Перейти до змісту

Хто зараз що читає / прочитав

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Таня Малярчук "Згори вниз. Книга страхів" » — це реанімація сюреалізму в українській літературі. У книзі є сюжет, розділові знаки і навіть інструкція з виготовлення фотографій у домашніх умовах. А також: втеча, захоплення чужих помешкань і чужих таємниць, гірські ландшафти, зворушлива і неправдива історія любовів, перевертні, чортівня, люди, що мовчать, і коти, що говорять". Одним словом все те, що притаманне будь-якій нормальній жіночій психіці".

".....Я думаю, чоловіча рука під головою в жінки - це акт приручення. Або випробування на підходящість. Мій вигин між шиєю і головою збудований якраз на його руку...." або "....Відремонтував східці і вікна, ліжко (щоб не скрипіло), креденець (щоб зачинявся), мене (щоб була щаслива)...))))

Крім того, гори, на які дивишся іншими очима, деталі з дитинства, які запам"ятались на все життя, але сама про це не вмієш так вдало розповісти - це лише частина з того, чим сподобалась ця книжка

• Відповідей 1,5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Haled_Hossejni__Beguschij_za_vetrom.jpg

Вражаюча книга про все відразу: дружбу, зрадництво, почуття провини, світле дитинство, жахи війни

Вона викликала у мене море емоцій та іноді сліз

Теж прочитав недавно. Книга дійсно надзвичайна. Знайшов потім ще й фільм. Подивився, але нікому фільм не раджу. Атстой!

Опубліковано
потянуло на историю ! сейчас интересуюсь историей Библии и читаю в основном ее же !

питання номер раз: а що спільного має біблія і історія?

і номер два: повністю читаєте? з старого завіту починаючи?

Опубліковано
потянуло на историю ! сейчас интересуюсь историей Библии и читаю в основном ее же !

питання номер раз: а що спільного має біблія і історія?

і номер два: повністю читаєте? з старого завіту починаючи?

ну это вообще интересно! как оказалось история и библия неразделимые!

2 начал со старого но пришлось закинуть и начать с нового !

Опубліковано

OMG 0_o

не будемо далі цю тему розвивати. читайте далі.

Опубліковано

OMG 0_o

не будемо далі цю тему розвивати. читайте далі.

я тоже не люблю на эту тему спорить! :_04:

Опубліковано

Прочитав - Сашко Ушкалов "БЖД". Ненормативна лексика звісно не прикрашає книгу, але й не сильно псує загальне враження. Книга розрахована на вузьке коло читачів сучасної літератури. Особисто я би поставив 8/10. Вкінці книги головний герой приходить до доволі цікавої думки - "Життя - це боротьба за квадратні метри площі і кубометри повітря."

Опубліковано

148325_quest.txt.rarсейчас перечитываю второй раз, сравнивая впечатления (первый раз очень понравилось) и опять нравится не меньше!!! :_25:

Автор:Макс Мах

Жанр:Боевая фантастика

формат:fb2,txt

Аннотация:

Чудеса еще случаются. Иногда. И тогда гадкий утенок – обыкновенная питерская докторша Лика встречает своего сказочного принца – старого, действительно старого, коминтерновца Макса, и начинаются захватывающие приключения на Земле, в параллельных реальностях и в далекой галактической империи Ахан.

Перед вами космическая опера, которая не зря названа «Квест империя». Это квест, в котором есть место и космическим битвам, и рукопашным схваткам, и магии (чуть-чуть), и альтернативной истории с сестрой ее, криптоисторией, и детективу, и образам готического романа. Здесь есть все: любовь и война, боевые столкновения в Женеве и Петербурге, галактические аристократы и коварные руководители человеческих и нечеловеческих спецслужб и, естественно, верные друзья. Итак, квест начинается, а приз в этом путешествии за счастьем – империя. Скучно не будет.

Опубліковано

Вчора на Миколая зробив собі подарунок - kindle 4 Wi-Fi. Тепер читаю Джека Лондона - "Мартін Іден" Затянуло...

Опубліковано

Прочитав з великим інтересом,досить легко читається і дійсно реалії війни без прикрас.Скачав всі його книжки.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Прочитав з великим інтересом,досить легко читається і дійсно реалії війни без прикрас.Скачав всі його книжки.

Читав з паперового носія книги

Скачати нажаль не має ні часу, ні можливості (девайса-читалки).

- Цікаво як решта творів ?

Опубліковано

Кузьма Скрябін "Я, Побєда і Берлін". :):ok2:

Позитивна книга :)

ага, позитивна... а якщо слухати у виконанні самого автора - позитиву ще більше. єдина книжка, яку прослухав, а не прочитав )

Опубліковано

ага, позитивна... а якщо слухати у виконанні самого автора - позитиву ще більше. єдина книжка, яку прослухав, а не прочитав )

Треба буде колись послухати, читав десь два роки тому, сподобалась.

Дочитав вчора Дж. Лондона "Мартін Іден", за дві сторінки до кінці я і не думав про таку розв*язку.

"Радість дає не те, що ви створили, а самий творчий процес"

Скачав Андруховича "Перверзія". Будемо далі обкатувати читалку :)

Опубліковано

Кузьма Скрябін "Я, Побєда і Берлін". :):ok2:

Позитивна книга :)

також слухав. Кузьма - неперевершений! То вам не "Ворошиловград"....

Опубліковано

"Місто, в якому не ходять гроші" теж є в його озвучці. Маю обидві.

FOX92, в якому форматі "Перверзія" скачав?

Скачав в txt переконвертував в mobi. Прочитав пару сторінок, важкувато йде. Давно просто такого не читав, відвик. Ще залишилось з Андруховича найти "Трициліндровий двигун любові" якщо хтось має то поділіться.

Опубліковано

http://www.klex.ru/2rc

Цветы для Элджернона (рассказ)

Рассказ признан лучшим фантастическим рассказом ХХ века.

...Повествование ведется в форме дневника от лица некоего Чарли Гордона, мягко говоря, не отличающегося умственными способностями.

Ему и мышонку Элджернону сделали операцию, которая резко повысила интеллект обоих. Чарли Гордон постепенно начал превращаться в гения.

Но однажды он заметил...

Тільки що дочитав, просто не міг відірватися.

Бачив фільм на схожу тематику називається пробуждение

Опубліковано

Лис ...Столитя Якова.....пробую читать...даётся нелегко, ибо лично знаком с автором... асоциации....

Тоже самое и з Йосипом Струцюком... я его знаю не как писателя, а как человека....

Опубліковано
Лис ...Столитя Якова.....пробую читать...даётся нелегко, ибо лично знаком с автором... асоциации.... Тоже самое и з Йосипом Струцюком... я его знаю не как писателя, а как человека....

Во маладєц! І книжку згадав, і похвалився "блатами"!.. Ще б сам себе потролив - ціни б тобі не було! ;)

З Наступаючим!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...