enko Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 16:38 #1 Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 16:38 Продам старий німецький пивний кран. Ціна 15000 грн. Деталі за телефоном. 0633914309. Тому хто нерозуміжться прохання неписати херні під оголошенням.
Гість rl72 Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 19:40 #2 Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 19:40 для тих хто не розуміється і не хоче писати херні, поясніть чим визвана ТАКА ціна
Такер Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 21:13 #3 Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 21:13 Може, його можна до водопроводу приєднати і буде пиво !?
Deemon Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 21:43 #4 Опубліковано 11 Лютого, 2018 в 21:43 або заюзати на кладовищі замість хреста
Vitaliy L Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 09:08 #5 Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 09:08 Поясніть пліз його цінність на 15тис.грн. для тих хто не розуміється. Розділ ніби барахолка, а не сумнівний антикваріат.
bormotuha Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 10:03 #6 Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 10:03 51 хвилин тому, Vitaliy L сказано: Поясніть пліз його цінність на 15тис.грн. для тих хто не розуміється. Розділ ніби барахолка, а не сумнівний антикваріат. Напевне, продаван пива нажрався і походу вентиль скрутив..
Fireboss Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 10:05 #7 Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 10:05 Перед тим як писати херню напишіть тим хто нерозуміється...
hmara Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 10:29 #8 Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 10:29 На фотографіях два крани. Один хромований а другий просто латунний. Відношення до антикваріату не мають ніякого, як історична цінність теж ні. Приналежності до відомих виробників ( клейм і т.д ) теж не має. Це просто ретро крани ( причому латунний не комплектний ). Якщо хочете взнати реальну ціну зайдіть на відповідний форум ( рекламувати не буду бо всі і так знають) і в розділі оцінка створіть тему. Гуру старовини скажуть розкажуть. 15000 ( якщо це не опечатка з лишнім нулем) це ваша "хотєлка" яка далека від реальності. Хоча я дуже сумніваюсь що ви і 1500 зможете виручити. Не має ні історії ні принадлежності ні комплектності. Не комерційний варіант. Імхо
enko Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 22:15 Автор #9 Опубліковано 12 Лютого, 2018 в 22:15 11 годин тому, hmara сказано: На фотографіях два крани. Один хромований а другий просто латунний. Відношення до антикваріату не мають ніякого, як історична цінність теж ні. Приналежності до відомих виробників ( клейм і т.д ) теж не має. Це просто ретро крани ( причому латунний не комплектний ). Якщо хочете взнати реальну ціну зайдіть на відповідний форум ( рекламувати не буду бо всі і так знають) і в розділі оцінка створіть тему. Гуру старовини скажуть розкажуть. 15000 ( якщо це не опечатка з лишнім нулем) це ваша "хотєлка" яка далека від реальності. Хоча я дуже сумніваюсь що ви і 1500 зможете виручити. Не має ні історії ні принадлежності ні комплектності. Не комерційний варіант. Імхо ціна не з неба взята, а проконсультована. Якщо ви хочете заїзджені і совкові крани, то будьласка а олх таких повно. А як що ексклюзивна то замовте і побасите в скільки то то вам буде вартувати.
hmara Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 08:45 #10 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 08:45 Проконсультували вас некомпетентно. Чим аргументували ціну? Який рік ( період виготовлення )? Історія? Виробник? Це не антикварна річ!!!! Це нов нейм ретро яке не має колекційної цінності за 550 доларів. Це хотєлка далека від реальності. За свою історію я купив і продав безліч і ретро і антикварних речей ( годинники, предмети інтер'єру,монет, марок, пивних кружок підстаканників і т.д). Багато було навіть виробничого приладдя ( токарні станки 20-30х років. Австрія, Німеччина ). І у всіх речей аргументована ціна. Коли ціна "хотєлка" то така річ просто вісить роками і не продається. Аргументованості в вашому випадку нуль.
Yarchik Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 09:10 #11 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 09:10 10 годин тому, enko сказано: 22 годин тому, hmara сказано: 15000 ( якщо це не опечатка з лишнім нулем) це ваша "хотєлка" яка далека від реальності. Хоча я дуже сумніваюсь що ви і 1500 зможете виручити. Не має ні історії ні принадлежності ні комплектності. Не комерційний варіант. ціна не з неба взята, а проконсультована. ціна не з неба взята, а проконсультована. А Вам не видається, що у Вашого консультанта хороше почуття гумору?
bormotuha Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 10:22 #12 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 10:22 1 година тому, Yarchik сказано: А Вам не видається, що у Вашого консультанта хороше почуття гумору? Скоріше всього, пиво разом пили, не розрахували дозу, тому планка і зашкалила..
enko Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 10:43 Автор #13 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 10:43 1 година тому, hmara сказано: Проконсультували вас некомпетентно. Чим аргументували ціну? Який рік ( період виготовлення )? Історія? Виробник? Це не антикварна річ!!!! Це нов нейм ретро яке не має колекційної цінності за 550 доларів. Це хотєлка далека від реальності. За свою історію я купив і продав безліч і ретро і антикварних речей ( годинники, предмети інтер'єру,монет, марок, пивних кружок підстаканників і т.д). Багато було навіть виробничого приладдя ( токарні станки 20-30х років. Австрія, Німеччина ). І у всіх речей аргументована ціна. Коли ціна "хотєлка" то така річ просто вісить роками і не продається. Аргументованості в вашому випадку нуль. Написано що це стара річ. А не АНТИКВАРІАТ.
hmara Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:02 #14 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:02 Я ж не сперечаюсь)))) Це стара річ, так. Я лише будучи дотичним до теми старих речей хотів підказати вам що ціна не реальна, що ви напевне помилились. Для вашого же блага. А якщо помилився я і ваша ціна має місце то аргументуйте її щоб зняти всі питання. Вкажіть більше параметрів ( висота, діаметри і т.д ). Данних про які я писав вище. Розьясніть ціноутворення. Якщо вас проконсультували то значить пояснювали якісь моменти, фактори, чинники які і вивели вас на 550 баксів. Дякую
bormotuha Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:22 #15 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:22 35 хвилин тому, enko сказано: Написано що це стара річ. А не АНТИКВАРІАТ. Ну, у мене є старі труси, але від цього їх цінність не збільшилась. Признавайтесь, тему створили, щоб поржати?
hmara Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:36 #16 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:36 Труси ваші чи Майкла Джексона? Ціна точно різна буде))))))
enko Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:41 Автор #17 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 11:41 18 хвилин тому, hmara сказано: Я ж не сперечаюсь)))) Це стара річ, так. Я лише будучи дотичним до теми старих речей хотів підказати вам що ціна не реальна, що ви напевне помилились. Для вашого же блага. А якщо помилився я і ваша ціна має місце то аргументуйте її щоб зняти всі питання. Вкажіть більше параметрів ( висота, діаметри і т.д ). Данних про які я писав вище. Розьясніть ціноутворення. Якщо вас проконсультували то значить пояснювали якісь моменти, фактори, чинники які і вивели вас на 550 баксів. Дякую Ну поперше якщо робити на замовлення таку то вона буде коштувати таких грошей, но ідентичну ніхто незробить, тому що в колоні подвійні стінки з якимось наповнювачем, для кращого зберігання продукту. По друге є люди які зацікавлені в оригіналах, і цікавих старих штуках, а не в копіях перероблених. І які шукають такі штуки для барів, ресторанів, а не купують заїзджені коли з під Чернігівського. А по третє їх було дві. А як бачете продається одна.
Oli Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 12:17 #18 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 12:17 Можна детальніші фото крану? Якісніші Емблеми, штампи присутні?
enko Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 12:21 Автор #19 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 12:21 1 хвилина тому, Oli сказано: якщо реально цікавить то ввечері скину.
hmara Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 18:22 #20 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 18:22 Судячи з останнього посту ви взагалі далекі від реальності. 1. Ідентичну річ роблять коли реставрують цілий предмет ( комплекс ). В іншому випадку економічно це дорожче. 2. Чому ви впевненні що таку річ ніхто повторити не зможе? У когось консультувались? Сучасні методи технологіі та доступ до інформаціі дають багато можливостей. ( до прикладу мені у Львові колись реставрували термос 1907 р. Була побита внутрішня колба зі скла. Зробили. Ціна для такоі речі більш ніж адекватна. ) 3. Ви не вказуєте матеріали! З якимось наповнювачем??? Від якоісь установки??! 4. Шукають для барів і ресторанів.... Якщо ваш кран як видимий елемент виносити на барну стійку для дизайну ну і щоб працював але монтувати на якісь сучасні кеги (апарати) то це так само геморой. Перехідники, різьби, резинки і т.д. Люди які займаються обробкою металів вам всі в один голос підтвердять шо це не" кофійка" попити. 5. Сучасні пивні системи використовують харчову нержавійку. Не буду порівнювати нержавійку з бронзолатунню але перше далеко оптимальний варіант для продуктів бродіння. Єдиним варіантом цікавості данного предмету є недостача такого крану до оригінальноі системи або предмет дизайну інтер'єру чи музей ( але пре.дмет нов нейм ) за 550 баксів. В даній темі добавити більше нічого. Дякую
Oli Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 18:32 #21 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 18:32 Нє ну може сам Земан таким розливав... Але де гарантії?
AnimaNoir Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 19:41 #22 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 19:41 1 час назад, hmara сказал: Судячи з останнього посту ви взагалі далекі від реальності. 1. Ідентичну річ роблять коли реставрують цілий предмет ( комплекс ). В іншому випадку економічно це дорожче. 2. Чому ви впевненні що таку річ ніхто повторити не зможе? У когось консультувались? Сучасні методи технологіі та доступ до інформаціі дають багато можливостей. ( до прикладу мені у Львові колись реставрували термос 1907 р. Була побита внутрішня колба зі скла. Зробили. Ціна для такоі речі більш ніж адекватна. ) 3. Ви не вказуєте матеріали! З якимось наповнювачем??? Від якоісь установки??! 4. Шукають для барів і ресторанів.... Якщо ваш кран як видимий елемент виносити на барну стійку для дизайну ну і щоб працював але монтувати на якісь сучасні кеги (апарати) то це так само геморой. Перехідники, різьби, резинки і т.д. Люди які займаються обробкою металів вам всі в один голос підтвердять шо це не" кофійка" попити. 5. Сучасні пивні системи використовують харчову нержавійку. Не буду порівнювати нержавійку з бронзолатунню але перше далеко оптимальний варіант для продуктів бродіння. Єдиним варіантом цікавості данного предмету є недостача такого крану до оригінальноі системи або предмет дизайну інтер'єру чи музей ( але пре.дмет нов нейм ) за 550 баксів. В даній темі добавити більше нічого. Дякую Людина діло говорить. Просити за якусь херню 500 баксів, не вказавши ні характеристик, ні історії, не сфоткавши клеймо(яке скоріше всього відсутнє), оперуючи загальними фразами - мені сказали, мені оцінили, аналог буде дорожче. Все що я бачу по фото, звичайний пивний кран 10-20 річної давності якій коштує 1k грн максимум в сонячний день. Я звісно можу помилятись, і це кран з далекого баварського села, де пивні традиції настільки круті, що бюргери піднімають лавки шкіряними штанами тільки так. Але скоріше автор теми впарює нам якусь діч.
enko Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 20:45 Автор #23 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 20:45 1 година тому, hmara сказано: Судячи з останнього посту ви взагалі далекі від реальності. 1. Ідентичну річ роблять коли реставрують цілий предмет ( комплекс ). В іншому випадку економічно це дорожче. 2. Чому ви впевненні що таку річ ніхто повторити не зможе? У когось консультувались? Сучасні методи технологіі та доступ до інформаціі дають багато можливостей. ( до прикладу мені у Львові колись реставрували термос 1907 р. Була побита внутрішня колба зі скла. Зробили. Ціна для такоі речі більш ніж адекватна. ) 3. Ви не вказуєте матеріали! З якимось наповнювачем??? Від якоісь установки??! 4. Шукають для барів і ресторанів.... Якщо ваш кран як видимий елемент виносити на барну стійку для дизайну ну і щоб працював але монтувати на якісь сучасні кеги (апарати) то це так само геморой. Перехідники, різьби, резинки і т.д. Люди які займаються обробкою металів вам всі в один голос підтвердять шо це не" кофійка" попити. 5. Сучасні пивні системи використовують харчову нержавійку. Не буду порівнювати нержавійку з бронзолатунню але перше далеко оптимальний варіант для продуктів бродіння. Єдиним варіантом цікавості данного предмету є недостача такого крану до оригінальноі системи або предмет дизайну інтер'єру чи музей ( але пре.дмет нов нейм ) за 550 баксів. В даній темі добавити більше нічого. Дякую Судячи з вашого посту ви нікапельки не тямите в обладнанні. 1.Сучасні пивні системи це пластикові трубки. Якщо ви того незнаєте то немає чого писати про нержавійку яка до пива відношення немає, і пивні колони до кегів не чіпляються. Для монтажу хватить три гайки щоб його встановити, і геморою небуде, і кави можна попити 2. Пиво має звязок з металом в Кегах, термо трубках в холодильнику і пегасах коли його наливають. відношення до пивної колони воно має, колона тільки для візуального враження і статусу пива. 3. І нарахунок того що цю річ може хтось повторити зробити візуально я несумніваюсь, но технічно наврядчи.(я про наповнювач між стінками) 4. Кожен хороший ресторатор хоче щось ексклюзивне, а не таке як у всіх. А коли це оригінал то це ще +. 5. Якщо Ви не тямите в такому обладнанні то непотрібно розпинатись що я за нього прошу 550$. Можливо ви просто заздрите.? 6. Клейма там напевно і немає. Но це ще нічого поганого незначає. Це можливо кран з приватної броварні який просто небрендували! 7. Я нічого не відновлюю і нереставрую у Львові, просто ще раз повторюсь що одни такий кран вже проданий. Дякую. P.s. Якого біса люди які продають чи займаютьсч комп’ютерним барахлом лізуть в цю тему і навалюють херню про труси... дорого... перепив пива... радники в тебе нікудишні. Рібяткі так 15000 тисяч грн. Я нульлів наставив правильно.
Гість rl72 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 20:49 #24 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 20:49 9 хвилин тому, enko сказано: P.s. Якого біса люди які продають чи займаютьсч комп’ютерним барахлом лізуть в цю тему і навалюють херню про труси... дорого... перепив пива... радники в тебе нікудишні. Рібяткі так 15000 тисяч грн. Я нульлів наставив правильно. впевнений? що НУЛЬЛІВ правильно наставив ти б краще подякував, що тобі тему на халяву апають
Michaylo Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 21:54 #25 Опубліковано 13 Лютого, 2018 в 21:54 10 часов назад, enko сказал: Рібяткі так 15000 тисяч грн. Це вже мільйони виходять...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.