Перейти до змісту

Євробачення та участь у ньому України

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

"Проти кого будемо дружити" - питає дружина. "Проти Болгарії" - кажу я :)

А голу сраку на сцені тільки я бачив?

18588a9681dc7105635528ed4a7f9b30.jpg

Опубліковано
1 минуту назад, fenmix сказал:

Що не кажіть, а в португальців пісня краще всіх)

Не згоден. Молдованє кращі були.

• +1 1
Опубліковано
3 хвилин тому, vaz75 сказано:

А голу сраку на сцені тільки я бачив?

Українці... такі українці

Цитувати

Під час виступу української співачки Джамали на Євробаченні стався невеликий казус.

В прямому ефірі один з фанатів вибіг на сцену з прапором Австралії та показав свої голі сідниці.

Згодом стало відомо, що це відомий український пранкер Віталій Седюк, який вже неодноразово відзначався схожими витівками, в тому числі і зі співачкою Адель та світською левицею Кім Кардашьян.

Опубліковано

Нафіг взагалі те голосування тіпа "професійного жюрі" придумали??? Яке воно нахрєн професійне, коли Греція проголосувала за Кіпр, а Кіпр за Грецію? Все одно по сусідському признаку. То голосування глядачів хоч набагато цікавіше і інтригуюче, ніж того жюрі... хто вони такі і хто їх наділив тим правом?... 

Вболівав за Бельгію. Виграшна пісня так собі - на таку яскраву перемогу явно не тягне. За Україну прикро - не така вже й погана була пісня, щоб зайняти третє місце ззаду...

П.С. На рахунок того придурка, який вибіг з голою дупою...то моя дружина сказала, що треба було його на сцену і при всіх по тій голій сраці надавати різками...

• +1 3
Опубліковано

все, відмучились !!!

закриття не сподобалось взагалі

монатік був найкращий

переможець - як в душу плюнули

всім мир

Опубліковано
7 часов назад, Юріч сказал:

Нафіг взагалі те голосування тіпа "професійного жюрі" придумали??? Яке воно нахрєн професійне, коли Греція проголосувала за Кіпр, а Кіпр за Грецію? Все одно по сусідському признаку. То голосування глядачів хоч набагато цікавіше і інтригуюче, ніж того жюрі... хто вони такі і хто їх наділив тим правом?... 

Вболівав за Бельгію. Виграшна пісня так собі - на таку яскраву перемогу явно не тягне. За Україну прикро - не така вже й погана була пісня, щоб зайняти третє місце ззаду...

П.С. На рахунок того придурка, який вибіг з голою дупою...то моя дружина сказала, що треба було його на сцену і при всіх по тій голій сраці надавати різками...

якби не те журі то ми зараз Євробачення не приймали би.

• +1 1
Опубліковано
8 часов назад, Юріч сказал:

Яке воно нахрєн професійне

Це вже скільки років спостерігається, наперед передбачувано але нарід так коментує, ображається, свариться... :) То шапіто а не конкурс!!!

Опубліковано
57 минут назад, Такер сказал:

якби не те журі то ми зараз Євробачення не приймали би

Ну і нах... воно було в нас потрібне в цей час, щоб хтось вчергове грошенят зпі...в?!

Опубліковано
2 часа назад, SunSeth сказал:

Черговий фак ап..

п.с. Разом нас багато, нас не подолати...

стабільність)))

весь мозок йде на організацію, а не на виступ :)

Опубліковано
13 часа назад, Cherman сказал:

Головне, аби португальця інфаркт не схватив, як виграє. 

http://hochu.ua/cat-stars/novosti-shou-biznesa/article-75757-uchastnik-evrovideniya-2017-iz-portugalii-nuzhdaetsya-v-srochnoy-operatsii/

Він досить стримано реагував на оголошені бали. Помітно було, що щось не так.

13 часа назад, vaz75 сказал:

Не згоден. Молдованє кращі були.

Мені також вони сподобались. Такі яскраві, стильні)

• +1 1
Опубліковано

Сподобалось.Атмосфера,гарненько так все.Переможця розуміли тільки португальці і Південна Америка,промявкав там шось під свої великі ноздрі,вмирати зібрався мабуть.А чудіка цього в сізо в общу камеру на недільку,там його дупло оцінять.

• +1 1
Опубліковано
Цитувати

.А чудіка цього в сізо в общу камеру на недільку,там його дупло оцінять

Ну так, невдалий час місце він вибрав, а так чувак позитивний

Не розрахував скільки грошей і моральних сил все це вкладено, напевно будуть тепер вішати всіх собак на нього (а що на рахунок охорони доречі? вони відповідальні)

Там по статті його до 5 років

Ну побачим

Опубліковано
14 hours ago, snouden said:

все, відмучились !!!

закриття не сподобалось взагалі

монатік був найкращий

переможець - як в душу плюнули

всім мир

ну і що, що білорусам 12 дали?

хто покидьки?

а мені найбільше Португалія таки і сподобалась, хоч один раз гарна пісня виграла.

але ж зрада, та? :)

а взагалі сенсу є цього євробачення не бачу, на 100% сусідський і заполітизований конкурс

Опубліковано

з Ізраїля приїхали одні мужики. Чи не зовсім мужики.

Карочє, особи чоловічої статі. дивно, як на мене..

Опубліковано
44 минуты назад, spqr сказал:

Сподобалось.Атмосфера,гарненько так все.Переможця розуміли тільки португальці і Південна Америка,промявкав там шось під свої великі ноздрі,вмирати зібрався мабуть.А чудіка цього в сізо в общу камеру на недільку,там його дупло оцінять.

Нормально все чути було на ютуб-стрімі, він на англійській ж сказав, що наразі музика стає все більш одноманітною і неоригінальною, а її треба творити і співати від душі. Чувак хоч і схожий на помічника мера Езгарота з "Хоббіта", але пішов проти мейнстріму і зробив ставку на оригінальність. + на відмінну від болгарина він виконував пісню своєю рідною мовою (і де ваш націоналізм? :)). Звичайно багато кому хотілось би щось в стилі Wild Dances руслани, щоб був якийсь, як то кажуть, power. Про аббу мовчу, такого запалу вже точно ніколи не буде. Після Джамали і Сальвадора, сподіваюсь, перестануть кліпати "виграшні перформанси" - пародії на imagine dragons, the wanted, one republic, twenty one pilots...

Опубліковано
Цитувати

Чувак хоч і схожий на помічника мера Езгарота з "Хоббіта", але пішов проти мейнстріму і зробив ставку на оригінальність. + на відмінну від болгарина він виконував пісню своєю рідною мовою (і де ваш націоналізм? :)).

А чим за нього гірший угорець?

Фігня це все, португальца з самого почату форсили

• +1 1
Опубліковано
2 minutes ago, snouden said:

А чим за нього гірший угорець?

Фігня це все, португальца з самого почату форсили

Імхо, нема сенус порівнювати аболютно різні виступи. Я в євробачення не вірю і не визнаю хоча б тому, що знаю як організовуються виїзди на період голосування під кордони, щоб була мождивість зловити наприкад польську чи словацьку мережу. І голосують такі явно не за Україну :) знали про таке? :)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...