Перейти до змісту

Шукаю не робочі свічі (комутатори, роутери і т.д.)

Coding

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю не робочі свічі, ідеально було б 16/24 портовий, власне потрібна панель з гніздами rj-45

Куплю не дорого, або прийму в дар.

DES-3200-18_C1_Front_1.800x600w.jpg?66c4

Опубліковано
3 минуты назад, jack74 сказал:

якщо потрібна лише панель, то продаються ж окремо патч-панелі з гніздами, по 200-300 грн

І нашо купляти за 200-300 грн. якшо можна видерти із дохлого свіча?

Опубліковано

з панелею не знаю чи буде краще.

суть проблеми в тому: з стіни виходять кабелі, їх треба перевести на свіч. Просто вішати на кінці кабелів конектори і далі в свіч - якось не по феншую.

Думаю поставити ревізійну дверку, в яку вмотувати такі панельки з свічів. До таких панельок підключити кабелі котрі виходять з стіни. А далі вже пачкордом.

Опубліковано
1 година тому, Coding сказано:

з панелею не знаю чи буде краще.

суть проблеми в тому: з стіни виходять кабелі, їх треба перевести на свіч. Просто вішати на кінці кабелів конектори і далі в свіч - якось не по феншую.

Думаю поставити ревізійну дверку, в яку вмотувати такі панельки з свічів. До таких панельок підключити кабелі котрі виходять з стіни. А далі вже пачкордом.

ну тоді точно краще патч-панель, там є можливість обжати кабель по принципу мережевої розетки, а до панелі з свічів як їх підєднувати?

Опубліковано
Щойно, Chyprunka сказано:

ну тоді точно краще патч-панель, там є можливість обжати кабель, а до панелі з свічів як їх підєднувати?

припаяю. Панель погана ще й тим, що займає багато місця, і їх чи можна її поділити на частини нормально..

Опубліковано

паяти мережеві?... ну ладно це діло кожного як зайняти свій вільний час, буду на роботі гляну, десь мало бути два 24-портових алайда, якщо ще не списав...

Опубліковано
5 хвилин тому, Chyprunka сказано:

паяти мережеві?... ну ладно це діло кожного як зайняти свій вільний час, буду на роботі гляну, десь мало бути два 24-портових алайда, якщо ще не списав...

Дякую.
Просто у стіну ставити горизонтальну "гаргару" на півметра - також не хочеться...

Опубліковано

@Coding а скільки кабелів торчить зі стіни? на скільки портів треба панель?

якщо до 12-ти, то рекомендую Патч-панель 12 портов настенная UTP кат. 5Е

590352723_w800_h640_cid400653_pid4169418

доволі акуратна, і багато місця на стіні не займе.

Колись ставив таку на одній міні-фірмі, до цих пір працює. Років з 10-ть вже пройшло...

Я правда, врізав її у кусок короба 60*80, замість стокового кріплення.

Опубліковано
2 хвилин тому, Coding сказано:

точно сам не знаю, але більше 12, більше 20..

ну то 2*12... але трохи влітає в копієчку....

в принципі так само можна вмонтувати в кусок короба і 24-х портову панель... імхо

Опубліковано
Щойно, Basil сказано:

ну то 2*12... але трохи влітає в копієчку....

ага, трохи ціна кусається..
+ у мене там ще є інші кабелі, які по аналогії думаю вивести...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...