Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
31 минуту назад, paksivatova сказал:

Я була там в 2006-2007 році приблизно,і моі родичі розповідали що в школах,садочках виключно білоруська мова

Тобто вони виховували нові покоління білорусів,а не ламали старі

Взагалі-то в нас також так мало бути. Але ж ні, ущємляют рускаязичних в школє.

33 минуты назад, paksivatova сказал:

Звичайно,треба розвивати Україну і українське,але подумайте - чому людей не треба змушувати вчити англійську,а зараз ще й китайську?

Добрий день. Я англійську вчив із садочка. Всі класи без виключення вчили з 5-го класу.

35 минут назад, paksivatova сказал:

А які перспективи дає українська?

Занавєс. Далі взагалі немає про що говорити.

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

47 хвилин тому, paksivatova сказано:

А які перспективи дає німецька в Німеччині для німця, чи польська в Польщі для поляка?

І правильно Білорусь, а не Білорусія.

Опубліковано
12 хвилин тому, paksivatova сказано:

ви не відповіли

які країни ви відвідали за останні кілька років?

За останній рік за кордоном не був.

А був у Німеччині,Туреччині,Греції, Румунії,Польщу взагалі не рахую,починаючи ще 1991 року.Як тільки відкрили залізну завісу 

Рік тому був у Харкові,спілкувався дуже близько із людьми з окупованих територій 

Достатньо?

По суті цього всього,Порошенко програв інформаційну війну тут всередині України 

Ось глибокий та вірний аналіз.

Опубліковано
7 минут назад, volks сказал:

Взагалі-то в нас також так мало бути. Але ж ні, ущємляют рускаязичних в школє.

Добрий день. Я англійську вчив із садочка. Всі класи без виключення вчили з 5-го класу.

Занавєс. Далі взагалі немає про що говорити.

Так мало бути,але у нас так не є

Good afternoon!

!Я вчила англійську з 5 класу ,але мови не знаю . Як і моі однокласники-вчити не значить розмовляти чи читати,писати,розуміти

Це не занавєс,а текст написаний в тому контексті,що могли побудувати таку державу,таку економіку - що громадяни інших країн самі б вивчали українську,бо це відкривало б великі можливості .Не кажучи про жителів нашоі краіни. Як зараз є попит на китайську мову . Як зараз є попит в китайських університетах (знаю,бо близька родичка там вчиться)

Опубліковано
2 минуты назад, Віталій СК сказал:

А які перспективи дає німецька в Німеччині, чи польська в Польщі?

І правильно Білорусь, а не Білорусія.

дякую ,прийму до уваги свою помилку

про це можна було б говорити ,якби половина німців чи поляків розмовляли б ще на якійсь мові

мені в Штатах подобається штат Флорида,на всіх форумах пишуть,що там більшість спілкується іспанською

і я не чула,щоб США з цього робило якусь проблему

Опубліковано
4 хвилин тому, paksivatova сказано:

Так мало бути,але у нас так не є

Good afternoon!

!Я вчила англійську з 5 класу ,але мови не знаю . Як і моі однокласники-вчити не значить розмовляти чи читати,писати,розуміти

Це не занавєс,а текст написаний в тому контексті,що могли побудувати таку державу,таку економіку - що громадяни інших країн самі б вивчали українську,бо це відкривало б великі можливості . Як зараз є попит на китайську мову . Як зараз є попит в китайських університетах (знаю,бо близька родичка там вчиться)

Питання мови СЬОГДНІ,не стільки в комунікації( в кожному смартфоні ж перекладач,а надалі буде ще легше)

Питання мови- це питання самоідентичності.

Питання,ким ти хочеш ,аби були твої діти , онуки,якою мовою вони ,розмовляли.

Як Цой співав

,,Ти должен бить спільним.

І наче ЗАЧЄМ тєбе бить?. 

Ви ,Пані для чого на світі?

Опубліковано
4 хвилин тому, paksivatova сказано:

мені в Штатах подобається штат Флорида,на всіх форумах пишуть,що там більшість спілкується іспанською

і я не чула,щоб США з цього робило якусь проблему

А я не чув, щоб в нас робили проблему з того, що хтось говорить російською мовою до 2014.

А тепер питання мови - частина гібридної війни проти Росії.

Опубліковано
50 минут назад, Nokian сказал:

Ось тут багато мату,паскудна,противна,жахлива,гірка, але правда

Де там правда? В чудака бомбануло і все.

Почитав про нього:

У дитинстві він почав часто тікати з дому, через часті сварки батьків. З юнацтва почав вживати наркотики, отримав сім судимостей за крадіжки і розбої. Загалом в місцях позбавлення волі провів понад 11 років.

Це нам в нього треба вчитися правди?

Опубліковано
3 минуты назад, Віталій СК сказал:

А я не чув, щоб в нас робили проблему з того, що хтось говорить російською мовою до 2014.

в 2014 Тягнибок,якщо правильно пам'ятаю,кричав про мову,що зіграло не вирішальну,але велику роль в подіях на Донбасі

Опубліковано
54 минуты назад, paksivatova сказал:

Подивіться на свій зневажливий тон

Так ви дозволяєте собі висловлюватися в сторону людей,що проживають на територіі Украіни,які люблять Украіну - та так склалося ,що вони проживають там,де з народження спілкуються російською мовою.

Якщо взяти Маріуполь,то від нього до Росії було приблизно як з Любомля до Польщі

І що ви від них чекаєте,якщо ця мова звучить з народження - а приходить якась свобода і кричить що все,завтра ми заборонимо - ви думаєте вони вас підтримають?

Звичайно що це налаштовує людей проти

От цікаво як зараз з цим в Білорусіі,скоро там буду і якщо буде нагода - обовязково запитаю

Я була там в 2006-2007 році приблизно,і моі родичі розповідали що в школах,садочках виключно білоруська мова

Тобто вони виховували нові покоління білорусів,а не ламали старі

Чому Порошенко лідирує в 2 областях  в 1 турі- в Тернопільській та Львівський ?

Лише завдяки Томосу ,бо саме в цих областях самі релігійні украінці проживають

Я з дитинства знаю і украінську,і російську

В Криму,на Донеччині чи в Запоріжжі завжди розмовляла українською-мені відповідали російською

І не було в цьому жодноі проблеми

І іі нема у людей,але є лише у політиків - бо вирішувати проблему мови ,це не піднімати економічний рівень

Звичайно,треба розвивати Україну і українське,але подумайте - чому людей не треба змушувати вчити англійську,а зараз ще й китайську?

Бо люди знають,які перспективи це їм відкриє

Ой,тільки не нада ці закідони з "свободою".  В нас ніколи не щемили за російську мову,а от за українську я вислуховував не раз. Не кажучи вже про те,як українську мову і її носіїв нищили сторіччями. росіяни завжди кричать,що їхх ущємляют в правах язика,але там де з'являються вони зачищаються всі інші. Де українські і татарські школи в Криму? Билі да сплилі. В моєї доньки в школі на перерві і поза школою половина дітей розмовляють російською і ніяких проблем.
Чомусь коли я прихзджаю навіть на короткий термін в іншу країну,то стараюсь розмовляти місцевою мовою-це культура.
Білорусь саме через втрату (армії,мови,релігії) ось -ось стане сателітом московії. Знайомий з Білорусі каже,що якісь є спроби підняти мову,але фактично весь інфопростір забитий москвою.
 Стосовно перспектив української мови -навіть коментувати не буду.

Опубліковано
28 хвилин тому, zaHARE сказано:

Нічогоне закінчилося,Трамп втиху грає за москву. 
Трамп не ввів проти москви ні однієї болючої санкції,всі серйозні санкції,які зараз існують введені Обамою. Трамп не вводить санкції ,які прийняв Конгрес-  приблизні втрати москви від циього пакету санкцій кілька сот мільярдів доларівна рік. Трамп не дарма їсть хліб путіна.
Крім того Трамп підтримує брекзіт,жовті жилети,виводить війська з Сирії і Афганістану,не ввів другий етап санкцій за хіматакі,на

хав на НАТО і т.д.

дааа? а чому не згадуєш, як Трамп дав наказ перетворити "ихтамнетов" на фарш? а про ракетні удари по Сирії?

у Трампа акцент на внутрішній політиці і внутрішніх справах США - з цим він і йшов на вибори

Опубліковано
6 минут назад, Віталій СК сказал:

Здрасьтє. Янукович прийшов до влади на обіцянці зробити російську другою державною.

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Здрасьтє. Янукович прийшов до влади на обіцянці зробити російську другою державною.

Я тоді був занадто молодий і не цікавився політикою, і на вибори не ходив.

Опубліковано
3 хвилин тому, Werwolf777 сказано:

дааа? а чому не згадуєш, як Трамп дав наказ перетворити "ихтамнетов" на фарш?

трамп не давав такого наказу, там підрозділ діяв автономно, доклали вже по факту.

Опубліковано
2 минуты назад, Werwolf777 сказал:

дааа? а чому не згадуєш, як Трамп дав наказ перетворити "ихтамнетов" на фарш? а про ракетні удари по Сирії?

у Трампа акцент на внутрішній політиці і внутрішніх справах США - з цим він і йшов на вибори

В агентурі це називається "прикрити агента". Ти думаєш москві шкода сотню баранів дати на убой,заради підняття рейтингу Трампа? 
Не може президент країни номер один в світі акцентуватись лише на внутрішній політиці. 

Опубліковано
8 хвилин тому, paksivatova сказано:

в 2014 Тягнибок,якщо правильно пам'ятаю,кричав про мову,що зіграло не вирішальну,але велику роль в подіях на Донбасі

Абсолютно всеодно, що Тягнибок тоді кричав - Росія це все планувала задовго до 2014.

Опубліковано
10 минут назад, paksivatova сказал:

Тягнибок - проект ригів саме для поляризації електорату.Так би мовити страшилка для Південного Сходу. Яку завжди включали,коли треба було отримати голоси чи почати якийсь двіж.

Опубліковано
1 минуту назад, Віталій СК сказал:

Абсолютно всеодно, що Тягнибок тоді кричав - Росія це все планувала задовго до 2014.

Можливо

Тільки тоді у нас солдати генералам дачі будували і городи копали-і всіх це влаштовувало)

Опубліковано

Ми просто забули,що в нас зараз йде війна,кожен день гинуть українці.

Як би не було, ми сьогодні обираємо в першу чергу головнокомандуючого,лідера,людину котру підтримає західна еліта,а підтримає його,значить і Україну.

Нам потрібна особистість, а не малорослий комік.

Зеленський змалоросійщував нас інформаційно-культурно, тепер зібрався ще й політично.

Це вже перебор.

Опубліковано
10 хвилин тому, zaHARE сказано:

Тягнибок - проект ригів саме для поляризації електорату.Так би мовити страшилка для Південного Сходу. Яку завжди включали,коли треба було отримати голоси чи почати якийсь двіж.

а порох не проект ригів?

Опубліковано
13 минут назад, paksivatova сказал:

Можливо

Тільки тоді у нас солдати генералам дачі будували і городи копали-і всіх це влаштовувало)

Зараз теж дачі будують і копають городи?

Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

Ми просто забули,що в нас зараз йде війна,кожен день гинуть українці.

Як би не було, ми сьогодні обираємо в першу чергу головнокомандуючого,лідера,людину котру підтримає західна еліта,а підтримає його,значить і Україну.

Нам потрібна особистість, а не малорослий комік.

Зеленський змалоросійщував нас інформаційно-культурно, тепер зібрався ще й політично.

Це вже перебор.

Проблема в тому,що ви своє бачення розкидаєте на всіх

Зрозумійте,це лише на ваш погляд

Розказати вам як підтримує еліта?

Знаю з першоджерела

США,консул України-живе як вареник в маслі

Хто його назначає на посаду?

А якщо він на прийомах буде розповідати яка реально влада-чи довго протримається на посаді?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...