Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
On 9/29/2020 at 7:51 AM, Ukrainec said:

я думав ви гроші збираєте щоб заставу за когось внести

а не запізно "фонд відкривати"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 9/29/2020 at 7:51 AM, Ukrainec said:

Читаю і сльози на очі навертаються. 
Тільки одного не можу зрозуміти: як в’яжеться між собою «принципові» і «Борислав Береза-Бляхер»?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, toj_tu сказал:

Раніше унас були проросійські та проукраїнські партії , а зараз з*явились ще проколомойські.

Слуги народу - ЗРОБИМО ЇХ РАЗОМ

палиця - ТІЛЬКИ РАЗОМ.

Проколомойське (за феодала Палицю і його Ігорьків і ЇХНЄ майбутнє) - то ОЦЕ (Зе - то ще півбіди):

FarCry.thumb.jpg.462046c6253e9c63be6c156cbeda0ec4.jpg

81128066_1439677586182466_1506526488504041472_o.thumb.jpg.4130ddeee531262674df535acef642ab.jpg

FarCry.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, yu2007 сказано:

Читаю і сльози на очі навертаються. 
Тільки одного не можу зрозуміти: як в’яжеться між собою «принципові» і «Борислав Береза-Бляхер»?

Сам не знаю, але впевнений ти розберешся ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, AgentSmith13 сказано:

Проколомойське (за феодала Палицю і його Ігорьків і ЇХНЄ майбутнє) - то ОЦЕ (Зе - то ще півбіди):

от ти запостив антирекламний плакат .

А можна поцікавитися, що ти хотів донести до людей, читачів. Зокрема, навіть, до мене?

От що?

Я БАЧУ, хто і що робить для міста.  Жоден мер безплатно для міста не зробив НІЧОГО, від слова абсолютно.

Палиця ж, не вимагає ні від кого грошей, а просто робить добрі справи!

Обікрасти він нікого не обікрав, ні тебе, ні мене, нікого з лучан.

Чим він тобі не до вподоби?  Він тобі в борщ насрав?

поясни!

Бо оце "сказали голосувати проти палиці, і забацати в фотошопі якусь хуйню проти нього" трохи бісить.

Можна піти законним шляхом!  Щоб ти прихуїв.

Ти заплатив за рекламне оголошення? (в тлумачення "рекламне" входить так само і "антирекламне", що ти й запостив!)  То як, ти платив чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 minutes ago, Cherman said:

Нафіга нам розбиратися? Це ж ти активно агітуєш на борді. Але, коли починаються незручні запитання, як завжди, спригуєш в сторону. Ти не думав податись в політику? Це дуже типова риса для них.

Ніби як на минулих @Ukrainec хотів від самопомочі спробувати, але чи то запізно наважився, чи то у списку вже вистачало «принципових». 

А за якими правилами цього року голосують? З такими ж підвипідвертами, що й минулого разу? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 хвилин тому, yu2007 сказано:

«принципових». 

"амбіційних" , ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, Zheny@ сказал:

от ти запостив антирекламний плакат .

А можна поцікавитися, що ти хотів донести до людей, читачів. Зокрема, навіть, до мене?

От що?

Я БАЧУ, хто і що робить для міста.  Жоден мер безплатно для міста не зробив НІЧОГО, від слова абсолютно.

Палиця ж, не вимагає ні від кого грошей, а просто робить добрі справи!

Обікрасти він нікого не обікрав, ні тебе, ні мене, нікого з лучан.

Чим він тобі не до вподоби?  Він тобі в борщ насрав?

поясни!

Бо оце "сказали голосувати проти палиці, і забацати в фотошопі якусь хуйню проти нього" трохи бісить.

Можна піти законним шляхом!  Щоб ти прихуїв.

Ти заплатив за рекламне оголошення? (в тлумачення "рекламне" входить так само і "антирекламне", що ти й запостив!)  То як, ти платив чи ні?

А ДЕ реклама (чи антиреклама)? Я сьогодні БУВ на Гордіюк, і стояв під дощем на зупинці, де знищили накриття... Ото - найкраща реклама тому чуду! А чому всі "двіженія" - тільки перед ВИБОРАМИ? А чому НЕ виконане рішення суду по поновленню Вусенко на посаді секретаря (виконано з порушенням Закону)? А чому громадські слухання перетворилися на ФАРС "для запрошених"? А ЧОМУ будується, блд, ФОНТАН, а від міських ОЧИСНИХ гине риба в Стиру, і Пліщук, Пустоцвіт і Ко НЕ пускають екологів взяти проби? А ЧОМУ знищено Пташиний гай? А ЧОМУ рулять містом НЕ обрані 4 роки? ЧОМУ НЕ їздять містом нові тролі? ЧОМУ "радник" тащить щомісяця 250% премії? ЧОМУ купують за десятки тисяч ТЕЛЕФОНЧИКИ мунікам? ЧОМУ Сиротка розхерачила Дастер, і його за 180000 НАШИХ ремонтують? Не приї*їв, треба ЩЕ? Соррі....

Він насрав в ДУШУ всьому місту!

P.S. Я своїм постом, точніше, мінусами пыд ним, відкрив перепис палицеботів на борді...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, AgentSmith13 сказано:

А чому всі "двіженія" - тільки перед ВИБОРАМИ?

Палиця облаштовує в дворах майданчики та спорт-майданчики - перманентно. Постійно. Незалежно від того, коли будуть вибори. Рівно, як і дає гроші тим, хто потребує!  Хтось ще просто так дає по 1000+грн (щомісяця)  ?

Ти може?  Нє?  Покійниі мери один і другий? Чи вони тупо продали самі солодкі шматочки міста всяким хачікам і баригам?

3 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

Вусенко на посаді секретаря?

Ця "овоч?" ... увольтє!

3 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

А ЧОМУ будується, блд, ФОНТАН

А що ти хотів там зробити? Нє ну серйозно? Він там був, коли я був 5-річно віку! 

4 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

а від міських ОЧИСНИХ гине риба в Стиру

А якого *уя, оті забудовники, які купили землю при Романюку і Кривицькому, будуючи овер-дх*уя будинків, підключаючись до існуючих мереж, і заробляючи овердоху*я бабла, не дали ні копійки на насоси для водопостачання, і для фільтрації?

6 хвилин тому, AgentSmith13 сказано:

гине риба в Стиру, і Пліщук, Пустоцвіт і Ко НЕ пускають екологів взяти проби?

Ти укурений?  Хочеш взяти проби в Стиру, іди до річки і бери проби!  Він не за колючим дротом!

я, бл*ять в ах*уї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Zheny@ сказано:

"амбіційних" , ага.

кожен сприймає через призму свого сумління ;) 

Хоча з всяких є не заперечую, це вже як батьки виховали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, Zheny@ сказал:

Палиця облаштовує в дворах майданчики та спорт-майданчики - перманентно. Постійно. Незалежно від того, коли будуть вибори. Рівно, як і дає гроші тим, хто потребує!  Хтось ще просто так дає по 1000+грн (щомісяця)  ?

Ти може?  Нє?  Покійниі мери один і другий? Чи вони тупо продали самі солодкі шматочки міста всяким хачікам і баригам?

Ця "овоч?" ... увольтє!

А що ти хотів там зробити? Нє ну серйозно? Він там був, коли я був 5-річно віку! 

А якого *уя, оті забудовники, які купили землю при Романюку і Кривицькому, будуючи овер-дх*уя будинків, підключаючись до існуючих мереж, і заробляючи овердоху*я бабла, не дали ні копійки на насоси для водопостачання, і для фільтрації?

Ти укурений?  Хочеш взяти проби в Стиру, іди до річки і бери проби!  Він не за колючим дротом!

я, бл*ять в ах*уї.

Палиця дає ГРЕЧКУ! ЛОХИ її ЖЕРУТЬ (а тоді забирає в 100000 разів більше за вартість гречки)!

Я, БЛ*ть, в не меншому! А ти не в курсі про замор риби в Милушах і мишачу возню Ігорька після того (ДО того очисні були по...)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Ukrainec сказано:

це вже як батьки виховали...

ти сюди нічиїх батьків не приплітай!

Бо не в кожного вони є чи були.  умний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно, Zheny@ сказано:

ти сюди нічиїх батьків не приплітай!

Бо не в кожного вони є чи були.  умний!

Ти перший почав 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано:

А ти не ві курсі про замор рибим в Милушах і мишачу возню Ігорька після того?

ні не вкурсі, не маю часу слідкувати за жовтою пресою і хейтерами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Ukrainec сказано:

Ти перший почав 

тебе хтось чіпав? Ти вліз сюди зі своїми кишеньковими депутатами"дайтегрошейнавибори" і тобі в цій темі не радий був ніхто, то ти вирішив "з остроумити " про чужих батьків? Хто тобі таке право дав?

іди, он краще, і роби те, що вмієш найкраще - розказуй новачкам про користь і дешевизну оверклокінга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Zheny@ сказал:

ні не вкурсі, не маю часу слідкувати за жовтою пресою і хейтерами

Серйозно? Яка, нах, жовта преса, ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМІ про то писали навіть... Відкрито кримінал за фактом шкоди природі, нашкодили на 8+ мільйонів... А НЕ допускало до взяття проб керівництво водокАналу і ЛМР... Палиця - БОХ! Бридко! Поїдь в Милуші на Стир, закинь спінінг, витягни СЛИЗЬ, і вспокійся!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано:

Поїдь в Милуші на Стир, закинь спінінг, витягни СЛИЗЬ, і вспокійся!

я не рибак. уяви не маю про що мова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Воу воу, шпікулят! :D Мене той гіпотетичний пан Ніхто не цікавить, може кільком завсікдалим прокрастинаторам щось не подобається, а кому було треба той інформацію на вус намотав

І мені було все ok,  допоки  ти не почав: 

30 хвилин тому, Zheny@ сказано:

"амбіційних" , ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, Ukrainec said:

Мене той гіпотетичний пан Ніхто не цікавить, може кільком завсікдалим прокрастинаторам щось не подобається, а кому було треба той інформацію на вус намотав

І мені було все ok,  допоки  ти не почав: 

Ну те що ти мене мав на увазі - це зрозуміло. А Нікеля, Юріча, Зевса ти теж прокрастинаторами вважаєш? :) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, yu2007 сказал:

прокрастинаторами

А хто то такі? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 хвилин тому, yu2007 сказано:

Ну те що ти мене мав на увазі - це зрозуміло. А Нікеля, Юріча, Зевса ти теж прокрастинаторами вважаєш? :) 

нє ну я їх не мав на увазі, (принаймі не всіх з перелічених) але раз ти озвучив значить їх такими вважаєш :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 minutes ago, Cherman said:

Ще, мене, напевно. Ти ж що не знаєш, що ми бідна голота, яка весь час сидить на борді, бо не має роботи.

І тебе. 
Я тут подумав - а раптом це такий підступний хід (наприклад, палиці) з метою відтягнути якнайбільше голосів від славних луцьких козаків ПЄСа нашого гетьмана (дай йому Боже побороти ковід). А @Ukrainec , сам того не знаючи, агітує за «принципових», які насправді не є такими :( 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 minutes ago, Юріч said:

А хто то такі? :)

Точно не знаю, геєраси якісь мабуть))

13 minutes ago, Ukrainec said:

нє ну я їх не мав на увазі, (принаймі не всіх з перелічених) але раз ти озвучив значить їх такими вважаєш :D

Е ні. Ці люди ставили тобі питання про «принципових», а ти такий типу «якщо комусь з прокрастинаторів щось не подобається...»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Cherman сказано:

Щось він, принаймні, на борді якось х**ово агітує.

100%. Гречки пацани не буде ;).

9 хвилин тому, yu2007 сказано:

І тебе. 
Я тут подумав - а раптом це такий підступний хід (наприклад, палиці) з метою відтягнути якнайбільше голосів від славних луцьких козаків ПЄСа нашого гетьмана (дай йому Боже побороти ковід). А @Ukrainec , сам того не знаючи, агітує за «принципових», які насправді не є такими :( 

може й так, а може ні. Деяких людей, які беруть в цьому участь і їх принциповість я знаю не з чуток. раз вони там значить це добре.

Якщо серйозно, то я й не сподіваюсь, коли в 14му броніки робили і просто треба були руки на 2-3год, то з борди лише 3-4 чоловіка відгукнулося...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...