Перейти до змісту

Вечерняя кулинарная покатушка!

difoto

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ПО дорозі в Пл Знаю колодязь де дуже класна водичка треба шоб хтось взяв бутль(5л) бо в мене нема!а там тікі з гори спуститися і Пл

Опубліковано

Я взяла: сковородку, большую ложку, варежку, доску, соль, специи, сахар, лимон, чай, нож, олию, яиц немного, чечель, лук, перец болгарский, парочку томатов, котелок для чая, немного хлеба.

В 6 за мной заедет ..83-й и мы едем на место. Моих продуктов хватит максимум на троих. Больше не вывезу)))

Опубліковано

замечательная кулинарка! как и прежде, очень гостеприимно, уютно и жарко у дружеского костра.. и было немного снега. зачетно зиму встретили :ok2:

Опубліковано

Да класно було...

особливо цікаво було дрова збирати..підійшов до куща..

наламав сухостою і до вогню.

п.с.

наступного разу варимо в казані і дружно скидуємось на харчі..в планах хороша гречана каша з мясом..не з тушонкою.

щоб не було такого що хтось узяв щось з дому а хтось купив..а хтось нічого не брав..

Опубліковано

так і тринога теж є.

на пів 6-го сільпо.

\думаю поїдемо в панський.

п.с.

Тань миска та пласмасова червона кружка в мене.

Опубліковано

Буду. М"ясо яке плануєш кидати у гречку? Тушонку?

Триногу не брати, є своя? Люди, може у когось є пневматика на розлом (Шкодер, питання і до тебе), у мене ще повно куль залишилось. Можна потренуватись.

Опубліковано

Велике прохання завтра зявитися біля сільпо кому виходить! ато везти триногу воду і казан та інші продукти нам двом якось не по феншую))))))

Да класно було...

особливо цікаво було дрова збирати..підійшов до куща..

наламав сухостою і до вогню.

п.с.

наступного разу варимо в казані і дружно скидуємось на харчі..в планах хороша гречана каша з мясом..не з тушонкою.

щоб не було такого що хтось узяв щось з дому а хтось купив..а хтось нічого не брав..

Miro ПОвар каже тікі м'ясо!

Доречі завтра сніг ***** :90:

Опубліковано

Люди, може у когось є пневматика на розлом (Шкодер, питання і до тебе), у мене ще повно куль залишилось. Можна потренуватись.

потренироваться в темноте? :smile3:

Опубліковано

Віка давай приїзжай..там в долинці, вітру як такого немає та і біля вогню в хорошій компанії не холодно :) ато плов 2 рази ти вже прозівала :)

п.с.

тринога є. і казан також є.

тут прикинув що моно купити кіло гречки..пів кіло мяска і грибочків грам 700-800..

трохи цибульки..і думаю ікатись буде всім хто не приїде :)

по фінансам на це треба буде приблизно мясо 25 грн. гриби 20 грн.

плюс цибулька,хліб і того 50 грн приблизно на 5-6 чоловік буде самий раз.

Міро бери казанчик той маленький чайок забахаем.Хоча термоси берем теж.

Я особисто минуло разу 1 л. випив і було мало, ще Тані чайок з лимончиком потягував :)

І так буде Shkoder,Макс,Міро,КОЗАК,Ярик,

Таня?

Хто надумає приїхати обовязково дайте знати..бо лишнього теж не хо варити ато викидувати буде шкода.

Опубліковано

Як завжди, наваримо на сімох-вісьмох - приїде удвічі більше. Ще й бурчати будуть, що так мало наварили. :0167::naezd::160:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...