Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Країну врятують тільки розстріли,таке враження,з Яценюком не можна не погодитись.

Але дехто,хто сидів за кермом перед переходом міг би і підставити своє залізо,щоб заблокувати Рено,чи ще раніше поліціянти підставити своє авто могли,щоб зупинити.

Хоча,якщо сирена була,то куди дивились пішоходи,теж не ясно.

Жесть,коротше.

Змінено користувачем Штекер36
Опубліковано
  В 13.12.2021 в 16:23, Штекер36 сказав:

Хоча,якщо сирена була,то куди дивились пішоходи,теж не ясно.

Показати  

а їм пох. не так давно їду по Соборності, підьїзджаю до переходу біля Салюта, зелене для пішоходів, летить швидка з сиреною й включеними проблисковими маячками, проїзд має, більшість пішоходів швиденько закінчили перехід, але одна мавпа його тільки почала. Швидка мусила зупинитись, пропустити мавпу і тільки тоді їхати далі. Хіба та мавпа хоч на секунду задумаєтся, що іншого разу, в тій швидкій, може бути її дитина, хтось з рідні чи вона сама? Що відлік може йти на хвилини ? Та хєр там, інакше це не була б мавпа, зі всіма витікаючими

• +1 4
Опубліковано
  В 13.12.2021 в 16:23, Штекер36 сказав:

Але дехто,хто сидів за кермом перед переходом міг би і підставити своє залізо,щоб заблокувати Рено,чи ще раніше поліціянти підставити своє авто могли,щоб зупинити.

Показати  

Каждый мнит себя героем. видя бой со стороны ...

• +1 7
Опубліковано
  В 13.12.2021 в 17:15, Zelensky сказав:

А як ім'я тієї жінки з 5 річним сином, яку збили?

Показати  

http://www.volynpost.com/news/196297-zhinci-iaku-zbyv-nepovnolitnij-na-perehodi-u-lucku-zbyrayut-koshty-na-likuvannia

• Дякую! 1
Опубліковано
  В 13.12.2021 в 17:18, MANJAK11 сказав:

а їм пох. не так давно їду по Соборності, підьїзджаю до переходу біля Салюта, зелене для пішоходів, летить швидка з сиреною й включеними проблисковими маячками,

Показати  

ну хз, я одного  разу переходив дорогу біля варшавського, то зупинився на світлофорі бус, а з-за нього вишмигнула швидка, яку звісно не було видно з її маячками 

Опубліковано

Жорстокість покарання не впливає на порушників майже ніяк.

Навіть якщо на світлофорі висітиме повішний порушник, а на роздільному паркані поруч стирчатимуть відрізані голови порушників- всеодно будуть гасати , збивати і вбивати на пішоходному переході.

доти, поки це унеможливлять  прості ЗАКОНИ ФІЗИКИ.

Коли пішоходи переходитимуть перехід так і там , авто просто фізично не дістане їх.

Опубліковано
  В 13.12.2021 в 21:39, Nokian сказав:

пішоходи переходитимуть перехід так і там , авто просто фізично не дістане їх

Показати  

але на кожному переході не побудуєш наземний чи підземний перехід... фізично...

Опубліковано

Звісно., що не на кожному.

Але там, де в день по ньому проходить декілька тисяч людей - ймовірність дтп надзвичайно висока.

А людське життя , особливо дитяче , подорожче металу та бетону з асфальтом.

Опубліковано

Покарання має бути не просто жорстоким а і обов"язковим, як в Німеччині, там кожен свідок може подати інфу  до поліції про порушення, до порушника просто прийде квитанція з штрафом і він заплатить, заявник отримує винагороду пропорційну штрафу, а це досить значні суми.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
  В 13.12.2021 в 15:28, paksivatova сказав:

плюс брак цінностей та правильних меседжів в суспільстві

Показати  

Про які цінності мова, якщо вони слухають таке...

Показати контент
  • Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано

а я за підземні переходи писав колись, то було стільки противників що аж страшно!

Так, там є певні складнощі в будові і конструкції, але все вирішується. Аби бажання.

Трошки покатався по Європах та Україні і скажу, що це реально діє. Київ, Полтава, там ТЦ під землею! І вхід через підземний перехід.

+ Торгові точки підземні ніхто не відміняв. Квіти, сувеніри і т ін.

Але всі вважають, що це пережитки минулого (СРСР).

• +1 1
Опубліковано

Автомобіль Infinity, за кермом якого перебував 16-річний Микола Харківський, під час ДТП у Харкові рухався зі швидкістю в 180 км/год. Про це розповів речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко.

https://ua-independent.com/smertelna-dtp-u-kharkovi-16-richnyi-vodii-letiv-na-infinity-180-km-hod

• -1 1
Опубліковано
  В 14.12.2021 в 07:34, Zheny@ сказав:

а я за підземні переходи писав колись, то було стільки противників що аж страшно!

Показати  

Думаю, зараз їх буде ще більше:)

Так, там є певні складнощі в будові і конструкції, але все вирішується. Аби бажання.

Показати  

Якщо вже складнощі в будові і конструкції - то може краще машинки трохи під землю?

gesbnem.thumb.jpg.e394dab0b8471734f0ff63f14062d61a.jpg

(Варшава)

Трошки покатався по Європах та Україні і скажу, що це реально діє. Київ, Полтава, там ТЦ під землею! І вхід через підземний перехід.

Показати  

Бачиш, Жень - ти спочатку згадуєш Європу, але міста чомусь називаєш лише українські чомусь.

Наземний/підземний перехід - виключно за заміських високошвидкісних магістралей.

+ Торгові точки підземні ніхто не відміняв. Квіти, сувеніри і т ін.

Показати  

________thumb_fed_photo.thumb.jpg.0d5ce97e07a4f0916caacf4ed02ecc1e.jpg

:)

Але всі вважають, що це пережитки минулого (СРСР).

Показати  

За всіх не скажу, але думаю, що багато хто вважає, що місто повинно бути зручним для усіх категорій громадян - а не лише для автомобілістів (к-сть яких виросла в рази за останні роки).

В тебе діти виросли (з коляскою стрибати в перехід вже не треба), ноги працюють обидві (плюс фактор хорошої удачі в ожеледь) - здається, що може бути поганого в підземному чи наземному переході, правда?

• Ха-ха 1
  • +1 3
Опубліковано
  В 13.12.2021 в 21:39, Nokian сказав:

Жорстокість покарання не впливає на порушників майже ніяк.

Навіть якщо на світлофорі висітиме повішний порушник, а на роздільному паркані поруч стирчатимуть відрізані голови порушників- всеодно будуть гасати , збивати і вбивати на пішоходному переході.

доти, поки це унеможливлять  прості ЗАКОНИ ФІЗИКИ.

Коли пішоходи переходитимуть перехід так і там , авто просто фізично не дістане їх.

Показати  

Я б сказав би, що важлива не жорстокість покарання, а його невідворотність. А з цим в Україні величезні проблеми.

• Дякую! 1
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 14.12.2021 в 07:08, Zheny@ сказав:

Про які цінності мова, якщо вони слухають таке...

Показати  

Женя, років 30 назад, молодь слухала Сектор Газа та Красную Плесень. Там тексти не сильно культурніші.;)

Змінено користувачем Mr.X
  • +1 2
Опубліковано
  В 14.12.2021 в 11:49, Mr.X сказав:

Женя, років 30 назад, молодь слухала Сектор Газа та Красную Плесень. Там тексти не сильно культурніші.;)

Показати  

може то я старію,але на мою думку колись все таки щось добре було притаманне людям

не буду стверджувати,що зараз цього нема - але точно цього значно менше 

а можливо просто завдяки інтернету ми бачимо море дурості,яка раніше лишалася за лаштунками )

з радістю зараз переглядаю старі фільми ,наприклад з останнього "Сбежавшая невеста" "За бортом" "День сурка" "Моя мачеха инопланетянка " 

в цих фільмах є душа і щось добре

чого ніяк не скажеш про нинішній кінематограф

• +1 1
Опубліковано

3 минуты назад, paksivatova сказал:

з радістю зараз переглядаю старі фільми ,наприклад з останнього "Сбежавшая невеста" "За бортом" "День сурка" "Моя мачеха инопланетянка " 

Показати  

Посмотрел Tora! tora! Tora! 1970года, так нынешнему " Перл харбору и Мидуэю" очень далеко до него. Даже по спецэффектам.

• +1 1
Опубліковано
  В 14.12.2021 в 14:16, paksivatova сказав:

Показати  

За кіно згідний, достойних проектів в останні роки майже нема, все скотилося в БЛМ та подібне лайно.

• +1 2
Опубліковано
  В 14.12.2021 в 14:24, romanc сказав:

Посмотрел Tora! tora! Tora! 1970года, так нынешнему " Перл харбору и Мидуэю" очень далеко до него. Даже по спецэффектам.

Показати  

Для контрасту можна глянути дилогію Іствуда "Флаги наших отцов" і "Письма с Иводзимы", щоб вимити з мозку гидотних Раянів і збройних братів.

Опубліковано
  В 14.12.2021 в 14:16, paksivatova сказав:

Показати  

погоджуюсь, раніше і код в матриці був зеленіший, ну побачимо що там в 4-тій зняли 

• Ха-ха 3
Опубліковано (змінено)

16-річному лучанину Дмитру Р., який 12 грудня 2021 року в Луцьку на проспекті Соборності, перебуваючи за кермом легковика, здійснив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб, обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Суд заборонив 16-річному лучанину залишати житло цілодобово, крім годин навчання в ЛПТУ №9, терміном на 2 місяці. Водночас обвинувачений має здати на зберігання державним органам паспорт, якщо його має, задля запобігання виїзду за кордон. Хлопцю також порадили утриматись спілкуватися зі свідками ДТП.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
  В 14.12.2021 в 08:09, xc90 сказав:

За всіх не скажу, але думаю, що багато хто вважає, що місто повинно бути зручним для усіх категорій громадян - а не лише для автомобілістів (к-сть яких виросла в рази за останні роки).

В тебе діти виросли (з коляскою стрибати в перехід вже не треба), ноги працюють обидві (плюс фактор хорошої удачі в ожеледь) - здається, що може бути поганого в підземному чи наземному переході, правда?

Показати  

У підземному переході можливість збити пішоходів машиною майже нульова.

Взагалі в таких питаннях безпека має бути на першому місці.

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...