Перейти до змісту

Складання купюр однаковою стороною

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, S30 сказал:

Колись читав, що гроші люблять коли їх перераховувати - вони від цього множаться.

там Кащей над златом чахнет......

6907567d3968615b03be0b6b8e9e0436.jpg

• Відповідей 88
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
On 20.10.2017 at 20:39, Student91 сказано:

Когось виховали так що на день народженні в когось в ресторані пердить і бекає при всіх.

Нормальні люди складають гроші гарно.

і порівняв і приговорив нормальних людей,  взагалі то нормальні люди не оцінюють людей по складанню грошей, а якщо тебе мама так навчила, то не означає, що інші повинні так робити:D

Моя думка, щодо складання гошей - то в того в кого їх пачками і оборот їх в день по ~ 50 і більше купюр в день (незалежно від номіналу), то не заморочуються над такою фігньою, а в кого як кіт на плакав і трясуться над кожною гривнею, то є сенс подумати як їх заробляти, а не складати по феншую

Опубліковано
9 минут назад, steelk сказал:

Моя думка, щодо складання гошей - то в того в кого їх пачками і оборот їх в день по ~ 50 і більше купюр в день (незалежно від номіналу), то не заморочуються над такою фігньою, а в кого як кіт на плакав і трясуться над кожною гривнею, то є сенс подумати як їх заробляти, а не складати по феншую

То маршрутчик пише? Ну певно в кармані кожен день після зміни по 50 і більше купюр одно- двогривневих.:D

Опубліковано
16 хвилин тому, Юріч сказано:

То маршрутчик пише? Ну певно в кармані кожен день після зміни по 50 і більше купюр одно- двогривневих.:D

там знак для тих, хто в школу не ходив ~ означає приблизно, роз'язню: зранку зайшли в магазин, за булочкою, хлібом... дали касиру 200грн, він вам решту 2,2,5,10,20,50,100.., потім поїхали на роботу в маршрутці дали 10грн решта 2,2,2. В обідню перерву якийсь перекус і з 50 залищилось 5,5,10,2,  Після роботи 2 може не лишитись після обіднього кавомату і в маршрутці знову прийде 2,2,2, і ввечері потрібно купити щось до хліба.... це мінімальний оборот.

Звичайно, якщо зранку  і до кінця дня сидіти біля кладовища в Ліпінах, і не заходити в магазини, і зарплату отримувати  в кінці місяця, і мегана заправляти один раз в пів року бо він бере 4л на 100км то оборот купюр буде 20 в місяць, і переложувати їх буде і час і бажання

Опубліковано
43 минуты назад, steelk сказал:

там знак для тих, хто в школу не ходив ~ означає приблизно, роз'язню: зранку зайшли в магазин, за булочкою, хлібом... дали касиру 200грн, він вам решту 2,2,5,10,20,50,100.., потім поїхали на роботу в маршрутці дали 10грн решта 2,2,2. В обідню перерву якийсь перекус і з 50 залищилось 5,5,10,2,  Після роботи 2 може не лишитись після обіднього кавомату і в маршрутці знову прийде 2,2,2, і ввечері потрібно купити щось до хліба.... це мінімальний оборот.

Звичайно, якщо зранку  і до кінця дня сидіти біля кладовища в Ліпінах, і не заходити в магазини, і зарплату отримувати  в кінці місяця, і мегана заправляти один раз в пів року бо він бере 4л на 100км то оборот купюр буде 20 в місяць, і переложувати їх буде і час і бажання

О, як ти слідкуєш за моєю долею)). Оце точно пахне шизофринізмом. Якщо ти такий розумний, то чого строєм не ходиш? 

Опубліковано

А хтось складає в гаманці гроші по зростанню?

типу в 1 карманчику 1-2-5 в іншому 10-20-50, третьому 100-200-500, не наші окремо

Опубліковано
3 годин тому, TARAS96 сказано:

типу в 1 карманчику 1-2-5 в іншому 10-20-50, третьому 100-200-500, не наші окремо

Я так складаю, іноді, коли перераховую залишок після багатьох покупок.

ЗІ: якщо немає фінансового - полового кризису, заглянув в гаманець - я там х.й:D

Опубліковано
20 годин тому, steelk сказано:

і порівняв і приговорив нормальних людей,  взагалі то нормальні люди не оцінюють людей по складанню грошей, а якщо тебе мама так навчила, то не означає, що інші повинні так робити:D

Невірно, торгую на базарі, і гроші мусять бути поскладені щоб швидко давати решту, і зручно було рахувати.

Опубліковано
17 минут назад, R01and сказал:

Невірно, торгую на базарі, і гроші мусять бути поскладені щоб швидко давати решту, і зручно було рахувати.

блін, й як я ото живу :( теж 20 років торгую на базарі, ніколи не складав ( в смислі рубашка до рубашки) й ніколи не мав проблем з швидкістю давання здачі й тим більше зі зручністю рахування :( 

Опубліковано

Не до теми вцілому, а так просто про купюрки)))

Мені чомусь дуууже не подобаються купюри 100 і 500 нового зразка своїм видгядом. 

Для умніків - розумію що за нову 500 і стару 500 можна купити однакову к-сть товару.

Але якось стараюсь в першу чергу (знову ж таки говорю про роботу, де багато різних купюр) збагрити оці новенькі.

Був випадок, коли прийшла жіночка-пенсіонерка і попитала чи є в мене нова 500на купюра, бо хоче поміняти на нову, щоб новенькими відкладати. А в мене якраз були купюри як щойно зі станка. Я рада, що можу допомогти, пішла взяла в сейфі той папірець - вручаю їй, а вона бере і так засмучено мені "не те".

Виявляється вона питала не про стан купюри а саме про "видавництво"))) Старі їй не подобаються, бо там зображене всевидюще око, а от на нових немає - тому вони саме те.

Ось такі різні підходи в нас з нею))) В кожного свої таракани в голові)

Опубліковано

Хлопаки, про що ви сперечаєтесь? Про привички кожного? Як сказала вище Оксана - в кожного свої таракани. І тому не варто тут гнути свою лінію, називати один одного збоченцями, неряхами, фетішистами, похуїст@ми і тому подібне. Ніхто нікому нічого не доведе, звички свої ніхто не поміняє, а неприємний осадок нерозуміння залишиться...

Опубліковано
42 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

блін, й як я ото живу :( теж 20 років торгую на базарі, ніколи не складав ( в смислі рубашка до рубашки) й ніколи не мав проблем з швидкістю давання здачі й тим більше зі зручністю рахування :( 

Можливо справа в тому що не одне торгове місце, і потрібно гроші завжди носити з собою.

А посуті, кассирша не права, і висловила свою думку, а не вимогу. Але покладені гроші, якщо ти ними розраховуєшся економлять твій же час.

Опубліковано
1 час назад, R01and сказал:

Але покладені гроші, якщо ти ними розраховуєшся економлять твій же час.

ще раз спростую цю хибну думку : мені, щоб поскладати гроші, потрібно значно більше часу, ніж касиру, то або я буду тратити свій час, щоб поскладати самому, або чекати, поки це зробить касир

Опубліковано
2 минуты назад, MANJAK11 сказал:

ще раз спростую цю хибну думку : мені, щоб поскладати гроші, потрібно значно більше часу, ніж касиру, то або я буду тратити свій час, щоб поскладати самому, або чекати, поки це зробить касир

Я тут краєм вуха чув як говорили, що краєугольним камнем є той факт, що складання грошей касиром уповільнює чергу. Отже, ти приходиш, стаєш в чергу і поки стоїш, можеш поскладати, щоб інших людей касирша не затримувала, складаючи твої гроші. Це ж прикінь, якщо кожен, хто перед тобою в черзі, буде класти болт на інших, лише тому, що касир зобов'язаний складати, то тобі буде довше стояти в черзі. Друге діло, якщо черги нема взагалі, тоді нема сенсу щось там складати, якщо ти цього зазвичай не робиш.

Опубліковано

Якщо взяти за привичку складати гроші одразу як їх отримуєш то і час тратити не потрібно.

Опубліковано
1 час назад, R01and сказал:

Якщо взяти за привичку складати гроші одразу як їх отримуєш то і час тратити не потрібно.

Думаєте варто в 41 рік починати виробляти в себе таку привичку ? Заради чого ?

Опубліковано
22 минуты назад, MANJAK11 сказал:

orig

Ну якщо впадло, то мож не складати, діло твоє. Дійсно, в 41 рік привички важко змінювати.

Опубліковано
5 минут назад, Юріч сказал:

Ну якщо впадло, то мож не складати, діло твоє. Дійсно, в 41 рік привички важко змінювати.

ця гіфка не про це, гіфка замість речення *я представляю, як ти стоїш в черзі, дістаєш з кармана, скажімо 10 тисяч гривень й привселюдно починаєш їх перекладати. Мало того, що цікаво було б подивитись, як ти це зробиш навстоячки, але й навіть сидячи, квадратність очей оточуючих тобі забеспечена*

Опубліковано
9 часов назад, TARAS96 сказал:

Ага, в лівому кармані штанів - мілки купюри, в правому - великого номіналу. Коли отримую решту розкладаю по карманам і під час того як йду, переставляю в карманах покупюрно портретами в один бік. А люди вважають, що я щось в карманах чухаю, от дурачки...

:D

Опубліковано
2 минуты назад, MANJAK11 сказал:

ця гіфка не про це, гіфка замість речення *я представляю, як ти стоїш в черзі, дістаєш з кармана, скажімо 10 тисяч гривень й привселюдно починаєш їх перекладати. Мало того, що цікаво було б подивитись, як ти це зробиш навстоячки, але й навіть сидячи, квадратність очей оточуючих тобі забеспечена*

Та пофіг...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...