Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:) Це серйозно? велика? - всі власники квартир зможуть поставити свої авто? Скільки там, десь біля 70 квартир? А по проекту мав бути підземний паркінг...
Аж самому стало цікаво, де ж там велика парковка для жильців? Поліз в гугл мапс, зробив скрін:

u0bchn3jdqjx.png

Ну...машин 10 влізе....А де двір для дітей? Це Ви називаєте "гарний приклад"?

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Vadimm, у вас є машина? Бо таке враження, що ви більше теоретик, ніж практик.  

Так тут в темі тільки подвиги практиків і розміщають. Як показує твоя практика - пройтись 5 хвилин від машини до пункту призначення - то велика проблема? Чи є ще якісь обставини які заважають припаркуватись подалі, але по-людськи.

Опубліковано

Як показує твоя практика - пройтись 5 хвилин від машини до пункту призначення - то велика проблема?

Моя практика? А ти знаєш як і де я паркуюсь?

Я не просто так запитав ти теоретик чи практик.

Бо теоретик подивиться на карту Гугл Мапс, побачить декілька клаптиків землі - і все я знайшов, де можна паркуватись. Але теоретик не замислюється над тим, що той клаптик зранку на 99% вже буде зайнятий; теоретик не знає, як то весело буде по декілька разів вїжджати і виїждати з дворів на Волі в час пік; теоретик не дивиться на розміщення знаків і напрямок руху; теоретик не знає, що знайти вільну ничку в центрі буває набагато довше, ніж йти до пункту призначення... 

Опубліковано

Це серйозно? велика? - всі власники квартир зможуть поставити свої авто? Скільки там, десь біля 70 квартир? А по проекту мав бути підземний паркінг...

Ну...машин 10 влізе....А де двір для дітей? Це Ви називаєте "гарний приклад"?

Будинок зданий в експлуатацію вже півроку назад чи може навіть більше. Скльіки там їзжу, не бачив жодного випадку, щоб якась машина була кинута на проїзжій частині, бо не вистачило місця на парковці.  ;)

Це знову ж таки питання стосовно інтернет-теоретиків... 

Опубліковано

Стосовно теоретиків. Ви живете в тому будинку? Знаєте всю "кухну" зсередини? Всі жильці вже заселились в той дім? Всі вже ставлять свої машини в дворі будинку? Чи можливо хтось ставить на платну стоянку, так як райончик там, м'яко кажучи, криміногенний?

Опубліковано

Я бачу, що там ніхто не кидає авто посеред дороги, а на парковці, ще залишається купа місця. Це стосовно культури паркування, коли є де поставити машину. До речі, авто - майже всі корчі-іномарки і дуже-дуже недешеві.  

P.S. Про "криміногенний райончик" поржав .

Опубліковано

Стосовно теоретиків. Ви живете в тому будинку? Знаєте всю "кухну" зсередини? Всі жильці вже заселились в той дім? Всі вже ставлять свої машини в дворі будинку? Чи можливо хтось ставить на платну стоянку, так як райончик там, м'яко кажучи, криміногенний?

Двори на 33-му явно більш криміногенні.

Опубліковано

А я щось казав про 33-й? При чому тут 33-й? Мова йде про Красне. В кожного свої представлення про той чи інший район. Я б наприклад не хотів жити в тому районі. В кожного своя думка.

Опубліковано

А я щось казав про 33-й? При чому тут 33-й? Мова йде про Красне. В кожного свої представлення про той чи інший район. Я б наприклад не хотів жити в тому районі. В кожного своя думка.

Ви написали, що "райончик криміногенний", я ж відповів, що він в цьому плані поступається тому ж 33-му (хоча колись, дійсно, на Красному було ого-го!).

А щодо того де жити, то звісно, в кожного своя думка.

Опубліковано

Ну не знаю, можливо в мене Красне асоціюється з минулими часами... Плюс циган там багато проживає (проти циган нічого проти не маю, я не нацист-расист, розумію, що в кожному народі хватає уродів, але не раз, проживаючи в Одесі, стикався з представниками цього народу), а ще інфраструктура, самі хати мені там не подобаються... Деколи штудірую об'яви продажу нерухомості, будинок підшуковую, а ось ні разу не бачив, шоб з цього району шось толкове продавали...одні пропозиції по півхати зі зручностями на вулиці. Ще раз повторюсь - це моя особиста думка, нікому не нав'язую і прошу вибачення у тих, кого чимось образив, висловлюючи її.

Опубліковано

майстер клас паркування від блонди... Toyta PRADO  (AC 3114 AI) стояла майже пішохідному переході

3k0g8a2QC-0.jpg

Опубліковано

майстер клас паркування від блонди... Toyta PRADO  (AC 3114 AI) стояла майже пішохідному переході

Треба терміново перенести піцерію десь на околицю, а то повідкривають, а парковок не пороблять, прям як з ринками.

Моя практика? А ти знаєш як і де я паркуюсь?

Я не просто так запитав ти теоретик чи практик.   Бо теоретик подивиться на карту Гугл Мапс, побачить декілька клаптиків землі - і все я знайшов, де можна паркуватись. Але теоретик не замислюється над тим, що той клаптик зранку на 99% вже буде зайнятий; теоретик не знає, як то весело буде по декілька разів вїжджати і виїждати з дворів на Волі в час пік; теоретик не дивиться на розміщення знаків і напрямок руху; теоретик не знає, що знайти вільну ничку в центрі буває набагато довше, ніж йти до пункту призначення... 

так я ж тобі не пред'являю що ти десь протупив з парковкою.

А з приводу гуглмапса - я колись біля тих гаражів облради проробив 5 років, то кагбе непонаслишці вкурсі що там є де припаркуватись о 9й ранку. І про проблематичність в'їзду в двори по Волі також в курсі (хоча це не заважає деяким ідіотам таки повертати туди через суцільну подвійну смугу). тільки на 9 ранку спригувати не треба, ідіоти - вони такі що і в 4 ночі через жо паркуються. І навіть якщо говорити про 9 ранку, то відсутність місця - це не аргумент, який дає право паркуватись з порушенням. Так що не намагайся когось виправдати.

Опубліковано

відсутність місця - це не аргумент, який дає право паркуватись з порушенням.

А ніхто і не каже, що це не є порушення правил. Просто неправильна парковка - це, як правило, відсутність місця, а не принципове бидляцтво зі сторони водіїв. Вище я навів купу прикладів, де при наявності парковки, машини ставляться так, щоб нікому не заважали.  

Цієї проблеми не було б, якби місцева влада хоча б трохи задумувалась над розвитком інфраструктури міста.

Опубліковано

І про проблематичність в'їзду в двори по Волі також в курсі (хоча це не заважає деяким ідіотам таки повертати туди через суцільну подвійну смугу). тільки на 9 ранку спригувати не треба

Ну так ти сядь за руль і проїдся зранку по тим дворикам, а то "бути в курсі" і "відчути це на свої шкурі" - дві великі різниці.

Опубліковано

відсутність місця - це не аргумент, який дає право паркуватись з порушенням.

Цієї проблеми не було б, якби місцева влада хоча б трохи задумувалась над розвитком інфраструктури міста.

От читаю я твої пости, і ти постійно: "влада така. влада сяка...". Але тут не сайт мерії. Готуй пропозиції, звертайся в міську раду, облавтодор, архітектуру - змінюй ситуацію.

З.і.: відповідь "а ти чого цим не займаєшся" не приймається.

Вище я навів купу прикладів, де при наявності парковки, машини ставляться так, щоб нікому не заважали.  

Якщо ти прогорнеш всю цю тему, то побачиш БАГАТО випадків паркування на 2 місця, на місця для інвалідів при наявності вільних, але тро-о-ошки далі.

Опубліковано

От читаю я твої пости, і ти постійно: "влада така. влада сяка...". Але тут не сайт мерії. Готуй пропозиції, звертайся в міську раду, облавтодор, архітектуру - змінюй ситуацію.

Не перекручуй мої слова. Я лише вказав першопричину неправильної парковки і в деяких випадках можливі шляхи їх вирішення. Ти сам прекрасно знаєш, що в кабінетах срати хотіли на твої пропозиції. За прикладом далеко ходити не треба - прочитай офіційну відмазку про перенесення ринків. І такі бумаги чиновники можуть настрочити на будь-яку ідею, яка змусить їх хоч трохи напрягтися. 

Якщо ти прогорнеш всю цю тему, то побачиш БАГАТО випадків паркування на 2 місця, на місця для інвалідів при наявності вільних, але тро-о-ошки далі.

Біля Епіцентру, ПортСіті, Нової Лінії і т.д., звідки переважно публікуються такі фото, є завжди купа вільних місць. Так що зайняті 2 місця - це скоріше проблема в головах моралофагів, ніж перешкода для інших водії. 

Ну не вивернула якась блонда з першого разу - з ким не буває. Гірше ж буде, коли вона почне маневрувати, щоб стати по розмітці - як не перемне оточуючі авто, то точно комусь заблокує дверку :) .

Опубліковано

Заїдь в підземку Порт-Сіті там кожен день стоять "блондинки" на червоній зоні для пішоходів, щоб не дай Бог не пройти зайвих 20м.

Опубліковано

От на якій машині легко нормально стати, на маленькій? А от і не вгадали, ні на якій, заїхавши на те парковочне місце ні я, ні інші автівки двері б не відчинили, зате смарту було напевне легко відчинити навстіж пасажирські двері.

post-9398-0-96045300-1449732333_thumb.jp

Опубліковано

От на якій машині легко нормально стати, на маленькій? А от і не вгадали, ні на якій, заїхавши на те парковочне місце ні я, ні інші автівки двері б не відчинили, зате смарту було напевне легко відчинити навстіж пасажирські двері.

Тут не тільки смарт "винен", мерс зліва також..

Опубліковано

Тут не тільки смарт "винен", мерс зліва також..

+ на смарті є дві амністуючі наліпки.

100%))))

Опубліковано

не набридло постити все підряд?

такого роду фото геть не цікаві.

а ця остання - це вже геть "перегіби"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...