Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Надіюся і сподіваюся, що у цій темі постів буде менше, ніж у попередній.

Будьте обачніші і уважніші на дорогах і тротуарах.

• Подобається 2
  • Дякую! 2
  • +1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

14 хвилин тому, fedot сказано:

Тільки "за", хоча маю певні сумніви:

- допоки кожне авто на євробляхах на території нашої держави не буде тим чи іншим чином "прив'язане" до конкретного громадянина України...

- допоки поліція не буде мати законних підстав для перевірки водіїв на вміст алкоголю в крові, хоча б з 00:00 до 05:00...

- допоки не буде введена кримінальна відповідальність за нетверезого водія за кермом, хоча б під час "повторного" попадання протягом року (а за перший раз - штраф, анулювання посвідчення водія, платна перездача по подвійному тарифу)...

- допоки не буде введена об'єктивна фотофіксація перевищення швидкості/проїзду на червоне світло світлофора, із застосуванням вже давно "винайденого" велосипеда, в тій же Німеччині...

- допоки не буде невідворотності покарання, хоча б за попередні два пункти...

- допоки пішоходи не перестануть ігнорити ПДР та нехтувати своїм життям та здоров'ям...

...ця тема буде лише розростатися. Сподівання на самоповагу і свідомість наших водіїв та пішоходів, в більшості, смішна та наївна.

02698D2D-E32D-4E60-8C72-7E35028B2354.jpeg

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

https://www.volynnews.com/news/all/u-lutsku-pianyy-vodiy-rozbyv-holovu-i-mashynu/

+ 1 січня в першій половині дня було на Перемоги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

image.png.d2cbe2c4c9a93f6af33f84993d932ff8.png

надії не виправдалися, ДТП на Волі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конякіна. На пустій дорозі не розминулись. Ушкодження не малі в автівок. Люди вроді живі здорові. Характерних павутинок на лобачах не було, відать привязуються. Пізніше правда 2 скорі приїхало.

IMG_5215.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Рівненській. з летальним. і двоє в лікарні

http://www.volyn24.com/news/96469-u-lucku-vodij-na-bliahah-vletiv-u-vidbijnyk-pasazhyr-zagynuv-foto

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно проходив, омега влетіла в міст на рівненській, машина склалась пополам

386FF657-24E0-4AC5-BF94-0C2B7F8C31A3.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

35 хвилин тому, rl72 сказано:

На Рівненській. з летальним. і двоє в лікарні

таксі на євробляхах  :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Basil сказано:

таксі на євробляхах  :(

Біля Берізки на Рівненській постійно стоїть, здається Форд...

Деколи користуюсь таксі 579, то теж буває на бляхах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Oli сказано:

Деколи користуюсь таксі 579, то теж буває на бляхах.

як же вони то проходять? чи не проходять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Basil сказано:

то

а що це?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, Basil сказано:

як же вони то проходять? чи не проходять?

Скоріше що не проходять...

Да і таксисти недумаю що проходять,  "шеф" обновив ТО і вйо працювати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, Zheny@ сказано:

а що це?

:)  ТО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 хвилин тому, Oli сказано:

:)  ТО

Дякую, КО, це мала бути фраза такстита на эвробляхах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не файно рік на дорогах розпочався. І тенденціі до покращення немає .  Бляхи чи не бляхи то таке, головне ДУРНі.

На ковельській Фіат сидів в огорожі, водій втік, згодом знайшли дома, алкоголь більше двох проміле. ДУРНі

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

26 хвилин тому, Basil сказано:

то

23 хвилин тому, Zheny@ сказано:

а що це?

техогляд, обов"язковий для авто, що здійснюють комерційні пасажирські перевезення...

Змінено користувачем Basil
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Basil сказано:

техогляд, обов"язковий для авто, що здійснюють комерційні пасажирські перевезення...

я знаю що таке сарказм.

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так той тех огляд всерівно куплять, як і права.

Проблема, вірніше комплекс проблем, не в то.

Якщо то для того щоб унеможливити таксування бляхарів, можливо це і метод, але пьють, рисачать і просто дуріють люди на дорогах не від стану машини чи іі реєстраціі.

Звичка в нас така, іздити як хоч, де хоч і який хоч, так само і пішоходи ( учасники ДР ) хочу йду хочу біжу.

Винні ми самі

• +1 2
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

42 минуты назад, hmara сказал:

Так той тех огляд всерівно куплять, як і права.

Проблема, вірніше комплекс проблем, не в то.

Якщо то для того щоб унеможливити таксування бляхарів, можливо це і метод, але пьють, рисачать і просто дуріють люди на дорогах не від стану машини чи іі реєстраціі.

Звичка в нас така, іздити як хоч, де хоч і який хоч, так само і пішоходи ( учасники ДР ) хочу йду хочу біжу.

Винні ми самі

і в чому я винен і напевно ряд бордівчан...???  машина в мене на нормальних номерах, в нормальному доглянутому стані. за кермо випивши чарку ніколи не сідаю. ПДР майже завжди дотримуюсь і не жену стрімголов, бо рахую краще приїхати на 5 хв пізніше ніж не доїхати взагалі....

ви краще розкажіть про Ваше поняття вини сім*ям  загиблих пасажирів таксі (хай з Богом спочивають), чим вони бідолашні завинили?..

• Дякую! 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не звинуватив вас особисто що ви виправдовуєтесь на рахунок ПДР і реєстраціі авто.

І не звинувачую загиблих та постраждалих. Ім велике співчуття.

А суть допису в тому: що не автівки а самі люди створюють проблеми. Одні купили права, другі іх продали( зробили умови для того щоб не вчити а продавати). ТО, довідки,заключення,рішення різних інстанцій в великому відсотковому відношенні купується( рішається ).

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, hmara сказал:

Я не звинуватив вас особисто що ви виправдовуєтесь на рахунок ПДР і реєстраціі авто.

І не звинувачую загиблих та постраждалих. Ім велике співчуття.

А суть допису в тому: що не автівки а самі люди створюють проблеми. Одні купили права, другі іх продали( зробили умови для того щоб не вчити а продавати). ТО, довідки,заключення,рішення різних інстанцій в великому відсотковому відношенні купується( рішається ).

шановний ніхто перед вами не виправдовується і не буде. вам пояснили, що не потрібно писати що винні всі ми. пишіть особисто за себе, а не виніть усіх.  є значне коло законослухняних адекватних людей, котрі дотримуються діючого законодавства, хоче воно зараз і не в тренді.  винна впершу чергу влада, якій немає діла до людей, бо корито з грошима перед носом, а суди, прокуратура і поліція  дарма жеруть свій хліб з ікрою нічого не роблячи для народу. якби феміда безпристрастно карала суворо винуватців і закони діяли як має бути, то і машини справні були б, і на права вчили і екзамени справжні були б, і на дорогах п*янізні тварини за кермом не гасали б.  І можливо б і Ірина Ноздровська була б жива, бо боротись з системою беззаконня і безглуздя було б не потрібно. Кара за злочин була б не відворотна і всі про це знали б. Але на жаль поки все ще не так. 

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні їхав на набережній з ківерцівської на ковельську. На кільці хтось вилетів напевне, побитий знак і вирвана недавно покладена бруківка.

Вчора начебто все було нормально, в новинах нічого не можу знайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За поліцію, суди та інші держ структури я згідний щро корумповані і задачі вони собі ставлять зовсім протилежні до тих які мають виконувати насправді.

А от за пьянізних на дорогах не погоджуюсь.

Не чиновник і не влада заливає водієві в горло, і не від поганоі чи хорошоі ситуаціі водій заливає сливу і сідає за кермо. Незалежно від матеріального статку ( лексус чи ланос, бляхи чи наші) . І чим дальше тим більше таких повідомлень. Прикро

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, hmara сказал:

Не чиновник і не влада заливає водієві в горло,

Не влада. Але немає контролю за станом водіїв. Чомусь, коли ДАІ спиняло кого хотіло, то не з'являлись майже щодня повідомлення про сині дтп. Бо боялися. А зараз залив сливу і поїхав, бо поліцаї не зупинять, якщо не порушуєш.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...