Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

І знову Клима Савури, і знову стоянка біля магазину "Мікс"...

"Умний птіца" запаркував 15-ку так, щоб не можна було виїхати... :angry:

post-5266-1251277362.jpg

Опубліковано

Я розумію, що паркуватися немає де. Я розумію, що паркувальники теж повинні кормити своїх дітей. Але ж треба якусь повагу мати один до одного.

Як я можу там пройти, везучи на візку дитину?

post-6583-1251290487.jpg

Опубліковано
Ось дешо знайшов про неправильну парковку і що буває з авто після цього ;)

Ти думаєш, що це нормально? Я не згоден...

Я б, особисто, не зважаючи правильно чи ні я запаркувався, за таке (якби спіймав) повідривав би руки... при самих гландах...

Це типу, якщо пішохід йде по проїзджій частині, то треба його придавити або хоча б оббризкати з калюжі?

Опубліковано

Цікаво чого саме М5 дісталося, там всі запарковані аналогічно... А за таке можна і в суд... ;)

Опубліковано

Ти думаєш, що це нормально? Я не згоден...

Я б, особисто, не зважаючи правильно чи ні я запаркувався, за таке (якби спіймав) повідривав би руки... при самих гландах...

Це типу, якщо пішохід йде по проїзджій частині, то треба його придавити або хоча б оббризкати з калюжі?

Згоден з тобою. Ну якшо вже дуже сильно хочеться якось заявити свій протест - ну спустили б колеса. Теж не приємна процедура для власника, зате нічого не нищить.

До речі, недавно бачив передачу. Журналісти поставили машину на узбіччі, спустили колесо і тормозили людей з одним єдиним питання - чи немає у вас насоса?

То в більшості автомобілів відповіли, що немає.

Опубліковано
важливий факт хто зупиняв ... якшо була б дівчина .. то результат був би куди приємнішим =)

Журналісти теж так подумали. Спочатку спиняв чоловік - 10 машин, 5 стало, один робочий насос, ну може 2, не пам'ятаю.

Потім спиняла доволі приємної зовнішності дівчина - ті самі умови - 10 машин. Не повірите, теж показали, що 5 стало і 1 чи 2 робочі насоси.

Так що як виявилося цей момент (чоловік чи жінка) не важливий.

Опубліковано

Судячи з усього там просто завжди купа вільного місця, а то б заставили його іншими машинами :)

Хоча паркуватися завжди треба грамотно!

Опубліковано
Судячи з усього там просто завжди купа вільного місця, а то б заставили його іншими машинами :)

Хоча паркуватися завжди треба грамотно!

перше твоє твердження - хибне. Просто "чувак" вирішив так краще буде для його банку. Це службова машина. Не перший день, десь біля 2-х тижнів так паркується точно (як мінімум).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...