Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, Ukrainec сказал:

А я звідки знаю? 

За весь електорат не варто писати, я лише прошу твою майбутню думку у випадку розчарування Зеленським висловити вже. Всього лиш навсього...

Ну следущему кандидату надо будет проявить фантазию, чтоб за него голосовали))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Не змін треба боятися, боятися треба приходу до влади 5-ї колони.

На...віщо країні, в якій і так війна і криза, в якої незважаючи на те все, почала повільно, але зростати економіка, ще одна революція?

Зміни, кажете? Які?

"Просто перестать стрелять"?

"Какая разница, на каком языке"?

"Договариваться"?

"Если всех митингующих одеть в шерстяную одежду, а беркутовцам выдать эбонитовые палочки, мы сможем добывать электричество!"?

ПРОДОВЖУВАТИ МОЖНА ДОВГО, з численними відео.

За нього агітують риги і на раша-тб, цілий Жириновський аж верещить за Зе, але то нічого, він кльовий.

Кандидат, який не має ні чіткої програми, ні толклво розписаного напрямку зовнішньої політики, яку він буде проводити, який вперто не називає прізвищ соратників. яких поставить на ключові пости після перемоги, це як? Звиняйте, але кожен, здатний включити мозок, НЕ стане грати на базарі в відому гру з трьома стаканчиками і кулькою, чи не повірить в "лотерею, у яку Ви виграли холодильник/телевізор, а тепер лишилося поставити більше грошей, ніж суперник". Так ото проголосувати за такого діяча - ще гірше, чим в подібні ігри грати - в них ти відповідальний сам за свої гроші, тут - за долю країни, а мождиво і за саме її існування. В магазині ви б купили комп'ютер, запакований в безіменну коробку, без вказання характеристик і без права заглянути всередину до оплати? От він і пробує провернути з усіма цей фокус. Тільки 21 квітня після 20:00 прийде розуміння, що то не фокус, перед нами не артист, а навколо - не цирк. І через мысяць-два-три - розуміння, що то на 5 років. В кінці-кінців, а що заважає йому назвати "першу п'ятірку", включивши туди реально нові обличчя, а потім сказати "а вони відмовилися", і понапихати на посади "кого треба", і добре, як то будуть не Лукаш, Вілкул і т.д.

І підтримують його, незважаючи на все те, не якісь міфічні "зеботи", а в основному недалека сіра маса, яка вірить в казочку про "Нове обличчя". Пам'ятаєте у нас уже "руки, які нічого не крали", точніше, нічого не робили, були. І 3 % були... Нагадати, хто прийшов до влади завдяки його бездіяльності останні 2 роки президентства, і які події відбулися внаслідок того?

На що надіються прихильники Зеленського? На моментальні зміни, на дощ баксів замість зарплат, дешеву комуналку? На кинутих га грати за один день всіх корупціонерів? При ЖОДНОМУ кандидаті то неможливо! Без парламенту, Кабміну і т.д. Але розуміння прийде потім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тему дебатів:

Screenshot_20190404-134850_Chrome.thumb.jpg.2b4bddc6a3d02a300b7a28ea76609a36.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, Віталій СК сказано:

На тему дебатів:

image.thumb.png.2892aa56313cc6d5fbb0d412a665217f.png

image.png.7eb67bfd9f4f9f21317daaa2fa41e255.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А от і ДЕБАТИ, СХОЖЕ, ФСЬО!

У штабі кандидата у президенти України, шоумена Володимира Зеленського ще чекають на виконання кандидатом в президенти та чинним главою держави Петром Порошенком низки умов для проведення дебатів, після чого будуть погоджені їхні дата і час. Про це в коментарі УНІАН повідомив керівник штабу Іван Баканов.

«Не на всі питання дані відповіді з цього приводу. Ми ще чекаємо, може нам ще дадуть додатково відповіді. В ролику було ще декілька питань… там було про визнання кандидата кандидатом, про надання відповіді щодо медичної експертизи», - заявив він. За словами Баканова, наразі зарано щось конкретно говорити щодо самих дебатів, оскільки «не виконані усі вимоги, які були озвучені в цьому ролику».

Та не піде він на дебати, ну, або зробить все можливе, щоб вони не відбулися!

Вчора вранці його прес-секретар казав "Володимир готовий до будь-яких дебатів, але якщо дозволить його графік, як художнього директора студії "Квартал 95"", потім на Фейсбуку почалася масова хвиля під лозунгом "#ХОЧУБАЧИТИДЕБАТИ" і от ввечері з'являється недешевий (і ніфіга не вчора знятий та змонтований) ролик з ВИМОГОЮ до чинного президента держави провести дебати на НСК "Олімпійський". Уже і в ЦВК звернулися з НСТУ, щоб вона дозволила дебати на стадіоні своїм розпорядженням, і Президент виклав відео з відповіддю, де ЗГОДИВСЯ,, і тут БАЦ - "А нам не так відповіли"! Коли той дитячий садочок завершиться?

Порошенко - неідеальний президент, зате в нього чітка і зрозуміла зовнішня і внутрішня політика, а от Зеленський - то не "темна конячка", то прямий рішучий крок держави в повну ж...у, на 90%.

Він може хоча б визначитися - він КАНДИДАТ В ПРЕЗИДЕНТИ, чи художній директор студії "Квартал 95"? А то завтра скаже "Який саміт в Європі? Я зайнятий! Шо? Я Президент? Ідітє в жопу!"...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

А от і ДЕБАТИ, СХОЖЕ, ФСЬО!

А що Порошенку заважає виконати ці умови?

Банковій же нічого не мішало навішати ярлики на Зеленського. Всі вимоги чіткі і по ділу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, Arden сказано:

Банковій же нічого не мішало навішати ярлики на Зеленського. Всі вимоги чіткі і по ділу.

А ще є чіткий і по ділу ЗАКОН!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, Arden сказал:

А чого він там не визнав, не нагадаєш? Він десь сказав, що не буде проходити медобстеження? Назвав Зе "гопніком, клоуном і т.д."?

Цитата "Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу."

Зеботам (справжнім, а не тим хто за нього просто голосував), щось заважає постити отаке? Про деякі бігборди - промовчу. На президентських таке було про інших кандидатів?

53881578_371744240222942_3292334462381064192_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_ht=scontent.fdnk1-1.fna&oh=f4a17b6ec1de32478205ee018b5fbe2c&oe=5D4A9B67

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@zaHARE  Тобі краще з твоїми публікаціями тут не палитись, навіть твої боси визнають це :)

У БПП визнали, що новина про відео Зеленського - фейк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, Віталій СК сказал:

Ну що ж, на нас чекають дебати.

Гарне фото!  У формі Піночета, який розстрілював людей на стадіонах! Браво!

Якщо не сам Порошенко піде на дно, то порохоботи допоможуть... Сумно за вас. Хоч-би дивились і знали кого фотошопите...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, ForZa сказал:

Якщо не сам Порошенко піде на дно, то порохоботи допоможуть... Сумно за вас. Хоч-би дивились і знали кого фотошопите...

Думаю, що той, хто фотошопив, чудово знав, кого фотошопить. Просто чорний юморок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только что, ForZa сказал:

@zaHARE  Тобі краще з твоїми публікаціями тут не палитись, навіть твої боси визнають це :)

У БПП визнали, що новина про відео Зеленського - фейк

До фейків і аферистів ставлюся негативно.
Тому фейки видаляю і визнаю, якщо був фейк .
Буду рада, якщо цього золотого правила дотримуватимуться і опоненти .
Р.S. Це про дорогий і пафосний ролик Зе про стадіон. Його знімали місцеві продакшн, як з’ясувалося, а РФ - компашки просто відразу радісно його залили собі і позначили свого фаворита на українських виборах.
Юристка Ольга Деркач, професіонал в авторському праві зазаначила , що фіктивний правовласник, робот, який автоматом забиває авторські права на весь контент який був використаний в новинах РФ.
Я проти неправдивих новин.

Хто і що визнав? В Зе тупо вкрала відео компанія з РФ, що і випливло, а заголовок такий, ніби БПП той фейк і створив.

2 минуты назад, ForZa сказал:

Фотка далеко не "порохоботського" авторства, а з комента на Цензорі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, KAMATOZ сказал:

А ще є чіткий і по ділу ЗАКОН!

І що ЗАКОН каже по цьому поводу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, nickel сказал:

І що ЗАКОН каже по цьому поводу?

Остання п'ятниця перед виборами в студії НСТУ з 19:00 до 22:00 з трансляцією по всім каналам. Ст. 62 Закону "Про вибори Президента України".

Зе  натомість хоче зробити з цього шоу на стадіоні (А яка різниця взагалі, де ті дебати проводити? Забезпечити доступ всім бажаючим журналістам, і все.), або ж зробити проведення дебатів неможливим, знову ж таки через закон.

Бо якщо ЦВК не визнає, що дебати можна проводити на "Олімпійському" - це не дебати, а передвиборча агітація, проведення якої оплачується з фондів кандидатів, ну а раз не дебати - то навіть після стадіону прийдеться проводити ще й в студії НСТУ.

Ото щоб Президент взяв і сам оплатив проведення, прийшов, приніс довідку медичну, а Зе не з'явився... Було б шоу. І я б на місці Порошенка ще й до Зеленського вимогу виставив - ніяких суфлерів і прихованих навушників, плюс увімкнена глушилка зв'язку. Чесно - значить чесно. А то як телебачення - то Зе на зв'язку "по Скайпу" і з навушничком у вусі (і монітором перед очима).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, Arden сказал:

В 2014 не голосував за Порошенка і був кардинально проти цього вибору народу.

В першому турі не голосував ні за одного, ні за другого.

@Ukrainec яка мотивація мені голосувати за Гаранта?

Стосовно відповідальності електорату Зе! через 5 років. Я думаю - вона буде така ж, як і в електората Порошенка. (з 54% відкат до 15%).

D3L4ArQX4AAfrH2.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Президент Петро Порошенко погодився здати аналізи перед дебатами і для цього запросив артиста Володимира Зеленського у медпункт у пʼятницю, 5 квітня.
Про це на брифінгу у Києві заявив речник передвиборчого штабу Порошенка Олег Медвєдєв.
«На 9 годину Порошенко чекає Зеленського в медпункті для здачі аналізів. Аналізи треба здавати кожному окремо, а не разом. Я не питав, що він буде робити, якщо Зеленський не прийде, але я думаю, якщо Зеленський не прийде, то він сам буде здавати аналізи і потім поїде по своїх справах», — сказав Медведев.

От і ще одна вимога виконана.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

32 хвилин тому, ForZa сказано:

В тому і був увесь сенс. Автор фотошопу: Andriy Dankovych .

І сумно не за нас, а за тебе. Ти зі своєю ненавистю до людей з діаметрально протилежним баченням не помічаєш очевидних речей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@zaHARE а хто це? Бо я щось бігло глянув статтю на вікі, то якийсь агент кремля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

21 минуту назад, Віталій СК сказал:

В тому і був увесь сенс. Автор фотошопу: Andriy Dankovych .

І сумно не за нас, а за тебе. Ти зі своєю ненавистю до людей з діаметрально протилежним баченням не помічаєш очевидних речей.

В нього на сторінці веселіша картинка є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 минут назад, AgentSmith13 сказал:

Остання п'ятниця перед виборами в студії НСТУ з 19:00 до 22:00 з трансляцією по всім каналам. Ст. 62 Закону "Про вибори Президента України".

Зе  натомість хоче зробити з цього шоу на стадіоні (А яка різниця взагалі, де ті дебати проводити? Забезпечити доступ всім бажаючим журналістам, і все.), або ж зробити проведення дебатів неможливим, знову ж таки через закон.

Бо якщо ЦВК не визнає, що дебати можна проводити на "Олімпійському" - це не дебати, а передвиборча агітація, проведення якої оплачується з фондів кандидатів, ну а раз не дебати - то навіть після стадіону прийдеться проводити ще й в студії НСТУ.

Ото щоб Президент взяв і сам оплатив проведення, прийшов, приніс довідку медичну, а Зе не з'явився... Було б шоу. І я б на місці Порошенка ще й до Зеленського вимогу виставив - ніяких суфлерів і прихованих навушників, плюс увімкнена глушилка зв'язку. Чесно - значить чесно. А то як телебачення - то Зе на зв'язку "по Скайпу" і з навушничком у вусі (і монітором перед очима).

2. Теледебати за рахунок коштів Державного бюджету України проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 годинами в прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин.

А якщо не за рахунок, то можна і на стадіоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, nickel сказано:

А якщо не за рахунок, то можна і на стадіоні.

І Порошенко вже погодився оплатити половину оренди. Тобі не здається, що він взагалі досить вдало перехопив ініціативу?

Цікаво, які ж будуть наступні кроки Зеленського.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, Віталій СК сказал:

І Порошенко вже погодився оплатити половину оренди. Тобі не здається, що він взагалі досить вдало перехопив ініціативу?

Цікаво, які ж будуть наступні кроки Зеленського.

ІМХО,  в цих дебатах не Петя, а Зе вдало перехватив ініціативу і виграє, Петя поки що йде на повідку: він приймає пропозицію, погоджується на стадіон, на експертизу, тобто не він в цьому танці веде. А як відомо хто танцює даму, той її і грає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, nickel сказано:

ІМХО,  в цих дебатах не Петя, а Зе вдало перехватив ініціативу і виграє, Петя поки що йде на повідку: він приймає пропозицію, погоджується на стадіон, на експертизу, тобто не він в цьому танці веде. А як відомо хто танцює даму, той її і грає.

То все х я для голоти, яким головне жрачки і видовищ. Дивись щоб "не довів" до ручки тебе і мене, бо чим більше захопишся цим тим більше буде твоє розчарування потім в разі його невдачі. ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, Ukrainec сказал:

То все х я для голоти, яким головне жрачки і видовищ. Дивись щоб "не довів" до ручки тебе і мене, бо чим більше захопишся цим тим більше буде твоє розчарування потім в разі його невдачі. ;) 

В 01.04.2019 в 23:03, nickel сказал:

Я не прихильник Зеленського, не сподіваюся на нього взагалі, тому й розчаруватися не зможу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...