Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
10 хвилин тому, Saddy сказано:

тут немає графіку на 2022 р.

нічого дивного, як і казав - ще за минулий рік не всім повірку зробили, як мені сказали, поки приймають показники - не заморачуватись.

До речі, показники не щомісяця вношу, рахують по-середньому, коли вношу реальні - виходить невелика переплата.

10 хвилин тому, Saddy сказано:

е дані з водоканалу - і ці дати - це дати установки, х.з. звідки вони їх беруть,

хз де вони беруть, але, в мне вказана реальна дата останної повірки 2015 рік, лічильники встановлювались значно раніше.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
7 минут назад, Bliksss сказал:

реальна дата останної повірки 2015 рік

повірка була із зняттям?

глянь ще в кабінеті тепла, чи є графа про повірку

Опубліковано
3 хвилин тому, Saddy сказано:

повірка була із зняттям?

я ж писав - знімали, це 2015 рік був - мабуть ще не було таких приладів, зняли, ччерез години 2 принесли з документами і встановили назад.

Потім прийшла "тітонька, опломбувала". Де замовляв - вже не згадаю.

6 хвилин тому, Saddy сказано:

глянь ще в кабінеті тепла, чи є графа про повірку

зараз не гляну.

Опубліковано
1 година тому, Saddy сказано:

конкретно до мене не зверталися про необхідність повірки.

Вдень гляну, приносили якусь бумажку що буде повірка, щоб надали доступ чи типу того

Опубліковано
3 годин тому, Oli сказано:

@Saddy 

1139994924_IMG-d4a77df9932ab16bdd676a5c5354573a-V2.thumb.jpg.66a5f0db366e847a90f24e1aecefdab2.jpg

А тепер головне питання - якщо з лічильником щось не так, розбиратися з цим самостійно? Бо як я повіряв таким методом, мені прямо казали: ми лиш надаємо довідку, повірку пройшов або ні, якщо ні-демонтаж, ремонт, монтаж за ваш рахунок, а якщо приносите на повірку нам, ми, за навіть нижчу суму, (такса повірки на місці логічно що нижча, чим на виїзд), якщо проблеми при повірці будуть, відразу їх і чинимо.

Опубліковано
1 година тому, NeoN сказано:

повірку пройшов або ні, якщо ні-демонтаж, ремонт, монтаж за ваш рахунок

Якщо не пройшов,  то варто відразу задуматись про купівлю нового,  може бути невелика доплата. 

Опубліковано
1 час назад, NeoN сказал:

А тепер головне питання - якщо з лічильником щось не так, розбиратися з цим самостійно? Бо як я повіряв таким методом, мені прямо казали: ми лиш надаємо довідку, повірку пройшов або ні, якщо ні-демонтаж, ремонт, монтаж за ваш рахунок, а якщо приносите на повірку нам, ми, за навіть нижчу суму, (такса повірки на місці логічно що нижча, чим на виїзд), якщо проблеми при повірці будуть, відразу їх і чинимо.

Щось не пам'ятаю щоб лічильники ремонтували. Не пройшов повірку - під заміну. Чи щось помінялося?

Опубліковано
47 хвилин тому, nickel сказано:

Щось не пам'ятаю щоб лічильники ремонтували. Не пройшов повірку - під заміну. Чи щось помінялося?

Раніше як раз ремонтували, якщо заносив на повірку.

1 година тому, Unknown сказано:

Якщо не пройшов,  то варто відразу задуматись про купівлю нового,  може бути невелика доплата. 

Звісно не велика, якщо платити окремо, я і кажу, ремонт в цю перевірку не входить. Як так розібратися, то нащо платити абонплату/перевірку і тд, можна просто кожні 4 роки міняти на новий, дешевше буде цих абонплат,а якщо не дай Бог ще ремонт, ви 100% у виграші

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, NeoN сказано:

нащо платити абонплату/перевірку і тд, можна просто кожні 4 роки міняти на новий, дешевше буде цих абонплат

Згідний,  тим більше зважаючи, з яким запасом вони вартість повірки  закладають. 

• 2 року потому...
Опубліковано

Доброго дня. Яка на цей час ситуація з повіркою (лічильник гарячої води)? Хто робив нещодавно? Без демонтажу і з демонтажем.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
В 12.01.2021 в 06:29, nickel сказав:

Якщо лічильник луцького виробництва і вже був хоч раз на повірці, то краще відразу новий купити, щоб не попасти на лишні витрати, як я. Спочатку заплатив за повірку, а потім ще за новий лічильник. Хоча якщо повірка буде безкоштовною, то все рівно. Чи безкоштовна повірка не знаю, а купував італійського лічильника в Новій Лінії, в Епіцентрі також є. Замовляєш в інтернеті і забираєш в пункті видачі.

Який саме лічильник купив і чому саме такий?  Мені теж світить повірка як мінімум 2-х гарячих і вони старі (2003 і 2010 роки). Водоканал поки нараховує нормально, хоча там термін повірки уже теж закінчився і обидва лічильники 2008-го року. От я і задумався про купівлю нових. 

Опубліковано
В 09.10.2024 в 13:11, Unknown сказав:

Який саме лічильник купив і чому саме такий?  Мені теж світить повірка як мінімум 2-х гарячих і вони старі (2003 і 2010 роки). Водоканал поки нараховує нормально, хоча там термін повірки уже теж закінчився і обидва лічильники 2008-го року. От я і задумався про купівлю нових. 

Ох ти і археолог. Не пам'ятаю який саме. Я вже навіть з тої квартири переїхав, тому навіть глянути не можу. Брав не українського, бо вони втратили мою довіру через низку якість і брав італійського, бо на них акція була і вони коштували, як самі дешеві українські.

• Дякую! 1
Опубліковано

Хтось замітив що холодна вода стала досить жорсткою, і з'являється всюди білий наліт?

• +1 1
  • Адміністратори
Опубліковано
В 10.10.2024 в 12:19, Oli сказав:

Хтось замітив що холодна вода стала досить жорсткою, і з'являється всюди білий наліт?

да так завжди було. шось не припомню шоб без наліта вода була.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
В 10.10.2024 в 13:45, t0rik сказав:

да так завжди було. шось не припомню шоб без наліта вода була.

на 33-му точно стало більше накипу за останній рік, набагато частіше почав чистити чайник, аератори для  змішувача за місяць-два забиваються

В кого бойлери в цьому районі, то я навіть не знаю, довго вони не житимуть

Змінено користувачем charlie
Опубліковано
В 13.10.2024 в 17:57, charlie сказав:

на 33-му точно стало більше накипу за останній рік, набагато частіше почав чистити чайник, аератори для  змішувача за місяць-два забиваються

40-й

Аератори я міняв з часом, просто міняв і все а тепер мушу або чистити або просто викидати.

Зливна система в туалеті взагалі жах, вся в камінні, мушу часто знімати і чистити резинку що не дає протікати воді.

У ванній на плитці теж трохи наліт є.

Дивно, дивно... чому так?

Опубліковано
В 13.10.2024 в 21:52, Oli сказав:

Аератори я міняв з часом, просто міняв і все а тепер мушу або чистити або просто викидати.

Якщо аератор повністю пластиковий, то кладеш його у вузьку ємність, щоб мінімум зайвого об'єму було, і заливаєш якимось засобом для унітазу, але обов'язково на соляній кислоті. Навіть без підігріву досить оперативно все відчищається. Якщо дуже заліплений, то можна ввечері на ніч залишити. Зазвичай 10-15 хв. і легко старою зубною щіткою все знімається.

• +1 1
  • 4 місяця потому...
Опубліковано
В 13.10.2024 в 17:57, charlie сказав:

Прив, що там в тебе? В мене зранку деколи чути хлоркою, напевно коли мало користуються тому і запах

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...