Перейти до змісту

Наш хороший ОЛХ

Holy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну принципі там вже є готовий бланк до заяви, 
http://blog.olx.ua/15798/znayti-shahraya-chomu-varto-zvertatisya-v-politsiyu/
але смисл

1 час назад, продавець111 сказал:

можиш звернутися в мвс може повезе.в знайомих були таки ситуацій вже рік заяви лежать.тільки слідаки миняються наново кожен слідак на допит визивае і все далі не рухаеться

хз що робити, як варіант дати кулібінами на ремон, можливо, що можна зробити

• Відповідей 137
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
3 хвилин тому, Holy сказано:

хз що робити, як варіант дати кулібінами на ремон, можливо, що можна зробити

спробуй.

А загалом, купуй або в перевірених у Луцьку, або на ОВерах чи колишньому аукро.

Опубліковано
5 minutes ago, Zheny@ said:

купувати ТЕХНІКУ на ОЛХ, можна лише в тих, хто там давно, і то, лише після того, як нададуть хоча б якісь факти того, що прилад робочий.

тю, а як хто нарегав собі пачку акаунтів, як карамба )), ще з часів сландо. і зараз періодично має собі приємний бонус до зарплати.

мене от що цікавить. забирати "налошку" продаван прийде зі своїм паспортом? чи як ці аферюги діють в таких випадках?

Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

забирати "налошку" продаван прийде зі своїм паспортом? чи як ці аферюги діють в таких випадках?

в теорії так, але відрізнити "чесність" паспорта, працівники НП навряд чи зможуть. Є. та й є.

Опубліковано
26 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Вимагай тести відяхи, бублика і т.д. скріншоти чи краще фото екрана на телефон.

Де гарантія, що не пришле таку саму, але не робочу?

Опубліковано
5 хвилин тому, yu2007 сказано:

тю, а як хто нарегав собі пачку акаунтів, як карамба )), ще з часів сландо. і зараз періодично має собі приємний бонус до зарплати.

мене от що цікавить. забирати "налошку" продаван прийде зі своїм паспортом? чи як ці аферюги діють в таких випадках?

Якщо карта б/у і прийшла покупцю, то довести що він аферист буде важко. Бо б/в то є б/в. Безпечніше купувати тільки в людей, що мають відгуки.

Опубліковано
2 хвилин тому, alexvvv сказано:

Де гарантія, що пришле таку саму, але не робочу?

переклеїть серійники і т.д.?  Сумнівно.

купував кілька разів відяхи на олх. 2 рази виявилися грітими. Решта, ніби норм. Були навіть з рідними коробками.

Опубліковано
7 минут назад, yu2007 сказал:

що що. продай її комусь на багатші села))

а куди совість діти( 
та нічо нормально, могло бути і гірше, головне, що живий залишився) 

Опубліковано
Щойно, Holy сказано:

та нічо нормально, могло бути і гірше, головне що живий залишився) 

оптиміст, йопт! :)

Опубліковано
Щойно, Zheny@ сказано:

купував кілька разів відяхи на олх. 2 рази виявилися грітими. Решта, ніби норм. Були навіть з рідними коробками.

Я також купував на олх, і все було ок. Тут як пощастить, олх це лотерея однозначно.

Опубліковано
13 minutes ago, Holy said:

а куди совість діти( 

ну так, проблємка є. совість на ОЛХ не продасиш, вона й задарма нікому не треба. в принципі, можна спробувати якісь аутотренінги :)

21 minutes ago, Zheny@ said:

в теорії так, але відрізнити "чесність" паспорта, працівники НП навряд чи зможуть. Є. та й є.

та все ж налошка - це, як я розумію, якась система грошових переказів (не пам'ятаю назву і немає під рукою їхньої квитанції). а раз так - то повинні бути якісь вимоги до ідентифікації відправника/отримувача.

Опубліковано
24 минуты назад, yu2007 сказал:

та все ж налошка - це, як я розумію, якась система грошових переказів (не пам'ятаю назву і немає під рукою їхньої квитанції). а раз так - то повинні бути якісь вимоги до ідентифікації відправника/отримувача.

PayPal

Опубліковано
31 хвилин тому, yu2007 сказано:

якась система грошових переказів (не пам'ятаю назву і немає під рукою їхньої квитанції)

ForPost вона називається в Нової Пошти

12 хвилин тому, Такер сказано:

я називаю такого роду проколи платними уроками.

Яка ціна питання відяхи була?

ТС писав у першому пості - 1900 грн. Дорогі уроки нині...

7 хвилин тому, Такер сказано:

PayPal

шонебудь, шо-небудь. напишіть ще гайд як гроші отримувати, а не відправляти. в Україні. дякую

Опубліковано
20 minutes ago, Demeter said:

ForPost вона називається в Нової Пошти

О, дякую

З публічного договору "Форпост"

Верифікація – встановлення (підтвердження) Фінансовою установою як суб’єктом первинного фінансового моніторингу відповідності особи Платника у його присутності отриманим від нього ідентифікаційним даним. Верифікація проводиться у випадках та порядку визначеними Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинними шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»;

Ідентифікація – отримання Фінансовою установою як суб’єктом первинного фінансового моніторингу від Платника ідентифікаційних даних. Ідентифікація проводиться Фінансовою установою у випадках та порядку визначеними Законом України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинними шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення»

• 2 тижня потому...
Опубліковано

І мені вперше з продавцем на олх не підфартило.

Шукав регулятор потужності. Заводський. Знайшов. Подзвонив, проплатив, приїхала посиль.

Перші три фото з оголошення.

Три останніх - що прийшло.

На мій дзвінок "товар не відповідає оголошенню і є кустарщиною" чувак послав мене нахуй і кинув трубу. Ледве встиг обізвати його гопніком :D

Поржав.

По суті за 85+30=115 грн купив симістора і то не впевнений, що робочий.

Таку "хрень" зібрав би сам "навісним способом" за 20 хв, але ні - захотів цивілізований заводський варіант, щоб регулятор не "фонив" в мережу. Такі то справи....

Показати прихований контент  

Номер чувака видно на оголошенні 0989218705, смс-ки скидав з 0638804439. Платив через Приват 24.

IMG_20170414_215736.jpg

IMG_20170414_214426.jpg

004.jpg

IMG_20170414_214414.jpg

003.jpg

Hide  
Показати прихований контент  

002.jpg

Hide  
Опубліковано
2 годин тому, Orfey сказано:

ну подай скаргу в приват24. Є можливість повернути гроші

а можна, більш детально? теж прислали не те що потрібно, міняти відмовились...

Опубліковано
47 хвилин тому, Michaylo сказано:

По-моєму, все, що на фото в оголошені, співпадає з тим, що прийшло. Навіть ще й клемник поставили.

Те що з клемником це якраз заводський варіант який мав прийти, а прийшло оте що на макетній платі коричневій з купою дирочок спаяно.

Опубліковано

В моєму випадку - хрен з ним. Сам симістор вартує біля 30-40 грн. Перероблю плату по нормальній схемі - поставлю. Добре, що сума невелика.

Хоча. Картку привата того хлопа можна блоканути.

Опубліковано
1 година тому, Opel75 сказано:

Хоча. Картку привата того хлопа можна блоканути.

От мене і цікавить як? теж сума невелика, більше 100грн. ніколи не відправляю, писав в чат привата, там сказали - іди в поліцію, тоді будемо приймати міри...

мож є простіший спосіб?

Опубліковано
1 година тому, Bliksss сказано:

От мене і цікавить як? теж сума невелика, більше 100грн. ніколи не відправляю, писав в чат привата, там сказали - іди в поліцію, тоді будемо приймати міри...

мож є простіший спосіб?

Це той випадок, коли час дорожче коштує, ніж ті гроші.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...