Tolik_lt Опубліковано 8 Березня, 2012 в 06:57 #1051 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 06:57 Як я малим збирався навесніПіти у світ незнаними шляхами,Сорочку мати вишила меніЧервоними і чорними нитками.Два кольори мої, два кольори,Оба на полотні, в душі моїй оба,Два кольори мої, два кольори:Червоне — то любов, а чорне — то журба.Мене водило в безвісті життя,Та я вертався на свої пороги,Переплелись, як мамине шиття,Мої сумні і радісні дороги.Два кольори мої, два кольори,Оба на полотні, в душі моїй оба,Два кольори мої, два кольори:Червоне — то любов, а чорне — то журба.Мені війнула в очі сивина,Та я нічого не везу додому,Лиш горточок старого полотнаІ вишите моє життя на ньому.Два кольори мої, два кольори,Оба на полотні, в душі моїй оба,Два кольори мої, два кольори:Червоне — то любов, а чорне — то журба.Павличкоі Драчавтор сценаріїв«Криниця для спраглих» (1964),«Камінний хрест» (1968),«Пропала грамота» (1972),«Вінчання зі смертю» (1992, у співавт.),
Гетто Опубліковано 8 Березня, 2012 в 14:31 #1052 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 14:31 ох нифига себе !!!!!!! какой спор и жар!!! Прям страшно...
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 15:29 #1053 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 15:29 дизайн - далеко не література; образотворче мистецтво - ще далі.бо тоді, за вашою логікою, яка знову ж вдається до неприпустимих порівняньми з тьомою обоє гірші навіть оцього витвору О_о, як дійшла мова ближче до вашої сорочки, то вже й не така та система обєктивна))а якщо тьома ніфіга ні разу не дизайнер, а бізнесмен?А якщо авторка "сутінків" жодного разу не авторка, а УГ?Це вже пішло фіглярство...
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:00 #1055 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:00 що в образотворчому мистецтві відсутній тираж як такий, на відміну від кіно, музики і літератури - хіба це не очевидно? Ну й що? Просто треба міряти не тираж, а кількість бабулєтів. Ван Гогу не дали бабулєтів - він гавно, Модільяні не дали грошей й він такий самий, а от в Далі були бабки за картини, значить він справжній митець... що це неприпустиме порівняння, яке спотворює картину. Як скажете і я справді не розумію, чому коли справа торкається вашого бізнесу, ви впевнено міряєте результати тиражем чи гривнею Тому що в бізнеса одне завдання - приносити гривні. Мистецтва це не стосується, попри всі намагання декількох писак від економіки довести зворотнє й виміряти все у зрозумілих для них одиницях... не можете назвати будь-яких інших очевидних та використовуваних критеріїв Я назвав, те що вони вас не влаштовують, не привід видумувати й казати, що тут їх не озвучувалось. одним словом, будь-що, крім найочевиднішого Ось тут в яблочку. Це ж абсолютно не очевидно, що література впливала й впливає на суспільство. Проте це доларом не поміряєш, тому не критерій, а фігня nd_, насправді все було сказано тут, але ви не можете зупинитись)) чудовий твір. Точно чудовий? Скільки мільйонів копій продалось? Бо якщо менше чим "гаріплотер" то то кафно, а не твір :_07:
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:28 #1056 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:28 nd_, ВИ АБСОЛЮТНО ПРАВІ!!!
Tolik_lt Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:58 #1057 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 16:58 Матєматично літєратурний рєбус про Костенко: тариж Записок більше 100к, тираж Берестечка раз в десять менший. якість твору теж настільки гірша? і чи гірша?
solnishko Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:11 #1058 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:11 людина, яка спроможна заробити мистецькою працею на життя, швидше зробить шедевр,ніж геніальний проте чомусь неоцінений світом барига вася.Андрій, ти що??? От Чайковський "Лебедине озеро" під замовлення і за гроші писав, непорядок.І балет такий собі вийшов..Всього- то 130 років існує..(це була аналогія)))))))
Zeuss Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:37 #1059 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:37 Цитата фігня, але лінь спорити І взагалі, товариші-апанєнти "о мірилі високого і вічного" це вже навіть не холівар, а злісний оффтоп. Третя сторінка скоро, а візочок і понинє на місці.
Tolik_lt Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:43 #1060 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:43 Я осилив.цитата-гавно.думав почитати Айн Ренд.тепер не буду.
Zeuss Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:48 #1061 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:48 Дискусія епічна.. даааа, але назву теми читали? Треба всьо почікати і перенести.Ну а щоб дати відповідь на твоє "чому?", треба почати з історії приблизно того часу коли цитована тобою мадам родилась і шляхом практично нєвпєхуємого в доступну схему описати, що гроші вишли з тої категорії "інструменту".
Tolik_lt Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:48 #1062 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 17:48 всього лиш обслуговування певного суспільного класу,противага лівакам
Zeuss Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:09 #1063 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:09 Зараз наваяю в гілці "коли вже нічого не допомагає"
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:12 #1064 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:12 це жодним показником ні разу не є і не може бути - патаму шо дєньгі зло. і точька.Відверта брехня(( Неочікував, що ви й до такого опуститесь, аби "ваше було зверху"...Ось що написав й після чого у вас не вистачає сили зупинитисьдо того що це єдиний об'єктивний критерій оцінкиМоже й певний критерій оцінки, але не показник якості))А от ви заладили, що бабло найбільше благо й показник всього й вся...
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:38 #1065 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:38 але таки критерій, і критерій таки якості. Йо-ма-на-йо :_07: Я ж не заперечував, що гроші то критерій оцінки, не заперечував його важливість, я лише сказав, що такий критерій не завжди показник якості...
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:43 #1066 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:43 приклад какашкі проданої мільйонами?"сутінки", даря донцова вся))якщо подумати цей список можна продовжувати...Але не сьогодні, свято й бехеровка не дозволяє сильно напружувати мозок...
solnishko Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:47 #1067 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 18:47 ну а хіба не очевидно, що література буває різна? Так в тому то й справа, саме тому кількість проданих копій далеко не обєктивний показник Я ж не заперечував, що гроші то критерій оцінки, не заперечував його важливість
Dream Опубліковано 8 Березня, 2012 в 19:18 #1068 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 19:18 Пробую я вас, панове тезки читати, і згадую отой старий анекдот: Посреди улицы разговаривают два одессита. К ним подходит третий. Долго молча слушает, затем резко разворачивается и, уходя, говорит: – Ой! Та не морочьте мне голову… ніасіліл, короче
Андрій Віталійович Опубліковано 8 Березня, 2012 в 20:33 #1069 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 20:33 ну а хіба не очевидно, що література буває різна? Так в тому то й справа, саме тому кількість проданих копій далеко не обєктивний показник Я ж не заперечував, що гроші то критерій оцінки, не заперечував його важливість Ну і? Чи геть важко з розумінням? Написано критерій (ніхто й не сперечався з цим), але не обєктивний... давайте толерантно назвемо "сутінки" нішевою літературою і... дарью донцову - теж У вас постійно якісь виключення та обмеження (то рік не той, то поезія не подобається. то ще якесь бла-бла-бла). Якось це не вяжеться з "єдиною обєктивною оцінкою"
solnishko Опубліковано 8 Березня, 2012 в 22:14 #1070 Опубліковано 8 Березня, 2012 в 22:14 Ну і? Чи геть важко з розумінням?Написано критерій (ніхто й не сперечався з цим), але не обєктивний...Поки Ви не з"явилися, все нормально було)))) Важливий..Але не об"єктивний..Критерії якісь мутні.А давайте зараз взагалі згадаємо, що гроші - то засіб обігу і не більше, і хитро...ем..склеєно забудемо, що вони ще й служать для визначення вартості, ага.Так, не все в цьому житті вимірюється грошима, я згідна. Але вже якось так вийшло, що оцінити чийсь талант,чи чиюсь працю ми можемо, для прикладу, купивши книжку, чи подивившись фільм у кінотеатрі. І це є правильно, бо інтелектуальна праця повинна бути оплачена. І вже якось так склалося, що якщо нам сподобалась книга одного автора, ми підемо і купимо іншу.І комусь порадимо. І він теж купить. Сподобалось - не сподобалось, ось що є суб"єктивним критерієм.А визнання люди досягають саме завдяки поширенню (тиражуванню, прокату) плодів їх праці. І нічого з цим не зробиш.
Андрій Віталійович Опубліковано 9 Березня, 2012 в 08:20 #1071 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 08:20 я теж спокійно порівнюю синє із солодким і вважаю це нормальним, еге ж А я порівнював літературу з літературою, тому ваше "синє з солодким" проста казуїстика...Поки Ви не з"явилися, все нормально було)))) Точно, то все я винуватий)) А цунамі в Японії, не моїх рук діло?
Ko3bMa Опубліковано 9 Березня, 2012 в 09:48 #1072 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 09:48 А визнання люди досягають саме завдяки поширенню (тиражуванню, прокату) плодів їх праці. великий тираж - популярний спосіб "втюхувати" людям всіляке гуано, типу "ой, скільки його багато на полицях. значить, щось толкове. візьму-візьму " а визнання - це троха не то. доречі, сьогодні день народження Тараса Шевченко. не забули часом?
Tolik_lt Опубліковано 9 Березня, 2012 в 10:45 #1073 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 10:45 Рєбята,ви підзає.. чутарік
Гетто Опубліковано 9 Березня, 2012 в 11:16 #1074 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 11:16 так що таке "визнання"?Це точно не кількість проданих примірників...Прошу повірити мені на слово, як людині, котра постійно крутиться в цьому казані: видавництва - письменники - книги - популярність - тиражі... і так далі...Можу розповісти про те, як тисячі примірників книг валяються на звалищі, а автор - один із знаних письменників (і не лише)...Можу розповісти про декілька десятків примірників - які не лише покорили душу, а й завоювали серце...я багато чого можу розповісти...
Deemon Опубліковано 9 Березня, 2012 в 11:31 #1075 Опубліковано 9 Березня, 2012 в 11:31 я багато чого можу розповісти...no doubt
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.