Перейти до змісту

Стидоба України (самокритика)

jack74

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

52835982_2114433105303329_25097178353751

В мережі опублікували фото маршртуного автобуса “Львів – Дрогобич”, в якому замість дверей висить килим.

Про це повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

• Відповідей 4,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
11 часов назад, Volyniaka сказал:

В мережі опублікували фото маршртуного автобуса “Львів – Дрогобич”, в якому замість дверей висить килим.

:bayan:

Опубліковано
В 22.02.2019 в 13:30, sergkots сказал:

Вже прямим текстом нам кажуть, що потрібно робити, де проблеми. За п'ять! років жодного високопосадовця не посадили.

Ніби коли обирали у першому турі олігарха, то ніхто не думав, що так буде. Хоча, напевно таки ніхто не думав, в наш час це велика розкіш

Опубліковано

Конституційний суд визнав неконституційною статтю 368-2 Кримінального кодексу, яка передбачає покарання для чиновників за незаконне збагачення.

Кримінальну відповідальність за незаконне збагачення запровадили у 2015 році. Це було однією з вимог ЄС на виконання Плану дій з візової лібералізації, а також одним із зобов’язань України перед МВФ, закріпленим меморандумом.

Опубліковано
8 минут назад, halcogen сказал:

Чому в Україні виник скандал навколо Євробачення-2019?

Ок. Питань немає. А чим раніше думали, про це не знали перед відбором?! А ви не знали, що MARUV взагалі в останню чергу запропонували взяти участь у конкурсі, бо побачили який репертуар там представили і згадали, що є розкручена група, що може гарно виступити... Але може не очікували, що виграє? :) А умови контракту читали? Там таке..., що пердн...ти без дозволу НСТУ не можна!!! А спитайте у любого виконавця, що брав участь у минулих конкурсах, чи від них вимагалось ВСЕ оплачувати самим?! То на який Х... тоді та НСТУ і взагалі все, якщо я сам за все проплачую і представляю Україну, а вона мені ні цента?! Чому тоді 2-3 місця відмовились від участі? :) Бо контракт прочитали і ох...ли!!! Це називається повний пісець, а все інше то для відмазок! Ганьба!!!

Опубліковано
Только что, halcogen сказал:

Не ганьба, а правильно! Хоче на двох стільцях всидіти - не вийде!

Для того хто у бронєпоїзді вище написано що і до чого! :)

Опубліковано
21 час назад, nickel сказал:

Це було однією з вимог ЄС на виконання Плану дій з візової лібералізації, а також одним із зобов’язань України перед МВФ, закріпленим меморандумом.

У ЄС не підтримали скасування статті за збагачення

Опубліковано
30 минут назад, igorgame сказал:

Для того хто у бронєпоїзді вище написано що і до чого! :)

А ти думаєш, він уміє читати?

Опубліковано
34 минуты назад, igorgame сказал:

Ок. Питань немає. А чим раніше думали, про це не знали перед відбором?! А ви не знали, що MARUV взагалі в останню чергу запропонували взяти участь у конкурсі, бо побачили який репертуар там представили і згадали, що є розкручена група, що може гарно виступити... Але може не очікували, що виграє? :) А умови контракту читали? Там таке..., що пердн...ти без дозволу НСТУ не можна!!! А спитайте у любого виконавця, що брав участь у минулих конкурсах, чи від них вимагалось ВСЕ оплачувати самим?! То на який Х... тоді та НСТУ і взагалі все, якщо я сам за все проплачую і представляю Україну, а вона мені ні цента?! Чому тоді 2-3 місця відмовились від участі? :) Бо контракт прочитали і ох...ли!!! Це називається повний пісець, а все інше то для відмазок! Ганьба!!!

Саме основне, що за MARUV проголосували і обрали саме глядачі і саме глядачів зараз кинули хєр через хєр! 

Опубліковано
46 минут назад, halcogen сказал:

Після перемоги MARUV у фіналі Євробачення-2019 постало питання чи підпише Національна суспільна телерадіокомпанія України (НСТУ) фінальний договір про представлення України в Ізраїлі. Представників Суспільного мовлення обурило те, що співачка гастролює у Росії і має заплановані концерти у квітні в Санкт-Петербурзі та Москві. Також права на пісню Siren Song, з якою співачка виграла у фіналі Нацвідбору та мала з нею їхати на міжнародний конкурс, належать російській компанії Warner Music Russia.

А Джамалу чого тоді пустили на Євробачення? Вона ж у 2014 і 2015 роках виступала і у Москві, і у Сочі, і батьки у неї в Криму з відповідними паспортами. Двайниє стандарти, пане.

Опубліковано
8 минут назад, risenseven сказал:

Саме основне, що за MARUV проголосували і обрали саме глядачі і саме глядачів зараз кинули хєр через хєр! 

А так у нас в усьому зараз :(

Опубліковано
1 година тому, igorgame сказано:

1 година тому, halcogen сказано:

тут обговорюється

Опубліковано
12 часов назад, Basil сказал:

обговорюється

Не май звички іншим вказувати, що робити! Тема яка - «Стидоба» от ситуація з Євробаченням і є стидоба! А за твоїм посиланням там вже деталі обговорюють

Опубліковано

Згоден що темка Євробачення в цій темі піднята. Бо то реально стидоба по всіх параметрах. 
Стидоба з НСТУ в особі Аласанії,в тому числі.
Стидоба з суддями для яких нет палітікі і граніц. Стидоба з виконавцями,які хочуть і пропіаритись і в москві заробити .Стидоба за голосувальників,якім давно все пофіг.  
 Але є 2 позитивних моменти.
1- Європа вкотре не побачить пропаганди  версії "внутрішнього конфлікту" в Україні 

2.Неучасть України в Євробаченні позбавляє Україну права голосувати за конкурсантів.  Мінус голосів за мацкву.

Опубліковано
10 годин тому, zaHARE сказано:

Згоден що темка Євробачення в цій темі піднята. Бо то реально стидоба по всіх параметрах. 
Стидоба з НСТУ в особі Аласанії,в тому числі.
Стидоба з суддями для яких нет палітікі і граніц. Стидоба з виконавцями,які хочуть і пропіаритись і в москві заробити .Стидоба за голосувальників,якім давно все пофіг.  
1- Європа вкотре не побачить пропаганди  версії "внутрішнього конфлікту" в Україні 

2.Неучасть України в Євробаченні позбавляє Україну права голосувати за конкурсантів.  Мінус голосів за мацкву.

Стидоба з суддями для яких нет палітікі і граніц. Стидоба з виконавцями,які хочуть і пропіаритись і в москві заробити .Стидоба за голосувальників,якім давно все пофіг.  - То з точки зору вишивати.Точка зору притомних людей так виглядає.

1- Європа вкотре не побачить пропаганди  версії "внутрішнього конфлікту" в Україні - Може й було б це позитивними моментами як-би тихо-спокійно відмовились від участі попередивши зарання.А так, коли вже обісрались на всю сонячну систему говорити що 1- Європа вкотре не побачить пропаганди  версії "внутрішнього конфлікту" в Україні якось смішно.Нє?

2.Неучасть України в Євробаченні позбавляє Україну права голосувати за конкурсантів.  Мінус голосів за мацкву. - То є шлях Північної Кореї, нам так нильзя, в нас є гідність.

Опубліковано
21 хвилин тому, igorgame сказано:

Transparency: Україна через рішення КСУ може втратити безвіз

Порошенко: "Я вас породив (безвіз) - я вас і вб'ю (зроблю щоб забрали) :)

Томос анулюють, армія розбіжиться, мову забудемо (це якщо порошенка не обрати на другий термін)

Опубліковано
4 часа назад, halgrath сказал:

Декілька сторінок назад казали, що то все дурниця.

Казали - бо ще була тиша, а зараз Захід вже аналізує кроки Порошенка і почнеться дискусія.

Опубліковано
18 хвилин тому, nickel сказано:

Автобан Харьков- Сумы

нижнє фото я минулої весни бачив в неті.
За саму трасу не знаю, не їздив.

Опубліковано
22 минуты назад, Dima4s сказал:

нижнє фото я минулої весни бачив в неті.
За саму трасу не знаю, не їздив.

Походу, її зробили.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...