Перейти до змісту

перегони на Велодень 2017


Shkoder

перегони на Велодень 2017  

33 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

оскільки президент Ді сьогодні, можна так мовити, офіційно стартував підготовчі дії до свята, то я починаю потрошки працювати з варіантами щодо перегонів на Велодень. варіантів насправді небагато, спробую коротенько пояснити кожний з них:


1. перегони в парку на Потебні, як це вже було о 2015 році. гарний рельєф з великими можливостями, багато місця, є де розмістити учасників та глядачів, але на підготовчі дії потрібні будуть волонтери (розчистка, розмітка, прикатка, тощо), також "маршали", що не прийматимуть участі в перегонах, але наглядатимуть за порядком.

 

2. перегони в парку біля "слоника", як e 2013 році. дещо спрощена траса для справжньго крос-кантрі, але з можливостями зробити незабутнє шоу для всіх причетних. волонтерів треба менше, але "маршали" все ж знадобляться, бо частина траси пролягатиме дворами та, можливо, тротуаром/дорогою.

 

3. перегони в центральному парку. зовсім нова "тєма", яка потребує детального планування та помірної кількості помічників. технічно, це просто "гонка на швидкість", майже без технічної частини, але можливо перенести її за "тещин язик" та прогнати учасників кущами та корчами )

 

4. перегони в Панському лісі чи десь біля нього. де з превеликим успіхом робив перегони Урса, а я колись влаштував спрощений формат "дуелі" 2XC.

 

щодо формату, то я, звичайно, більше підтримую крос-кантрі у максимально спрощеному вигляді (2-3 групи учасників, окрема траса чи коло для дітей), але можливі варіанти від "дуелі" до "драг-рейса".

 

прошу висловлювати свої думки прямо в темі, згодом буде створена також група у ФБ й окрема тема для реєстрації учасників.

 

дякую за увагу, котани ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...

Привіт всім! Я так розумію перегони всеж відбудуться у парку на Потебні? А в цьому році також потрібно буде прибрати місце проведення, якщо шо то я підпишусь на це дійство та допоможу чим зможу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

свєршилось! )) маємо місце проведення перегонів – це ботанічний сад біля Слоніка! чому саме там? бо масовість та видовищність святкових перегонів на першому місці, перегони ж "спрощені", тому технічність траси – це вже другорядне. оскільки я просто не матиму часу дублювати всі новини та повідомлення в мордокнизі та на борді, прошу інколи завітати на

 

офіційну групу перегонів на Велодень 2017

 

та слідкувати за процесом приготування до імпрези. всім швидких колес, друзі!

 

згодом я викладу положення та правила реєстрації. зараз тільки можу сказати, що святкові перегони будуть безкоштовними для учасників, як і всі роки до того, а ось призи та діпломи дуже реальними )  тож чекаю вас на старті!

 

17991520_1491933860831550_4780203348888776732_o.thumb.jpg.cba93760bc2c3bd4399d3296e98a940b.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закинув сьогодні до групи схеми трас для всіх категорій учасників.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

друзі, приємна новина! вже доступна попередня реєстрація учасників на перегони, тож прошу всіх бажаючих реєструватися та отримати персональний номер, можливо навіть "іменний", якщо вистачить часу:

http://bikeday.elutsk.com/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...