Перейти до змісту

Я не умею парковаться ;)

TreNeR

Рекомендовані повідомлення

Стояли довго, та дуууууже незручно для перехожих, окрім як через кучугуру снігу обійти не можливо....

post-10669-0-68650000-1362769299_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 3,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Стояв хвилин 15, всі обїзжали як могли. Двигун не глушив, тобто міг відїхати. Але цим не переймався.Ax28M.jpgmSacu.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стояв хвилин 15, всі обїзжали як могли. Двигун не глушив, тобто міг відїхати. Але цим не переймався.

кожен другий торгаш авторинку нагле хамло, яке всіх підрізає, паркується як ідіот, і їздить на червоне світло світлофора не озираючись ні на кого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це порадувало. Навпроти адмінсуду. Так чітко на полосі "зебри"!

zeXqH.jpg

WPa7E.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це порадувало. Навпроти адмінсуду. Так чітко на полосі "зебри"!

в тому місці, то не дивина. там і "лєді" на своїх авто паркуються, і "блюстітєлі" порядку, ну іще багато всяких "унікумів".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не "унікуми" - це Бидло ! Чим крутіша тачка - тим більше в нього співвідношення гівна в черепній коробці і тим менше поваги до пішоходів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gaponyuk, за Вашою логікою серед пішоходів бидла зовсім немає. Правильно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завдяки подібному "бидлу" пішохід, переходячи вулицю, порушує ПДР.

Я за НЕВСЕДОЗВОЛЕНІСТЬ; за дотримання елементарних правила поведінки на дорозі і за культуру воддіння.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завдяки подібному "бидлу" пішохід, переходячи вулицю, порушує ПДР.

чим це пішохід порушує ПДР?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От я тобі роскажу елементарні правила. Виїдь зараз і побачиш як люди ходять по проїзжій частині! І то ще не довольні чимось, я бачиш но заважаю їм своєю присутністю на дорозі, а те що я не зможу вчасно затормозити, про це вони аж ніразу не думають!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте по темі Я не умею парковаться ;).

Якщо авто стоять на переходах - пішохід, обходячи його, порушує ПДР, оскільки виходить за межі зебри.

Якщо авто стоїть на тротуарі - пішохід обходить його по дорозі чи по газону.

Та й якщо авто підпирає двері вашого будинку - це теж порушує норми паркування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу быдла и парковки.

Пришла на работу, а на нашей стоянке припаркована машина, да не так, что мне не куда выставить товар (как это уже обычно), а так, что я не могу открыть двери магазина. Когда я водителя нашла и сказала, что он неправ, на столько, что я не могу начать работу, он мне на это ответил, чтобы я заткнулась, не то он сделает так, что мы совсем закроемся.

Кто тут быдло? Он, конечно же, считает, что я. А я так уверенна, что он...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пришла на работу

Как там было возле Интернет-центра? "Не вмієш паркуватись - працюй насосом"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я якось фільм дивився, так там дідусик один ходив по Парижу і цвяхом царапав машини, які були припарковані на тротуарі :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2odna фотку траспорта не оставила себе на память?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А фото все ж треба було зробити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок пішоходів, чув що ДАІ мають проводити відпрацювання. В звязку з тим як пішоходи переходять дорогу. Тобто щоб не ходили як гуси(приклад: перехід біля Променя). Не вибігали на перехід. Біля тогож Променя, мені підколеса вибігла парочка , я по тормозах, вони теж злякались. І цей орел ще щось там возмущався.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А фото все ж треба було зробити...

Летом я еще не была в "теме". Но будут фото, много фото, скоро лето и они вернуться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо авто стоять на переходах - пішохід, обходячи його, порушує ПДР, оскільки виходить за межі зебри.

Якщо авто стоїть на тротуарі - пішохід обходить його по дорозі чи по газону.

перечитай правила - не видумуй нові. Немає таких обмежень.

4.1. Пішоходи повинні рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках, тримаючись правого боку.

Якщо немає тротуарів, пішохідних доріжок або пересуватися по них неможливо, пішоходи можуть рухатися велосипедними доріжками, тримаючись правого боку і не утруднюючи рух на велосипедах і мопедах, або в один ряд узбіччям, тримаючись якомога правіше, а у разі його відсутності або неможливості рухатися по ньому - по краю проїзної частини назустріч руху транспортних засобів. При цьому треба бути обережним і не заважати іншим учасникам дорожнього руху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора

... і сьогодні

post-5266-0-22045000-1363763041_thumb.jp

post-5266-0-68924600-1363763047_thumb.jp

post-5266-0-31165900-1363763114_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навіть не знаю в яку гілку писати... Ніби то і ДТП, а з іншої сторони і паркується хреново... Із-за одного мудака оленя водятла, який гарно припаркував свого коня Форда, тільки що зупинилось пів проспекта Перемоги, причому наглухо, в два ряда...post-10669-0-59158600-1363769236_thumb.j

я якось фільм дивився, так там дідусик один ходив по Парижу і цвяхом царапав машини, які були припарковані на тротуарі :0155:

Так дідусю напевне вже все одно було, він старенький...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подібна ситуація була і на Грушевського.

Спочатку даішники безпорадно копали по колесу дастера, щоб спрацювала сигналізація)), але марно - так ніхто з власників "криво" припаркованих авто і не прийшов.

post-10847-0-82856500-1363791504_thumb.j

post-10847-0-81761000-1363791532_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора менти уроди,наче не назвеш,стояли раком на в"їзді на АС 1,хвилин 20 точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...