Ha3aP Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:30 #1051 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:30 2 хвилин тому, lord сказано: Так це требуло зразу сказати, а не росказувати як він бідненький втомлюється)) Вся ваша гниль і брехливість тут і вилізла. 2 речення особисто мені адресовані? 3 хвилин тому, Shipshinka сказано: Томос привіз. Темою помилились ))
Юріч Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:34 #1052 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:34 4 минуты назад, lord сказал: Так це требуло зразу сказати, а не росказувати як він бідненький втомлюється)) Вся ваша гниль і брехливість тут і вилізла. Ай маладца!)) Маніпулятор з тебе поганенький. Про втомленість сказав тільки один Джек74. При чому тут Назар і "ваша гниль"? 2
nemo Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:35 #1053 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:35 6 хвилин тому, Shipshinka сказано: Томос привіз. Це ж ненависний порошенко зробив ? Чи це натяк на обрізання? жарт 1
Юріч Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:35 #1054 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:35 4 минуты назад, Ha3aP сказал: Темою помилились )) Скоріше, помилилась президентом)) 1
Shipshinka Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:36 #1055 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:36 (змінено) 6 минут назад, Ha3aP сказал: 2 речення особисто мені адресовані? Темою помилились )) Той хто задавав запитання, теж помилився. Бо президент хоч і шостий, але ще навіть толком не взяв керування. Для чого тоді такі запитання? Я добре зрозумів про кого мова. Змінено 7 Липня, 2019 в 15:37 користувачем Shipshinka
Юріч Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:44 #1056 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:44 1 минуту назад, lord сказал: Трохи помилився , вибачай. Тут один діяч мені розказувував про те, як наш гарант втомлюється. Не хами, монтаж це був чи інше редагування, суті не міняє. Тобі задали пряме питання, а ти з відповіді зіскакуєш. Це міняє суть в корні. В ютубі є відео цієї зустрічі, біля 1-ї години часу, тобі нарізали коротеньких емоцій, склеїли аж на хвилину, і вуаля - наркоман. Браво. 3
YVitaliy Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:57 #1057 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:57 1 хвилина тому, lord сказано: Це нічого не міняє, кривлявся б він цілу годину, чи 1 хвилину. Цього достаньо щоб зробити висновок, що він клоун( і такий висновок зробила купа людей). І як би ти його не пробував відбілити, він винен в цьому сам. Думаю, дає результат його попередня робота - він все-ж таки актор комічного жанру, можливо звичка залишилась на міміку і жестикуляцію. Це таке ж по-суті "до***вання" як і в попередній темі (по 5-го), коли активно постили кадри нібито п'яного Порошенка, хоча було прекрасно відомо про його хворобу. Серйозно, досить уже такої фігні в темах. 3
Юріч Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:58 #1058 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 15:58 2 минуты назад, lord сказал: Це нічого не міняє, кривлявся б він цілу годину, чи 1 хвилину. Цього достаньо щоб зробити висновок, що він клоун( і такий висновок зробила купа людей). І як би ти його не пробував відбілити, він винен в цьому сам. Ну все зрозуміло. Навіщо було запитувати і вимагати відповіді? Вони ж тобі не потрібні. Як і всім прихильникам п'ятого в цій, і не тільки, темі. На цьому відкланююсь. 3
Basil Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:00 #1059 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:00 1 година тому, lord сказано: Це президент нашої країни, це його нормальна поведінка? як на мене, то всім свої видом він подає, що "що я тут роблю і де мої речі?".... імхо 2 1
Юріч Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:01 #1060 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:01 2 минуты назад, Юріч сказал: і такий висновок зробила купа людей). Ага, знаю, 25% 1 2
Ha3aP Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:06 #1061 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:06 Хватить постити одно і теж, всі твою думку вже почули. Ціла сторінка не потрібної мови! 2 1
Ha3aP Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:12 #1062 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 16:12 1 хвилина тому, lord сказано: Як скажеш)) Ціла сторінка виправдати негідну поведінку ЗЕ. Мені аж блювати захотілось) Тобі і справді відповідь не потрібна була (( 2
nemo Опубліковано 7 Липня, 2019 в 18:32 #1063 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 18:32 (змінено) 2 годин тому, Юріч сказано: Ага, знаю, 25% Може не так, а ... зараз видно, що партія і президент новий - пшик. Не можна керувати не маючи ні команди, ні стратегіі,. Осінь все покаже. Змінено 7 Липня, 2019 в 18:35 користувачем nemo 2 1
taurus07 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 18:41 #1064 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 18:41 це як з брекзітом в Англії. Перемогли а шо робити з перемогою не знають. Шукають кому б її продати, ту перемогу. Найімовірніших покупців два - олігархи і росія. 4 2
jack74 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 19:42 #1065 Опубліковано 7 Липня, 2019 в 19:42 1 година тому, nemo сказано: зараз видно, що партія і президент новий - пшик. Не можна керувати не маючи ні команди, ні стратегіі,. Осінь все покаже. Ти вже визначся, то тобі ВЖЕ видно, чи тобі ще щось показати має осінь? Але не відповідай, бо по твоїх постах давно видно, що тобі давно видно 2 2 2
nemo Опубліковано 8 Липня, 2019 в 03:48 #1066 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 03:48 8 годин тому, jack74 сказано: Ти вже визначся, то тобі ВЖЕ видно, чи тобі ще щось показати має осінь? Але не відповідай, бо по твоїх постах давно видно, що тобі давно видно Як відповідь: NewsOne влаштує телеміст з кремлівським телеканалом "Росія" 2 3
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 06:52 #1067 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 06:52 по-перше, тут сліпих нема, чи то ти для самовпевненості таким шрифтом лупиш? по-друге, НьюзВан і 112-й при Пороху процвітали, тому недоречно ліпити це в цю тему, про Зеленського; і по третє, - чергове "нушонєбудь" 7 2
justice777 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 07:45 #1068 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 07:45 соцмережі вибухнули реакцією на "телеміст" https://espreso.tv/news/2019/07/08/quotproval_ukrayinskykh_specsluzhb_y_zlam_ukrayinskogo_terpinnyaquot_socmerezhi_vybukhnuly_reakciyeyu_na_quottelemistquot Sergey Vysotsky 10 год · Володимир Зеленський може дуже просто довести, що він - не ватна маріонетка Кремля. Для цього достатньо скликати РНБО та ввести в дію подання Верховної Ради щодо санкцій по відношенню до NewsOne та 112. Аргументи про те, чому це не зробив Порошенко не приймаю. Усі роблять свої помилки. Поза тим хто є президентом - порядок денний залишається незмінним. Медведчук - під арешт. ВатаТВ - залишити без ліцензій. Російський бізнес - заарештувати. Це наші умови для будь-якого президента. Більше того, це умови за яких Україна виживе. Фізично. Хочеш показати, що ти - кращий президент від попереднього? Дій! Igor Lutsenko 11 год · Про «поговорить» Президент може скільки завгодно мовчати, але далі мовчати вже не вийде. Далі за нього говоритимуть медведчуки, шарії та дірявий суддівсько-правоохоронний пул, і це все треба зупиняти, а щоб зупиняти – треба (сюрприз!) ставати націоналістом, українцем, патріотом, інакше не вийде. Не вийде. Вчора на фестивалі у Бущі до мене підійшов ветеран – молодший за мене, звісно, вони всі молодші за мене чогось, виходить, хлопці не встигли пожити мирним життям, а пішли одразу туди, де смерть – і він сказав мені, що у нього таке ж відчуття нині, як на початку 14-го. Я геть не вірю в передчуття, але у всіх цих клюєвих, портнових і рішеннях конституційного я марю поступом хижака, і в мене таке саме відчуття, як у цього випаленого східним сонцем хлопця-ветерана. Десь за нашою спиною непомітно крадеться хижак, за високою травою непомітний для нас, а для нього помітні ми, бо він має кращий нюх і слух, і все, що лишається нам – це чути його кроки шостим відчуттям. За оцими телемостами, за дивними рішеннями судів і раптово розбагатілими проросійськими пропагандистами хтось іде - упевнено і сильно, по спустошеній мародерами рівнині, де не лишилося місця для відданих. Немає «технічного» рішення, немає в природі такої юридичної формули чи дипломатичного маневру, щоб зупинити хижака. Лише людська воля, лише вогонь чистих сердець, щирий подвиг може протистояти цій хитрій силі. Alex Noinets 9 год · Знаєте, що смішно. Що бунт, повстання і переворот почнуться через фігню. Просто це буде остання фігня, яка зламає хребет терпіння українському верблюду. Ну не знаю, наприклад Володимир не застібне ширинку на офіційному прийомі. І все, понеслась, натовп розірвав на шматки. Потім так у історію і увійде - був розірваний натовпом за те, що випадково не застібнув ширинку. Це я до того, що телеміст сепарів з м-л-ми - це не пиздець. Ну, в тому сенсі, що це пиздець, але не дуже. Були вже спроби телемосту, п'ять років тому, там був якийсь телеміст з цілим Мозговим, і що, дуже допомогло? Не дуже. Призначення Богдана - це пиздець. Інтерв'ю Богдана - це пиздець. Призначення Данілюка - це пиздець і знущання. Заяви про воду в Крим - це знущання і пиздець. Коломойський і його заяви - це пиздець. Бєспрєдєл в судах, який почав мутити Коломойський - це пиздець. Відсутність реакції Зеленського на бєспрєдєл Коломойського - це пиздець. А телемост - це просто ще одна крапля пиздєцю в озері пиздєцю. Маленька дуже крапля відносно інших крапель. Просто всі інші краплі в озері уже зібралися, поверхневий натяг тримає всю цю купу пиздецю дуже слабо і кожна нова крапля вже виглядає останньою. Але ще трохи не все. Ще треба щоб ширинку одного разу забув застібнути. І понесеться. Сергій Руденко 12 годин тому Зеленський наказав СБУ розслідувати участь Порошенка у сміттєвій блокаді Львова. Але забув Баканову дати вказівку розслідувати інформаційну війну Медведчука проти України. Я розумію, що у Володимира Олександровича ще ейфорія від перемоги, але Діма Кісєльов навіть у вигляді телемосту - повний провал українських спецслужб. Олександр Погребиський 13 год · Телеміст їм мл@!!!!! Я так розумію ох@@лка в вас там взагалі зашкалює!!! Тобто з маньяком та вбивцею ми будемо телемости налагоджувати!!!!????? Тобто за п‘ять років тисячи вбитих, російськими бойовиками та військовими, ви телемість налагодили! Тобто відвід військ з нашого боку, тобто ми маємо зняти бетоні укріплення на позиціях, щоб ви С@ки мости налагодили????? Сьогодні мости, завтра і ветерани, і волонтери стануть злочинцями, завтра активні патріоти стануть зрадниками, бо мости деяким у@дам треба налагодити!!!! Їхні мости за такі речі мають вести в зовсім інші місця!!!!! І в цьому конкретному випадку мені всеодно на політкоректність! Або ми, або вони нас!!! Це вже не голови попідіймали, це вони вже на своїх коней прикрашених георгіївськими стрічками посідали і взяли свої козацьки шашки щоб віддяти голову всьому українському!!! - Перестати стріляти у відповідь - Відвести війська з Станиці Луганської та Широкіно - Зняти бетонні укріплення з позицій з яких відійшли - Здати позиції в ПАРЕ Для чого??? Щоб телемости навести з ворогом!!! Ми не можемо цього допустити, нам не пробачать Наші, які дивляться зверху!!! 1 4 2
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 08:13 #1069 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 08:13 (змінено) @justice777 а я вже переживати за тебе почав, що ж то ти так довго ніякого лайна не перепостив досі І по останньому - ну от яким боком це до Зеленського??? Ну це ж в іншу тему, ну шо ж ви як зомбі якісь Змінено 8 Липня, 2019 в 08:30 користувачем jack74 7 2
MANJAK11 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 08:37 #1070 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 08:37 22 часа назад, lord сказал: Змучена людина так себе не веде, він кривляється як клоун, з явною зневагою до присутніх. там тільки помітних *склейок* штук пьять, скільки їх там є насправді, зможе сказати лише професіонал. Тобто з годинної, чи скільки там, пресконференції, навирізали й зліпили однохвилинну срань й впарюють таким як ти Як ви можете вестися на таку *уйню ? жесть 25% тіпа розумніших ? ну ну 1 1 8 1
MANJAK11 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 08:39 #1071 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 08:39 17 часов назад, lord сказал: Вся ваша гниль і брехливість тут і вилізла. а ти відверто показав свій рівень IQ 1 6 1
iiron Опубліковано 8 Липня, 2019 в 18:04 #1073 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 18:04 4 годин тому, Holy сказано: Порошенко №2 ? Захотів по пиці? 3 1
jack74 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 19:30 #1074 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 19:30 @iiron тут тема про Зеленського. А про Пороха тут
iiron Опубліковано 8 Липня, 2019 в 19:36 #1075 Опубліковано 8 Липня, 2019 в 19:36 Це до Святого(Holy) питання.Я тільки попередив.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти