Перейти до змісту

Позитив України

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

прикольно мірятись пісюнами, особливо не маючи жодних доказів й можливості перевірити ))) Нокіан, в 1917му, водієм броньовика, з якого Лєнін вєщав, не ти часом був ?

(шопотом) кажи що ти, всерівно ніхто ніяк не перевірить й не зможе довести протилежне ))

Опубліковано
13 часов назад, romaxa11 сказал:

А я Захару вірю, вони вже давно могли церкву забабахати і пільговий тариф юзати. 

13 часов назад, romaxa11 сказал:

Чого включати? Виключатель вже давно як поламався)

12 часов назад, romaxa11 сказал:

Він тут за кришнаїтів стоїть, православні йому по барабану) 

Ти падаєш все нижче і нижче. Шкода.

Опубліковано

Аеропорт «Бориспіль» розширює термінал D

В аеропорту «Бориспіль» тривають роботи з будівництва нової трансферної зони в терміналі D, повідомляє avianews.

Згідно з даними системи Prozorro, аеропорт Бориспіль витратить на розширення терміналу D в рамках цього проекту 119,95 млн грн. Саме таку суму запропонував переможець тендера ТОВ «Альтіс-Констракшн». Ця ж компанія була автором проекту розширення трансферної зони, свідчать дані з системи Prozorro.

Площа нової трансферної зони після завершення будівництва складе 1779,7 кв. метрів. Проектом передбачено розміщення в прибудові на другому рівні терміналу семи рамок металодетекторів, семи інтроскопів, двох ескалаторів і ліфтів. Для порівняння, в існуючій зоні контролю транферних пасажирів розміщено чотири рамки металодетекторів, сім інтроскопів, один ліфт і один ескалатор.

На третьому рівні в новій трансферній зоні проект передбачає розміщення кафе, магазинів Duty Free і службових приміщень.

Після завершення робіт максимальна пропускна здатність трансферної зони складе 1500 пасажирів на годину. Загальна пропускна спроможність терміналу D залишиться без змін на рівні 3000 пасажирів на годину на виліт і стільки ж на приліт.

За даними Борисполя, в 2017 році аеропорт обслужив 2,94 млн трансферних пасажирів, що на 25,8% перевищило показник 2016 року. Частка трансферу в загальному пасажиропотоку аеропорту в минулому році склала 27,8%.

Опубліковано

Новий термінал аеропорту «Одеса» готовий на 70%.

Як повідомив генеральний директор міжнародного аеропорту «Одеса» - «На даний момент термінал готовий на 70%. Зараз тривають будівельні роботи в залі вильоту. Ми сподіваємося, що у вересні-жовтні, в крайньому випадку, в кінці року термінал почне повністю експлуатуватися», - зазначив Прусак. Новий термінал поки тільки приймає (а не відправляє) пасажирів.

Паралельно з цим в аеропорту будують нову злітно-посадкову смугу.

Будівництво нової злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Одеса» просувається непоганими темпами, повідомляє «Думська»

Роботи не вщухають. Два десятка великовантажних самоскидів постійно доставляють пісок, щебінь, глину та інші матеріали, а довгі фури привозять кабелі і арматуру.

Для будівництва злітно-посадкової смуги змонтовані три завода з виробництва бетонної суміші. Два вже запустилися і працюють.

Компанія, яка зайсається будівництвом злітно-посадкової смуги «Автомагістраль-Південь» закупила новий бетоноукладчик компанії Gomaco. Це цілий пересувний завод, який може формувати безперервне цементобетонне полотно шириною 7,5 м, одночасно вирівнюючи, ущільнюючи і закладаючи в нього необхідні анкерні стержні. В Україні таких машин просто немає.

За інформацією «Думської», бетоноукладчик вже прибув в Одеський порт і був розмитнений. У наступний понеділок він прибуде на будівельний майданчик.

Фахівці стверджують, що для забезпечення проектної твердості смуги необхідно заливати шар бетону товщиною близько 40 сантиметрів

Опубліковано
В Запорожской области строят одну из самых мощных ветровых электростанций в Украине

Мощность ветроэлектростанции составит 200 МВт. На электростанции будет установлено 52 ветротурбины 3-мегаваттного класса производства компании «General Electric». Ветроэлектростанция мощностью 200 МВт будет производить около 680 миллионов КВт/ч «зеленой» электроэнергии в год. Сообщает сайт 061.ua.

Каждый четвертый киловатт электроэнергии в Украине производится именно в Запорожской области. Запорожскую область можно по праву считать энергетической столицей Украины. Несколько лет назад на территории области была открыта крупнейшая ветроэлектростанция в Украине - Ботиевская ВЭС. Ее мощность - 200 МВт.

Сегодня в области начато строительство еще одной ветростанции. Первая очередь будет расположена на территории Борисовского сельсовета и Приморской ОТГ.

Ветер — один из самых доступных и чистых источников энергии — говорят специалисты и добавляют, что Запорожская область очень интересна именно для развития ветроэнергетики.

Как рассказал руководитель проекта «Приморская ВЭС» Николай Трефилов, в феврале этого года — началось литье свай фундаментов под основное оборудование.

- До конца 2018 года мы должны смонтировать 26 ветрогенераторов, мощность каждого — 3,8 МВт. Сейчас ведется строительство административного комплекса, центральной распределительной подстанции, сетевой подстанции сбора мощности, а также подготовка фундаментов.

Заливка фундаментов бетоном длится 15-16 часов. Все это время строители должны лить бетон. По технологии, процесс должен быть беспрерывным. В противном случае, конструкция не получится монолитной.

- Для бетонирования одного фундамента используется 600 м3 бетона, еще 450 метров кубических бетона заливается под фундамент в сваи, используется порядка 150 тонн арматуры. Общей вес конструкции (с учетом свай) — более 2000 тонн. Это сравнимо с семью самолетами «Мрия», который считается самым большим и грузоподъемным в мире, - говорит Трефилов.

Для того, чтобы работы выполнялись в сроки, компания построила два бетонных завода. Его мощность - 60 м3 тонн в час.

Окончание строительства первой очереди ожидается в декабре 2018 года.

Опубліковано
13 годин тому, nickel сказано:

Який баптист, наш... кришнаїт.

Я так поняв він один з тих хто в мене майже кожні вихідні під вікнами пляше під дібільну музику і іздає животні звукі під неї? Ммда, тепер всьо понятно.

Опубліковано

1. Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького за перше півріччя 2018 року збільшив пасажиропотік на 50,9%

Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького у січні-червні збільшив пасажиропотік на 50,9%, або на 219,9 тис. пасажирів - до 651,5 тис. у порівнянні з аналогічним періодом 2017 року.

2. Харківський аеропорт за перше півріччя 2018 року збільшив пасажиропотік на 21%

За перше півріччя 2018 року послугами харківського аеропорту скористалися 440,2 тисячі пасажирів, що на 21% більше, ніж аналогічного періоду 2017 року, коли пасажиропотік склав 364,1 тисячі людей, повідомляє прес-служба аеропорту

3. Аеропорт “Бориспіль” збільшив пасажиропотік на 18,3% у першому півріччі 2018 року та очолив рейтинг найбільш швидкозростаючих аеропортів Європи

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” обслужив 5,57 млн пасажирів в першому півріччі 2018 року, що на 18,3% перевищило результат за аналогічний період минулого року, повідомляє avianews із посиланням на дані підприємства.

Опубліковано
Цитата

Вперше за роки незалежності в Дніпропетровській області будують «з нуля» дитячі садки

Будівництво дитячого садка в Підгородньому з сонячними батареями на даху виходить на фінішну пряму. 

«За роки Незалежності в Дніпропетровській області не було побудовано «з нуля» жодного дитячого садка. За останні кілька років ми побудували та відкрили два садка в Слобожанському ОТГ і в Дніпрі. Зараз будуємо три садка в формі сот в Підгородньому, Іларіонове і Кам'янському. Ще два садка по унікальним проектам будуємо в Обухівці і Покрові.

Опубліковано

На Закарпатті відкрили новий асфальтний завод

У четвер, 12 липня, у промисловій зоні смт Тересва, що на Тячівщині, група компаній «SELINA group» (Румунія) разом із дочірнім підприємством «Трамеко», яке активно працює на Закарпатті, відкрили новий асфальтний завод, 

– Потужність заводу – 200 тонн асфальту на годину, – – Тут встановлене сучасне обладнання, а цикл виробництва екологічно безпечний. Сам завод мобільний, за потреби його можна швидко демонтувати і встановити в іншому місці Закарпаття.

Це вже четвертий асфальтний завод на Тячівщині, який зменшить гострий дефіцит асфальту, необхідного для ремонту автодоріг.

Опубліковано

В Миколаєві спустили на воду морський буксир

10 липня, суднобудівники компанії «НІБУЛОН» спустили на воду вже другий багатоцільовий морський буксир проекту Т3500 з назвою «НІБУЛОН 101». Про це повідомляє прес-служба компанії.
Буксир призначений для проведення суден закордонного плавання по БДЛК, їх швартування, проведення караванів несамохідних суден (2-4 од.) та проведення караванів по каналах у період льодового стану в районах плавання р. Дніпро та Чорного моря.

Опубліковано
11 минут назад, halcogen сказал:

Зaxаре, напишіть щось про Волинську область. Аеропорти то там, далеко, як Кримський міст для жителів Красноярська )

писав кількома постами вище. Але я думаю по Волині і так всі все бачать і знають

Опубліковано

Коротко напишу про те,що не показали по ТБ ,але ця новина дуже позитивна і сподіваюсь,що досить скоро ми всі побачимо кінцевий результат.
 На ДП "ВІЗАР" проведено потужну модернізацію.Закуплено надсучасні ЧПУ станки корейського та турецького в-ва.  Тепер в співпраці з КБ "Луч",будуть модернізовуватись і вироблятись нові складові для таких апаратів,як "Квітник" , "Вільха", "Верба","Нептун".  Європа Європою,але треба сподіватись тіко на себе.
 Дожимають,щоб в Україні був повний цикл в-ва.,включаючи тверде паливо для ракет. 

Опубліковано
2 годин тому, MANJAK11 сказано:

прикольно мірятись пісюнами, особливо не маючи жодних доказів й можливості перевірити ))) Нокіан, в 1917му, водієм броньовика, з якого Лєнін вєщав, не ти часом був ?

(шопотом) кажи що ти, всерівно ніхто ніяк не перевірить й не зможе довести протилежне ))

Є фото,є відео, саме головне є і БУДУТЬ люди з якими я виходив та при потребі вийду знову.

А ти де був тоді?

Міряльник пісюнів.

Опубліковано
В 16.07.2018 в 10:48, Ukrainec сказал:

Завод квазар вітчизняний контрактний виробник кремнієвих пластин на 90% орієнтований на європейський ринок.

Певно у вагонах замість пластин деревину вивозять, бо офіційна статистика не може брехати. Читаємо пункт №1

37211952_754668527990735_283612130532812

Опубліковано
5 часов назад, zaHARE сказал:

Ти падаєш все нижче і нижче. Шкода.

Ну а ти? Мого крайнього запитання тіпа не зобачив? Можеш відповісти в ПП або тему про комунальні послуги, щоб тут не флудити. Питання моє на минулій сторінці, єслі шо B).

Опубліковано
30 минут назад, Юріч сказал:

Ну а ти? Мого крайнього запитання тіпа не зобачив? Можеш відповісти в ПП або тему про комунальні послуги, щоб тут не флудити. Питання моє на минулій сторінці, єслі шо B).

Я все бачив.Доберусь до платьожок відпишу,може й дійсно я шось сплутав,ви так насідаєте,що я вже й сумніваюсь)))))

Опубліковано
11 часов назад, zaHARE сказал:

В Миколаєві спустили на воду морський буксир

10 липня, суднобудівники компанії «НІБУЛОН» спустили на воду вже другий багатоцільовий морський буксир проекту Т3500 з назвою «НІБУЛОН 101». Про це повідомляє прес-служба компанії.
Буксир призначений для проведення суден закордонного плавання по БДЛК, їх швартування, проведення караванів несамохідних суден (2-4 од.) та проведення караванів по каналах у період льодового стану в районах плавання р. Дніпро та Чорного моря.

атчоти про кожен випущений автобус будуть ? ))

Опубліковано
10 часов назад, Nokian сказал:

Є фото,є відео, саме головне є і БУДУТЬ люди з якими я виходив та при потребі вийду знову.

А ти де був тоді?

Міряльник пісюнів.

ну давай, хвалися відео і фото )) ти ж виключно для цього кичишся й тикаєш тим, що десь був ? Не був я ні на другому, ні тим більше на першому Майданах, і що ? Тобі ж мізків це всерівно не добавило, навіть якщо ти там і був. Й якщо всетаки ти там був, то що , це має придавати вагу твоїм словам, чи може на коліна перед тобою впасти ?

Опубліковано

Невже тобі не доходить, що  я туди ходив  аж ніяк не доя того, щоб хвалитися.. Тому і не виставляю , і не розпіарююсь цим.

Згадав виключно у відповідь Ромахи, котрий чомусь вирішив стверджувати, що я підтримував Януковича.

Де ти тоді був, мені абсолютно байдуже, як і твої думки про мої мізки.

Чого ти взагалі до мене звертаєшся, якщо в мене нема мізків і тд і тд-  чого ти звертаєш увагу на мої пости, чого  пишеш до мене?

Якийсь бабский тип мислення- чим менше на неї увагу звертаєш- тим більше липне.

Я тобі відповів лише тому, що ти усомнився в моїх словах , і  інші , хто мене не знає- можуть в це повірити.

Можеш не пихтіта над відповіддю мені, всеодно  я її не читатиму.

А на коліна впади біля Собору , перед Стіною Героїв, котрі віддали найдорожче, що сьогодні всяке лайно мало повну свободу  лаяти Майдан.

Опубліковано
4 минуты назад, Nokian сказал:

і  інші , хто мене не знає- можуть в це повірити.

от тільки ті і можуть

5 минут назад, Nokian сказал:

Чого ти взагалі до мене звертаєшся, якщо в мене нема мізків і тд і тд-  чого ти звертаєш увагу на мої пости, чого  пишеш до мене?

мабуть тому

images?q=tbn:ANd9GcQuTLkhnbw2Byk6kWdKGkd

й тут два варіанти, або ти (може й я заодно :) ) почнеш думати, або я опущусь до твого рівня й ти переможеш мене на своїй території :) 

Опубліковано

Офф.Парні,перейдіть в приват.Ну або хоча б пройдіться з Юванта,до критих рядів,близче до Автостанції.Або навпаки.Чи зустріньтеся на вході в "клєтку".Де раки продають.Харе воювати)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...