Перейти до змісту

Українці спиваються.


volks

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
34 хвилин тому, san4ez1 сказано:

А  горілка хімоза по природі

Точно?

Тобто горілка домашнього приготування робиться з хімії???

ТОбто житнівка на Поліссі робиться із жита, зробленого з хімії?? Ем...

Ок.

 

  • Відповідей 184
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
15 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Точно?

Тобто горілка домашнього приготування робиться з хімії???

ТОбто житнівка на Поліссі робиться із жита, зробленого з хімії?? Ем...

Ок.

 

Я не про самогон, а саме про горілку!Відрізняйте дистилят і ректифікат...

Опубліковано
35 хвилин тому, Ромко сказано:

Та не хімоза горілка, принаймні не повинна нею бути. :) Ректифікат нічим крім чистоти (і то хіба чистіший буде) принципово від дистиляту не відрізняється, і отримується так само перегонкою. 

Ректифікат гірше дистиляту(особливо дешева горілка).Це любий самогонщик скаже.Читав матеріал, де розповідали, що ректифікат набагато гірше для організму чим дистилят.Хоча  етиловий спирт і там і там.

 

Опубліковано

Ех, спиватись, то спиватись)))))
 

Спойлер

Найдорожчий коньяк у світі за 2000000 $
"Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne" занесений в книгу рекордів Гіннеса як найдорожчий коньяк і алкогольний напій в світі. Проводиться з 1776 року. Пляшка була продана в 2009 році в Дубаї за $ 2 000 000 доларів США. Дорогоцінний напій поміщений в не менше дорогоцінну тару-унікальний графин з платини найвищої проби і 24-каратного золота (всього 4 кг. Дорогоцінного металу) і прикрашений 6500 діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Над створенням цієї пляшки попрацював найвідоміший ювелір Франції Хосе Давалос (Jose Davalos). В основі Henri IV Dudognon - кращі коньячні спирти столітньої витримки і містить 41% алкоголю. Витриманий протягом 100 років в бочках, які перед використанням пройшли сушку на повітрі протягом 5 років.

32_500.jpgi.gif

 

Опубліковано
7 минут назад, bublik007 сказал:

Ех, спиватись, то спиватись)))))
 

  Скрыть контент

Найдорожчий коньяк у світі за 2000000 $
"Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne" занесений в книгу рекордів Гіннеса як найдорожчий коньяк і алкогольний напій в світі. Проводиться з 1776 року. Пляшка була продана в 2009 році в Дубаї за $ 2 000 000 доларів США. Дорогоцінний напій поміщений в не менше дорогоцінну тару-унікальний графин з платини найвищої проби і 24-каратного золота (всього 4 кг. Дорогоцінного металу) і прикрашений 6500 діамантами та іншими дорогоцінними каменями. Над створенням цієї пляшки попрацював найвідоміший ювелір Франції Хосе Давалос (Jose Davalos). В основі Henri IV Dudognon - кращі коньячні спирти столітньої витримки і містить 41% алкоголю. Витриманий протягом 100 років в бочках, які перед використанням пройшли сушку на повітрі протягом 5 років.

32_500.jpgi.gif

 

 

Да там тільки тара пів ціни певно вартує)).

Опубліковано
2 hours ago, san4ez1 said:

Треба пити якісний алкоголь і в міру, і не зіп'єшся.

це якраз найбільша помилка, молодь часто починає зі смачного і якісного, який би алкогль ви не вживали, найголовнішим є мінімізація вживання...

сам рік не вживав зовсім, проводив оздоровлення по методу жданова, зір лікував, такого тоді наслухався, а ще гіршого наговорив сам,  зараз іноді вживаю, але скоротив до мінімуму.

ті у кого генетична-фізична схильність, після пляшки йдуть в запой, знаю таких кілька людей, буває досить рідко, їм взагалі не можна,

інші усі, хоч не мають фізіологічної схильності, та всеодно психологічно можуть отримати залежність.

Опубліковано
1 година тому, san4ez1 сказано:

Я не про самогон, а саме про горілку!Відрізняйте дистилят і ректифікат...

А що таке горілка?  Самогон - це саморобна горілка. В домашніх умовах. Сам перегнав.

Горілка виготовляється зі спирту, який, в свою чергу, отримують від перегону сировини із зернових (і не тільки ) культур.  Бурякові і картопляні теж допускаються.

так само і самогон.

Якщо я поставлю не примітивний бачок і сухопарник, а якусь "правильну" заводську дистиляційну установку, то що у мене вийде на фіналі? Самогон чи горілка?

 

 

Опубліковано
3 хвилин тому, Revolver сказано:

це якраз найбільша помилка, молодь часто починає зі смачного і якісного, який би алкогль ви не вживали, найголовнішим є мінімізація вживання...

сам рік не вживав зовсім, проводив оздоровлення по методу жданова, зір лікував, такого тоді наслухався, а ще гіршого наговорив сам,  зараз іноді вживаю, але скоротив до мінімуму.

Згідний, коли пив тільки вино вживав менше спирту на перерахунок  чистого спирту у напої, коли почав пити віскі- алкоголю почав вживати більше.Але поки не скотився до базарного спирту на розлив(я з нього починав))))

Опубліковано
6 хвилин тому, Zheny@ сказано:

А що таке горілка?  Самогон - це саморобна горілка. В домашніх умовах. Сам перегнав.

Горілка виготовляється зі спирту, який, в свою чергу, отримують від перегону сировини із зернових (і не тільки ) культур.  Бурякові і картопляні теж допускаються.

так само і самогон.

Якщо я поставлю не примітивний бачок і сухопарник, а якусь "правильну" заводську дистиляційну установку, то що у мене вийде на фіналі? Самогон чи горілка?

 

 

Може бути колона - це спирт,який розбавити з водою і вийде горілка, а можна  зробити дистилят - і це буде самогон.Ви погугліть про виготовлення дистиляту і ректифікату і різницю між нимиПийте що вам подобається, для мене горілка вже 10 років не актуальна,а якісний дистилят - це саме те що треба.Кожному своє!

Опубліковано

@Revolver Алкоголь у малих дозах - безпечний у будь-якій кількості!

І смішно і абсолютно ні.

Якщо щодня по 0,05л чи по 0,1л десь в процесі їжі. То можеш так щодня впродовж усього життя і дожити до 90+ років.

А от уже 150-250 щодня. Тоді за кілька років цероз печінки і 4 доски на глибині 2х метрів. І це до 45 чи 50 років

Тут можна сперечатися довго і безглуздо.

 

Щодо "споювання" нації, то таки да.

За останніх 5 років закрилося купи "наливайок" (гастрономи), але натоицсть відкрилося закладів по наливанню пива - вдвічі більше!

Та й "пиво" у 2-3л тарі по ціні 25-30 грн за 3л - в магазинах вагонами. Дешево, вставляє, от діти і спиваються.

Опубліковано
4 хвилин тому, Revolver сказано:

@san4ez1 річ не в тому до якої якості скочується той хто пє, можна стати алкозалежним і на пиві, і на вині, навіть найкращих якостей.

Так і є.

Опубліковано
4 хвилин тому, Zheny@ сказано:

@Revolver Алкоголь у малих дозах - безпечний у будь-якій кількості!

І смішно і абсолютно ні.

Якщо щодня по 0,05л чи по 0,1л десь в процесі їжі. То можеш так щодня впродовж усього життя і дожити до 90+ років.

А от уже 150-250 щодня. Тоді за кілька років цероз печінки і 4 доски на глибині 2х метрів. І це до 45 чи 50 років

Тут можна сперечатися довго і безглуздо.

 

Щодо "споювання" нації, то таки да.

За останніх 5 років закрилося купи "наливайок" (гастрономи), але натоицсть відкрилося закладів по наливанню пива - вдвічі більше!

Та й "пиво" у 2-3л тарі по ціні 25-30 грн за 3л - в магазинах вагонами. Дешево, вставляє, от діти і спиваються.

Пиво ще більш небезпечне чим крепкий алкоголь в тих самих кількостях в перерахунку на чистий алкоголь в напої.Спілкувався з лікарем, після того і не пю пива.Хоча б добре було б не пити зовсім алкокоголю)))

Опубліковано

Справжнє сухе червоне вино корисне для організму (в розумних межах). В Італії його п'ють замість компоту на сніданок, обід і вечерю. І живуть до 100 років. Я особисто це знаю і бачив. Коли сам там бував, три стаканчика червоного пропустити за день - це як отче наш.

Опубліковано
1 година тому, san4ez1 сказано:

Пиво ще більш небезпечне чим крепкий алкоголь

Якщо те, що в 3-літрових бутлях по 25грн - то так.

Якщо власне крафтове, то ні.  Або інше нормальне пиво. Яке не мільйонами літрів бадяжать.

В пиві, окрім жіночих гормонів, від яких в мужиків ростуть цицькі і живіт, є багато чого корисного.  Якщо без перебору.

 

Опубліковано
Щойно, Юріч сказано:

Справжнє сухе червоне вино корисне для організму (в розумних межах). В Італії його п'ють замість компоту на сніданок, обід і вечерю. І живуть до 100 років. Я особисто це знаю і бачив. Коли сам там бував, три стаканчика червоного пропустити за день - це як отче наш.

Друже, та ж в міру все не шкодить. В тому то й питання, що міра не завжди присутня, судячи з теми. На Гаїті  , ой, в Італії не бував, але, був в Грузії, Молдові, де вино як вода. Так, випити пару келихів і поїсти, там-норма.  Враховуючи, що вино п'ється задля кращого травлення їжі, бо ж кухня насищена. Так що, кількість і залежність залежить не від продукту, а від "вживаючого")))))

Опубліковано
7 годин тому, Ромко сказано:

Не бачу різниці між наслідками вживання етилового спирту в якісних вині, горілці чи віскі. Вони напевно не шкідливістю керуються,  а просто смаками чи підтримують імідж.

*Зрелость=Выдержка, но вот именно зрелость более правильный видимо термин. Так как выдержка определяет состав продукта. В "сыром"  продукте около 200 хим. соединений, а в выдержанном более 2000. *

Повірте,ці +1800 хім.сполук впливають на організм.

Опубліковано

Всі хто спиваються,рано- чи пізно переходять на дешевий алкоголь і бухають собі далі))))) поки печінка не квакне)))) толку тих мов про елітні алкоголі))))) 

Опубліковано
13 часов назад, Barkas сказал:

Всі хто спиваються,рано- чи пізно переходять на дешевий алкоголь і бухають собі далі))))) поки печінка не квакне)))) толку тих мов про елітні алкоголі))))) 

І так і ні. Практично будьякий дешевий атбешний елітний алкоголь( елітний для нас, бо для американця чи навіть поляка 10 доларовий джек деніелс аж ніяк не елітний) по якості кращий за 90% нашого. Хто пив віскарь, чи норм джин і тд, в переважному зранку навіть голова не болить( наприклад від пляшки на двох), а від нашої? Тут часом після тогож мною згаданого земану зранку не дуже, кажуть що порошкове, все може бути. 

Опубліковано

Виходить у нас спитись дуже важко, бо алкоголь поганий і голова болить, не те що за кордоном. Треба ізвращатись із дубовими бочками чи ще якоюсь фігньою.

Опубліковано
32 хвилин тому, AnimaNoir сказано:

Тут часом після тогож мною згаданого земану зранку не дуже, кажуть що порошкове, все може бути. 

Пля, це ж скільки того Земана треба вдудлити, щоб зранку було не дуже?

Опубліковано
36 минут назад, Віталій СК сказал:

Пля, це ж скільки того Земана треба вдудлити, щоб зранку було не дуже?

Хз, іноді після пляшки. 

Опубліковано
Только что, bublik007 сказал:

Якої ємності?)))))

От давайте без підйобів) Звичайної, я звісно образно. Від дорогого алко теж можна норм зранку отримати головняк. Але в рази менше.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...