Перейти до змісту

Супутники, списки каналів і методів їх відкриття

Рекомендовані повідомлення

Kvartal TV відключили код, йде відкрито! :)

Astra 4A, 4.8°E

11766.00MHz, pol.H SR:27500 FEC:3/4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 686
  • Створено
  • Остання відповідь
On 26.01.2017 at 21:00, igorgame сказано:

Kvartal TV відключили код, йде відкрито! :)

Вже не йде :( http://ru.tsn.ua/ukrayina/kanal-kvartal-tv-prekratil-sputnikovoe-veschanie-v-otkrytom-dostupe-789153.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, yura99 сказал:

Вже не йде

Маєте "тарель"? То вмикніть і подивіться!!!

P.S. Тут взагалі тема для тих хто має супутникове обладнання і може щось подивитись, запропонувати, запитати, поділитись...а не лише посиланнями оперувати. Не знаю як на довго але в мене, коли тему писав і зараз - показує! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Канали Xtra TV на супутнику Eutelsat 9B  9° в.д. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 01.02.2017 at 21:50, igorgame сказал:

Канали Xtra TV на супутнику Eutelsat 9B  9° в.д. 

А розшириніше можна?

Цитата

25 января 2017
Xtra TV начинает вещание со спутника Eutelsat 9B (9.0° E) 

Уважаемые пользователи, с 1.02.2017 года телеканалы в тарифных пакетах «Футбол HD», «TV 1000 Premium HD» и «Кругозор» будут доступны для просмотра со спутника Eutelsat 9B (9.0° E). 
Чтобы настроить антенну на прием с Eutelsat, воспользуйтесь подсказками здесь. Или свяжитесь с Центром поддержки абонентов: (093, 067, 050) 759-5-759 или (044) 591-18-11 (cтоимость звонка на данные номера – согласно тарифам Вашего оператора связи). 

http://xtratv.com.ua//news

Налаштування

Цитата

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Второй этап миграции украинских каналов на Amos 3

На спутнике Amos 3 (4°W) запущен новый мультиплекс с украинскими каналами FTA. Новая емкость находится на транспондере № 7 с частотой 11,140 GHz, pol. H (SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK).Активация мультиплекса стала необходима, потому что оператор Spacecom будет выключать услуги со спутника Amos 2 (4°W), срок службы которого на орбите подходит к завершению. Это второй этап перемещения украинских станций. Первый был проведен в декабре 2016 года.

Окончательный состав предложения на частоте 11,140 GHz может быть изменен. Некоторые каналы (в частности, Music Box UA, 1 auto), которые находятся здесь, планируют перейти на спутник Astra 4A (4.8°E). Music Box UA доступен уже сейчас с tp. B3 (11,766 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK).

Для операторов кабельных сетей на Украине поступают сведения о том, что 1 auto с 1 марта текущего года будет транслироваться в MPEG-4 с tp. B29 (12,265 GHz, pol. H, SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK), наряду с другими имеющимися здесь станциями. Технические параметры активированного мультиплекса и список каналов:

Amos 3 (4°W)

tp. 7 (11,140 GHz, pol. H, SR: 30000, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK)

MUSIC BOX (SD) (257/258/257/1; MPEG-2/SD; FTA)

Pervy delovoy (513/514/513/2; MPEG-2/SD; FTA)

Tysa 1 (769/770/769/3; MPEG-2/SD; FTA)

112 SD (1025/1026/1025/4; MPEG-2/SD; FTA)

Euronews (1281/1282/1281/5; MPEG-2/SD; FTA)

Tonis HD (1537/1538/1537/6; MPEG-4/HD; FTA)

Inter (33/34/33/7; MPEG-2/SD; FTA)

NTN (2049/2050/2049/8; MPEG-2/SD; FTA)

Culture (2305/2306/2305/9; MPEG-2/SD; FTA)

KDR TRK (4097/4098/4097/10; MPEG-2/SD; FTA)

1 auto (4353/4354/4353/11; MPEG-2/SD; Conax/Viaccess)

112 HD (4609/4610/4609/12; MPEG-4/HD; FTA)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене на SATтюнері (3 голови на бесплатні укр канали) переодично деякі канали матюгаються про переїзд.

пошук прошивок з списками каналів і їх перевіркою трохи напрягає. не охота кожен тиждень тратити на це час.

коли буде остаточна міграція каналів чи вимкнення старих? і власне чи можна вже остаточно прошиватись, чи ще краще почекати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, laser сказал:

чи можна вже остаточно прошиватись

Ручками вбити частоту і просканувати транспондер, потім підрегувати як собі треба(не так вже багато тіх каналів) не полінуватись, а тими прошивками лише геморою завдасте тюнеру, а потім і собі! :) Це моя власна думка і практика!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нє нє нє. по-перше для мене це складніше ніж завантажити з інету і прошити. хоть я і інженер електронік але в градусах, дайсіках і іншій супутній інфі ніфіга не шарю. я вже мовчу про бісс ключі, шифрування і інші приколи... каюсь =)

по-друге з скануванням теж не все гладко. коли я його запускаю то всі попередньо збережені канали видаляються. а додається 100500 нових. і розклад такий - одні "алахаакбар-канали" транслюються, інші нормальні українські канали не працюють, бо ж не підтягуються ті самі ключі, які згадував вище. сортувати канали вручну 3 кнопками на пульті це взагалі жопа. робити групи плейлістів тощо...

по-третє. не зрозумів про шкоду тюнеру? в мене опенбокс якийсь 5хх. точно модель не помню. по компорту під'єднав і працюй побєдітом

но побєдіт я нажаль не осилив. знову каюсь. тому кожен раз лопачу форуми в пошуках робочого списку і ключів. бо власноруч скласти не хватає ума, по причині пункту №1.

отакий у мене "бразерс" раз в рік, коли щось переносять чи відключають

вибачте за простиню, виговорився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, laser сказал:

збережені канали видаляються. а додається 100500 нових

Ну якщо ви автоматом скануєте - то так! :) Ну кому як, хто більше цікавиться і розуміє цю тему - то проблем немає і різних списків шукати не тра! :) Успіхів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Вирішив просканувати супутник астра а4, щоб знайти новий 1+1 і ще деякі канали.Сканую на частоті 11766мГц, але нічого не знаходть. Жодного каналу, а мало би знайти по теорії і паралельно показувати два канали 1+1. Що я не так роблю...Підкажіть!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайдені канали стають в кінець списку, треба шукати. Я сьогодні  сканував. http://www.telemaster.com.ua/ua/faq/parameters

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, Andriy_L сказал:

Вирішив просканувати супутник астра а4, щоб знайти новий 1+1 і ще деякі канали.Сканую на частоті 11766мГц, але нічого не знаходть. Жодного каналу, а мало би знайти по теорії і паралельно показувати два канали 1+1. Що я не так роблю...Підкажіть!!!

На тому місці можуть бути інші канали, які на цих частотах транслювалися раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При пошуку взагалі нічого не знаходить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не знайшов  тільки  1+1 ,  пізніше ще пошукаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При пошуку взагалі нічого не знаходить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заканало!!! На сайті телемастер є рекомендація, якщо не знаходить канал, то він може бути в списку радіо каналі. Я взяв удалив всі радіо канали на супутнику астра а4 і знову просканував! І все знайшлося!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мого знайомого коли сканував 1+1 закинуло не в ТВ канали, а в Радіо, випадково побачив  якось перекинув в ТВ і всьо дивиться. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 хвилин тому, Andriy_L сказано:

Заканало!!! На сайті телемастер є рекомендація, якщо не знаходить канал, то він може бути в списку радіо каналі. Я взяв удалив всі радіо канали на супутнику астра а4 і знову просканував! І все знайшлося!!!

Поки загружався мій пост:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, yura-patriot сказал:

Поки загружався мій пост:)

Добре, що все добре!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Andriy_L сказано:

Добре, що все добре!!!

Угу) в мене відразу усе добре відсканувалося, один ОРЕNBOX SX4 HD і другий Sky Pime HD. Чув що люди на базар сунуть тюнера, щоб перепрошивали бо не можуть знайти 1+1, фіг його зна, мо просто в Радіо не заглядали:lol:.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага.. у всіх  ОРЕNBOX-и і всі знають як BISS ключі вносити;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого вам  BISS, що відкрити хочете? З таким питанням треба конкретно свій тюнер вказувати!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все зробив згідно інструкції з сайту, все ок (1+1 одразу получилося)))))

але пропав канал ТРК Україна на обох тюнерах.

як його повернути? де він подівся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, Saddy сказал:

але пропав канал ТРК Україна на обох тюнерах

ТУТ - 12130 ; V; SR: 27500; FEC: 3/4; System: DVB-S; Modulation: QPSK

Може ви дивились з іншої частоти, а взагалі вся та медіа-група перебралась на Eutelsat 9B/A (9.0E) і там ТРК і Футболи в HD 

12149 ,V, SR: 27500; FEC: 5/6; System: DVB-S2; Modulation: 8PSK

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...