навчився читати але не розуміє прочитаного, можу розжувати - конфлікт на сході, як частина укр.-рос. війни, яка почалася в Криму, але якого могло і не бути якби не Бурісма, Байден і т.д. 

яка бурізма, путін почав агресію проти Грузії, повернув гімн ссср, яка там бурізма... очікував коли Україна ослабне

Опубліковано
2 хвилин тому, case_l сказано:

ці заяви про одін народ, що землі ссср комусь подаровані

це старчєскій маразм. В діда в же помутніння розуму. росіян це теж уже дістало вкорінь. Але встати і щось зробити - ... не судьба. Бояться.

Бояться, що якщо не вийде, буде ще гірше, ніж було. А так і буде!

Але ,якщо не пробувати, то й не взнаєш..

Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

це старчєскій маразм. В діда в же помутніння розуму.

ні, в нього інше:

Опубліковано
2 часа назад, case_l сказал:

Я зараз для себе вибудовую хронологію подій пов'язаних з Бурізмою.

На очі попала інформація від Yahoo News - вона (Бурізма) має ліцензії, що охоплюють три ключові вуглеводневі басейни України. А це, крім Карпатського, Дніпровсько-Донецький басейн, де останнім часом діють проросійські збройні сепаратисти, та Азово-Кубанський басейн, що опинився в нині окупованому й анексованому Росією українському Криму.

Політика - це не те що нам говорять політики з телевізора, політика - це те що нам не говорять.

п.с. Здавалося, при чому тут вишки Бойка?

Опубліковано

**,02,2014 Молодший Байден лікується від наркозалежності, після звільнення з ВМС США через вживання наркотиків
-
26,02,2014 Турчинов звільняє Злочевського з посади заступника секретаря РНБО
**,12,2014 Злочевський тікає з України через відкриту кримінальну справу
**,01,2015 Злочевського оголошують в розшук
-
21,04,2014 Старший Байден прилітає в Україну висловити підтримку і закликає владу знизити залежність від російського газу
12,05,2014 Стало відомо, що молодший Байден у квітні почав працювати в Бурізмі
25,05,2014 Порошенко стає президентом
-
Шокін розслідує кримінальну справу пов'язану з офшором, через який Байдени отримували бабки з Бурізми
29,03,2016 Шокіна відправляють у відставку, на вимогу старшого Байдена
12,05,2016 Луценка призначено генпрокурором
13,05,2016 США нададуть Україні кредитні гарантії на мільярд доларів
-
2016 фірми Порошенка, Свинарчука-Гладковського і Кононенка купують в Бурізми газу на понад 101 млн грн
осінь 2017 Злочевського знімають з розшуку
**,02,2018 Злочевський повертається в Україну
-
21,04,2019 Порох програв вибори
**,04,2019 Молодший Байден звільняється з Бурісми
09,07,2019 Молодший Байден знову лікується від алко- і наркозалежності
-
**,10,2019 Рябошапка знову відкриває справи проти Злочевсьокого, 
12,06,2020 Холодницькому дають 6 мільйонів доларів хабара готівкою, за закриття справи проти Злочевського

---------------------

Розбив на блоки пов'язаних між собою подій.

Звичайно Бурізма не дотягує на роль першопричини укр.-рос. війни, хоча все-таки може бути частиною пазла, але це просто бурхлива річка з чорного бабла, спочатку вона тікла Янику в кишеню, дехто каже, що з осені 2013 року Пінчуку, потім Петя спрямував її в свою, навіть Байдену на відкати вистачало, і тепер ми бачимо як Зе намагається зламати на свою користь.  І ніхто палити контору не буде, бо наступним президентом той самий Байден може стати.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...