Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Була б моя воля - не було б тих же паперових документів взагалі, і колись ми до того прийдемо.

Головне шоб ми дожили до того часу.

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
6 часов назад, Nokian сказал:

Це просто жесть.

Пєтя мав Те зробити, Пєтя мав Те передбачити, Пєтя дай кашку,Пєтя дай цяцьку,Нє Пєтя -не ту, та вже набридла.Хочу нові обличчя.

Це не народ, це якість капризні та ліниві діти.

Розводили олігархи,ну і дальше будуть розводити такий лохорат.

За Ляшка голосуйте.

Один адепті тут його вже є.

Опубліковано
В 04.01.2019 в 18:27, nickel сказал:

Я навіть не здивуюся, якщо вспливе, що Бені дозволили вивести гроші, в обмін Приватбанк.

теж була така в мене думка.

Опубліковано
4 часа назад, AgentSmith13 сказал:

Я, в даний час, щаслива людина

Все таки дід перестав стукати? 

Опубліковано
15 хвилин тому, Ha3aP сказано:

де зелений пропонував здатись?

відповім словами Іллєнка:

Цитувати

"Давайте змоделюємо, Зеленський це говорив, це говорить багато хто. Інший там, він я так розумію, що в президенти не хоче, але він казав, що на рибалку поїде з Путіним і все вирішить. Давайте змоделюємо цю ситуацію. От зустрілись. От говорять виведіть свої війська з Донбасу. "А их там нет". Ті люди, які вважають, що перемовини мають бути прямі - це обговорення умов капітуляції України. Умов почесної капітуляції чи не почесної, не важливо. От це буде предмет перемовин з Путіним в такому форматі. Тобто йти благати агресора про милість, це означає тільки одне - капітуляція"

Спойлер

Опубліковано

То чому Порошенко ходив до нього і за руку вітався?

Іх там нєт? Ну оке ) Україна незалежна? Так. Тоді стійте у себе на кордоні і все буде добре.

Якщо один не домовився, це не означає що тепер не домовиться ніхто. Я не захищаю Зеленого і взагалі не розумію нащо йому це, але те як вибілюють Порошенка мені дуже смішно!

Хоча б крайній рядок з ПТН ПНХ. То вітання за руки то ПНХ називається?

Опубліковано
17 хвилин тому, Ha3aP сказано:

То чому Порошенко ходив до нього і за руку вітався?

Я щось пропустив? Коли це Порошенко ходив до ху&ла?

19 хвилин тому, Ha3aP сказано:

То вітання за руки то ПНХ називається?

Якщо ти про Мінськ, то того напевно вимагав міжнародний дипломатичний протокол... імхо

20 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Тоді стійте у себе на кордоні і все буде добре.

цього не зрозумів... на якому кордоні?

21 хвилин тому, Ha3aP сказано:

Якщо один не домовився, це не означає що тепер не домовиться ніхто.

Домовитись звісно можна, питання тільки в тому, про що?

Опубліковано

2. міжнародний протокол? його війська віджали територію, воюють в іншій частині, то тоже по протоколу?

3. Україна-росія

4. ну от, ще ніц не знаєте, але побомбити на тему домовленності вже треба.

Опубліковано
1 година тому, Ha3aP сказано:

тему домовленності

ну і як ти представляєш собі ці "домовленності"?

до речі, на твою думку, що у нас відбувається зараз на сході країни?

Опубліковано
2 хвилин тому, Basil сказано:

ну і як ти представляєш собі ці "домовленності"?

Нажаль ніяк ( хуйло задню вже не включить (

Опубліковано
Цитата

Президент України Петро Порошенко 11 січня завітає до Луцька. Для цієї події в обласний центр звозять бюджетників з різних районів за бюджетні кошти облдержадміністрації. При чому йде жорсткий контроль за тим, хто поїде на зустріч з "гарантом": Адміністрація Президента вимагає біографічні довідки усіх волинян, яких привезуть на промову Порошенка.

Відтак працівникам СБУ, замість своїх прямих обов'язків, доведеться вивчати біографії волинських бюджетників. Все в кращих традиціях зустрічей "вождя".

Попри усі заяви про Європу, демократію та свободу слова, схоже, Петро Порошенко дуже боїться слів, які може почути від пересічних громадян.

Опубліковано
Don Alexeich nb-g4ioMqjW.pngпочувається прикро.

Знаєте що саме обідне? В мене на районі директора ОСББ обзвонюють людей на мобільні, при чому база телефонів значно ширша і виходить за межі ОСББ,( навіть можу довести що база з Ощадбанку) пропонують попрацювати на виборах і підтримати Солідарність. За це обіцяють 500 гривень, після проведення опитування (анкети з персональними даними) передаються кураторам які перевіряють достовірність анкет, за це ще 500 гривень. Обов'язкова умова, заключення договорів на виборну роботу. Таким чином вони застерігають себе від криміналу за підкуп. Тільки в цих головешках не вкладаєця, що в них на 130 квартир в будинку, кількість агітаторів-мешканців цього будинку, в два рази більше. Чи це не підкуп? Я вчора написав Івану Мирці щоб ху@ньою не маялися бо не хотів цих скандалів на свята, але як сьогодні зустрів радісних сусідів пацріотів, які на собі шкуру рвали за Майдани, проти москалів і тд, і вже сьогодні сукі похвасталися що баблішко зароблять. А чо не продатися, як сам директор ОСББ каже - давайте ми оформимо і вас і вашу дружину і батьків. Вам в сім'ї лишні гроші не будуть. 
Гниди ви бля які даєте, а ті хто беруть- ви сучари продажні, не хочу не знати вас, ні бачити. Країну вони спасають їбанати автокефальні.. Вперед за новими досягненнями. Гарантію даю що ніхто з правоохоронців і оком не моргне. Вже на всю країну ця схема прогриміла, всім похуй.

Опубліковано
10 хвилин тому, nickel сказано:

Президент України Петро Порошенко 11 січня завітає до Луцька...

Це ти випадково не ньюзван волиньньюз процитував?

Тай діяльність діючого президента обговорюють в сусідні темі.

Опубліковано
6 минут назад, Basil сказал:

Це ти випадково не ньюзван волиньньюз процитував?

http://p-p.com.ua/news/poroshenko-boitsya-chomu-tak-retelno-pidbyrayut-volynyan-dlya-zustrichi-z-prezydentom-v-lutsku/?fbclid=IwAR1Z736xx8rom36LzWoq8SBUF63lgqQDLCE-BMmHOkaLnjYF22Pl0Z4aDgw

Опубліковано
3 хвилин тому, nickel сказано:

підприцілом і волиньньюз одного палицерозливу.

Опубліковано

З тої статейки:

Президент України Петро Порошенко 11 січня завітає до Луцька. Для цієї події в обласний центр звозять бюджетників з різних районів за бюджетні кошти облдержадміністрації. При чому йде жорсткий контроль за тим, хто поїде на зустріч з "гарантом": Адміністрація Президента вимагає біографічні довідки усіх волинян, яких привезуть на промову Порошенка.

Відтак працівникам СБУ, замість своїх прямих обов'язків, доведеться вивчати біографії волинських бюджетників. Все в кращих традиціях зустрічей "вождя".

Ось ОЦЕ - відверта брехня, ага... Не-ма-є такого. Ну так, на такі заходи бюджетники завжди ходили, але такого маразму немає.

Опубліковано
19 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Не-ма-є такого. Ну так, на такі заходи бюджетники завжди ходили, але такого маразму немає.

Тобі-то звідки знати, чи ти думаєш СБУ вимагатиме особисто в тебе довідки про не судимість і про склад сім'ї?

Опубліковано

І про "директор ОСББ обдзвонює" і т.д. - запис розмови в студію! Від жодного знайомого (а їх у мене купа є, в кого створено ОСББ) не чув такого і близько.

От як то я так майже на ВСІХ виборах голосував без всяких підкупів і т.д. - от жодного разу Ніхто мені ніяких грошей чи ще чогось не пропонував. Крім виборів в парламент при Янику (і то така сміхота була, що ну, і не особисто бачив, розказали) я не бачив і не чув навіть натяку на підкуп, ні грошима, ні ще чимось. На тих виборах нібито всім, хто голосував, пропонували безкоштовно пальнути 100 грам і зжерти бутерброда якогось в їдальні. Що давало це, якщо воно було ПІСЛЯ голосування - ХЗ,

При Кучмі ще, пам'ятаю, на виборах президентських, як була дана команда у тоді ще ВДУ - всі до одного студенти мають проголосувати. Хочеш у вихідний додому - або пиши заяву і голосуй достроково, або бери відкріпний (здається, ті, хто в гуртожитку жили офіційно - брали). Деканів, як казали, пообіцяли звільнити нахер, якщо хтось проігнорує. На факультетах народ чергував на телефоні, і відмічали, хто проголосував - всі, прийшовши з дільниці мали передзвонити і сказати, що проголосував. Пару чоловік не телефонували і трубку не брали - то до них ЇЗДИЛИ в другий кінець області, щоб перевірити - проголосував, чи ні. Бажаючим "забити" м'яко натякнули про наслідки в майбутньому. От така вона була, демократія... А перед тим десь ще всіх залишали раз після пар, зганяли в аудиторію і примушували слухати лекцю на тему "Кучма - наш Прензидент, ЗаЄДУ - офігенна партія". Під списочок. Такого навіть пр  Янику не було напевно.

А от якраз фонд Палиці роздавав людям, розносячи по квартирам, пакетики з символікою, кружкою, ручкою, якимись буклетиками і хавчиком - такий пакет я бачив сам.

Опубліковано
6 хвилин тому, nickel сказано:

хз, може через мвс.

"ти сусліка відіш? а он єсть"...

чи може в мвс є на всіх досье?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...