Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

10 часов назад, Nokian сказал:

А яка різниця?І так , і так він гірше для України, ніж Порошенко.

Зрозуміло, що гірше. Тому цю інфу і ллють з усіх усюд. Схема в порохнявих така - незгодних називати агентами Кремля. Тільки от у випадку із Зе правда одна. А інше - це брехня. Виходить, що порохняві неправдиво поливають Зе гівном.

Особисто я був впевнений, що проголосую у другому турі за Пороха аби проти Зе. Але своєю передвиборчою агітацією Пєтя викликав набагато більшу відразу ніж за роки президенства. Тому я чим далі, тим більше схиляюсь до того, щоб і в другому турі зіпсувати бюлетень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Тут вже ніхто нічого нікому не доведе. 

Та й сенсу щось доводити не бачу - ми всеодно бачимо і чуємо лише те, що нам показують. Основні дії та рішення приймаються за лаштунками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, Ромко сказано:

інший - зі сцени прямим текстом виставляє їх же ж хохлами-дурниками,

а шо, то не є правдою може???? 

Сатира в очі коле комусь??? Ну то зміни того хохла! А фіг вийде

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, paksivatova сказано:

ну якщо по закону перехід відбувається саме таким чином - значить питань нема 

за Порошенка теж проголосувала меншість,та їх же слухають

і на форумі читають

доводиться терпіти інколи

p.s Сталіну пам'ятник,я вас прошу...

Мене інше дивує,коли він людей голодом морив-чому вони терпіли,не повстали?

певно тоді й заклалося,що зараз люди теж терплять 

з іншого боку,кріпацтво не так давно і відмінили 

От і все прояснилось.

Уявлення про війну у вас явно з книги Толстого ,,Война і мір,,

А ще вас не дивує, чому в концтаборах євреї не повставали,коли їх Гітлер газом травив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Юріч сказано:

Тако читаю весь цей сюр і думаю, для кого писалися правила форуму:

IV. Запрещается

Проявление неуважительного отношения к собеседнику, клевета на участников форума, а также других людей, оскорбления, простая и нецензурная брань, угрозы, в том числе по отношению к личности, национальности, расовой или религиозной, политической принадлежности другого участника общения в форуме или группы лиц и всего прочего, что попадает под действие УК Украины.

І щось не бачу якихось дій модераторів по наведенню порядку. Безнаказанність породжує беззаконня. Ось так і в країні в цілому. Ось так і живемо. Люди, схаменіться, ви ж люди.

і я про це....

10 годин тому, AgentSmith13 сказано:

Обнімися з Дуалом, Паксіватовою, і рештою зеботів, і йдіть собі... в туман, продавати державу, я заборонити не можу.

З ідіотами - не спілкуюся.

@fedot, ти де? як мені бан вклеїти - будь ласка

а як порохоботу - то тебе і не чути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, Werwolf777 сказал:

і я про це....

Ти почитай вище, що в мою адресу писано паном Нікелем... Який сам запостив фейка, а тоді матом крив, незавуальованим, а потім про бани пиши, ок? (Підкажу - слово було п.....с, а як ткнув його носом у власну брехню - різко притих).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, AgentSmith13 сказано:

Ти почитай вище, що в мою адресу писано паном Нікелем... Який сам запостиф фейка, а тоді матом крив, незавуальованим, а тоді про бани пиши, ок?

не "ок"

хто порушив правила - нехай відповідає... чи це я, чи ти, чи Нікель

правила одні для всіх

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Який сам запостив фейка,

Можна тут детальніше?

Цитата

а тоді матом крив, незавуальованим, а потім про бани пиши, ок? (Підкажу - слово було п.....с).

І тут теж?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 часов назад, paksivatova сказал:

крім того,от Польща не бере кредитів МВФ-а значить може багато собі дозволити

Давайте про Польщу не будемо. Зовнішній борг Польщі складав 90% ВВП. Джефрі Сакс допоміг Бальцеровічу порєшать і частину боргу списали.В результаті борг впав до 40%,що дозволяло проводити більш-меньш безболісно реформи. Крім того Польща під час кризи запустила девальвацію злотого,щоб мати кращі переваги в експорті і суттєво його розкрутили і наростили,і це було зроблено завдяки дотаціям ЄС,які вибили для Польщі польскі дипломати( так шо наївно думати,що ми почнемо якісне виробництво і будемо це продавати в інші країни без лобіювання і продавлювання інтересів країни).
Пенсійна реформа в Польщі тривала 10років.
 Напротязі всього часу реформ Бальцеровича їх підтримувало близько 19% населення,більше половини населення було проти. Але полякам вистачило розуму пройти цей шлях до кінця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 минут назад, nickel сказал:

Можна тут детальніше?

І тут теж?

Місяць назад десь, пам'ятаєш, як ти слиною бризкав, аж з монітора летіло, яке я брехло, розказував про секретні закриті зустрічі в драмтеатрі, куди масовку зганяли? А як тобі розжовано було твою неправоту, що і зустрічі ніякої не було - стих... Згадав?

А, забув, то нагадаю:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Місяць назад десь, пам'ятаєш, як ти слиною бризкав, аж з монітора летіло, яке я брехло, розказував про секретні закриті зустрічі в драмтеатрі, куди масовку зганяли? А як тобі розжовано було твою неправоту, що і зустрічі ніякої не було - стих... Згадав?

1, Слиною тут тільки ти броизкаєш, тому й тече з твого монітора, а не з мого. На рахунок масовки, я тобі представив фото і відео докази, і автобуси і колони людей, але ж тобі слина на моніторі заважала роздивитися.

2, Я за той мат в бані відсидів і не воняю тут про це, на відміну від тебе, якого ще не навіть не відправили, а вже воні на всю Борду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли проводиться нарада за участі президента, прем'єра, чи Рада регіонального розвитку якась - ЗАВЖДИ приїжджають голови РДА, начальники управлінь і т.д. - то масовка? Що дешевше - взяти автобус і приїхати на нараду ним, чи купити всім квитки на рейсові, і відшкодувати їх як за відрядження?

Але в тебе методичка - "Томос (чи то пак, термос)-тур", "масовки", "сітка", "Порошенко втікає", "порохоботи", "всім дають по тисячі" і т.д. Від неї відходити не можна, розумію.

От розкажи мені, де ж то ту тисячу взяти??? Я то ні мені, ні сотням знайомих і друзів, і не тільки у Луцьку, ніхто нічого не пропонував...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

Уяви собі - на роботі, працюю...І не завжди в Борді сиджу.

Бан тобі прилетів за кілька годин після твого допису - все з тієї ж причини.

Не турбуйся - кожному буде медалька за заслуги.

П.С. В мене приватні повідомлення є...Кніпочка " поскаржитись" - теж існує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Коли проводиться нарада за участі президента, прем'єра, чи Рада регіонального розвитку якась - ЗАВЖДИ приїжджають голови РДА, начальники управлінь і т.д. - то масовка?

Я особисто знаю декілька людей, яких звозили як масовку, не начальники і не голови. Скільки в нас в області РДА, що автобуси якими їх звозили заполонили пів міста?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, nickel сказал:

Я особисто знаю декілька людей, яких звозили як масовку, не начальники і не голови. Скільки в нас в області РДА, що автобуси якими їх звозили заполонили пів міста?

Крім РДА є ще управління, на зразок лісівників і інші держструктури, міські ради, наприклад, ОТГ тепер ще є.... Але ж "зрадддааааа"! РДА-16 + 4 міста обласного значення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 12.03.2019 в 22:50, AgentSmith13 сказал:

Сер @nickel, Ви, даруйте - peace door ball.

Дискусію завершено - сперечатися з вдареним на всю голову - опускати себе на його рівень.

@fedot я так розумію в бані тоді був лише я, раз чувак не в курсі чому мене декілька днів не було чути на Борді?

56 минут назад, AgentSmith13 сказал:

А як тобі розжовано було твою неправоту, що і зустрічі ніякої не було - стих...

Да здравствуєт самий гуманний суд в мірє. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Коли проводиться нарада за участі президента, прем'єра, чи Рада регіонального розвитку якась - ЗАВЖДИ приїжджають голови РДА, начальники управлінь і т.д. - то масовка?

То де була нарада?

В 12.03.2019 в 22:50, AgentSmith13 сказал:

1) Прикинь, Президент був у Луцьку на богослужінні в соборі, тоді ВІДРАЗУ поїхав до Ківерець, а звідти - в Рожище. Зустрічі в драмтеатрі НЕ БУЛО, ага... Від слова "взагалі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Крім РДА є ще управління, на зразок лісівників і інші держструктури, міські ради, наприклад, ОТГ тепер ще є.... Але ж "зрадддааааа"! РДА-16 + 4 міста обласного значення.

14 минут назад, nickel сказал:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, AgentSmith13 сказал:

А як та меншість захоче і поставить пам'ятника Сталіну біля сільради - теж терпіти?

От коли будуть факти - то не терпи, а так в тебе дуже бурна фантазія в усьому і на цих хфантазіях і припущеннях, а не фактах, у більшості, ти і будуєш свої пости! А ка-би, а еслі-би...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, nickel сказал:

То де була нарада?

Чи в Рожищі, чи в Ківерцях, а мала бути в Луцьку. Графік президента - непередбачуваний буває.

От в Ковелі була Рада регіонального розвитку, де він міг теж бути, але літав на схід, і не встиг... Там теж різні Аверси розказували про "масовку", "списки" і тому подібне. А на ту раду реально вся область з'їжджається, і не тільки влада, а й бізнес, фермери, багато голів ОТГ, таке прободилося в нас вже другий раз, і в інших областях було. І питання там піднімалися чисто по економіці області.

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/224/2015/conv

Ото про те, що таке та рада, і для чого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Чи в Рожищі, чи в Ківерцях, а мала бути в Луцьку. Графік президента - непередбачуваний буває.

Яка нарада під час томос-туру? :) Уймися вже нарешті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Графік президента - непередбачуваний буває.

Тому й не відбулося зустрічі масовки з гарантом в Драмтеатрі. Дійде нарешті чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Werwolf777 сказал:

і я про це....

11 часов назад, AgentSmith13 сказал:

Обнімися з Дуалом, Паксіватовою, і рештою зеботів, і йдіть собі... в туман, продавати державу, я заборонити не можу.

З ідіотами - не спілкуюся.

@AgentSmith13 Ти ж присягу НАРОДУ давав і так з народом спілкуєшся? Тут вже питання інше виникає, кому ти "присягу" давав... :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А шо-то ніхто не пише по розслідуванню Бігуса щодо адвоката Коломойського в команді голобородька?
 А шо ніхто не пише,шо голобородько так злякався вчорашнього мітингу під своїм штабом,що нагнав тітушні? А на балкон його штабу виставили тільки камеру на тринозі? Він так завжди буде з народом спілкуватись?
Шось в кіно було душевніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, zaHARE сказал:

наївно думати,що ми почнемо якісне виробництво і будемо це продавати в інші країни без лобіювання і продавлювання інтересів країни

От нам толком і не дають продавати і лобіювання лише у тому, щоб бути хвилерізом між Європою і рашкою, у цьому головна "місія" України у геополітиці і більш ні про що світова спільнота і не говорить. Про розвиток, інвестиції, конкуренцію - нуль! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...