Перейти до змісту

Де взяти гроші на діючий бізнес?

the rock

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт! Таке питання, є діючий бізнес, в зв`язку з розширенням, потрібна ще невелика сума в розмірі  2000-3000$, офіційно оформлений підприємцем вже 8 років, є щорічна декларація про доходи, бізнес працює не перший рік,все чисто та легально, порадьте хто стикався де взяти позику на вигідних умовах або де знайти інвестора.

На даний момент звернувся в кілька банків, погодили в 2 з 5 , проценти мені підходять та насторожують відгуки про банки в інтернеті, в решті банків в які звертався, щоб взяти таку начебто невелику суму потрібно закласти нерухомість або потрібен рахунок в банку з постійними там щомісячними  операціями , ще й на певну суму, як фіз особу, мене неможуть завести ,  бо я підприємець, хоча в мене є документ , який підтверджує мій дохід, а як підприємець в мене є рахунок та щомісячних операцій по ньому немає.. Ось так.. Порадьте варіанти хто стикався, кредитні спілки та родичів відкидаємо..

Опубліковано
6 минут назад, СОАД сказал:

взяти під заставу авто чи будинку) й вся любов)

Щось мені підказує, що ТС якраз на авто і шукає гроші.

Опубліковано
5 часов назад, nickel сказал:

Щось мені підказує, що ТС якраз на авто і шукає гроші.

@nickel, ви дуже уважний, але гроші шукаю на бізнес, а це питання мене також цікавить)

Опубліковано
6 минут назад, the rock сказал:

@nickel, ви дуже уважний, але гроші шукаю на бізнес, а це питання мене також цікавить)

То може краще гроші на авто вкласти у бізнес?

Опубліковано
9 часов назад, the rock сказал:

погодили в 2 з 5 , проценти мені підходять та насторожують відгуки про банки в інтернеті,

в смислі ? ви ж не вкласти в банк збираєтесь, а взяти в нього, то які відгуки можуть насторожувати ?

7 минут назад, the rock сказал:

якщо в мене нема грошей на яхту, то мене чомусь не цікавить прокататись скажімо в Іспанію, на яхти, які продаются, подивитись :) 

Опубліковано
11 минут назад, nickel сказал:

То може краще гроші на авто вкласти у бізнес?

Ну с этого бизнеса тоже люди живут.

Опубліковано

Є питання де можна взяти гроші на бізнес, позика, кредит можлива розписка або застава хтось конкретно стикався, має досвід, може сказати конкретне, щось? як і де знайти інвестора, тощо буду вдячний...

Опубліковано
Только что, Nokian сказал:

Під який % цікавить?

15-30% все залежить від термінів і умов, вислухаю умови позичальника

Опубліковано

Періодично добираю гроші в банках. Найкращі варіанти то Альфабанк і Кредобанк. В Альфі суттєво простіше і без головняка, тим більше зараз до кінця місяця не рахують страховку.
До 100000 не потрібно ніякої застави, лише довідка про доходи.
Якщо у вас бізнес і все тіпа тіп-топ то щось не зходиться з історією про 2 з 5 погодили. Вони за вами самі бігали б якби все було так гарно як описуєте.
Якщо точно будете гасити то не розумію чому не показати документи на нерухомість щоб підтвердити наявність (без перевірок, оформлень і т.п.) і кредитнутися на суперкльових умовах до 300000 ? 

26 minutes ago, MACCEN said:

idea bank дає кредит з 200 000 грн. виплатиш за 18 місяців 290 000 грн десь так.

то якщо тебе не напрягає страховка в 15% і 2% за зняття готівки при отриманні :)

P.S.: в жодному разі не розглядати ніякі онлайн сервіси чи шарашкіни кантори, яких насипом зараз повсюди. Останній досвід з 

Spoiler

"КредитМаркет"

:) все класно по відсотках... от тільки ви не прочитаєте і вам не скажуть що перший місяць рахують 1600% :) а все інше нормуль

Опубліковано
5 часов назад, Соромітник сказал:

Періодично добираю гроші в банках. Найкращі варіанти то Альфабанк і Кредобанк. В Альфі суттєво простіше і без головняка, тим більше зараз до кінця місяця не рахують страховку.
До 100000 не потрібно ніякої застави, лише довідка про доходи.
Якщо у вас бізнес і все тіпа тіп-топ то щось не зходиться з історією про 2 з 5 погодили. Вони за вами самі бігали б якби все було так гарно як описуєте.
Якщо точно будете гасити то не розумію чому не показати документи на нерухомість щоб підтвердити наявність (без перевірок, оформлень і т.п.) і кредитнутися на суперкльових умовах до 300000 ? 

то якщо тебе не напрягає страховка в 15% і 2% за зняття готівки при отриманні :)

P.S.: в жодному разі не розглядати ніякі онлайн сервіси чи шарашкіни кантори, яких насипом зараз повсюди. Останній досвід з 

Показать контент

"КредитМаркет"

:) все класно по відсотках... от тільки ви не прочитаєте і вам не скажуть що перший місяць рахують 1600% :) а все інше нормуль

Дякую, одна адекватна відповідь..))

Опубліковано
9 годин тому, Соромітник сказано:

показати документи на нерухомість щоб підтвердити наявність (без перевірок, оформлень і т.п.

Походу цю енрухомість попросять оцінити( за рахунок позичальника) , а потім ще й застрахувати на % ВІД ВАРТОСТІ НЕРУХОМОСТІ,

Багато хто Альфу хвалить. Але це банк агресора. Піднімати і так небідну Росію?

Опубліковано
1 час назад, Nokian сказал:

Багато хто Альфу хвалить. Але це банк агресора. Піднімати і так небідну Росію?

Набрать у них кредитов и не отдать))

Опубліковано
20 хвилин тому, romanc сказано:

Набрать у них кредитов и не отдать))

"не отдать" це держава хіба допоможе. Але зазвичай навпаки - за "мзду малую" влада навпаки останні крихти забирає за комерційні та аферистичні борги.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Щоб не відкривати нову тему

А під заставу недобудованого будинку можна десь взяти гроші?

Будинок на етапі внутрішніх робіт

Гроші потрібно, шоб дуже швидко ці роботи закінчити))

Одна проблема

Немає офіційного працевлаштування

Опубліковано
13 минут назад, WebTraveller сказал:

Щоб не відкривати нову тему

А під заставу недобудованого будинку можна десь взяти гроші?

Будинок на етапі внутрішніх робіт

Гроші потрібно, шоб дуже швидко ці роботи закінчити))

Одна проблема

Немає офіційного працевлаштування

Про яку суму йдеться?

Опубліковано

Тищ 150-200

Форс-мажор просто стався

Знімаєм квартиру, будуєм будинок

Знайшовся клієнт на квартиру, хазяїн продає. За місяць треба виїхати

Шукати нову квартиру нема сенсу, так як на зиму планували перебиратись

Опубліковано

Варто ще вказати хоча б орієнтовний термін позики,  ну і бажану оплату (заробіток позичальника),  то може швидше знайдеться кредитор.  Теоретично банк може і без довідки видати гредит під заставу,  але то не швидко буде. 

Опубліковано

Кредомаркет 4к$ дасть під заставу авто. Собі брав кілька разів. В альфи можна і 15к$ взяти певним чином (теж брав собі) і т.д.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...