Перейти до змісту

Пивний Кран

enko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам старий німецький пивний кран. Ціна 15000 грн. Деталі за телефоном. 0633914309. 

Тому хто нерозуміжться прохання неписати херні під оголошенням.

75D43C7B-6FC9-4929-A027-4D081A19BE1A.jpeg

9FB5B3A0-9832-40D8-9AA8-51BA4FBC14E8.jpeg

A36B9BE6-C8A1-4B5C-B6F2-F52BB7CB89F7.jpeg

11274661-F249-409C-A5AA-71683531A04C.jpeg

8FF68704-287F-461C-96B4-E0445B38A858.jpeg

DA8DEF8F-04C5-4A64-8A2B-A21086B86D09.jpeg

918A6CF3-54BA-4B25-B853-3941A27A2269.jpeg

Опубліковано

для тих хто не розуміється і не хоче писати херні, поясніть чим визвана ТАКА ціна

Опубліковано

Поясніть пліз його цінність на 15тис.грн. для тих хто не розуміється. Розділ ніби барахолка, а не сумнівний антикваріат.

Опубліковано
51 хвилин тому, Vitaliy L сказано:

Поясніть пліз його цінність на 15тис.грн. для тих хто не розуміється. Розділ ніби барахолка, а не сумнівний антикваріат.

Напевне, продаван пива нажрався і походу вентиль скрутив..:blink:

Опубліковано

На фотографіях два крани. Один хромований а другий просто латунний. Відношення до антикваріату не мають ніякого, як історична цінність теж ні. Приналежності до відомих виробників ( клейм і т.д ) теж не має. Це просто ретро крани ( причому латунний не комплектний ). Якщо хочете взнати реальну ціну зайдіть на відповідний форум ( рекламувати не буду бо всі і так знають) і в розділі оцінка створіть тему. Гуру старовини скажуть розкажуть.

15000 ( якщо це не опечатка з лишнім нулем) це ваша "хотєлка" яка далека від реальності. Хоча я дуже сумніваюсь що ви і 1500 зможете виручити. Не має ні історії ні принадлежності ні комплектності. Не комерційний варіант. Імхо

Опубліковано
11 годин тому, hmara сказано:

На фотографіях два крани. Один хромований а другий просто латунний. Відношення до антикваріату не мають ніякого, як історична цінність теж ні. Приналежності до відомих виробників ( клейм і т.д ) теж не має. Це просто ретро крани ( причому латунний не комплектний ). Якщо хочете взнати реальну ціну зайдіть на відповідний форум ( рекламувати не буду бо всі і так знають) і в розділі оцінка створіть тему. Гуру старовини скажуть розкажуть.

15000 ( якщо це не опечатка з лишнім нулем) це ваша "хотєлка" яка далека від реальності. Хоча я дуже сумніваюсь що ви і 1500 зможете виручити. Не має ні історії ні принадлежності ні комплектності. Не комерційний варіант. Імхо

ціна не з неба взята, а проконсультована. Якщо ви хочете заїзджені і совкові крани, то будьласка а олх таких повно. А як що ексклюзивна то замовте і побасите в скільки то то вам буде вартувати. 

Опубліковано

Проконсультували вас некомпетентно. Чим аргументували ціну? Який рік ( період виготовлення )? Історія? Виробник?

Це не антикварна річ!!!! Це нов нейм ретро яке не має колекційної цінності за 550 доларів.

Це хотєлка далека від реальності.  За свою історію я купив і продав безліч і ретро і антикварних речей ( годинники, предмети інтер'єру,монет, марок, пивних кружок підстаканників і т.д). Багато було навіть виробничого приладдя ( токарні станки 20-30х років. Австрія, Німеччина ). І у всіх речей аргументована ціна. Коли ціна "хотєлка" то така річ просто вісить роками і не продається. Аргументованості в вашому випадку нуль.

Опубліковано
10 годин тому, enko сказано:
22 годин тому, hmara сказано:

15000 ( якщо це не опечатка з лишнім нулем) це ваша "хотєлка" яка далека від реальності. Хоча я дуже сумніваюсь що ви і 1500 зможете виручити. Не має ні історії ні принадлежності ні комплектності. Не комерційний варіант.

ціна не з неба взята, а проконсультована.

ціна не з неба взята, а проконсультована.

А Вам не видається, що у Вашого консультанта хороше почуття гумору? :)

Опубліковано
1 година тому, Yarchik сказано:

А Вам не видається, що у Вашого консультанта хороше почуття гумору? :)

Скоріше всього, пиво разом пили, не розрахували дозу, тому планка і зашкалила..:D

Опубліковано
1 година тому, hmara сказано:

Проконсультували вас некомпетентно. Чим аргументували ціну? Який рік ( період виготовлення )? Історія? Виробник?

Це не антикварна річ!!!! Це нов нейм ретро яке не має колекційної цінності за 550 доларів.

Це хотєлка далека від реальності.  За свою історію я купив і продав безліч і ретро і антикварних речей ( годинники, предмети інтер'єру,монет, марок, пивних кружок підстаканників і т.д). Багато було навіть виробничого приладдя ( токарні станки 20-30х років. Австрія, Німеччина ). І у всіх речей аргументована ціна. Коли ціна "хотєлка" то така річ просто вісить роками і не продається. Аргументованості в вашому випадку нуль.

Написано що це стара річ. А не АНТИКВАРІАТ.

Опубліковано

Я ж не сперечаюсь)))) Це стара річ, так. Я лише будучи дотичним до теми старих речей хотів підказати вам що ціна не реальна, що ви напевне помилились. Для вашого же блага. А якщо помилився я і ваша ціна має місце то аргументуйте її щоб зняти всі питання. Вкажіть більше параметрів ( висота, діаметри і т.д ). Данних про які я писав вище. Розьясніть ціноутворення. Якщо вас проконсультували то значить пояснювали якісь моменти, фактори, чинники які і вивели вас на 550 баксів. Дякую

Опубліковано
35 хвилин тому, enko сказано:

Написано що це стара річ. А не АНТИКВАРІАТ.

Ну, у мене є старі труси, але від цього їх  цінність не збільшилась. Признавайтесь, тему створили, щоб поржати?

Опубліковано
18 хвилин тому, hmara сказано:

Я ж не сперечаюсь)))) Це стара річ, так. Я лише будучи дотичним до теми старих речей хотів підказати вам що ціна не реальна, що ви напевне помилились. Для вашого же блага. А якщо помилився я і ваша ціна має місце то аргументуйте її щоб зняти всі питання. Вкажіть більше параметрів ( висота, діаметри і т.д ). Данних про які я писав вище. Розьясніть ціноутворення. Якщо вас проконсультували то значить пояснювали якісь моменти, фактори, чинники які і вивели вас на 550 баксів. Дякую

Ну поперше якщо робити на замовлення таку то вона буде коштувати таких грошей, но ідентичну ніхто незробить, тому що в колоні подвійні стінки з якимось наповнювачем, для  кращого зберігання продукту. По друге є люди які зацікавлені в оригіналах, і цікавих старих штуках, а не в копіях перероблених. І які шукають такі штуки для барів, ресторанів, а не купують заїзджені коли з під Чернігівського. А по третє їх було дві. А як бачете продається одна.

Опубліковано
1 хвилина тому, Oli сказано:

якщо реально цікавить то ввечері скину.

Опубліковано

Судячи з останнього посту ви взагалі далекі від реальності.

1. Ідентичну річ роблять коли реставрують цілий предмет ( комплекс ). В іншому випадку економічно це дорожче.

2. Чому ви впевненні що таку річ ніхто повторити не зможе? У когось консультувались?  Сучасні методи технологіі та доступ до інформаціі дають багато можливостей. ( до прикладу мені у Львові колись реставрували термос 1907 р. Була побита внутрішня колба зі скла. Зробили. Ціна для такоі речі більш ніж адекватна. )

3. Ви не вказуєте матеріали! З якимось наповнювачем??? Від якоісь установки??!

4. Шукають для барів і ресторанів....

Якщо ваш кран як видимий елемент виносити на барну стійку для дизайну ну і щоб працював але монтувати на якісь сучасні кеги (апарати) то це так само геморой. Перехідники, різьби, резинки і т.д.  Люди які займаються обробкою металів вам всі в один голос підтвердять шо це не" кофійка" попити.

5. Сучасні пивні системи використовують харчову нержавійку. Не буду порівнювати нержавійку з бронзолатунню але перше далеко оптимальний варіант для продуктів бродіння.

Єдиним варіантом цікавості данного предмету є недостача такого крану до оригінальноі системи або предмет дизайну інтер'єру чи музей ( але пре.дмет нов нейм ) за 550 баксів.

В даній темі добавити більше нічого.

Дякую

Опубліковано
1 час назад, hmara сказал:

1. Ідентичну річ роблять коли реставрують цілий предмет ( комплекс ). В іншому випадку економічно це дорожче.

2. Чому ви впевненні що таку річ ніхто повторити не зможе? У когось консультувались?  Сучасні методи технологіі та доступ до інформаціі дають багато можливостей. ( до прикладу мені у Львові колись реставрували термос 1907 р. Була побита внутрішня колба зі скла. Зробили. Ціна для такоі речі більш ніж адекватна. )

Якщо ваш кран як видимий елемент виносити на барну стійку для дизайну ну і щоб працював але монтувати на якісь сучасні кеги (апарати) то це так само геморой. Перехідники, різьби, резинки і т.д.  Люди які займаються обробкою металів вам всі в один голос підтвердять шо це не" кофійка" попити.

5. Сучасні пивні системи використовують харчову нержавійку. Не буду порівнювати нержавійку з бронзолатунню але перше далеко оптимальний варіант для продуктів бродіння.

Єдиним варіантом цікавості данного предмету є недостача такого крану до оригінальноі системи або предмет дизайну інтер'єру чи музей ( але пре.дмет нов нейм ) за 550 баксів.

Дякую

Людина діло говорить. Просити за якусь херню 500 баксів, не вказавши ні характеристик, ні історії, не сфоткавши клеймо(яке скоріше всього відсутнє), оперуючи загальними фразами - мені сказали, мені оцінили, аналог буде дорожче. Все що я бачу по фото, звичайний  пивний кран 10-20 річної давності якій коштує 1k грн максимум в сонячний день. Я звісно можу помилятись, і це кран з далекого баварського села, де пивні традиції настільки круті, що бюргери піднімають лавки шкіряними штанами тільки так. Але скоріше автор теми впарює нам якусь діч.

Опубліковано
1 година тому, hmara сказано:

Дякую

Судячи з вашого посту ви нікапельки не тямите в обладнанні.

1.Сучасні пивні системи це пластикові трубки. Якщо ви того незнаєте то немає чого писати про нержавійку яка до пива відношення немає, і пивні колони до кегів не чіпляються. Для монтажу хватить три гайки щоб його встановити, і геморою небуде, і кави можна попити

2. Пиво має звязок з металом в Кегах, термо трубках в холодильнику і пегасах коли його наливають. відношення до пивної колони воно має, колона тільки для візуального враження і статусу пива.

3. І нарахунок того що цю річ може хтось повторити зробити візуально я несумніваюсь, но технічно наврядчи.(я про наповнювач між стінками) 

4. Кожен хороший ресторатор хоче щось ексклюзивне, а не таке як у всіх. А коли це оригінал то це ще +. 

5. Якщо Ви не тямите в такому обладнанні то непотрібно розпинатись що я за нього прошу 550$. Можливо ви просто заздрите.?

6. Клейма там напевно і немає. Но це ще нічого поганого незначає. Це можливо кран з приватної броварні який просто небрендували!

7. Я нічого не відновлюю і нереставрую у Львові, просто ще раз повторюсь що одни такий кран вже проданий. 

Дякую.

P.s. Якого біса люди які продають чи займаютьсч комп’ютерним барахлом лізуть в цю тему і навалюють херню про труси... дорого... перепив пива... радники в тебе нікудишні. Рібяткі так 15000 тисяч грн. Я нульлів наставив правильно. 

Опубліковано
9 хвилин тому, enko сказано:

P.s. Якого біса люди які продають чи займаютьсч комп’ютерним барахлом лізуть в цю тему і навалюють херню про труси... дорого... перепив пива... радники в тебе нікудишні. Рібяткі так 15000 тисяч грн. Я нульлів наставив правильно. 

впевнений? що НУЛЬЛІВ правильно наставив:D

ти б краще подякував, що тобі тему на халяву апають

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...