Перейти до змісту

Все про бляхи

Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

3 минуты назад, СОАД сказал:

все правельно)) тільки бажано тіх хто їздить на бляхав)) позбавити субсидій, пенсій та всіх пільг які дає йому Україна) нехай йому закордоний соцпакет дають)

Якщо людина купила авто, а тим більше, заплатила за розмитнення - точно субсидія не вийде, як не крути - скільки там в нас хоча б 2 тис. євро? А достатньо покупки на 50000.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 875
  • Створено
  • Остання відповідь
Только что, Bsv сказал:

Купи ліки !!! і вилікуйся 

ти щось таке больне городиш 

ок як скажеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карамба-ізиді! Ну ніразу не харить.6-ть літ тому,свою "жоповозку" взяв за 12300$.Точно не знаю,але думаю це був би Кайен,чи Панамера,чи АсстонМартін на бляшаних номерах.Але не харюся і не заздрю.Кожен живе за статками.

ЗЮ.Шкода не маю часу,відео з реєстратора своєї "жоповзки" змонтувати і скинути сюди.Як бляхарі вміють їздюкати.В дзеркало заднього виду зразу бачу такого їздуна (особливо на БеМеВе).Враження,що з Москвічів і Жмигулів школота пересіла.Ну або з воза,з конями.

ЗЗЮ.Ну і повістки б тим "бляшаним спецназівцям",що на Ягодині стоять/и.Там хлопи здорові,мерзли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Bsv сказал:

він зі всього платить налоги ! при купівлі навіть того самого хліба !!! якщо не знаєш то почитай ! 

а шо закордоном хліб не продають) там він дешевший (наверно))))

навіщо платити податки щоб оліхархи збагачувались))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

він зі всього платить налоги ! при купівлі навіть того самого хліба !!! якщо не знаєш то почитай ! 

Ти довбень! Я тоже плачу зі всього налоги, але маючи субсидію коли я куплю авто (не на бляхах) субсидію у мене заберуть. От же її мають забрати і у бляхаря. Хоча тема вже бестолкова, бляхам амба. 

Сьогодні, трошки не було часу то теми не розвив, але при зустрічи знайомий сказав шо бляхою вже не їздить, боїться штрафу... Повторюсь, часу розвити тему у мене не було і як там щімлять блях зараз чи ні не знаю. Але на кордоні довимахувались, шей від поляків відхватили коли ті прилякали депортацією!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Bsv сказал:

так ти і добивайся того щоб не було повязано бляхі до субсидії ! вот люди вийшли і намагаються що сь зробити ! та й скажу тобі відверто тобі субсидії і не буде якщо ті маєш авто на наших ! 

Не піду, бляхарі і без мене з цим справились на 146% )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

таке від Bsv навіть чистити не буду - дітки, знайомтесь - бляхар звичайний хохляцький, не надто розумний але зацєнтий 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в тому вся і суть що ті нічого і не зробив для того !

А я мусив? Я не підтримув блях в тому розумінні з чого все почалось. І ще раз запитаю: я мусив щось робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене субсидії нема. Держава порахувала що доходи моєї сім"ї достатні для того щоб мені не надавати субсудію і я з цим не спорю.

АЄС ще влітку, можна сказати заставила ВР проголосувати за ці закони, отже знали шо робили, чому не задоволені тепер?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Bsv сказал:

Так тебе змусили так думати ! держава може і все для того і робить , що живиться на лохах  що мовчать і нікуя не роблять для того , значить нормально можна ще щось вигадати чим ще придавити людей ! 

Ну от ти ходив на блокування доріг з бляхами? Багато добився? Роскажи нам, сектантам домосєдчікам обсиральщикам, чого ти добився?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, Bsv сказал:

тоб-то ті не заперечуєш що ви є шайка сектантів котрі повзаєте від теми до теми і навязуєте своє жопо лизтво одне одному !

Це яким треба бути агонізуючим бидлом, щоб писати безграмотну єресь, отримувати мінуси і потім шукати мої публікації на борді щоб помінусувати ))).  Спали свого корча як зробив твій вождь, і ти захистник народу??! Блазень!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Bsv сказал:

кажу тобі і твоїм однодумцям сьогодні ти когось не підтрима і комусь не поміг а завтра тобі можливо і потрібна буде допомога , і тебе також і туди ж проігнорують !

правду кажуть, що у вас авто нетрадиційної реєстрації )) й от представ, що тебе попросили підтримати й пройтись в гей параді )) то чому ти дивуєшся, що нормальні люди не хочуть приймати участь в вашому дійстві. Причому вам неодноразово вказували чому. Але то походу бесполєзно. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, краще проспись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Bsv сказал:

:)  Побісіться ! за жеве заципило ! я відпочатку висловив свою думку ! а всі як таракани налетіли на крошкі ! 

клоун :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, СОАД сказано:

все правельно)) тільки бажано тіх хто їздить на бляхав)) позбавити субсидій, пенсій та всіх пільг які дає йому Україна) нехай йому закордоний соцпакет дають)

Ну не перегібай.

1. Позбавити субсидій - я за, але не тільки тих хто купив на бляхах авто за 2-3 тис. у.е., а й тих хто купив на укр. реєстрації навіть за 10 тис. у.е. і отримують субсидію вказавши  вартість покупки 45 тис. грн.

2. Пенсії - працюю офіційно із з.п. вираховують податки, купив авто в Литві заплатив 200 € розтаможку - все нема пенсії незважаючи на всі відрахування із з.п.- хай тобі платить Литва з тих грошей що ти там сплатив.

3. Навіть і не знаю що ще в нас входить в соцпакет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну хоть вбийте мене, не вірю я що є такі отбиті.

@Bsv лови ще від мене пару мінусів, записуй мене тоже в сєкту.

Без названия.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, halmer сказал:

Ну хоть вбийте мене, не вірю я що є такі отбиті

видно мало спілкуєшся з людьми ))) є ще отбитіші ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було?

Нащот того, шо творять бляхери на кордонах

Гарантую, будете сміятись

Карочє, по порядку:

1. Авто Євро Сила влаштовує двіжуху і вимагає закон і розмитнення на бляхи

2. поки вона влаштовує двіжуху за легалізацію своїх тачок, пацани з Західної України, які собі поробили «карти поляка» чи «посвідчення малого прикордонного руху», і які ніколи на постійно не ввозили бляхи сюди, тільки на тимчасове  - катаються туда-назад на них, що 5 днів (а паралельно возять туда сигарети, а назад хавчик контрабасом) - вони так роками робили

3. Пацанів з Західної України взагалі не гребе ані Авто Євро Сила, ані Закони, ані непотрібне їм розмитнення, ані нічо - у них всьо норм і своя тєма

4. І тут Авто Євро Сила таки добивається прийняття Закону 8488.

5. І наші браві митники врубають босса і кажуть - тепер каждий має забашляти на в’їзді розмитнення, а як будете їхати назад (ну ви ж тіпа поляки?) то ми вам його повернемо.

6. І та вся банда шо возила сігарєти, опиняється в Польщі і раптово з’ясовує, шо теперка не мож в’їхати до України на контрабас і тимчасове, а тіко все має бути за 2-3 штуки євро і по новому Закону.

7. Який, нагадую, продавила Авто Євро Сила (ніяк не пов'язана з тими хто возить сігарєти) :)

Тепер
- західноукраїнські пацани попередили, шо люба машина з значком АЄС - як появиться, то ціла не буде!
- АЄС офігіває, шо по ходу вийшло з тих всіх протестів,
- а жаба і гадюка курять в ліжку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 минуту назад, b0rg сказал:

Було?

Карочє, по порядку:

2. поки вона влаштовує двіжуху за легалізацію своїх тачок, пацани з Західної України, які собі поробили «карти поляка» чи «посвідчення малого прикордонного руху», і які ніколи на постійно не ввозили бляхи сюди, тільки на тимчасове  - катаються туда-назад на них, що 5 днів (а паралельно возять туда сигарети, а назад хавчик контрабасом) - вони так роками робили

3. Пацанів з Західної України взагалі не гребе ані Авто Євро Сила, ані Закони, ані непотрібне їм розмитнення, ані нічо - у них всьо норм і своя тєма

5. І наші браві митники врубають босса і кажуть - тепер каждий має забашляти на в’їзді розмитнення, а як будете їхати назад (ну ви ж тіпа поляки?) то ми вам його повернемо.

6. І та вся банда шо возила сігарєти, опиняється в Польщі і раптово з’ясовує, шо теперка не мож в’їхати до України на контрабас і тимчасове, а тіко все має бути за 2-3 штуки євро і по новому Закону.

7. Який, нагадую, продавила Авто Євро Сила (ніяк не пов'язана з тими хто возить сігарєти) :)

Тепер
- західноукраїнські пацани попередили, шо люба машина з значком АЄС - як появиться, то ціла не буде!

Любомир Футорський

UPD: но це ще не вся веселуха !

Пацани ж заблокували дорогу і давай не пускати тупо всіх. А серед всіх - були польські дипломати.

І тепер поляки вимагають у наших митників списки протестуючих, після чого збираються позабирати у них всі карти поляка і посвідчення МПР (малого прикордонного руху) - і паспорти забанити, аж до депортації. І халява з катанням через кордон закінчиться нараз ваще

Попкорну на всіх не вистачить ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

34 минуты назад, b0rg сказал:

Було?

Карочє, по порядку:

Тепер

а ви вважаєте,що прийняті закони вирішили питання блях?

ви не відчуваєте себе лохом при тому,що у цивілізованому світі при зарплаті місячній в кілька тисяч за розмитнення платять кілька сотень

а в Украіні ,де купівельна спроможність і інші блага на нижчому рівні, при зарплатах в кілька тисяч за розмитнення треба віддавати не кілька сотень,а десятки тисяч

вчора всі сайти розписали про першу розмитнену бляху

Цитата

Громадянин України розмитнив свій легковий автомобіль з дизельним двигуном Renault Laguna 2004 року випуску з німецькою реєстрацією, сплативши до державного бюджету понад 49,3 тис грн. Таким чином мито (10%) склало 4,6 тис грн, акцизний податок (пільгова ставка із застосуванням коефіцієнта 0,5) – 28,765 тис грн та ПДВ (20%) – 15,957 тис грн.

Зазначають, що протягом 90 календарних днів з дня набрання чинності закону базова ставка акцизного податку розраховується з 50%-ою знижкою, крім електромобілів, із застосуванням коефіцієнтів в залежності від об’єму двигуна та віку ТЗ. Таким чином через три місяці митне оформлення даної Renault Laguna вартувало б резиденту 83,8 тис грн. Таким чином економія склала 34,5 тис грн.

У нас держава дуже багата,просто дуже не раціонально використовуються кошти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще одне нагадування ,як собі євробляху купив Гройсман

Цитата

Таким образом им удалось снизить его оценочную стоимость с 117 000 евро до 47 000 евро, а размер обязательных платежей при растаможивании автомобиля уменьшился почти на 600 000 гривен.

якщо вище керівництво собі таке дозволяє,то чого воно чекає від громадян?

Гройсман не купив собі машинку в салоні в Украіні,а привіз бляху

різні реальності та різні масштаби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, paksivatova сказано:

Та все нормально. Тут в кожного своя хата скраю.

Це національна ментальність. Вже не раз обговорювалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, S30 сказал:

Та все нормально. Тут в кожного своя хата скраю.

Це національна ментальність. Вже не раз обговорювалось.

тому стадо народ в стійло

нема чого купувати за кордоном якісніші ,дешевші речі - підтримуй національного виробника втридорога

не будь москалем  - будь патріотом!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, paksivatova сказал:

Зараз противники блях почнуть писати, що потрібно починати з себе)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...