flashmax Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 17:04 #176 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 17:04 якщо щось важливе - людей на площі не збереш а як бляхи - то дорогу перекрили ось так і живем
Dima4s Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 17:57 #177 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 17:57 52 хвилин тому, flashmax сказано: якщо щось важливе - людей на площі не збереш а як бляхи - то дорогу перекрили ось так і живем якщо тобі це не важливо- не означає що всім це не важливо
flashmax Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 19:40 #178 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 19:40 1 година тому, Dima4s сказано: якщо тобі це не важливо- не означає що всім це не важливо ну є речі важливіше за авто вартість палива вартість проїзду маршутках вартість газу але всім норм ...
Dima4s Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 20:11 #179 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 20:11 24 хвилин тому, flashmax сказано: ну є речі важливіше за авто вартість палива вартість проїзду маршутках вартість газу але всім норм ... Ми йдемо по другому колу... Важливіше для кого? а про газ, паливо, проїзд думаю межа трохи не там.
volks Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 20:23 #180 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 20:23 3 часа назад, flashmax сказал: якщо щось важливе - людей на площі не збереш а як бляхи - то дорогу перекрили ось так і живем Бо з'явилась реальна можливість втратити 2000-3000 баків.
Lovetstiney Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 22:05 #181 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 22:05 Висновки робіть самостійно . Видно хто є хто .
Nokian Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 22:33 #182 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 22:33 Як Южаніна завернула- якщо нема грошей на розмитнення,то купуйте продукцію ЗАЗа в КРЕДИТ. Ну не сука.
flashmax Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 23:19 #183 Опубліковано 20 Листопада, 2018 в 23:19 2 годин тому, volks сказано: Бо з'явилась реальна можливість втратити 2000-3000 баків. а раніше, коли купували не розмитнене авто чим думали ? хотіли схитрити, але влада їх перевершила 3 годин тому, Dima4s сказано: Ми йдемо по другому колу... Важливіше для кого? а про газ, паливо, проїзд думаю межа трохи не там. тобто для вас норм платити втридорога за газ, проїзд? за рік-два це чимала витрата, яку можна прирівняти до розмитнення авто
Serpent Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 01:13 #184 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 01:13 1 година тому, flashmax сказано: а раніше, коли купували не розмитнене авто чим думали ? хотіли схитрити, але влада їх перевершила Я вже десь тут писав, що гратися із державою в такі ігри - це все одно що грати в покер із професійним шулером, причому його ж міченою колодою. Спочатку шулер дає тобі трохи виграти, але кінець один - він оббирає тебе до нитки. Проте є багато "розумніших за інших", які думали, що "нагнуть систему", і їм за це нічого не буде. Наївні. Welcome back to reality!
Nokian Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 06:58 #185 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 06:58 Трохи не так. Тебе оберуть до нитки, якщо будеш мовчати. На початку правління Януковича був податковий майдан,коли хотіли відмінити спрощенців. Навіть Янукович відступив- відступлять і ці. Просто думають,як би це ефективніше пропіаритися.
jack74 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:08 #186 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:08 11 хвилин тому, Nokian сказано: Просто думають,як би це ефективніше пропіаритися. і як виторгувати собі побільше 15 годин тому, volks сказано: А чьо то в нас тут тишина? Я особисто дякуючи бляхуям вже 40 хв об'їжджаю якимись дєбрями зі швидкістю 10 км/год. йопт! Ну так бо всі ж на трасі, тобі життя ускладнюють!
vampirich Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:32 #187 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:32 14 хвилин тому, jack74 сказано: і як виторгувати собі побільше як дадуть вам прийнятну якусь суму розмитнення, то ви вирішите "нас дослухаються, доб"ємся іще більшого" і будуете далі протестувати, надіючись на повну халяву, бо платити за розмитнення більшість євробляхарів не хоче взагалі (ну або чисто символічну суму у якихось 100 баксів) а на такі умови які хочете ви - держава не пристане, бо тоді почнуться мітинги за газ, акциз алкоголь, бензин і ще 100500 причин що люди не хочуть платити, бо вирішать "якщо тим дозволили не платити то і нам може повезе" тупикова ситуація.
volks Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:41 #188 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:41 31 минуту назад, jack74 сказал: ! Ну так бо всі ж на трасі, тобі життя ускладнюють! Ускладнюють. Хай Гройсману чи Южаніній перекривають.
frv Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:55 #189 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:55 Щоб влада дослухалась до вимог євробляхерів потрібно: 1) щоб їх вимоги були спрямовані не тільки на власні потреби, а на потреби більшості українців з врахуванням інтересів екології; (типу - доступне розмитнення для кожного на авто не нижче євро 5 плюс компроміс по розмитненню євроблях або пільгове розмитнення одного авто на сім'ю на 5 років (300-500євро)); 2) щоб до бляхарів приєдналась значна частина населення (все таки ми ж хочемо жити по європейськи, і при цих нікчемних зарплатах нефіг переплачувати вдвічі за авто) 3) потрібно не траси перекривати, а в'їзди і виїзди на заводи депутатів і президента ( ми і без рошенівських цукерок новий рік якось зустрінемо...) 4) позбутись популізму у своїх вимогах (ніхто не легалізує євробляхи за безцінь і ніхто не знизить комуналку, це утопія) Як на мене то, поки що АЄС є чиїмось політичним проектом, можливо навіть порошенківським, адже загнавши ситуацію в тупік він має можливість ефектно її розрулити, отримавши зайві % до свого рейтингу. Поживемо - побачимо.
volks Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:55 #190 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 07:55 22 минуты назад, vampirich сказал: як дадуть вам прийнятну якусь суму розмитнення, то ви вирішите "нас дослухаються, доб"ємся іще більшого" і будуете далі протестувати, Як мінімум проти закону про паркування. Бо ж блях понаганяли, а ставити немає де.
sergkots Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:40 #191 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:40 41 хвилин тому, frv сказано: потрібно не траси перекривати, а в'їзди і виїзди на заводи депутатів і президента ( ми і без рошенівських цукерок новий рік якось зустрінемо...) Частково так, але втрачається суспільний резонанс. Плюс перекриття доріг по пішохідним переходам не є злочином, а блокування заводів певно кримінал.
jack74 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:42 #192 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:42 43 хвилин тому, vampirich сказано: як дадуть вам прийнятну якусь суму розмитнення, то ви вирішите "нас дослухаються, доб"ємся іще більшого" і будуете далі протестувати, надіючись на повну халяву, бо платити за розмитнення більшість євробляхарів не хоче взагалі (ну або чисто символічну суму у якихось 100 баксів) давай ти не будеш видавати своє бажане за дійсне і нести якусь відсєбятіну, бо те, що ти написав, абсолютно не відповідає дійсності. 43 хвилин тому, vampirich сказано: а на такі умови які хочете ви - держава не пристане, бо тоді почнуться мітинги за газ, акциз алкоголь, бензин і ще 100500 причин що люди не хочуть платити, бо вирішать "якщо тим дозволили не платити то і нам може повезе" тупикова ситуація. впевнений, що почнуться? Ну і на який з цих мітингів вийдеш ти? Крім того, за бензин і так час-від-часу народ мітингує, ну але ж таким як Волкс (і, певно, як і ти) це заважає 43 хвилин тому, vampirich сказано: ..., бо вирішать "якщо тим дозволили не платити то і нам може повезе" а кому це "тим" і "нам"? Якщо бляхарі доб'ються реального (а не лише "амністії", як тулить це Южаніна, що начебто є бажанням бляхарів) зниження розтаможки, то це буде для всіх, і для "вам" теж. І для "вам", і для ваших-наших дітей, для всіх. А ні - то і далі будемо їздити на ТАЗах і Анусах "від Южаніної" 35 хвилин тому, frv сказано: Щоб влада дослухалась до вимог євробляхерів потрібно: 1) щоб їх вимоги були спрямовані не тільки на власні потреби, а на потреби більшості українців з врахуванням інтересів екології; (типу - доступне розмитнення для кожного на авто не нижче євро 5 плюс компроміс по розмитненню євроблях, або пільгове розмитнення одного авто на сім'ю на 5 років (300-500євро)); саме так і є - їх вимоги спрямовані на для всіх. А ви менше слухайте брехню Южаніної з її інтерпритацією по всіх ЗМІ, що начебто бляхарі хочуть лише "амністії" А про екологію - ну давай зав'язуй, не сміши. Подивись на дороги, які "пердячі пари" і "кірогази" там їздять - і це саме завдякі забороні на ввезення доступного автопарку. 35 хвилин тому, frv сказано: Щоб влада дослухалась до вимог євробляхерів потрібно: ... 2) щоб до бляхарів приєдналась значна частина населення (все таки ми ж хочемо жити по європейськи, і при цих нікчемних зарплатах нефіг переплачувати вдвічі за авто) ну?! То чому ж ми навіть тут на Борді не "приєднуємось"? Бо таке стадо, такі хохли по натурі своїй. Частина "моя хата скраю", частина "аби в сусіда корова здохла", а частині насрать, "проблєми індєйцев шеріфа нє єбут". Отак і живемо. 35 хвилин тому, frv сказано: Як на мене то, поки що АЄС є чиїмось політичним проектом, можливо навіть порошенківським, а... я вже писав, давайте не шукати складних пояснень, аби не сприймати зрозумілих природніх. Нема тут "путінскіх многохадовок". Інакше з таким сприйняттям будь-яке збурення народу можна трактувати як "чийсь політичний проект". Тим більше, в українців, в оцих хохлів, все ж є одна риса, котра вселяє надію - ми на "проплачені мітинги" все ж ходим меншістю і недовго, а реальне збурення народу все ж таки піднімає маси і надовго.
volks Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:49 #193 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:49 4 минуты назад, jack74 сказал: для "вам" Моє авто від цього ще більше подешевшає. 5 минут назад, jack74 сказал: для ваших-наших дітей Хочеться, щоб мої діти їздили на новому авто. А не на 20-річному.
Nokian Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:50 #194 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:50 Коли Южаніна розказує, як вона розмитнила своє авто вбілу, то це нагадує як королева Антуанета радила своїм підданим їсти тістечка,як ті казали, що в них нема хліба. Закінчила гільотиною. Пора нашій владі задуматись про справедливість, міцно задуматись. Бо кожне їх фальшиве слово коштуватиме їм все дорожче.
jack74 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:53 #195 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:53 4 хвилин тому, volks сказано: Моє авто від цього ще більше подешевшає. воно в будь-якому випадку подешевшає. Така властивість авт. От є в нас, в хохлів риса така - купити машину, потаскати її, а потім ще й хтіти продати її якщо не дорожче, ну то вже точно не дешевше, ніж купив! 4 хвилин тому, volks сказано: Хочеться, щоб мої діти їздили на новому авто. А не на 20-річному. а це вже повінстю залежить від рівня нашого життя, він рівня наших доходів. І доступні дешеві авто - це один з кроків його підняття.
Zevs_Isver Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:56 #196 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:56 4 хвилин тому, Nokian сказано: Коли Южаніна розказує, як вона розмитнила своє авто вбілу, то це нагадує як королева Антуанета радила своїм підданим їсти тістечка,як ті казали, що в них нема хліба. Закінчила гільотиною. Пора нашій владі задуматись про справедливість, міцно задуматись. Бо кожне їх фальшиве слово коштуватиме їм все дорожче. ці ребята живуть в своєму світі їх не цікавить доля біомаси - головне щоб біомаса виконувала своє призначення
sergkots Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:59 #197 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 08:59 8 хвилин тому, volks сказано: Моє авто від цього ще більше подешевшає. Хочеться, щоб мої діти їздили на новому авто. А не на 20-річному. І моє подешевшає, але я хочу адекватне розмитнення. Європа, Америка купують авто в кредит чи лізинг. Що заважає нашим банкірам зменшити відсотки по кредитам?
volks Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 09:07 #198 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 09:07 13 минут назад, jack74 сказал: воно в будь-якому випадку подешевшає. Така властивість авт. От є в нас, в хохлів риса така - купити машину, потаскати її, а потім ще й хтіти продати її якщо не дорожче, ну то вже точно не дешевше, ніж купив! Подешевшає, але не вдвічі.
jack74 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 09:15 #199 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 09:15 а чому має не вдвічі? В цивілізованій Європі машина виїхала з салону і вже її ціна "мінус 50%" Я, напр., купував свого ТАЗа за 2300, а продав за 800, і не помер від жаби. Хоча і вкладав в нього, і варив і т.д. Так і має бути.
frv Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 09:54 #200 Опубліковано 21 Листопада, 2018 в 09:54 48 хвилин тому, jack74 сказано: А про екологію - ну давай зав'язуй, не сміши. Я не смішу, все те барахло миттю пропаде з доріг, коли у людей буде альтернатива: гольф чи пасат по ціні жигуля. З'явиться нова проблема - утилізація. Я особисто проти ввезення авто стандарту нижче евро5, але в ситуації що склалась потрібно легалізувати те, що вже й так їздить і дати адекватні умови на нові (під адекватними я розумію не тільки зниження акцизу, а зниження загальної суми розмитнення і пдв до 10% вартості авто). Зрозуміло що не всім нині доступно купити авто евро5 і розмитнити навіть за 10% його вартості, але це автоматично знизить ціни на вже існуючий хлам і на те що в майбутньому вважатиметься хламом.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.