Перейти до змісту

Підхід до вибору ділянки під приватний будинок

Damask

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 годин тому, Damask сказано:

Глянув, що не відповів на питання чому дружина проти, даю відповідь:
Боїться довготривалості проекту.

І дуже правильно робить.Жінки в цихпитаннях якось відповідальніше відносяться.

Згадаєш ці слова років через 10.

• Відповідей 91
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 хвилин тому, Nokian сказано:

Що Борду одні невдахи чтають?

))) а що, як не міліонер то значить невдаха?

5 хвилин тому, Nokian сказано:

А чому ти так розсуждаєш?

просто так чогось собі розсуждаю, а не стверджую. 

Опубліковано

Мені просто цікаво,чи читають  Борду луцькі ,ну і обласні ,,господарі життя,, ну і просто багаті буратіни.

Було б цікаво почути їх думки, коментарі.

Вони жбо стали такими, тому що їх мислення трішкі інше.

Опубліковано
22 часа назад, Natalia Blagovirna сказал:

Власний будинок це звісно добре....але коли ви міліонер.... то можете починати.....а так я розумію вашу дружину. Знайомі, працюючі, також все розчитані, купили ділянку в Рованцях....кароче вже років 10 будуються і ще кінці краю не видно, жаліють, що не купили відразу готовий будинок або квартиру.

Підтримую. Є і в мене приклад з життя. Мій швагро, рідний брат моєї дружини, далеко не бідна людина. Колись вирішив побудувати будинок, хоча міг купити. Так будувався він років шість...

Опубліковано
7 часов назад, Nokian сказал:
В 25.11.2017 в 23:14, yura-patriot сказал:

Я ж то розсуждаю так,що мільонерів серед нас нема,

А чому ти так розсуждаєш?

Що Борду одні невдахи чтають?

Це вже дивлячись яких мільйонерів. Якщо гривневих, то їх тут півборди.

Опубліковано
8 годин тому, Юріч сказано:

Підтримую. Є і в мене приклад з життя. Мій швагро, рідний брат моєї дружини, далеко не бідна люлина. Колись вирішив побудувати будинок, хоча міг купити. Так будувався він років шість...

А взагалі будуватись він пробував чи шість років тупо чекав?

Опубліковано
On 11/25/2017 at 23:32, yura-patriot сказано:

тепер на другому та третьому порверсі садить вазони і "мучиться"

Можна не мучитись, якщо садити вазони зправильною травою.

Опубліковано
8 годин тому, Nokian сказано:

І дуже правильно робить.Жінки в цихпитаннях якось відповідальніше відносяться.

Згадаєш ці слова років через 10.

Інфантильні жінки, що знаходяться на утриманні в чоловіка так і відносяться. Вони так і закінчують в квартирі лежачи на дивані перед телевізором :D

Опубліковано
On 11/25/2017 at 21:32, yura-patriot сказано:

дітям єстєственно пох на те,що тато построїв,бо єстєственно хочуть жити окремо,

Внукам буде.

Опубліковано
10 хвилин тому, Юріч сказано:

зробили будинок під ключ, з шикарним парканом, двома воротами і каліткою з електроприводом і дистанційним керуванням, домік для гостей з гаражем на три машини і з сауною, бруківочка, газончик і так далі...

Ми в жовтні взяли "об'єкт". Були голі стіни, вікна і двері, підведена вода і все - голе поле. На початку листопада хата була повністю обшита ватою та пінопластом, залита тепла підлога(зі всіма гребінками, термоголовками і т.п.), тиждень тому заїжджали туда, провели гаряче водопостачання - участок вже повністю обкладений забором з газоблоку, ділянка розрівняна під газони/туї та іншу ландшафтну фігню, біля хати все закладено бруківкою, в хаті тепло, плиткарі закінчили ванну кімнату і судячи з їх слів, за тиждень мають закінчити всю. На здивуюсь, якщо до нового року там будуть жильці, меблі і техніка. Повторю: на початку жовтня там була абсолютно гола "коробка" на 200 квадратів. Тому я й дивуюсь людям, які будуються два-три-п'ять років.

Опубліковано
On 25.11.2017 at 16:37, Damask сказано:

Власне цікавить наступне питання - які критерії ви приймаєте коли вибираєте ділянку під приватний будинок для постійного проживання.

З того що сам надумав це:
- навність комунікацій (світло, газ, вода);
- близкість школи (для майутніх дітей);

- адекватний доїзд на авто;
- розміщення Луцьк або + 5км навколо Луцька;

- розмір длянки від 6 до10-12 соток;

Які райони міста або ж села навко Луцька ви б порадили?

Найкраще купувати стару розвалену хату, але з підведеними комунікаціями...хату під знос  реконструкцію))) і купа зекономленого часу, нервів і грошей...хоча є полішуки. що за бомжатнік грошей хочуть огого, але то винятки.Такі хати йдуть по ціні дров...

Опубліковано
1 година тому, difoto сказано:

Повторю: на початку жовтня там була абсолютно гола "коробка" на 200 квадратів.

Якщо гола коробка зі штукатуркою вікнами і дверми, то це вже щось, далі косметичні ремонти і ок. В самого таке (правда не 200 квадратів), хочу на наступний рік весною залити підлоги і заселитись.

Опубліковано
1 час назад, difoto сказал:

Ми в жовтні взяли "об'єкт". Були голі стіни, вікна і двері, підведена вода і все - голе поле. На початку листопада хата була повністю обшита ватою та пінопластом, залита тепла підлога(зі всіма гребінками, термоголовками і т.п.), тиждень тому заїжджали туда, провели гаряче водопостачання - участок вже повністю обкладений забором з газоблоку, ділянка розрівняна під газони/туї та іншу ландшафтну фігню, біля хати все закладено бруківкою, в хаті тепло, плиткарі закінчили ванну кімнату і судячи з їх слів, за тиждень мають закінчити всю. На здивуюсь, якщо до нового року там будуть жильці, меблі і техніка. Повторю: на початку жовтня там була абсолютно гола "коробка" на 200 квадратів. Тому я й дивуюсь людям, які будуються два-три-п'ять років.

Ну, значить швагро не спішив, хоча ремонт ремонту рознь, і в швагра все таки два об'єкта - сам будинок на квадратів 500 і будиночок для гостей з двома спальнями, з гаражем на 3 авто, камінною кімнатою з баром і більярдом, сауною і господарськими кімнатами, десь на 250 (а може і більше) квадратів все разом... Так що тут трохи не ті масштаби...

Опубліковано
17 хвилин тому, Юріч сказано:

Ну, значить швагро не спішив, хоча ремонт ремонту рознь, і в швагра все таки два об'єкта - сам будинок на квадратів 500 і будиночок для гостей з двома спальнями, з гаражем на 3 авто, камінною кімнатою з баром і більярдом, сауною і господарськими кімнатами, десь на 250 квадратів все разом... Так що тут трохи не ті масштаби...

Тут, мабуть, тема не про будівництво олігархів, мабуть ТС планує щось в районі 150квадратів +/-

Опубліковано
10 минут назад, alexvvv сказал:

Тут, мабуть, тема не про будівництво олігархів, мабуть ТС планує щось в районі 150квадратів +/-

Вибачте, дійсно трохи занесло не в ту стєпь. :)

Опубліковано
18 хвилин тому, alexvvv сказано:

Саме так, я не мільйонер і чітко розумію що я можу потягнути а що краще навіть не рухати. Цілком тверезо усвідомлюю що для мене будівництво в 4-5 років це ок.

Я хоч і заробляю, але недостатньо щоб за рік - два побудуватись.

Опубліковано
4 хвилин тому, Damask сказано:

Саме так, я не мільйонер і чітко розумію що я можу потягнути а що краще навіть не рухати. Цілком тверезо усвідомлюю що для мене будівництво в 4-5 років це ок.

Головне, щоб було натхнення будуватись, все інше є досяжним.

Опубліковано
4 годин тому, difoto сказано:

участок вже повністю обкладений забором з газоблоку

Хто ж забор з газоблоку робить?

4 годин тому, difoto сказано:

Тому я й дивуюсь людям, які будуються два-три-п'ять років.

Питання наявності коштів, я так по трохи й будуюсь в міру можливостей.

П.С. Недавно в колеги син питає 

-тат а тобі легко гроші заробляються?

-каже ні

-а мені легко (2000 подарували на день народження)

от так і ти кому за рік легко, а кому і 5 не легко

Опубліковано
22 минуты назад, Gendruk сказал:

П.С. Недавно в колеги син питає -тат а тобі легко гроші заробляються?

-каже так

-а мені легко (2000 подарували на день народження)

от так і тикому за рік легко, а кому і 5 не легко

:0141:

Опубліковано
19 хвилин тому, Gendruk сказано:

Газоблок-піноблок - я не вникав, але роблять багатохто, потім плиткою під камінь - і виглядає дуууже бАгато :)

21 хвилин тому, Gendruk сказано:

То було в контексті того, що людина мала гроші на будинок, але вирішила будуватись, і будувалась 6 років.

Плюс є така штука, як кредит. Один будується за власний кошт, знімаючи житло кілька років, інший бере кредит, будується, вселяється і сплачує банку відсотки. Як на мене - навіть якщо ті відсотки сягають вартості оренди, але своє житло - то таки своє. Я, наприклад, без проблем сплачував би банку 100-200 доларів процентів на місяць і жив би "в себе вдома", ніж жити на з'їомній квартирі, платити ті самі гроші і будуватись кілька років.

Опубліковано

Як варіант знайти ХОРОШОГО однодумця, взяти рдну ділянку на двох, хату теж робити зі спільною стіною.

До четверті зекономсити можна.

Опубліковано
9 минут назад, Nokian сказал:

Як варіант знайти ХОРОШОГО однодумця, взяти рдну ділянку на двох, хату теж робити зі спільною стіною.

До четверті зекономсити можна.

не дай Бог. Категорично не рекомендую. Знову ж таки, як то кажуть в народі : *спільна, лише болячка добре*

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...