Перейти до змісту

За кого голосувати

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

Только что, zaHARE сказал:

Все ж рішення знову розпочати з тобою розмову було хибним. Це я тіпа бот. Ха-ха!

Я тебе називав ботом? Не пам'ятаю. Ну але якщо тобі так хочеться, то хіба я проти.

Ти полінувався прочитати програму Зеленського. Ти полінувався прочитати її перед виборами. Як ти можеш голосувати хоча б Петю, не прочитавши програми його основних конкурентів? Ти ж навіть не можеш зрозуміти чим програма Петра краща за програму Вови. То про яку об'єктивність, з твоєї сторони, може йти мова?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
1 minute ago, zaHARE said:

Все ж рішення знову розпочати з тобою розмову було хибним. Це я тіпа бот. Ха-ха!

На форумі є функція списку для ігнору. Я додав туди кількох - теми стали набагато чистіші, реально спасає від особливо упоротих, ти іх просто не бачиш, хіба що коли хтось інший їх цитує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 минуты назад, zaHARE сказал:

Та вибори показали,що не всі. 30% запросили розкрадати державу Коломойського,а він в цьому профі. 100млрд за пару місяців, то рука набита.

Ну так Петю, вдвоє менше людей запросило. Тебе це ні на які думки не наштовхує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, Werwolf777 сказал:

всі чекають, доки президент і його оточення перестане розкрадати державу

Та вибори показали,що не всі. 30% запросили розкрадати державу Коломойського,а він в цьому профі. 100млрд за пару місяців, то рука набита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

40 минут назад, nickel сказал:

Я тебе називав ботом? Не пам'ятаю. Ну але якщо тобі так хочеться, то хіба я проти.

Ти полінувався прочитати програму Зеленського. Ти полінувався прочитати її перед виборами. Як ти можеш голосувати хоча б Петю, не прочитавши програми його основних конкурентів? Ти ж навіть не можеш зрозуміти чим програма Петра краща за програму Вови. То про яку об'єктивність, з твоєї сторони, може йти мова?

Ні,ти не називав мене ботом,це я узагальнив,що мені тут закидають, ти мене по іншому називав.
 Я читав програму Зеленського,мінімум конкретики. Деякі пункти,які він декларує вже працюють або в стадії реформи. А саме головне, що в його рідких виступах він протирічіть своїй програмі або плутає терміни чи цифри,що наводить на думку,що він її сам не читав.

Високі зарплати вчітелів і лікарів,наскількі високі? За рахунок чого? Хіба зараз не відбуваються реформи,завдяки яким вже йде збільшення зпарплат лікаріві вчителів? А чому високі з/п саме вчителям і лікарям?

Нульова декларація для тіньових бузнесменів-хіба не за це жорстко критикували Пороха?

Робота з учасниками Будапештського меморандуму з приводу агресії Росії-  станом на зараз проведена титанічна робота з учасниками меморандуму і не тільки.
По всіх трьох його пунктах вже є рішення і методично збільшується тиск на москву.

Рух в НАТО- що тут нового? Зарплата на рівні натівських стандартів- оце маркер,не дочекаюсь побачити яким чином він її зробить.

Народовладдя- це той же пункт,який є в  стратегії медведчука і Дугіна. Я навіть знаю хто цим народовладдям буде управляти і керувати

Зняття недоторканності- константа для всіх кандидатів. 

Податок на виведений капітал- те,що вже врегульовано і погоджено на зустрічах Пороха з бізнесом і запущено в роботу.

Перехід України на забезпечення своїх потреб за рахунок власних енергетичних ресурсів.- те що вже йде повним ходом- зростає видобуток власного газу, збільшення потужностей АЕС(власне паливо), зелена енергетика( майже щотижня запускають сонячні та вітрові станції)

Чесні чиновники отримають гідні зарплати- тобто очільник нафтогазу залишиться мільйонером?

Володимир Зеленський обіцяє лікарням і школам сучасне обладнання та оновлення інфраструктури.- вже робиться повним ходом,щотижня здають сільські амбулаторії з повним фаршем обладнання.

Страхова медицина -  якщо не помиляюсь  вже запущено і поетапно виконується. Сімейним лікарям зарплату в залежності від кількості заключених договорів,виплачує держава, частина медичних послуг безкоштовна, частина медпрепаратів-безкоштовна. з 2020 року планується безкошттовне амбулаторне та стаціонарне лікування.

Монетизація субсидій - вже є.

Забезпечення доступу всіх мешканців до швидкого інтернету- а зараз доступу немає чи хтось перешкоджає?

Відновлення аеропортів у кожному обласному центрі.- ця програма вже запущена і виконується цим урядом

Вся інформація про формування та використання бюджетів, проведення тендерів, закупівель, аукціонів буде доступна всім- а зараз недоступна?

То прихильники Зеленського читали його програму? за що саме таке унікальне вони проголосували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, nickel сказал:

Ну так Петю, вдвоє менше людей запросило. Тебе це ні на які думки не наштовхує?

Наштовхує. 30% впевнені,що цього разу вони точно знають під яким стаканчиком кулька.  
ох блін,не може бути! Вони хочуть ,щоб петя в екзилі сцяв від заздрощів скільки буде вигрібати з бюджету колома? Ух, жорстока помста! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 01.04.2019 в 00:10, iiron сказал:

Перший коментар під статтею: "Я фотографував, в 8,30 за Зеленського, ну і що? Я хотів це зробити на пам'ять!"

Хто в це повірить?Якому дал...бу потрібно робити на пам"ять таке фото?В цьому світі дякувати богу є цікавіші речі для фоток.

Частина 1 статті 7 Закону «Про вибори Президента України» забороняє фотографування і відеофіксацію в будь-який спосіб результатів волевиявлення виборців у кабіні для таємного голосування.  - і тут же  в тебе пише - Сама фотка, зроблена САМИМ голосуючим.  То було порушення закону чи ні?

Поліція по факту сама ПРИМУСИЛА порушити людину закон.  - поліція не є третіми особами, а є органом забезпечення правопорядку з повноваженнями трохи відмінними від цивільних.

Але повторюся - НІХТО не має нінайменшого права пальцем доторкнутися до мого телефону, планшета, дзеркалки  - А сходи-но пофотографуй військові об"кти, аеродром наприклад.

А ще команда Коломойського надуспішно керує Волинню.

А ще чомусь цей ,,захисник України,, захищає її зараз чомусь з Ізраїля.

І Луцьком. Так надуспішно, що після 8-ї вечора з деяких вулиць (Дубнівська, Карпенка-Карого) тільки на таксі виїхати можна.

А не підкажеш чому Луцьк так довго без мера?

Де там написано про фото, зроблене самим виборцем? Десь є навіть коментарі юристів, що заборонено повісити камеру в кабінці і фіксувати...

В момент порушення працівником поліції закону (а саме - незаконного безпідставного заволодіння приватною власністю) - він і є "третя особа", не більше. Ок, прийшла мені СМС-ка, яку довго чекав, на дільниці, вийняв телефон, комусь "клац" при розблокуванні здався фоткою, відібрали копи апарата (БЕЗ протоколу вилучення вони хіба що по чупа-чупсу в мене отримають, закон є закон, пишем, заповняєм, віддаю, до того - тримаю в руці, щоб вони бачили), я їм розблокував (хочу побачити, як вони будуть "ламати" "друге сховище" на Xiaomi, а перед тим - знімати подвійне блокування паролем і відбитком), і ОПА! Фотки НЕМАЄ, її і в планах не було! Що далі, правильно, заява в прокуратуру (ну чи просто забраний телефон і пробачені копи, все залежить від їх поведінки, мого настрою і кількості втраченого, і наявного на написання тої заяви часу).

А от член ДВК чи "спостерігач-Гактівіст", який вириває в людини телефон/планшет без присутніх правоохоронців - взагалі весело заїжджає по статті "Грабіж", і то без питань, достатньо заяви. І чим дорожчий гаджет - тим веселіше. І купа свідків навкруги. Притому йому навпаки треба ДОЗВОЛИТИ забрати.:)

Аеродром - ЗАПРОСТО! І не раз фоткав, питань не було, і, прикинь, не ховався, а відкрито стояв з дзеркалкою з накрученим склом довжиною сантиметрів 30.

DSC_4602

DSC_4372

Десь у мене ще танк був, але то таке...

І таких фоток - море було під час навчань в Луцьку по всьому інету (а скільки виклали журналісти - гігабайтами). А що там на військових об'єктах нормальній цивільній людині, не шпигуну, фоткати, крім отаких фоток техніки, чи якихось показових навчань - ХЗ. Там і табличок з забороною не було, а от робити фото так, щоб було видно місце дислокації частини і т.д. - так, злочин. От є в Рівному об'єкт, обвішаний такими табличками (де реально нічого цікавого ззовні немає) - так його ніхто і не фоткає...

В Києві знімав Софіївський собор з сходів СБУ - там дашок, а йшов дощ - аналогічно питань нуль...

Ще згадай супермаркети і їх "заборону" (стикався в Києві, просто зайшов в магазин з фотиком, ВИКЛЮЧЕНИМ і накритим кришкою, на шиї - "показуй фотки, я АхРаНа" - як запропонував викликати 102 - стухли і зникли)...

І хто ж винен, що немає мера? Точніше, не так - ЧИЯ команда користується цим? Невже Порошенка? А мені здається, що Палиці (Ко...го)...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, zaHARE сказал:

... 30% запросили розкрадати державу Коломойського,а він в цьому профі. 

44 минуты назад, zaHARE сказал:

Наштовхує. 30% впевнені,що цього разу вони точно знають під яким стаканчиком кулька.  

Та вже договорюй

https://video.112.ua/te-kto-progolosoval-za-zelenskogo-eto-ne-ukraincy-a-meshkancy-ivasyuk-292707.ht

Дивитись приблизно з 2.20

"шоколадну" сутність не сховаєш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, nickel сказал:

Як показала практика, в Петі і плану А не було.

Армія, мова, віра, будуємо дороги, монетизація субсидії, хабар 2500 пенсіонерам і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

54 хвилин тому, zaHARE сказано:

ох блін,не може бути! Вони хочуть ,щоб петя в екзилі сцяв від заздрощів скільки буде вигрібати з бюджету колома? Ух, жорстока помста! 

Рискуя снова получить имидж порохобота, тем не менее, напишу.

Насколько я понимаю, многие проголосовали за Зеленского, чтобы наказать Порошенко.

Что ж. Напоминаю давно забытый факт. Порошенко - олигарх и мультимиллионер. Его оппоненты постоянно пользуются этим аргументом, но, кажется, не в состоянии понять его смысл.

Повторяю. Олигарх и мультимиллионер. И вилла в Испании.

Знаете, что сделает Порошенко, когда президентом станет Коломойский? Уедет на эту виллу. Точно так же, как Коломойский уехал на виллу в Швейцарии после того, как его попёрли из Укрнафты.

И уже если захочет, то будет, как Коломойский, строить коварные планы возврата, спонсировать отдельных политиков, развивать телеканалы (да, телеканал Прямой никуда не денется, такие дела) и с них колбасить по Коломойскому и его мощным успехам.

А если не захочет, то будет писать книги и ездить по миру с лекциями о том, как он в воюющей стране смог добиться независимости церкви от Москвы, безвиза и прочее такое. Это всем будет охуенно интересно, это востребовано, он будет популярнейшим лектором, ещё и почётным профессором пары американских университетов Лиги Плюща станет. Лектор он отличный, харизмы полный рот.

А главное, читать лекции в Стенфорде - это и почётней и приятней, чем перерезать ленточку на сельской амбулатории по три раза в день в трёх разных точках страны и читать лекцию бюджетникам о пользе децентрализации. А главное - реже. Есть время ноги в море помыть и на закат на Мальдивах посмотреть.

В общем, наказали вы Петю Мальдивского от души. Наказали так наказали. В качестве наказания он теперь будет лучше кушать, лучше спать, больше времени проводить с женой и меньше с вами.

А в награду за это нашим президентом будет Коломойский.

А хотя нет. Сам Коломойский не такой тупой, как Порошенко. Поэтому нашим царём будет Коломойский, а нашим президентом - марионетка какая-то, у которой в заднице даже не рука Коломойского, а рука Дубинского. А уже у Дубинского в заднице рука Коломойского. И немножко Портнова.

Вот уж повезло нам, да? Наказали Порошенко. Теперь он уйдёт на пике славы, сразу после Томоса. Дали ему возможность говорить "а при мне такой херни не было" пять лет подряд со всё возрастающей эффективностью и открыли ему дорогу к триумфальному возвращению на выжженое Коломойским пепелище. А главное - освободили его от обязательств перед всеми Гладковскими, Савченками и Семочками, он им больше ничего не должен, прощайте, неудачники.

Вы прям знаете толк в наказаниях. Забыли только о стоп-слове договориться, да? Флюгегеофшорен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, volks сказал:

Армія, мова, віра, будуємо дороги, монетизація субсидії, хабар 2500 пенсіонерам і т.д.

Переконав, хрєновий план в нього таки був. Але це не той випадок, коли козир тримають в рукаві до останнього, в Юлі якщо й були такі, то шансу використати їх вже немає. Тому зазвичай в першу чергу використовують найсильніший план, тобто всі запасні варіанти будуть тільки слабші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, zaHARE сказал:

Ні,ти не називав мене ботом,це я узагальнив,що мені тут закидають, ти мене по іншому називав.
 Я читав програму Зеленського,мінімум конкретики. Деякі пункти,які він декларує вже працюють або в стадії реформи. А саме головне, що в його рідких виступах він протирічіть своїй програмі або плутає терміни чи цифри,що наводить на думку,що він її сам не читав.

Високі зарплати вчітелів і лікарів,наскількі високі? За рахунок чого? Хіба зараз не відбуваються реформи,завдяки яким вже йде збільшення зпарплат лікаріві вчителів? А чому високі з/п саме вчителям і лікарям?

Нульова декларація для тіньових бузнесменів-хіба не за це жорстко критикували Пороха?

Робота з учасниками Будапештського меморандуму з приводу агресії Росії-  станом на зараз проведена титанічна робота з учасниками меморандуму і не тільки.
По всіх трьох його пунктах вже є рішення і методично збільшується тиск на москву.

Рух в НАТО- що тут нового? Зарплата на рівні натівських стандартів- оце маркер,не дочекаюсь побачити яким чином він її зробить.

Народовладдя- це той же пункт,який є в  стратегії медведчука і Дугіна. Я навіть знаю хто цим народовладдям буде управляти і керувати

Зняття недоторканності- константа для всіх кандидатів. 

Податок на виведений капітал- те,що вже врегульовано і погоджено на зустрічах Пороха з бізнесом і запущено в роботу.

Перехід України на забезпечення своїх потреб за рахунок власних енергетичних ресурсів.- те що вже йде повним ходом- зростає видобуток власного газу, збільшення потужностей АЕС(власне паливо), зелена енергетика( майже щотижня запускають сонячні та вітрові станції)

Чесні чиновники отримають гідні зарплати- тобто очільник нафтогазу залишиться мільйонером?

Володимир Зеленський обіцяє лікарням і школам сучасне обладнання та оновлення інфраструктури.- вже робиться повним ходом,щотижня здають сільські амбулаторії з повним фаршем обладнання.

Страхова медицина -  якщо не помиляюсь  вже запущено і поетапно виконується. Сімейним лікарям зарплату в залежності від кількості заключених договорів,виплачує держава, частина медичних послуг безкоштовна, частина медпрепаратів-безкоштовна. з 2020 року планується безкошттовне амбулаторне та стаціонарне лікування.

Монетизація субсидій - вже є.

Забезпечення доступу всіх мешканців до швидкого інтернету- а зараз доступу немає чи хтось перешкоджає?

Відновлення аеропортів у кожному обласному центрі.- ця програма вже запущена і виконується цим урядом

Вся інформація про формування та використання бюджетів, проведення тендерів, закупівель, аукціонів буде доступна всім- а зараз недоступна?

То прихильники Зеленського читали його програму? за що саме таке унікальне вони проголосували?

Тобто все-таки в Зеленського є програма? Глянь скільки часу ми вгробили, щоб ти визнав, що в Зеленського є програма., яку ти навіть читав, але робив вигляд, що її не існує. Це я вже шкодую, що вв'язався з тобою в суперечку, бо, з точки зору ефективності, ми за пів дня нічого не зробили через твоє небажання визнавати беззаперечний факт. Ну і Борда глючить, це також не додає швидкості, я вже другий раз цей текст набираю, перший раз відправив і все пропало.

А от яка та програма, яка її якість - це вже інше питання і воно відкрите до обговорення.

1 час назад, zaHARE сказал:

30% більше 16%, тому, якщо у другому турі нічого не поміняється, Петі прийдеться піти. Незалежно від того під яким стаканчиком кулька. Це помилка не Зеленського, це помилка Петі, Вова тут взагалі ні при чому. Пішов би в політику Вакарчук, проголосували б за нього. Порошенко на минулих виборах мав 54%, на цих 16, тобто -38%. З яких 30 з гаком дісталися Вові. Ви на Петю сердіться, а не на Вову. Його рейтинг танув так само швидко як і людські надії на Петю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

49 минут назад, nickel сказал:

А от яка та програма, яка її якість - це вже інше питання і воно відкрите до обговорення.

Щось не дуже прихильники Зеленського бажають обговорювати його програму. Я того це питання підняв,бо в мене на роботі кілька чоловік проголосували за нього,але програму не читали і навіть не знають чи вона є. Тому обговорити з ними її не вийшло. Я навіть не впевненний,що вони й після нашої розмови її прочитають. Тому спитав на БОРДІ,тут також є його прихильники.

52 минуты назад, nickel сказал:

Порошенко на минулих виборах мав 54%, на цих 16, тобто -38%. З яких 30 з гаком дісталися Вові. Ви на Петю сердіться, а не на Вову. Його рейтинг танув так само швидко як і людські надії на Петю.

Ти й сам чудово розумієш чому це сталось. Не дарма Березовський казав- "дайте мені контроль над центральним каналом і я зроблю президентом навіть табуретку."  Петя просрав( реально просрав а не програв) інформаційну війну.Тут я згоден. Не дарма оприлюднили статистику по чорнусі на кандидатів- 72% вивалили саме на нього,а він грав в демократію. Яник тільки за малюнок силуету з цяткою на лобі вже саджав. А ви кажете нічогонеміняється. Я настільки демократичної передвиборчої гонки  і виборів на своїй пам'яті не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 minutes ago, zaHARE said:

Я того це питання підняв,бо в мене на роботі кілька чоловік проголосували за нього,але програму не читали і навіть не знають чи вона є.

Там не програма, там мрії про Україну. Я спеціально в його приїзд сюди поцікавився в його штабістів. До того, що викладено як програма, відповідальність не приєднаєш ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та шо ви як ті папугаї з пташиним мозком повторюєте ту мантру "програма, програма"... Та нема ні в кого ніяких програм і не може бути в Україні програми як такої! Програму можна писати, коли є якась стабільність, діють закони (як економічні, ринкові, так і кримінальні), коли є верховенство права, і т.д.! А поки все робиться по ходу, "рєшаєм праблєми по мєрє іх паступлєнія".

А оте заклинання "програму, програму" спецом популізують по ЗМІ окремі політсили. В кого є програма??? В Тимошенки? В ПОроха! ну да, вже ми по їх "програмах" пожили

В нас програма одна - головне, щоб президент був народоорієнтованим патріотом України! Чесним і відкритим. НЕ скурвився, як попередні. 

І якщо він буде таким і йому вистачить сили переламати оту машину, що вже 28 років сидить при владі, то й програми самі-собою з'являться, а головне - почнуть реалізовуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 minutes ago, zaHARE said:

Ти й сам чудово розумієш чому це сталось. Не дарма Березовський казав- "дайте мені контроль над центральним каналом і я зроблю президентом навіть табуретку."  Петя просрав( реально просрав а не програв) інформаційну війну.

В колі мого спілкування Інтернет замінив ТБ вже для більшості людей. Інтернет ніхто ж з кандидатів одноосібно не контролює, правда?

Та я про інше. Напевно 90% знайомих і родичів втратили субсидію цього опалювального сезону повністю або отримують якісь копійки. Ніхто з них (або майже ніхто) не голосував за порошенка. От тобі і "інформаційна війна".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, yu2007 сказал:

В колі мого спілкування Інтернет замінив ТБ вже для більшості людей. Інтернет ніхто ж з кандидатів одноосібно не контролює, правда?

Та я про інше. Напевно 90% знайомих і родичів втратили субсидію цього опалювального сезону повністю або отримують якісь копійки. Ніхто з них (або майже ніхто) не голосував за порошенка. От тобі і "інформаційна війна".

а шо там про комуналку і субсидію говорить в своїй програмі зеленський? 
 З моїх родичів і знайомих,хто має офіційні доходи чи пенсію, ніхто субсидію не втратив. Отримані монетизацією кошти повністю перекрили витрати.
А ТБ чи інтернет суті не міняє.  50% українців як сиділи вкантактє,так і сидять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 minutes ago, zaHARE said:

а шо там про комуналку і субсидію говорить в своїй програмі зеленський? 

Так порохотяги раніше доводили, що ці речі в компетенції прем'єра, а не президента, то при чому тут зеленський?))

10 minutes ago, zaHARE said:

З моїх родичів і знайомих,хто має офіційні доходи чи пенсію, ніхто субсидію не втратив. Отримані монетизацією кошти повністю перекрили витрати.

Повністю - це як? Держава монетизувала людям 100% вартості витрат на комуналку? Круто)

В твоїх родичів/знайомих немає в сім*ях осіб працездатного віку, які просто є домогосподаркою/домогосподарем і не сплачують ЄСВ? ;) 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, zaHARE сказал:

Щось не дуже прихильники Зеленського бажають обговорювати його програму. Я того це питання підняв,бо в мене на роботі кілька чоловік проголосували за нього,але програму не читали і навіть не знають чи вона є. Тому обговорити з ними її не вийшло. Я навіть не впевненний,що вони й після нашої розмови її прочитають. Тому спитав на БОРДІ,тут також є його прихильники.

Те що хочеться тобі, не обов'язково хочеться комусь іншому. Ти хочеш обговорювати, а гіпотетичний я - ні. І це нормально.

Але суть навіть не в цьому. Ви (прихильники Петі) вперто не хочете чути прихильників Зеленського. А слухати прийдеться, бо їх більше. Вони не мовчали усі 5 років, але ви затикали їм роти - не шатайте лодку і т.д. Навіть зараз, коли ви опинилися в меншості, ти намагаєшся диктувати свої умови: я хочу обговорити програму Зеленського. Забудь. Тепер ти маєш питати в прихильників Зеленського, про що ви би хотіли поговорити, що ми можемо зробити, чим я можу допомогти? 

Навіть зараз, коли на вашу думку, на кону стоїть існування держави, ви досі не хочете, не бажаєте чути своїх супротивників. Незважаючи на своє ніби-то бажання поговорити, ви так і не почули, що вам вже давно сказали. Люди вже давно сказали, що голосували не за Зеленського, а проти Петі. Хлопаки, ви не зрозуміли, але відбувся третій майдан. Люди, коли скидали Яника не думали, хто очолить країну і як ефективно він буде керувати. Зараз народ скидав Петю не задумуючись хто очолить країну і як ефективно він буде керувати. Хто винуватий, що скинули Яника? Сам Яник і винуватий. Хто винуватий, що скинули Петю? Сам Петя і винуватий. Зеленський - інструмент третього майдану, як казав Фесенко - середній палець від народу існуючій владі. Голосуючи за Зеленського вони голосували проти Петі, таким чином протестували, їх не цікавить його виборча програма, тому вони її і не вивчали і  не бажають її обговорювати. Ти це також чудово розумієш і, відчуваючи слабке місце прихильників Зе, постійне в нього б'єш. Ми то відмовчимося, але програєте то ви. Думайте.

Ти й сам чудово розумієш чому це сталось. Не дарма Березовський казав- "дайте мені контроль над центральним каналом і я зроблю президентом навіть табуретку."  Петя просрав( реально просрав а не програв) інформаційну війну.Тут я згоден. Не дарма оприлюднили статистику по чорнусі на кандидатів- 72% вивалили саме на нього,а він грав в демократію. Яник тільки за малюнок силуету з цяткою на лобі вже саджав. А ви кажете нічогонеміняється. Я настільки демократичної передвиборчої гонки  і виборів на своїй пам'яті не бачив.

Я розумію, але моє розуміння не сходиться з твоїм. Ти все шукаєш винуватця на стороні, от зараз в тебе медіа винуваті, а в мене лише Петро винуватий, ти говориш про медіа війну, а я про реальні справи Петра. В вас часу виправитися 3 тижні, а ви досі всіх звинувачуєте, крім себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

20 минут назад, jack74 сказал:

В нас програма одна - головне, щоб президент був народоорієнтованим патріотом України! Чесним і відкритим. НЕ скурвився, як попередні. 

І якщо він буде таким і йому вистачить сили переламати оту машину, що вже 28 років сидить при владі, то й програми самі-собою з'являться, а головне - почнуть реалізовуватись.

І тому народ обрав Зеленського. ну-так,ну-так.  Як там? Вистачить сил переламати оту машину? "Владимир Владимиравич,я гатов стать на калєни. Рамзан Ахматович,я прошу прощения. Нужна перестать стрєлять!"    Баєц!   

народоорієнтованим патріотом України?   "Нужна видать ебанитавиє палки і біть мітінгующик,штаб вирабативалась електрічества. Украина падобна порноактрисе. Путін просто двігает немножко граніци Украіни вглубь."

НЕ скурвився-  50% акцій студії квартал 95 належить екс-очільнику СБУекс-очільнику митниці,мільярдеру,другу Фірташа,Пшонкі і Пінчука Хорошковському.
Абсолютно нове,самостійне,незаангажоване ліцо.

А була надія що хтось дасть аргументоване пояснення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, diezel сказано:

Там не програма, там мрії про Україну. Я спеціально в його приїзд сюди поцікавився в його штабістів. До того, що викладено як програма, відповідальність не приєднаєш ніяк.

Зеленський спєцом не світив і не наповняв свою програму жодною конкретикою.

Він є чистою пляшкою, в яку кожен виборець  наливає  свої бачення та бажання,окрім  такого притаманного українцям ,підсунути свиню клятому Пороху.

А поскільки оці сподівання та бачення тих 30відсотків таки відрізняються дуже кардинально і вгодити всім та виконати їх всі явно не вийде-от тоді то і згодиться фраза ,,Я вам нічєго нє должен,,

Побачимо, який антирейтинг буде в паяца за п'ять років.

Чи на набере він 15 відсотків.?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І тому народ обрав Зеленського. ну-так,ну-так.  Як там? Вистачить сил переламати оту машину? "Владимир Владимиравич,я гатов стать на калєни. Рамзан Ахматович,я прошу прощения. Нужна перестать стрєлять!"    Баєц!   

народоорієнтованим патріотом України?   "Нужна видать ебанитавиє палки і біть мітінгующик,штаб вирабативалась електрічества. Украина падобна порноактрисе. Путін просто двігает немножко граніци Украіни вглубь."

НЕ скурвився-  50% акцій студії квартал 95 належить екс-очільнику СБУекс-очільнику митниці,мільярдеру,другу Фірташа,Пшонкі і Пінчука Хорошковському.
Абсолютно нове,самостійне,незаангажоване ліцо.

Які проблеми? Голосуй за Петра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 минут назад, yu2007 сказал:

Так порохотяги раніше доводили, що ці речі в компетенції прем'єра, а не президента, то при чому тут зеленський?))

Ти ж сам написав

56 минут назад, yu2007 сказал:

То чого твої знайоми приплели до комуналки пороха?

28 минут назад, yu2007 сказал:

Повністю - це як? Держава монетизувала людям 100% вартості витрат на комуналку? Круто)

В твоїх чів/знайомих немає в сім*ях осіб працездатного віку, які просто є домогосподаркою/домогосподарем і не сплачують ЄСВ? ;) 

Ні не 100%, а ту частину,яка раніше називалась субсидією. Я ще повністю не розібрався як ця схема працює. Баті дали монетизацію 1800 грн за 3 місяці, в нього якраз 600 грн в місяць комуналкі. Зараз я поки фіксую все в екселі,буду бачити сальдо,тоді зрозумію шо до чого. Поки шо так.
 Саме так, якщо є член родини працездатного віку і не працює,то субсидій не дають. Я так розумію,що аргумент той,що безробіття в Україні немає,на біржі купа вакансій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 хвилин тому, zaHARE сказано:

І ... "Владимир Владимиравич,я гатов стать на калєни. Рамзан Ахматович,я прошу прощения. Нужна перестать стрєлять!"    Баєц!   
   "Нужна видать ебанитавиє палки і біть мітінгующик,штаб вирабативалась електрічества. Украина падобна порноактрисе. Путін просто двігает немножко граніци Украіни вглубь."

:0024: це ти вже до дна опустився, чи ще є трохи? ;) Давай, скинь вже маску, як Порох після екзіт-полів, опустись до "маріонетки Коломойського" :)

43 хвилин тому, zaHARE сказано:

Точно?! Чесно?! І ти хтів чути це пояснення??? Чи так, аби троля зацепити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

33 минуты назад, nickel сказал:

Голосуючи за Зеленського вони голосували проти Петі, таким чином протестували, їх не цікавить його виборча програма, тому вони її і не вивчали і  не бажають її обговорювати. Ти це також чудово розумієш і, відчуваючи слабке місце прихильників Зе, постійне в нього б'єш. Ми то відмовчимося, але програєте то ви. Думайте.

Я давно зрозумів,що люди проголосували не за когось,а проти когось. В нас демократія і я поважаю право голосу кожного. І ти правильно пишеш,що більшості було до лампочки яка програма в їхнього кандидата. Я просто хотів вияснити це для себе.
Влучно хтось порівняв наші вибори з "грою" "сіній кит".  Куратори ведуть нас в прірву. Відмовчитесь ви,але програє країна. І дуже символічно,що ти пишеш ДУМАЙТЕ. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...