Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
  В 26.09.2021 в 09:11, Zheny@ сказав:

Там дорогу робити треба. Думаю, що то теж якась там черга. Тоді й світлофора поставлять.

Показати  

Дорога - це вже проблеми Липин/Підгаєць а не Луцька, про світлофор в минулому році казали - "шукають гроші"

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
  В 26.09.2021 в 08:43, Zheny@ сказав:

Ніфіга. Як максимум - до "кільця"-перехрестя з Молоді.  Далі починається треш. Ввечері там взагалі розминутися нереально. Особливо, коли від Липин біля "Шкоди" виїжджають.

Показати  

Вузесенька така вуличка. Взагалі не спонукає літати.

1.jpg.423396211176125e48b51eb5469450af.jpg

• +1 2
Опубліковано
  В 26.09.2021 в 10:09, volks сказав:

Вузесенька така вуличка. Взагалі не спонукає літати.

1.jpg.423396211176125e48b51eb5469450af.jpg

Показати  

Мене, принаймні, ні.

Для дебілів, що звикли літати скрізь, і односторонній рух не заважає. Земля їм скловатою.

Опубліковано
  В 26.09.2021 в 10:11, Zheny@ сказав:

Мене, принаймні, ні.

Показати  

Це діє на підсвідомому рівні. Широка вулиця з широченними смугами створює ілюзію безпеки, тому що є набагато більше простору для маневрів.

• +1 4
Опубліковано
  В 26.09.2021 в 10:11, Zheny@ сказав:

Мене, принаймні, ні.

Для дебілів, що звикли літати скрізь, і односторонній рух не заважає. Земля їм скловатою.

Показати  

ага, я колись тоже так думав. Дай тобі під сраку хоча б ті ж 4 літри мотора й через пів року - рік поспілкуємся :D

• +1 1
Опубліковано
  В 26.09.2021 в 21:42, Cherman сказав:

На більшості сайтів пише 9.5. Але тут грає саме відчуття. Їздив з друзями на їхньому Прадо в Європу. На автобані авто явно почувається не в своїй стихії. Любий різкий рух - і реально можна перевернутися. Хоча так, в наших поліських глушманях прадіку майже нема рівних.

Показати  

https://www.auto-data.net/ru/toyota-land-cruiser-120-prado-4.0-v6-5-dr-249hp-120-3700

Але так, прадік увалєнь і не для ганяння. 

Моя октаха швидша, але не проїде там де прадік :)

• +1 2
Опубліковано

Зупинка 18 школа. Чувак не вписався в поворот, вилетів на зупинку, збив пацана, швидка забрала.https://www.facebook.com/groups/Nash.Lutsk.ua/permalink/4347938295287000/

П.с. Відродження провокує

FB_IMG_1632723072815.jpg

Опубліковано

От коли наші співвітчизники зрозуміють що провокує не потужність авто, а відсутність здорового глузду. Їздив цього року в Хорватію і там в горах щось жодного дурного не зустрів з сліпими обгонами, а тільки повернувся в Україну то чому о вартувала дорога через Закарпаття, де постійно в повороті хтось вилетить на зустрічну. В Хорватії копів бачив тільки один раз за декілька сотень кілометрів не автостради. 

• +1 2
Опубліковано
  В 26.09.2021 в 21:42, Cherman сказав:

На більшості сайтів пише 9.5. Але тут грає саме відчуття. Їздив з друзями на їхньому Прадо в Європу. На автобані авто явно почувається не в своїй стихії. Любий різкий рух - і реально можна перевернутися. Хоча так, в наших поліських глушманях прадіку майже нема рівних.

Показати  

ясно що 200 на ньому не поїдеш, але основний бонус тут не в тому. Саме головне, що на швидкості в районі 100км в годину, я комфортно, за декілька секунд можу обганяти інші авто, овер 130 вже не дуже комфортно, але в любому випадку, не так як здохлики, які йдуть на обгон й потім хвилину обігнати не можуть толком. Як то кажуть, не можеш срати, не муч дупу. Більше 160 я на ньому не їздив і не маю бажання ))

• +1 3
Опубліковано
  В 27.09.2021 в 06:23, Gendruk сказав:

От коли наші співвітчизники зрозуміють що провокує не потужність авто, а відсутність здорового глузду. Їздив цього року в Хорватію і там в горах щось жодного дурного не зустрів з сліпими обгонами, а тільки повернувся в Україну то чому о вартувала дорога через Закарпаття, де постійно в повороті хтось вилетить на зустрічну. В Хорватії копів бачив тільки один раз за декілька сотень кілометрів не автостради. 

Показати  

То после Албании Карпаты не кажутся такими уж серпантинистыми и сложными дорогами, поэтому и позволить можно многое, да и ширина наших дорог дает расслабиться.

Опубліковано
  В 27.09.2021 в 10:10, romanc сказав:

То после Албании Карпаты не кажутся такими уж серпантинистыми и сложными дорогами, поэтому и позволить можно многое, да и ширина наших дорог дает расслабиться.

Показати  

Я й не кажу про серпантини, кажу про сліпі обгони а потім або ледве відторможуються або зїзджаєш на обочину. 

Опубліковано
  В 27.09.2021 в 10:42, Gendruk сказав:

Я й не кажу про серпантини, кажу про сліпі обгони а потім або ледве відторможуються або зїзджаєш на обочину. 

Показати  

Та то норма для будь-якої двосмугової дороги в Україні.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні вечором пробка від моста біля варшавки до світлофора проти місьвідділу, перед світлофором стояла Тесла в обнімку з якоюсь іншою машиною, видно Тесла виїзджала з кишені перед світлофором і догнала чувачка що  перестроювався вправо, ех хороше всетаки прискорення в електровозів.:)

Опубліковано
  В 13.10.2021 в 21:54, Waver сказав:

Скоріш всього, відключів активну систему слідкування за дорогою та гальмування, тобто коли машина сама гальмує перед перешкодою. Понадіявся на свою реакцію та вміння керування... і трохи не вийшло. Хоча, дружина на ауді теж відключила, бо іноді від тої системи мурашки по спині лізли. 

Показати  

Думаю, що ту функцію Тесла залишила в США, а наші кулібіни при ремонті ще й допомогли забути ;)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
  В 14.10.2021 в 04:45, xc90 сказав:

Думаю, що ту функцію Тесла залишила в США, а наші кулібіни при ремонті ще й допомогли забути ;)

Показати  

З стилем їзди наших гонсчіків з купленими правами жодна американська функція не впорається.:D

Змінено користувачем jurgen007
  • Подобається 1
  • Ха-ха 2
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

І толку зі зниження швидкості в населених пунктах з 60  до 50.

А є толк 

Набагато більше штрафів зберуть.

• +1 1
Опубліковано
  В 27.10.2021 в 08:40, Dima4s сказав:
Показати  

шкода що урод не загинув

• +1 3

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...