Перейти до змісту

"Благоустрій" міста(буде багато фото)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В 19.04.2018 в 10:44, volks сказал:

Давно хотів створити таку тему. Буду  закидати сюди приклади рукожопства і помилок планування.

Отож, почнемо. На Соборності біля Там Таму на перенесеній зупинці поклали бруківку. Вона там просилася, бо з весни там було болото. Але як завжди все зроблено через опу.

Цікаво скільки людей перечепиться через цей бордюр.

20180419_095536.thumb.jpg.e35172c773ae2700e22af54b5ca84609.jpg

Можливо,  краще було встановити його тут, щоб земля не сповзала на тротуар.20180419_095636.thumb.jpg.63ba537e15e57ff7c58966d01a2c28f5.jpg

Тут бордюр відгороджує зупиночну площадку від парковки. 

Опубліковано
В 12.06.2018 в 20:53, volks сказал:

Якийсь незрозумілий арт-об'єкт. Був до реконструкції. Після рекоеструкції схоже вирішили його залишити.

20180429_134913.thumb.jpg.9fa2c23eef3f9686302f0c3e5075bf2e.jpg

Тут теплокамера Луцьктепла. Якщо плити опустити то не буде доступу до ветнилів. :(

Опубліковано
6 часов назад, javruk сказал:

Тут бордюр відгороджує зупиночну площадку від парковки. 

Цей косий бордюр нічого не відгороджує.

6 часов назад, javruk сказал:

Тут теплокамера Луцьктепла. Якщо плити опустити то не буде доступу до ветнилів. :(

То можна рівні гарні плити в рівень з тротуаром покласти.

• +1 1
Опубліковано
7 часов назад, javruk сказал:

думаю що бруківку положити можна гарно і плити як треба вирівняти, але там скоріше всього що трубопроводи не міняні і тому участок не облагородили, поки труби на нові не поміняють немає смислу класти бруківку, мабуть на це і розрахунок

Опубліковано
29 минут назад, volks сказал:

Цей косий бордюр нічого не відгороджує.

Якщо забрати бордюр то машини будуть стояти на зупинці. На місце вийдіть і подивіться. Раніше там була ще невелика зелена зона.

Опубліковано
32 минуты назад, volks сказал:

То можна рівні гарні плити в рівень з тротуаром покласти.

Проблема, що рівень плит вищий за існуючий рівень тротуару, якщо ще на них положити бруківку то вийде трамплін. 

Опубліковано
В 07.06.2018 в 10:16, volks сказал:

можна було зробити ось такі кишені для паркування

О, я за це завжди думаю, коли шукаю, де б безпечно припаркуватись. Я ніколи не розумів отих тонких тротуарів, що понад дорогою. Який прикол ходити в 20 см від проїжджаючого транспорту, обходячи дерева і стовпи? Місце для старту переходу проїжджої частини в не дозволеному місці? Чи зупинки маршрутки де заманеться? Нахіба та полоса? То ж є широкий тротуар поруч, через газон. Я б скрізь, де можливо, поробив кармани для паралельної парковки.

Опубліковано (змінено)
46 минут назад, Юріч сказал:

Нахіба та полоса? 

Наскільки правильно я розумію, то це полоса для срані яка летить з дороги. Бо з газону її прибрати нереально, а з цієї полоси можна змести. Я це описував вище.

46 минут назад, Юріч сказал:

Я б скрізь, де можливо, поробив кармани для паралельної парковки.

От є в нас кишені біля 5-ої школи. Чому було не зробити на всю довжину Перемоги при реконструкції. А то маємо заставлені тротуари на повороті 8-го березня і біля меморіалу.

Але є дві проблеми:

1. Прибирання цих кишень. 

2. Наше бидло, яке треба виховувати.

image_810xs.jpg

А взагалі в побудові зручного і комфортного міста потрібно брати приклад, як не дивно, з Москви. Це реальний приклад як із постсовкового срачу зробити красиве і зручне місто, і навести порядок з парковкою в тому числі.

Змінено користувачем volks
  • +1 1
Опубліковано
1 час назад, m-a-x сказал:

А що для тебе краса? Я В Москві не був з 2011 року (а ти, я так розумію - туди часто катаєшся), але з того що бачив, то здається, що там закатали все в плитку, і знесли малу торгівлю

В Москві не був ніколи. Судження суто по фото. Що подобається?

Розширення тротуарів, звуження доріг, звуження смуг руху, введення смуг громадського транспорту, навели порядок з парковкою. Прибрали торгівлю від станцій метро. Прибрали візуальне сміття(реклама на будинках, рекламні розтяжки).

Ще Луцьк більш менш нормально виглядає. Дещо підправити і буде клас. А Київ це жах. Біля метро Шанхай, на Південному вокзалі жуть. Проїхати неможливо. Кругом якась шаурма, брудно. Тротуари кругом запарковані. Все в рекламі. Бррр. Харків у 100 разів симпатичніший і чистіший.

Опубліковано
21 минуту назад, m-a-x сказал:

Ага, ясно. Я радий, що не помилився щодо твоїх вподобань.

Може в Києві і не все гаразд, але я не хочу щоб він перетворювався на гранітний могильник.

А чим фото Нью-Йорка кращі. Не рахуючи срачу?

Опубліковано
1 час назад, m-a-x сказал:

Для кого писав і все до сраки :) 

Сам придумав - сам не погодився.

Нічого не зрозумів.

• +1 1
  • 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Ось так працівники "ПАККО" (вул.Клима Савури) утилізують відсортовану продукцію.

На мою думку для цього вони повинні б мати свій контейнер для харчових відходів.

(Я вже мовчу, що перш ніж овочі/фрукти зовсім зіпсуються, краще віддати безкоштовно малозабезпеченим).

смітник.jpg

Змінено користувачем Volyniaka
Опубліковано

Якось дивно в нас борються з МАФами. Одні зносять, а іншим дозіоляють встановлювати таку жуть.

20180729_141719.jpg

20180618_190728.jpg

20180628_180054.jpg

• 1 місяць потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Народ перепрошую, можливо не зовсім в тему і не зовсім про тротуари

але що це на Ковельській за  "діч" зробили з будинку?

2.thumb.jpg.daf18acf206f5cd182f02cc213abd168.jpg1.jpg.e71cc19536ac2f94067a54339a09a843.jpg

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, fotlav сказано:

Народ перепрошую, можливо не зовсім в тему і не зовсім про тротуари

але що це на Ковельській за  "діч" зробили з будинку?

Чула від працівників Пакко поряд, що там має бути АТБ 

Опубліковано

Був приємно вражений новою дорогою на Гущанській. Але невже не можна було кинути 3 квадрати асфальту, щоб з'єднати дорогу з пішохідними доріжками. Чи люди мають обов'язково проїтись по болоту???

20181104_151825.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано
7 годин тому, volks сказано:

Треба ще вміти так покласти асфальт, що калюжі збарилися акурат на пішохідному переході.

втоптали 

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 27.08.2018 в 23:20, javruk сказал:
В 12.06.2018 в 20:53, volks сказал:

Якийсь незрозумілий арт-об'єкт. Був до реконструкції. Після рекоеструкції схоже вирішили його залишити.

20180429_134913.thumb.jpg.9fa2c23eef3f9686302f0c3e5075bf2e.jpg

Виявляється, що все можливо. Головне бажання.

20181125_144045.thumb.jpg.a4d3ca25d15a751d38ba21a83bfa8454.jpg

Опубліковано
В 28.08.2018 в 08:26, Юріч сказал:

Я б скрізь, де можливо, поробив кармани для паралельної парковки.

От в вас на ГПЗ зробили кишені біля базарчика. І всеодно всі там ялинкою паркуються.

А базарчик то взагалі окрема тема. Гарно ж зробили. І для домашніх продуктів є місця. А от овочі-фрукти повиставляли в прохід так, що дві людини не можуть розминутись.

• +1 1
Опубліковано
5 часов назад, volks сказал:

От в вас на ГПЗ зробили кишені біля базарчика. І всеодно всі там ялинкою паркуються.

А базарчик то взагалі окрема тема. Гарно ж зробили. І для домашніх продуктів є місця. А от овочі-фрукти повиставляли в прохід так, що дві людини не можуть розминутись.

Але ж краще ніж було))

Опубліковано
5 минут назад, Юріч сказал:

Але ж краще ніж було))

Звичайно що краще, але як завжди знайдеться ложка дьогтю

Опубліковано
16 минут назад, volks сказал:

Звичайно що краще, але як завжди знайдеться ложка дьогтю

Ну не без цього). Тут вже все від наших людей йде...

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)

марсіанські ландшафти? вимивання бурштину?

ні! всього лише двір луцької багатоповерхівки

IMG_20190204_185556.jpg

Змінено користувачем Saddy

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...