Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю в цю тему підійде

Цитата

"Повеселю вас с утреца. Короче только что читал доповідну, орал как *банутый.

Короче суть по аналитике работы снегоуборочной техники в сезон. Купили технику, отремонтировали старую, немцы подкинули своих волли, всё такое. Потом начинается, собственно, зима. И начинают поступать доклады, что снег лежит, а комунальщики стоят курят. Проанализировали, решили что они шарятся просто. Вмонтировали в технику GPS, чтобы было видно её передвижения, привязали путевые листы к этому, назначили оперативных дежурных, которые отслеживают выполнение бригадами тикетов на уборку.

Опять проблема - техника по датчику прошла, а снег лежит, виден невооруженным взглядом.

Проанализировали - снегоуборщики ездят с поднятыми отвалами, потому что с опущенным отвалом расход топлива в три раза больше, можно списать и спиздить. 
Поставили датчики на отвалы, чтобы маячили на разрыв когда отвал опущен.

Результат - массовые увольнения, "та я *бав на*уй бл*ть таке".

Вот так."
     Антон Колумбет.

дещо схоже мені розповідав товариш,який працює в одному з агрохолдингів.
Зарплата тракториста-комбайнера у них 25-30тис.грн . Найнявся чувак,через місяць отримує з/п- 4 тис грн.  Залітає до менеджера-Шо за херня? Де мої гроші?

Той йому показує роздруківку з його трактора- за 28 днів 12 "лівих" рейсів,згідно показу ЖПС навігатора. таким чином утримано із З/П розхід палива і амортизацію техніки. Чувак чеше рєпу-не знав що є в тракторі ЖПС трекер і в комп завантажено робочий маршрут і робочу зону. Через 2 дні в трактора застукав мотор. Приїхали слєдакі і взяли тракториста за  "білі ручки". Відео з камер трактора чітко зафіксувало,як тракторист зливає мсло і заводить трактор. З пояснення тракториста-хотів помститись сучім баригам за утримані  з з/п кошти. Тепер треба шукати десь в районі 200штук на новий двигун +  компенсація за простой або тюрма.

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, zaHARE сказано:

дещо схоже мені розповідав товариш,який працює в одному з агрохолдингів.

Тут далеко ходити не треба:

я вечорами часто бачу, як в нас "прибирають" Вишків і Стрілецьку з піднятими щітками.

20181005_190435.thumb.jpg.0568bd0386fe9bba995271a47a568a01.jpg

• -1 1
Опубліковано
12 минут назад, Віталій СК сказал:

Тут далеко ходити не треба:

я вечорами часто бачу, як в нас "прибирають" Вишків і Стрілецьку з піднятими щітками.

20181005_190435.thumb.jpg.0568bd0386fe9bba995271a47a568a01.jpg

Три машини підряд - це схоже на те, що щойно з гаража і їдуть на маршрути де і будуть прибирати. 

Ходжу пішки по Данила Галицького і Гнідавській, там на обочинах стільки піску і відсіву, ніби ніколи не прибирали. А вчора натрапив на такі ж авто. І щітки опущені, і метуть так, що я на інший бік дороги перейшов щоб не задихнутися, а за машиною піску як і було. Пісок після дощів злипся так, що його ті щітки не можуть зішкребти. Солярка горить, гроші капають, а порядку немає.

• +1 1
Опубліковано
26 хвилин тому, nickel сказано:

Три машини підряд - це схоже на те, що щойно з гаража і їдуть на маршрути де і будуть прибирати

Ага, в сторону Жидичина, а через 10 хвилин назад?

Їх не завжди їздить троє, а часом ще й щітки опускають. 

Я майже щодня їх бачив минулого року.

• -1 1
Опубліковано
4 минуты назад, Віталій СК сказал:

Ага, в сторону Жидичина, а через 10 хвилин назад?

Їх не завжди їздить троє, а часом ще й щітки опускають. 

Я майже щодня їх бачив минулого року.

Я лише припустив.

Опубліковано

На Кравчука теж бачив як імітував прибирання. А причина всюди однакова - немає невідворотного покарання за такі "заробітки".

• +1 1
Опубліковано
Цитата

журналіст Георгій Тихий.

"VIASAT Коломойського повернув до трансляції заборонені російські телеканали. ТНТ, Шансон ТВ, РТР Планета та інші. Попри всі заборони Нацради та МВС, які ніхто не скасовував", - пише Тихий.

За його словами, згадані російські телеканали транслювалися провайдером VIASAT сьогодні зранку. Трансляція РТР відбувалася під №605, RUSBestsel - під №606, "Россия24" - під №607, "НТВ-Мир" - під №608, 8 TV RU - під №609 та 1 TV RUS Rom - під №610.

Примітно, що якщо раніше під першим номером у VIASAT транслювався телеканал UA:Суспільне, то зараз — телеканал "1+1". При цьому у переліку й змісті пакетів телепрограм згадані російські телеканали не значаться.

"Попри те, що вже понад 13 тисяч людей загинуло, у тому числі через російське телебачення і токсичну російську пропаганду, яку воно розповсюджує", - додає Тихий.

• -1 1
Опубліковано
2 часа назад, zaHARE сказал:

"VIASAT Коломойського повернув до трансляції заборонені російські телеканали. ТНТ, Шансон ТВ, РТР Планета та інші. Попри всі заборони Нацради та МВС, які ніхто не скасовував", - пише Тихий.

За його словами, згадані російські телеканали транслювалися провайдером VIASAT сьогодні зранку. Трансляція РТР відбувалася під №605, RUSBestsel - під №606, "Россия24" - під №607, "НТВ-Мир" - під №608, 8 TV RU - під №609 та 1 TV RUS Rom - під №610.

Ще не набридло фейки поширювати? :) Особисто маю цей пакет і ніякої трансляції вищеперерахованих каналів там немає!!!

Опубліковано
15 часов назад, zaHARE сказал:

пише Тихий.

А ти сам щось власноруч перевіриш, пощупаєш, щоб підтвердити, чи лише перепостом і вкиданням всякої х... можеш займатись? :)

• +1 2
  • -1 2
Опубліковано
13 часов назад, igorgame сказал:

Ще не набридло фейки поширювати?

А він як попаде у тему де профан, то відразу руки "німіють" щоб щось написати, бо не знає що, методичка такого не передбачає - збій "системи" :)

• +1 3
  • -1 2
Опубліковано (змінено)

zaHARE Мінусуй не мінусуй, а отримаєш ти... Тут, по цьому питанню, ти лажанувся по повній! :) Скріншот того всього, що побачили у пакеті Viasat, слабо було зробити? :) А це б відразу підтвердило цей факт, а цього ніхто не зробив, бо цього не було! Так що не треба тут ля-ля, фа-фа... Фейк то все!

Ну і ще тобі один факт, що то все заказуха: вищеперелічені канали йдуть у відкритому доступі на супутнику на 13°, у купи людей по всій Україні стоять супутникові тарелки і там 3 головки, щоб приймати сигнал з трьох супутників і на одному з них той-же Viasat, а поруч відкриті канали з рашки! Треба щось пояснювати, що то спецом хтось втюхав інфу, бо включив можливо це на приставці-тюнері від Viasat, який може вільно і ці відкриті канали приймати і підняв галас, що то Viasat зробив?! :) Хто у цьому розбирається - той це все розуміє, а такі як ти пишуть всяку ...!

P.S. І без Viasat, люди які мають 3-х головочну тарель, без проблем дівляться ті всі рашинські канали. Доведи свою правоту, як ти від більшості скрізь вимагаєш, наведи докази того, що це ніби відбулось і це від  Viasat ?

Змінено користувачем igorgame
Опубліковано
24 минуты назад, volks сказал:

Бож як огорожу збудують,то не буде змоги цигарки і наркоту совати. Прийдеться йти працювати і податки платити. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

Немає що коментувати, досить коменти під статею прочитати!

Тю, Захаре каже шо то нормально і так має бути. Крім того там , до бабки не ходи, добра половина меценати. На армію,школи,дитбудинки відстьогують.Проффесіонали короче.

А тебе зелена душить. "Стидно товаріщь, стидно".

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
4 минуты назад, Віталій СК сказал:

@volks , а що це?

4 з 12 людей не знають, що в слові "четвер" немає букви "г".

Змінено користувачем volks
Опубліковано
27 хвилин тому, volks сказано:

4 з 12 людей не знають, що в слові "четвер" немає букви "г".

Та то фігня. Часом у вайбер-групах так пишуть, що важко зрозуміти якою мовою він те написав.

Опубліковано
13 годин тому, igorgame сказано:

У кого з керівників державних компаній найбільші зарплати. Топ-30

Немає що коментувати, досить коменти під статею прочитати!

от нєфіг нам робити, підемо зара ті коменти читати і вгадувати, "а шо ж ти хтів сказати"... Напиши зразу, що хтів сказати, і не виламуйся

Опубліковано
3 годин тому, Віталій СК сказано:

а що це?

бізнесмени, шо приганяють авто з німечени, німетчини та германії

• Ха-ха 3
Опубліковано

Членам ЦВК заплатили від 200 тис. гривень за перший тур виборів Президента

Ви вдумайтесь і вчитайтесь у ці цифри!!! Це яка інтенсивність і за що може бути? Вони там кайлом махають, цемент на горбу носять чи мішки з картоплею?! Це просто ні у які ворота не лізе...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...