Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, nickel сказал:

хотя и остается ряд нерешенных проблем.

6%)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
2 минуты назад, zaHARE сказал:

6%)))

В цій статті, що читав я там немає ні слова про якудзу. Тим не менше в 2016 році Японія на 20 місці, Україна на 131 з 176 країн. Розумієш як Петя боровся з корупцією і хто в нас якудза?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 хвилин тому, nickel сказано:

київський завод "Ленінська кузня"

Кузню хіба не продав Тігіпку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Віталій СК сказал:

Кузню хіба не продав Тігіпку?

Я брав станом на 2013 рік коли обіцяв продати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

В цій статті, що читав я там немає ні слова про якудзу.

Канєшно))) Там ще є такий ньюанс,що чиновник який бере під свою опіку якусь компанію, після виходу на пенсію,отримує посаду в цій компанії. Бо з/п в чиновників значно нижчі ,ніж в комерсів. І вроді подарунки в них не є хабарем. Там багато специфічних ньюансів. Я колись книжку читав про Японію і її економіку,то там було написано про боротьбу з корупцією і 6% про які домовились і що арештовують в більшості тих,хто порушив цю домовленність. Хоча хто зна може щось змінилось,ця книжка десь вийшла в 2004 році. Не пам'ятаю назви.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, zaHARE сказал:

Канєшно))) Там ще є такий ньюанс,що чиновник який бере під свою опіку якусь компанію, після виходу на пенсію,отримує посаду в цій компанії. Бо з/п в чиновників значно нижчі ,ніж в комерсів. І вроді подарунки в них не є хабарем. Там багато специфічних ньюансів. Я колись книжку читав про Японію і її економіку,то там було написано про боротьбу з корупцією і 6% про які домовились і що арештовують в більшості тих,хто порушив цю домовленність. Хоча хто зна може щось змінилось,ця книжка десь вийшла в 2004 році. Не пам'ятаю назви.

В тебе застаріла інформація. Так було таке, але зараз:

Цитата

В дополнение необходимо отметить еще немаловажные факты:

• в Японии существует контроль над расходами чиновников;

• санкции за коррупцию затрагивают обе стороны коррупционной сделки, а также ее посредников;

действует запрет для чиновников устраиваться в частные компании после ухода с государственной службы.

Давай повернемося в Україну. Чому Петро не продав свій бізнес як обіцяв?

п.с. Зберіг собі пдф файл звідки цитую, хочу почитати у вільний час.

МИРОВОЙ ОПЫТ БОРЬБЫ С КОРРУПЦИЕЙ 2014 рік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, nickel сказал:

В тебе застаріла інформація. Так було таке, але зараз:

Давай повернемося в Україну. Чому Петро не продав свій бізнес як обіцяв?

Я ж кажу,що давно було.

Я думаю,що якби не продав чи не передав в сліпий траст,то б це вже всплило і про це бігус і  квартирооптимісти вже тріщли б з кожної праски. А так поки тільки свинарчуки. Хоча думаю,мають ще щось вкинути,хоча сенсу нема,якщо 30% за голобородька.

До речі,сьогодні бачив чувачка на новенькому( до 3-хроків) паркетнику субару з наклейкою Зе,мабуть теж мститься пороху,що субсидію зняли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 минуту назад, zaHARE сказал:

Я думаю,що якби не продав чи не передав в сліпий траст,то б це вже всплило і про це бігус і  квартирооптимісти вже тріщли б з кожної праски. А так поки тільки свинарчуки. Хоча думаю,мають ще щось вкинути,хоча сенсу нема,якщо 30% за голобородька.

Я веду до того, що за Рошен йому Нестле пропонувало 1 млрд, враховуючи що весь бізнес коштує 1,6, то це була непогана ціна. Чому вдруг оцінили Рошен в 3 млрд., звідки взялася така цифра, якщо все разом коштувало 1,6? А якщо врахувати, що з втратою російського ринку продажі впали майже на всіх фабриках, + була зупинена і розібрана Маріупольська фабрика, + як казав сам директор Рошен, що попит на укр. компанії не те що поганий, а зовсім поганий + війна в країні. Аналогічіні компанії в Польщі і Туреччині, де немає війни і взагалі все стабільніше ніж у нас, оцінюють в 0,8-1 млрд, в США (найбільший і найперспективніший ринок шоколаду) продали аналогічну компанію за 1,4 млрд. Звідки 3 млрд? Таку ціну ставлять, щоб не продавати, щоб не виконувати обіцянку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, zaHARE сказал:

До речі,сьогодні бачив чувачка на новенькому( до 3-хроків) паркетнику субару з наклейкою Зе,мабуть теж мститься пороху,що субсидію зняли.

А який зв"язок?))

Я, наприклад, також вже маю дуже немаленький будинок, маю авто. Субсидії не маю, не мав і не планую. Особливо ні в чому собі не відказую.

І на даний момент Зе мені більше імпонує, ніж По.

Шо не так??

п.с. 5 років назад голосував за По

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 минут назад, WebTraveller сказал:

А який зв"язок?))

Я, наприклад, також вже маю дуже немаленький будинок, маю авто. Субсидії не маю, не мав і не планую. Особливо ні в чому собі не відказую.

І на даний момент Зе мені більше імпонує, ніж По.

Шо не так??

п.с. 5 років назад голосував за По

та все нормально))))  то я до того писав,хто писав про субсидії)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, zaHARE сказал:

та все нормально))))  то я до того писав,хто писав про субсидії)))

Ну а звідки інфа шо в того чувака на субару субсидія?)))

Так просто?)) маніпуляція?))

п.с. Розумію шо то був прикол. Але не всі розуміють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Віталій СК сказал:

О, перші результати:

Жодної психоактивної речовини в Порошенка не виявили – лікар

Показать контент

Експрес-тест не показав психоактивних речовин в організмі президента Петра Порошенка, а аналіз на алкоголь буде готовий за дві години.  

Про це повідомив головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні "Соціотерапія" Володимир Ярий на брифінгу на НСК "Олімпійський".

Він зазначив, що чиний президент і кандидат у президенти Порошенко пройшов у медпункті НСК лікарський огляд та здав біологічні зразки для проведення лабораторного токсикологічного дослідження.

"В даному випадку ми відібрали кров, сечу та волосся разом із волосяними фолікулами", – констатував Ярий.  

Дослідження проводили чотири медичні установи Києва – дві приватні й дві комунальні: "Борис", "Медіком", Лікарня швидкої медичної допомоги та Наркологічна лікарня Києва.  

З дозволу Порошенка використовували декілька способів виявлення психоактивних речовин в організмі.

"Це були і швидкі тести, результати яких я вже маю можливість оприлюднити: жодної психоактивної речовини знайдено не було", – заявив Ярий.  

"Упродовж найближчих 2-х годин у нас буде можливість провести більш ґрунтовне дослідження за допомогою мас-селективного газового хроматографа. Рівно за дві години так само в нас буде повна інформація про наявність чи відсутність алкоголю в крові", – додав він  

Ці результати буде видано в письмовій формі.

"Більший тривале обстеження волосся з волосяним фолікулом. За попередньою інформацією, ця процедура може тривати навіть до 2-х тижнів, але ми докладемо всіх зусиль, щоб цю процедуру максимально скоротити  прискорені", – заявив Ярий

Олена Рощенко, УП

Другі результати будуть такі:

Жодної психоактивної речовини в голобородька не виявили - актор,якій грав роль лікаря.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попробую ещё раз.
Сейчас мы поляризуемся.
Накручиваем сами себя.
Сами себя уверяем в том, что Президент Зеленский 22 апреля (ну хорошо, 1 июня) откроет границу войскам агрессора и на блюдечке принесёт Коломойскому ОщадУкргазПриватбанк.
А Порошенко вернёт Гладковского и посадит Шабунина.

Друзья, кто-то будет избран Президентом, если монетка не станет на ребро. 
И это не будет идеальный Президент, которого мы ждали. 
Так что же мы тратим силы на конфронтацию вместо того, чтобы договориться (может, научимся, наконец!!!) о списке требований не к личности, а к институту.
Что мы готовы выйти на Майдан если:
1. Президент и его команда дадут сигналы о компромиссах в вопросе евро- и евроатлантической интеграции Украины с реверансами стране-агрессору.
2. Из функций СБУ не уберут контроль над бизнесом.
3. Не будет выстроена в течение года эффективная вертикаль НАБУ-САП-АКС.
4. Зашкварившиеся прокуроры и семочки будут оставаться на своих местах.
5. Олигархи будут получать преференции дотациями и Роттардамами.
6. Суды не будут вычищены от тех судей, кто осудил майдановцев и имеет неподтвержденные источники доходов. 
Наш список и наша консолидация сделают дело. 
Может давайте сюда направим нашу энергию провидцев?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, zaHARE сказал:

Другі результати будуть такі:

Жодної психоактивної речовини в голобородька не виявили - актор,якій грав роль лікаря.

майже вгадав)))) Кіно. Кручу верчу...
D3ZQmElX4AATy2E.jpg

Потім видалив цей файл і залив вже з поправленою датою.
упячка описала як це все було.Слідкуйте за руками.

https://www.pravda.com.ua/news/2019/04/5/7211423/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@zaHARE  Забудьте про Зеленського. Длубаючись в його брудній білизні ви йому рейтинг не зіпсуєте, скоріше собі. Всі ці аналізи - фарс, як зі сторони Зеленського, так і зі сторони Петі. Петя привселюдно здав аналізи і лікарі їх кудись понесли. Їх можна підмінити і т.д. І в результатах Петя виявиться не тільки не алкоголіком, а й вагітним вже третій місяць. Досить шукати російський слід в його відеороликах, в власниках лабораторій, цей твій фетиш не зіпсує йому рейтинг взагалі та й якби на Зеленського щось було, то маючи в кишені СБУ і прокуратуру ми б це знали ще до першого туру. Вам треба не Зеленського топити, а Петю піднімати. Я слабо уявляю, що Петя може зробити такого за три тижні (вже 2), бо він мав на це 5 років, але він навіть не намагається і ви також. Вам результат першого туру жостко натякнув, що ви щось робили не правильно, а ви продовжуєте гнути цю невдалу лінію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та опозиціїі робити нічого не треба.

Прото сидіти на березі ріки,та чекати ,поки вниз  пропливуть трупи опонентів.

До заморозків  має відбутися.

А ось це було б цікаво почитати

У прес-службі Володимира Зеленського відповіли відмовою на лист руху Чесно із закликом оприлюднити декларацію цього кандидата у президенти за 2018 рік до другого туру виборів.

Зрештою мова не йде про псування рейтингу, мова про його нечесність.

А деякі наїви  щиро вважають, що він ще нічого не вкрав.

Так питання в тому, скільки він ЗДАТЕН  вкрасти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, zaHARE сказал:

Потім провели переговори з босами якудза.

Скільки там тої Японії :) А в нас треба враховувати менталітет і різношерстість населення, одні "європейці", другі "східняки", а треті "совок" і що робити? А олігархи і наближені до них все збагачуватись хочуть і все більше і більше, плодять держустанови, а ті "їсти" хочуть... і що робити? Це головна проблематика України :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, zaHARE сказал:

автомобіль, на якому Зеленський приїхав на аналізи.

Це не новина і не треба цим манипулювати! Це з тої ж опери, що і той хлопець-охоронець, що завжди на кадрах відео і фото позаду Зеленського, який постійно був у Луцьку біля Палиці. Не "женіть" вже по другому-третьому колу :) Але може нагадати комусь хочете хто не у курсі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а кандидат Порошенко поїде по країні з аналіз-туром?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось тут Зеленський  освітлює , озвучує  ,як він буде вирішувати проблему заробітчан.

Не гидко вам, його прихильники?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, zaHARE сказал:

Потім видалив цей файл і залив вже з поправленою датою.

Може не у курсі, що то шаблон-форма і все набирається-додається на компі у ручну? Ну помилились при наборі, що тут такого, а роздули... Ну смішно. Коли вже немає до чого доколу... то в хід йдуть такі інформ-вкидання :) Ой пля - ще 15 днів... Може то до 19-го плюнути і піти звідси і ну нах то все, а 21 кинути бюлетень і вже на конкретні дії дивитись, а не на цей цирк, що від одного, що від другого. Так один кандидат, а інший діючий і все похер...ив і ввязався у це все і нехай світ (Україна) почекає - пісець карочє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, Nokian сказал:

А ось тут Зеленський  освітлює , озвучує  ,як він буде вирішувати проблему заробітчан.

Не гидко вам, його прихильники?

Ну ти дійсно...- тавой!!! Гумор, сценки, виступи на шоу... сприймаєш і тут доносиш як справжнє бачення і вирішення проблем, типу Зе так буде це вирішувати або діяти? А ще взяв фрагмент коли Квартал на Інтері транслювався :) Йди вже відпочинь, бо ломить тебе не по дитячому якщо це і так у приклад наводиш!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@igorgame з того що я чув, то на обладнанні Євролабу нічого вручну не заповнюється, дата встановлюється чи принаймні контролюється ПЗ.

Цитувати

Открываем сайт Евролаба и читаем: "Медицинская лаборатория EUROLAB представляет собой самый современный комплекс, сертифицированный TUV ZUD ISO 9001:2008 и ISO 15189:2012." Что это означает? В частности то, что у них всё построено на современной системе управления базами данных. В которую просто так вести дату задним числом нельзя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@Ромко, а може вони просто сертифікат купили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...