Houston Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 09:34 #1 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 09:34 Доброго дня, ось уже тиждень ми спостерігаємо бомжа в нашому підїзді, я розумію, що зима морози і шкода людину, але він вже виліз на голову і ноги звісив... Палить у підїзді , ходить по нужді тут же , бухає, в під'їзді. перегар 24/7... Йти у притулок не збирається. Прошу підсказати або дати конкретний номер куди б я міг би звернутись з цією проблемою. Дякую. https://www.youtube.com/watch?v=8i9n1jBsCiI
Revolver Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:05 #2 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:05 що сказали в поліції?
bormotuha Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:28 #3 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:28 Що тут думати - копня в сраку і шурує на вокзал чи ще куди, нехай у поліцаїв голова болить, куди пристроїти. Розумію, трохи жорстоко, але інакше не розуміють. А то також, сцикуни у під'їзді завелись, доки копнями не вигнав.
Houston Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:31 Автор #4 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:31 Я телефонував участковому, але там трубки не беруть, може тому що неділя ? не знаю навіть. спробую ще завтра задзвонити
Volyniaka Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:52 #5 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 10:52 13 хвилин тому, bormotuha сказано: Що тут думати - копня в сраку і шурує на вокзал чи ще куди, нехай у поліцаїв голова болить, куди пристроїти. Розумію, трохи жорстоко, але інакше не розуміють. А то також, сцикуни у під'їзді завелись, доки копнями не вигнав. Мінус від мене. Що ти/Ви знаєш про людину, яка ночує в під"їзді? Може він доктор наук, але життя не задалося? (маю такий приклад, мій керівник дипломної). Варіант Б: Посварились в сім"ї, хтось комусь сказав: Не ночуватиму вдома! ( це пройде, але в цей момент варіантів немає! , Тому й в під"їзді сидить на східцях)
bormotuha Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 11:03 #6 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 11:03 14 хвилин тому, Volyniaka сказано: Мінус від мене. Що ти/Ви знаєш про людину, яка ночує в під"їзді? Може він доктор наук, але життя не задалося? (маю такий приклад, мій керівник дипломної). Варіант Б: Посварились в сім"ї, хтось комусь сказав: Не ночуватиму вдома! ( це пройде, але в цей момент варіантів немає! , Тому й в під"їзді сидить на східцях) Я радий, що ви ощасливили мене своєю увагою. Справа не у тому, а у поведінці бомжа, що гадить у під'їзді, а ким він був і став, то не провина жильців будинку, і , очевидно, що точно не інтелігентом, якщо свинячить, подібне було у моєму під'їзді, нормальних слів не розуміли. Колись у Львові на будівництві, де я був в охороні підприємства, приходив бомж на ночівлю, завжди акуратно одягнений і поводив чемно, як виявилося, рідна донька з зятем вигнали з особистої квартири. Ми не проганяли цього чоловіка, і частково допомагали продуктами. А по суті - дзвоніть на 102, повідомте, патрульні прийдуть і щось вирішать.
Houston Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 11:09 Автор #7 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 11:09 Напевно так і буде , вже в понеділок на 102 задзвоню
Harddriver Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 13:13 #8 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 13:13 2 часа назад, Volyniaka сказал: Мінус від мене. Що ти/Ви знаєш про людину, яка ночує в під"їзді? Може він доктор наук, але життя не задалося? (маю такий приклад, мій керівник дипломної). Варіант Б: Посварились в сім"ї, хтось комусь сказав: Не ночуватиму вдома! ( це пройде, але в цей момент варіантів немає! , Тому й в під"їзді сидить на східцях) Який доктор наук? 99% бомжів мають проблеми з алкоголем, 1% - з головою. В першому випадку - поки боляче не вдариться об "дно" - не зрозуміє що треба щось робити з своїм життям. В 2-му - є відповідні заклади, там тепло, кормлять і надають медичну допомогу. Якщо жінка вигнала - є друг, чи рідня, ночуй там, а не створюй оточуючим людям проблеми, якось так.
yura-patriot Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 13:35 #9 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 13:35 2 годин тому, Houston сказано: Напевно так і буде , вже в понеділок на 102 задзвоню А чому не зараз, якщо він гадить у під‘їзді і якщо він навіть доктор наукда пішов він у баню, кароч 100% спарава у: 2 годин тому, bormotuha сказано: поведінці бомжа, що гадить у під'їзді, а ким він був і став, то не провина жильців будинку,
volks Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 14:04 #10 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 14:04 3 часа назад, bormotuha сказал: копня в сраку і шурує на вокзал Ні в якому разі. Хто хоч раз чекав потяг вночі в Києві, мене зрозуміє.
Houston Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 14:47 Автор #11 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 14:47 Та вечоріє вже не можу я його вигнати, хоч він і паскудить. Завтра зранечку задзвоню на 102 і все поясню як є.
Barkas Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 19:26 #12 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 19:26 Хто ставив мінус,тому бомжа в під'їзд!!!!!! А хто чекав потяг в Києві, не гадив на вокзалі???? В мене бомжа нема і насрато в під'їзді)))))деякі сусіди бувають "кращі" за бомжів!!!!
vagus Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 20:02 #13 Опубліковано 25 Лютого, 2018 в 20:02 Закину по темі! В нас на вул Писаревський бомжи жили в подвалі може рік а може більше....Ну от жили поживали добро наживали...і раптом під кінець осені щось дуже почало смердіти в дворі да так смердіти що вікно не можна було відчинити так продовжувалось десь біля 10 днів аж поки не виявили трупа одного з бомжів...карочє засмердівся підолага там ......ну вот "кіпіш" мєнти,швидка,друзі бомжи розборкі ...забрали ту смердоту пройшло пару днів ......мама моя побачила як бомж босий пішов туди в подвал...подзвонила в полоцію мол рішайте щось бо одного вже винесли в перед ногами...мєнти записали дані хто дзвонив і що хтів і так ніхто не приїзджав на розборкі! Від себе додам що полоція навіть не приїде! А що робити поки не знаю! Потерпіть стане весна може сам пропаде!
yurgen Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 00:24 #14 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 00:24 Коли десь піде прогулятися, поставте на двері самий простий кодовий замок за 300 з копійками грн. А його шмоткі поскладайте біля під"їзду.
Houston Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 18:57 Автор #15 Опубліковано 26 Лютого, 2018 в 18:57 Десь його нема, хоча бабульки під підїздом говорили що він ще з трьома такими ж як він зібрався і пішли кудись в сторону електроапаратного заводу. Якось так...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.