Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Звиняйте, але це не те чого я чекав від Петі перед другим туром:

colwidth-6bc6c1efb5141045082f8c7ff985df84.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
7 минут назад, nickel сказал:

Лондонський суд цим не займається, він по іншим справам, якщо вірити Сміту

ФБР веде РОЗСЛІДУВАННЯ сама по собі, Лондонський суд - якраз за позовом Приватбанку до Коломойського і Боголюбова.

Я писав про розслідування. Від кого/чого Коломойський ховається в Ізраїлі? Від української влади, якогось там господарського суду, чи ФБР? Цікаве питання...

Подвійне/потрійне і т.д. громадянство - це порушення одразу і Конституції, і Закону України "Про громадянство" - тільки в нас немає ні механізму декларування громадянства, ні відповідальність ніде не прописана. Але порушення - є.

14 минут назад, ForZa сказал:

За нього це сказали ЦВК і НСТУ невже не зрозуміло чи ти таких простих речей не розумієш, ти ж у "системі" :) А навколо цього всього ох як багато можна обтанцьовувати і людям впарювати, на що і розраховують. А як ти думаєш, гарант буде порушувати закон і клеймо на собі ставити? От тому 14  і намалювалось! А Зеленський куди запрошував з самого початку - там і буде, це Порошенко і Ко. почали щось вишукувати, "наркомана" шукати...  Браво! Нехай і далі так продовжують...

Порошенко ще в першому відео сказав, що закон має іншу думку про дебати, але "стадіон так стадіон". Самому цікаво, чи відбудуться вони, і як. "Наркомана" ніхто б не шукав, якби хтось не почав виключно по приватним клінікам бігати і сумнівні довідки викладати. А дата - а не було в Зе вимоги про конкретну дату дебатів, то по перше, Порошенко сказав про 14-те першим, Зеленський - сказав про 19-те.

"Порушувати закон" за жодного сценарію проведення дебатів не буде ніхто - дебати не прописані, як обов'язкові, просто на стадіоні, хоч 14-го, хоч 19-го, хоч завтра - їх доведеться оплатити кандидатам, а студія - за бюджетні гроші. Стадіон державі ще й вигідніший.

А тим часом Зеленський і з НСТУ веде перемовини...

До вечора понеділка представники Національної суспільної телерадіокомпанії України проведуть перемовини з представниками виборчого штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського щодо офіційних дебатів. Про це розповів голова правління НСТУ Зураб Аласанія, повідомляє "Українська правда". "Десь о 16 у нас будуть перемовини зі штабом Зеленського."

Цей цирк з дебатами вже дістав - туди не піду - там не така лабораторія - не того числа...

Кому більше "влупить" по рейтингу неявка на дебати? Не тому, випадково, хто сам же з пафосом до дебатів закликав, а  нічого конкретного про свою команду і програму, крім ""водички", не сказав."

36 минут назад, nickel сказал:

Є порушення, має бути вирок суду, а інакше треба міняти прокурора. В принципі 21 квітня це і станеться.

На кого "міняти прокурора"? На самого підсудного? А може, його до купи і суддею призначити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Когда говорят, что "хуже не будет", стоит приготовиться к тому, что будет хуже. И значительно

Если у вас в кране закончится вода, в банкомате купюры, а в баре просеко, не удивляйтесь. Главное, что не будет коррупции. То есть, будет, но вам об этом уже не расскажут.

Офисные клерки и перспективный бизнес после выходных в Праге, за коктейлем в баре обсуждают сложную социально-политическую ситуацию в Украине. Проблем масса. Коррупция, тарифы, зубожиння. Ещё нужно занести классному руководителю младшенькой, старшему денег дать, чтобы сессию закрыл, порешать по минимизации. А, и война от которой все устали. Так больше не может продолжаться. Нужны перемены.

Начинать нужно с чего угодно, только не с себя. И, да, хуже не будет.

Примерно так думали большинство жителей Крыма, Донецка, Луганска пять лет тому. Правда, ради выходных в Праге нужно было убить пару дней в посольстве, потому что ещё не было безвиза. Но это детали. Главное, нужны были перемены, потому что достала уже эта Украина и хуже точно не будет.

Теперь они разговаривают дома за чаем шёпотом. Если на улице и чуть громче, можно залететь в ФСБ или на подвал. В Крыму получают больше, чем при Украине. За коммуналку платят тоже больше чем в Украине. Ещё больше идёт на скудный набор несъедобных продуктов российского производства. Выходные в Праге через Херсон, для тех у кого есть украинский паспорт. Или через Москву, Минск и визовый центр.

На Донбассе передвигаются мелкими перебежками за гуманитарной помощью. Тур на Запад это поездка на подконтрольную украинской власти территорию за социальными выплатами. Ты в полной безопасности, пока на тебя или твоё имущество не положил глаз какой-нибудь кадыровец. Положил - твои проблемы.

Ты даже не успеешь позвонить своему адвокату.

Да и кому звонить, адвокат скорее всего уже в отвале, или на подконтрольной территории, или в Праге на ПМЖ. Но это все мелочи. Главное - никаких коррупционных скандалов в местных СМИ. Вы что-то слышали о коррупции на Донбассе или в Крыму? Нет? Живут же люди.

Вот поменяем власть, перестанем стрелять - и тоже заживём.

https://www.liga.net/politics/opinion/hoteli-peremen-tak-ne-udivlyaytes-esli-oni-nastanut

<a href="http://www.liga.net/">Источник</a>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

На кого "міняти прокурора"? На самого підсудного? А може, його до купи і суддею призначити?

Не хоче Петя міняти прокурора, народ поміняє Петю.

Чи треба міняти прокурора? Назви хоч одне відоме прізвище, яке посадили за Петра. 

Зате по телебаченню крутять рекламу прокуратури. Нахіба? Я що піду там щось купувати чи послуги замовляти?

п.с. Не пиши довгих простиней, вчись висловлюватися лаконічно, потренуйся в твітері чи що. Розумію, що ти маєш багато часу писати, а я не хочу витрачати на твою писанину багато часу, все рівно в тебе там лише водичка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, nickel сказал:

Звільнив голову Одеської ОДА, Степанова, херсонської ОДА Рищука.
  А в телеграм, так ,згоден, мабуть якийсь сцикун молодий адмінить,тіпа хочуть теж креативом брати.Але поки голобородьку в цьому програють))).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

Звільнив голову Одеської ОДА, Степанова, херсонської ОДА Рищука.

І що, це мене має вразити? Труханов, Кернес і далі на посадах?

Цитата

"Відставка Степанова може бути пов'язана з результатами президентських виборів в Одеській області. Втім, формально губернатора звільнили за його власним бажанням", – зазначає видання. 
Більше читайте тут: https://gordonua.com/ukr/news/politics/-poroshenko-zvilnit-glavu-odeskoji-oblderzhadministratsiji-stepanova-zmi-869710.html

Цитата

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв ухвалив «власне рішення» про свою відставку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

23 минуты назад, justice777 сказал:

Примерно так думали большинство жителей Крыма, Донецка, Луганска пять лет тому.

Підтверджую. Спілкуюсь з багатьма переселенцями,які встигли втікти від русміра. Так от всі вони говорять що зараз у них відчуття "де жа вю". Все це вже було в Луганську і Донецьку.Ця ейфорія приходу русні і "незалежного данбаса". 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цитата

"Відставка Степанова може бути пов'язана з результатами президентських виборів в Одеській області. Втім, формально губернатора звільнили за його власним бажанням", – зазначає видання.

А та піраміда юлі,яку накрили в області не при чому?

І Гордєєв напивсав заяву після зустрічі активістів з порохом. Зразу тебе випереджу,я вважаю,що Гордєєва він мав звільтини після першого ж зашквару по вбивству Гандзюк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

А та піраміда юлі,яку накрили в області не при чому?

Піраміда Юлі мовчки курить в сторонці, в порівнянні з "сіткою" Петі.

Цитата

І Гордєєв напивсав заяву після зустрічі активістів з порохом. Зразу тебе випереджу,я вважаю,що Гордєєва він мав звільтини після першого ж зашквару по вбивству Гандзюк.

Кернес, Труханов

І мене не звільенння цікавлять, а розстріли. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 минут назад, AgentSmith13 сказал:

А дата - а не було в Зе вимоги про конкретну дату дебатів

Да що ти кажеш! Навіщо з когось дурного робити і відмазки клеїти?! Як завершився перший тур, то відразу всі заговорили за дебати, а вони встановлені законом і ніхто нічого не гадав окрім 19-го, це і мав на увазі Зе і лише стадіон запропонував, а тут у Порошенка ідея fix - 14-е вилізло... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, ForZa сказал:

Да що ти кажеш! Навіщо з когось дурного робити і відмазки клеїти?! Як завершився перший тур, то відразу всі заговорили за дебати, а вони встановлені законом і ніхто нічого не гадав окрім 19-го, це і мав на увазі Зе і лише стадіон запропонував, а тут у Порошенка ідея fix - 14-е вилізло... :)

Встановлені законом дебати, це ті що мають відбутися за кошт держави і на суспільному телебаченні, все решта в любий час, в любому місці і за свій кошт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 минут назад, nickel сказал:

Посиланнячко на фоточку напиши, ага.... Дату публікації і РЕАЛЬНЕ посилання на Фейсбук (чи Twiter) Порошенка - теж, а то там щось такого немає. А телеграм - а всі впевнені, що то реальний акаунт?

http://p-p.com.ua/-/uploads/articles/111/395/colwidth-6bc6c1efb5141045082f8c7ff985df84.jpg

Овва! "Під прицілом"! Паличний "авторитетний" жовтий "рот Скабєєвой"!

Така картинка є на Волинських Новинах ще, і на всяких "Камсамольская правда в Украінє", і взагалі на отакому... https://rusvesna.su/news/1554670034

Прикинь, телеграмом не користуюся, довелося поставити, іііі.... Та-дам! Немає там такого посту.

10 минут назад, nickel сказал:

І що, це мене має вразити? Труханов, Кернес і далі на посадах?

Вони мери.... Не голови РДА, ОДА, яких звільняє президент, мера може зняти міська рада, а їх ВИ-БРА-ЛИ одесити і харківчани, прикинь. Самі собі вибрали. Взяли і вибрали, прийшли на дільницю, відключили мозок, і проголосували. З Кернеса і реготали в Харкові, і карикатури малювали, і відео відоме всім з Допою дивилися (те, де ""е*ать-копать"), але взали і вибрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, nickel сказал:

Встановлені законом дебати, це ті що мають відбутися за кошт держави і на суспільному телебаченні, все решта в любий час і за свій кошт.

Ну от штаби і домовляються :) Але 100% Зе на суспільне не піде, а По мабуть і стадіон проігнорує 19-го, повпражняються у взаємних "сам дурак" і на тому порішать, а По піде і буде сам на суспільному агітувати, через те, що опонент не прийде... От так я думаю і буде... побачимо, може помиляюсь... А раптом в обох яйця є і побачимо 2 серії дебатів?! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки що яйця показав Петро, а Зеленський як пацан себе веде. Бо якщо дійсно мужик, то в нас буде два сеанси дебатів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Посиланнячко на фоточку напиши, ага.... Дату публікації і РЕАЛЬНЕ посилання на Фейсбук (чи Twiter) Порошенка - теж, а то там щось такого немає. А телеграм - а всі впевнені, що то реальний акаунт?

http://p-p.com.ua/-/uploads/articles/111/395/colwidth-6bc6c1efb5141045082f8c7ff985df84.jpg

Овва! "Під прицілом"! Паличний "авторитетний" жовтий "рот Скабєєвой"!

Така картинка є на Волинських Новинах ще, і на всяких "Камсамольская правда в Украінє", і взагалі на отакому... https://rusvesna.su/news/1554670034

Прикинь, телеграмом не користуюся, довелося поставити, іііі.... Та-дам! Немає там такого посту.

Який з тебе айтішнік, якщо ти елементарного нагуглити не можеш?

https://hromadske.ua/posts/poroshenko-chuye-molod-stvoriv-kanal-u-telegram-nazivaye-pidpisnikiv-frendami-i-provodit-opituvannya

26 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Вони мери.... Не голови РДА, ОДА, яких звільняє президент, мера може зняти міська рада, а їх ВИ-БРА-ЛИ одесити і харківчани, прикинь. Самі собі вибрали. Взяли і вибрали, прийшли на дільницю, відключили мозок, і проголосували. З Кернеса і реготали в Харкові, і карикатури малювали, і відео відоме всім з Допою дивилися (те, де ""е*ать-копать"), але взали і вибрали.

Похер хто їх обрав, якщо вони порушили закон (а вони порушили), то вони мають сидіти в тюрмі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, jack74 сказал:

Поки що яйця показав Петро, а Зеленський як пацан себе веде. Бо якщо дійсно мужик, то в нас буде два сеанси дебатів

Тобі може й показав, мені - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, ForZa сказал:

44 минуты назад, nickel сказал:

Встановлені законом дебати, це ті що мають відбутися за кошт держави і на суспільному телебаченні, все решта в любий час, в любому місці і за свій кошт.

Саме так, то чого ж "Самий Правильний" Вова Зеленський не схотів виконати вимог закону і прийти туди? А спершу - ВЗАГАЛІ відмовився від пропозиції НСТУ про дебати, забули всі вже? А ввечері - пафосний мегаролик виклав! Правильно, захотів ШОУ (побачивши реакцію соцмереж, і уявивши, куди полетить його рейтинг). Президент йому чітко відповів - хоче шоу - воно буде. І вдруге сказав - хоч 14-го, хоч 19-го, на стадіоні

40 минут назад, ForZa сказал:

Ну от штаби і домовляються :) Але 100% Зе на суспільне не піде, а По мабуть і стадіон проігнорує 19-го, повпражняються у взаємних "сам дурак" і на тому порішать, а По піде і буде сам на суспільному агітувати, через те, що опонент не прийде... От так я думаю і буде... побачимо, може помиляюсь...

Зеленський, що не з'явиться на суспільне (на стадіон 14-го, чи на той же стадіон 19-го - неважливо) - закопає свій рейтинг наполовину як мінімум. одним дурним рішенням. А ще якщо Порошенко прийде і туди, і туди в пусту студію, де немає опонента, як ЮВТ... І то вже не ті "дебати" перед першим туром, тут все набагато серйозніше.

Доречі, а як виборці сприймуть невиконання Зеленським своєї обіцянки? Він же ОБІЦЯВ прийти на дебати, і "задати купу питань, бо на відміну від його пересічних виборців, він це може" Порошенку. А-я-яй, ще не виграв, а вже порушує обіцянки...

Реально цікаво дочекатися і побачити, що буде.

А ще цікавіше - коли дебати будуть двічі, 14-го на стадіоні і 19-го в студії, чи знов на стадіоні - дешевше для бюджету.

52 минуты назад, nickel сказал:

Піраміда Юлі мовчки курить в сторонці, в порівнянні з "сіткою" Петі.

Кернес, Труханов

І мене не звільенння цікавлять, а розстріли. 

Кернеса - пробували, не довели до кінця...

13 минут назад, nickel сказал:

Який з тебе айтішнік, якщо ти елементарного нагуглити не можеш?

https://hromadske.ua/posts/poroshenko-chuye-molod-stvoriv-kanal-u-telegram-nazivaye-pidpisnikiv-frendami-i-provodit-opituvannya

Похер хто їх обрав, якщо вони порушили закон (а вони порушили), то вони мають сидіти в тюрмі.

Нормальний з мене айтішник, нормальний, не переживай, а то ще зле стане. Опитування  - є, а що - не можна? Там щось протизаконне написане, чи обіцянка дати 1000 грн. після 21-го? Що поганого там в тих питаннях? Там же немає питання "Зе - клоун" і варіантів відповіді "Так" і "Ні", чи ще чогось такого, правда? ДЕ КОНКРЕТНО ТА ФЕЙКОТА, яку ти запостив, а? Я ж вище написав, що на каналі тому був, окуляри купи.

Ото зверху на цій картинці - ФЕЙК, знизу - реальне питання, яке в нього на каналі є (Волинььюз, ще й червоненьким обвели).

3.jpg

Тих мерів уже самі жителі готові розстріляти, повір, з людьми з Харкова спілкувався, інакше як "крыса на каталке" (то саме культурне означення, решта - мат) вони Гепу не називали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не надоїсть вам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, то чого ж "Самий Правильний" Вова Зеленський не схотів виконати вимог закону і прийти туди? А спершу - ВЗАГАЛІ відмовився від пропозиції НСТУ про дебати, забули всі вже? А ввечері - пафосний мегаролик виклав! Правильно, захотів ШОУ (побачивши реакцію соцмереж, і уявивши, куди полетить його рейтинг). Президент йому чітко відповів - хоче шоу - воно буде. І вдруге сказав - хоч 14-го, хоч 19-го, на стадіоні

Спитайся в Зеленського, я не його адвокат і не в штабі

Кернеса - пробували, не довели до кінця...

До побачення, Петро і Юга!

Нормальний з мене айтішник, нормальний, не переживай, а то ще зле стане.

А я чого маю переживати?

Опитування  - є, а що - не можна? Там щось протизаконне написане, чи обіцянка дати 1000 грн. після 21-го? Що поганого там в тих питаннях? Там же немає питання "Зе - клоун" і варіантів відповіді "Так" і "Ні", чи ще чогось такого, правда?

Ти вже не сумніваєшся, що в Петі є Телеграм і що це його канал?

ДЕ КОНКРЕТНО ТА ФЕЙКОТА, яку ти запостив, а? Я ж вище написав, що на каналі тому був, окуляри купи.

Яка фейкота? Це скріншот з Петіного каналу в Телеграмі? Зав'язуй.

Тих мерів уже самі жителі готові розстріляти, повір, з людьми з Харкова спілкувався, інакше як "крыса на каталке" (то саме культурне означення, решта - мат) вони Гепу не називали...

Але і Кернес і Труханов перефарбувалися і цілують в жопку Петю, тому досі на посадах, а Петя, скоріше за все, не мій президент і, з великою ймовірнісю, взагалі не президент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, AgentSmith13 сказал:

ДЕ КОНКРЕТНО ТА ФЕЙКОТА, яку ти запостив, а? Я ж вище написав, що на каналі тому був, окуляри купи.

Тримай нормальний айтішнік. І да, сходи до окуліста і на комп'ютерні курси. Я тебе вже другий раз вчу гуглити.2011699918_.thumb.png.21737ce1cd88845a8e75c7646ff6d699.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, nickel сказал:

Ти вже не сумніваєшся, що в Петі є Телеграм і що це його канал?

Яка фейкота? Це скріншот з Петіного каналу в Телеграмі? Зав'язуй.

Ну то покажи мені реальний скрін реального каналу, я показав тобі, як фейк виглядає.

Ти перед тим ще один запостив.

Я не сумнівався, що в нього є канал в Телеграмі, я сумнівався, що "скрін" - реальний, і виявилось - ніфіга, не реальний.

Хто запостив ОЦЕ? А тепер - "нагидив і в кущі"? Зав'язуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Ну то покажи мені реальний скрін реального каналу, я показав тобі, як фейк виглядає.

Ти перед тим ще один запостив.

Я не сумнівався, що в нього є канал в Телеграмі, я сумнівався, що "скрін" - реальний, і виявилось - ніфіга, не реальний.

Хто запостив ОЦЕ? А тепер - "нагидив і в кущі"? Зав'язуй!

3 минуты назад, nickel сказал:

Тримай нормальний айтішнік. І да, сходи до окуліста і на комп'ютерні курси. Я тебе вже другий раз вчу гуглити.2011699918_.thumb.png.21737ce1cd88845a8e75c7646ff6d699.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

24 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Так готові розстріляти, що більшість жителів його на другий термін обрали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

47 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Ото зверху на цій картинці - ФЕЙК, знизу - реальне питання, яке в нього на каналі є (Волинььюз, ще й червоненьким обвели).

3.jpg

Ага,, фейк. :)  

1351715610_.thumb.png.c0399eb9038461198ab25d5d88ceca4e.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому ніхто не згадає,як в 2014 Петро відмовився від дебатів?

Певно тому й переміг,що відмовився

А переможців-не судять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...