Перейти до змісту

З України видворять 13 російських дипломатів


Basil

Рекомендовані повідомлення

Цитувати

Через отруєння на території Великої Британії колишього офіцера ГРУ Сєргєя Скрипаля Україна ухвалила рішення про видворення з території держави 13 російських дипломатів. Про це у Фейсбуці написав президент Петро Порошенко.

«У відповідь на цинічну хімічну атаку в Солсбері (Великобританія) Україна в дусі солідарності з нашими британськими партнерами і трансатлантичними союзниками, і в координації з країнами ЄС, прийняла рішення про видворення з української території 13 російських дипломатів з тих небагатьох, що залишилися. Адже як відомо, наші дипломатичні відносини з РФ де-факто заморожені», – написав глава держави.

 

«Наступний крок – збільшення ціни для Москви за вчинені міжнародні злочини, включно через посилення персональних, фінансових та економічних санкцій», – додав президент.

Цікаво, що перше з"явилось повідомлення, що

США висилають російських дипломатів і закривають генконсульство в Сіетлі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Побачим чи в Пєті слова з діями будуть однакові. Якщо розривати дипломатичні відносини то ті дипломати і не потрібні))). А якщо їх як шпигунів гнати то треба комплексно ( ще й серед своїх шукати запроданців ). Але мені здається шо більше дують " мильних бульок" чим якоїсь конкретної роботи. Картинка для людей і спільноти світової а для себе тільки фінансове збагачення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заіпісь.Тобто війна 4 роки це був не привід видворяти дипломатів, а тепер треба підмазатись до Британії... Коротко про нашу політику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, AnimaNoir сказано:

Заіпісь.Тобто війна 4 роки це був не привід видворяти дипломатів, а тепер треба підмазатись до Британії... Коротко про нашу політику.

 

ну, нашого посла в московії немає. а від їхнього Україна не прийняла вірчі грамоти.

а консули є. і консули потрібні. бо в консула більше шансів попасти до затриманих і утримуваних в кацапії наших громадян

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, Basil сказал:

Якби Трамп не вислав би, то і наш би не наважився. Спочатку ще й пояснювали чому ніззя:

По фб розганяється чергова зрада, мовляв, всі країни ЄС висилають російських дипломатів, а ми- ліпецкаяфабрикаторгівлянакровіневисилаємо .... 
Мені набридла зрада й непрофесіоналізм. По- перше, в Украіні давно немає посла РФ, ми не прийняли агреман на нового посла. Так само немає посла Украіни в РФ. Наші дипломатичні відносини зведені до критичного мінімуму, в посольствах залишається кілька рядових дипломатів і консули. Висилка російських консулів викличе висилку украінських консулів - й наші політв‘язні в РФ залишаться сам на сам з мордором, без шансу бодай раз на кілька місяців побачити украінського представника, відчути мінімальну підтримку. Ви правда цього хочете? Чи запитаємо в мами Клиха, дружини Карпюка, родини Сущенка і Гриба, інших наших заручників?

 

А тепер в неї вже третій пост підряд чому можна. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що наші підмазують британцям та США це точно, щоб бабки і далі у вигляді кредитів чи допомог йшли сюди, а тут як іх "роздєрєбаніть" вони вже знають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лишилося "видворити" ще декілька мільйонів російських "дипломатів" у вигляді повного складу СБУ, Збройних сил, МВС, Верховної ради, Кабінету міністрів та президента.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як дружно і синхронно 23 країни нагинають Росію. Один Скрипаль для світу значить більше чим Крим і Донбас разом взяті. Це мало б бути лакмусом для наших керовників, але вони таких намьоків не розуміють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АТО вигідне усім сторонам тому воно ще буде ой як довго.

У нас стільки офіцерів запасу що могли б вже шапками всіх закидати там, а ті сукі комісовані в більшості і не дурні туди йти, а як водку жерти і розкрадати армію то зубами тримались.

 

Уявіть наркотрафік не контрольований, контрабанда і все інше скозне завезення сюди, ми як перевалочна база всякого гівна і всі про це знають на верхах тільки нічого не хочуть робити.

 

Так само як і Євросоюзу простіше дати гроші в борг нам, чим тупо взяти відмовитись від того ж самого газу та нафти з РФ на всі 100% та закрити свіфт, закрити авіаперельоти літаків і так далі, забрати тоді всіх своїх консулів з РФ (хоча це вже негласна об'ява війни буде), а хто таке зробить? Бо в самих все зупиниться, і це економічно не вигідно. так як ринок ЄС маленький а ринок збуту в РФ ємкий то ті всі санкії не вигідні і ЄС в тому числі теж.

 

В нас на Волині є підприємства я впевнеий які купують те ж вугілля в ЛНР і нічого, так воно тіпа завозиться від інших фірм але всі ж в курсі, і нічого не роблять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 hour ago, nickel said:

Як дружно і синхронно 23 країни нагинають Росію. Один Скрипаль для світу значить більше чим Крим і Донбас разом взяті.

 

В Британії нагло вбили людей, тамошня громада проти таких двіжух. Тому обрана влада проводить якісь популістські кроки щоб показати тіпа що "ми магьом". Насправді досраки ті дипломати адже всі взаємозв'язки лишаються, бабки далі заробляються. Но бабуськи біля англійських під'їздів щасливі і апчє "Слава Британії!" :) попутно підтягуються ще всякі блазні з купи країн, які на цій хвилі хайпа хочуть собі рейтинг набити перед виборами чи просто шоби був.
Наша влада, нажаль, не стала виключенням. Але, я більш ніж впевнений, що піпл це гівно зхаває і буде кричати що наша влада виіграла війну і ми всіх пабєділі і "Слава Україні!".
А через пару тижнів всі про це забудуться як і про Скрипаля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чим більше дипломатів видворять, тим менше агентів Кремля-ФСБшників в країні залишиться, тут я з президентом солідарний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...