MeTaL Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 14:43 #176 Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 14:43 Води так і не дали.Мабуть прийдеться все-таки купляти і ставити бойлер на гарячу воду,а от як нам бути з опаленням?Воно вроді також через Кропиву йде.Я от теж все частіше задумуюсь над придбанням такої штуки.Достало! Грьобані тазіки! Втопити Кропиву в одному з них!
Black Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 14:46 #177 Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 14:46 Такого галімого Дня Незалежності, як цього року навіть не було ніколи, ні концерту в центрі, ніфіга. Діджус 23-го замутив концерт, а міська влада типа під шумок День Міста так зробила. Під облдержадміністрацією все розрили і кинули, для чого це було починати, якщо немає бабок? Води так і нема, щороку одне і теж, говорять води не буде як мінімум до опалювального сезону. Геть цього мера з нашого міста! Не можеш вирішити питання - заяву на стіл і нахер звідси. Скоро все одно вибори. Завтра купую бойлер Арістон собі на 80 л.
Shkoder Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 15:19 #178 Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 15:19 прошу матерщинников расслабиться. где приемная мэра находится, надеюсь, все в курсе? вот, записывайтесь на приём и там ругайтесь матом. а здесь не надо, иначе буду наказывать..
Zevs_Isver Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 18:22 Автор #179 Опубліковано 26 Серпня, 2008 в 18:22 лучше к товарищу Кропиве....а то мер у нас один, в Луцке,а вода в разных раёнах по разному....задумайтесь....
Slayer Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 05:20 #180 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 05:20 лучше к товарищу Кропиве.... а як на мене то двох зразу їх неможуть поділити бабло між собою кричали що до 24-го буде тепла вода, так і немає її до цих пір, а після суботньої грози (я так думаю не тільки в нашому будинку було) чи тиск піднявся чи що - труби розірвало в підвалі будинку. вообщем до 17.00 24 серпня майже суткі сидів без каплі води =) - гори грязної посуди на кухні, немитий не бритий добре що кампотіка була кастрюля - але і так дякую Комунальникам, що мучились ночью майже суткі. З.І. ВооПщем не відчув себе незалежним в День Незалежності
adebt Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 09:53 #181 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 09:53 Мда... просидів 2 тижні з кляпом в роті, а води як не було так і немає
Harddriver Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:11 #182 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:11 А як вам ідея влаштувати якись флешмобчик? Наприклад привселюдне спалення чучела п. Кропиви в нього перед будинком, на очах у його жінки Подія екстраординарна, ЗМІ підтянуться там, в нас на форумі і свої є
usd1 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:21 #183 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:21 реально, скинуться баблом и где-то в центре разместить на бигборде все что народ думает про Кропиву и Шибу, думаю єфект будет мгновенній, особенно если всеукраинские газеті и новости узнают!
Zheny@ Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:34 #184 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:34 Ідея.. закон про рекламу/антирекламу ніхто не відміняв... Вже уявляю - "чумазік" із однойменного відео про шахтарів позаду Кропиви та Шиби каже - "Включіть врешті решт гарячу воду, помитися хочеться!"Або " - а скільки там тої зими.?.!" іще - Чумазі дітлахи із простягнутими брудними руками - "...ми до школи такі ж брудні й підемо?"
Zevs_Isver Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:39 Автор #185 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 11:39 Наприклад привселюдне спалення чучела п. Кропиви в нього перед будинком, на очах у його жінки ну ты даёш кто ж тебе даст жечь что-то в пригороде одного из западноевропейских городов
usd1 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 12:06 #186 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 12:06 Ідея.. закон про рекламу/антирекламу ніхто не відміняв... Вже уявляю - "чумазік" із однойменного відео про шахтарів позаду Кропиви та Шиби каже - "Включіть врешті решт гарячу воду, помитися хочеться!"Або " - а скільки там тої зими.?.!" іще - Чумазі дітлахи із простягнутими брудними руками - "...ми до школи такі ж брудні й підемо?"да ради такого не вопрос скинуться деньгами я ЗА!!!!!!!!!!!
Chudakully Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 13:02 #187 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 13:02 ну ты даёшкто ж тебе даст жечь что-то в пригороде одного из западноевропейских городов если мне не изменяет память, то когда-то в центре Луцка спалили чучело буша, или кого-то ещё. а если уж на то пошло, то не проще ли найти де его хата, и тупо трубу с водой заполнить строительной пенкой или ещё какую-то пакость сделать что бы было дешево, сердито и понятно за что
REDAKTOR Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 13:14 #188 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 13:14 До речі, сьогодні на ВТ кумедний матеріальчик по темі очікується. Дивіться в новинах о 19-ій
Zevs_Isver Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 13:33 Автор #189 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 13:33 заграбайтеа то на сайте наших телекомпаний........ оооо на каких сайтах..... у их и сайтов нет...видео не скачаеш
Vishenka Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 19:29 #190 Опубліковано 27 Серпня, 2008 в 19:29 І нічого там кумедного не було , показали пару бабок які матюкалися на Кропиву, сам Кропива у відрядженні його заступник не може сказати коли буде вода а Шиба щось таке говрив, я й не почула добре, бо якраз Динамо забило слідуючий гол і Юрка в другій кімнаті так радів......почула, що якщо там нічого не вирішиться то він буде звертатися на пряму до презедента , а коли там і шо там мае вирішитись не почула , чула тільки ГОООЛЛЛЛЛ я пану Кропиві від всіеі душі бажаю щоб і він і його дружина і його діти з внуками і правнуками завжди милися в холодній воді сорі но ємоціі переважають .......
REDAKTOR Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 07:14 #191 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 07:14 І нічого там кумедного не було І справді вийшло не так, як очікувалось... В останній момент на зйомку поставили іншого автора
b0rg Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 07:58 #192 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 07:58 І нічого там кумедного не було І справді вийшло не так, як очікувалось... В останній момент на зйомку поставили іншого автора той відмовився знімати таку лажу? мені от цікаво - ви такі сюжети як собакі павлова, вже по команді штампуєте? а хоча б бензин мерія вертає? бо чого катались незрозуміло...
REDAKTOR Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 10:24 #193 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 10:24 Та просто зробили з людини "козла..." Шиба полив водичку, ясно ж, що сам поки ради дати не може. Ну а з Кропивою не пощастило - у відрядженні чоловік, а заступник не взявся відповідати. Довелось будувати сюжет на людях. Тому і корисність його звелася до банальної стимуляції посадових осіб!
Luka Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 10:34 #194 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 10:34 Наприклад привселюдне спалення чучела п. Кропиви в нього перед будинком, на очах у його жінки ну ты даёш кто ж тебе даст жечь что-то в пригороде одного из западноевропейских городов Тоді можна не палити. Можна чучело (або два чучела) на палі посадити
REDAKTOR Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 10:39 #195 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 10:39 на каких сайтах..... у их и сайтов нет...видео не скачаеш Та яке там відео, які сайти?! Це ж не інтер, і навіть не аверс. Це держтелерадіокомпанія, якій і на банальні то потреби грошей не вистачає
Harddriver Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 11:31 #196 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 11:31 Наприклад привселюдне спалення чучела п. Кропиви в нього перед будинком, на очах у його жінки ну ты даёш кто ж тебе даст жечь что-то в пригороде одного из западноевропейских городов Тоді можна не палити. Можна чучело (або два чучела) на палі посадити Прикрутіть мо' хтось голо-сувалку, ато в мене в Опері невиходить
zaHARE Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 13:41 #197 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 13:41 Ідея.. закон про рекламу/антирекламу ніхто не відміняв... Вже уявляю - "чумазік" із однойменного відео про шахтарів позаду Кропиви та Шиби каже - "Включіть врешті решт гарячу воду, помитися хочеться!"Або " - а скільки там тої зими.?.!" іще - Чумазі дітлахи із простягнутими брудними руками - "...ми до школи такі ж брудні й підемо?"Я звісно,перепрошую,вроді я ніби-то людина культурна,але мене вже це так дістало,що я б запропонував слоган: "Кропива та Лучко-води не буде-ПОРВЕМ @чко!"та й малюнок відповідний.Ще раз вибачаюсь,але з такими злодюжками тільки так і треба.ЗІ:Ну і звісно я також внесу свою частку в такий біг-борд.
b0rg Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 13:46 #198 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 13:46 Ще раз вибачаюсь,але з такими злодюжками тільки так і треба.Кропива та Лучко що в тебе особисто вкрали? чи це ще одне з тих же базарно-бабських розмов?
zaHARE Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 14:13 #199 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 14:13 Ще раз вибачаюсь,але з такими злодюжками тільки так і треба.Кропива та Лучко що в тебе особисто вкрали? чи це ще одне з тих же базарно-бабських розмов?А в кого вони вкрали?Вкрали в міста,значить і в мене.Вони монополісти, в мене ні копійки заборгованості по гарячій воді,а я вже місяць без води!Чому?А чи не повториться така сам чудасія і з опаленням.Якби була альтернатива,то я і не рипався,а послав би їх,але вони та іже с німі,пролобіювали заборону на автономне опалення.Шо буржуйку на зиму ставити в хаті?
b0rg Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 14:34 #200 Опубліковано 28 Серпня, 2008 в 14:34 А в кого вони вкрали?Вкрали в міста,значить і в мене.Вони монополісти, в мене ні копійки заборгованості по гарячій воді,а я вже місяць без води!Чому?А чи не повториться така сам чудасія і з опаленням.Якби була альтернатива,то я і не рипався,а послав би їх,але вони та іже с німі,пролобіювали заборону на автономне опалення.Шо буржуйку на зиму ставити в хаті?в тебе розум є подумати перед тим як говорити? хто тобі сказав що вкрали? хто тобі сказав що вони?те що місто брало участь в оборутці в результаті якої теплогенеруюча одиниця опинилась в приватних руках хто винен? місто! поясню - "те" рішення з подачі колишнього мера ухвалила міськрада. що таке міськрада - вибрані містом представники, яким лучани (в т.ч. і ТИ) доручають діяти від імені громади та представляти інтереси громади. ти, zaHARE, особисто був тоді на виборах в міськраду, голосував? певно був і голосував. значить не прямо але відносно це ТИ передав в т.ч. це майно. скажеш я не знав? а чому ти не цікавився що робить депутат з твого округу? значить це ти проявив свою громадську безвідповідальність. значить, іншими словами, це ти особисто (з твого дозволу) теж маєш на собі частину відповідальності за це.чи не так?а кричати кропива вкрав, буду ставити буржуйку, рятуйте люді родниє... фубля...а писати що хтось лобіює заборони на автономне опалення взагалі брєєєд. в наших мурашниках я б теж вводив такі заборони. котел - це маленька бомба. так вони всякі там автомати тепер, і т.п. і т.д. але де гарантія що за стіною твоєї опочивальні якийсь кулібін не вирішив в домашніх умовах "модернізувати" той котел? так, вірогідність одиничного випадку мала - а як таких домашніх систем буде 1000? 10 000? 20 000? знов же краще думати потім писати...і останнє всім про "вкрав" майно громади - хто в вас вкрав ЦУМ? був ж громади? де зараз? магазини на зразок меблі на відродження? волиньгази? обленерго? хто вкрав? воно ж було громади. а зараз? а міські землі хто краде? чому в дворах зараз будуть ще будинки? хто вкрав ваш двір? певно кропива...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.