WebTraveller Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:08 #1701 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:08 (змінено) 2 минуты назад, volks сказал: Якщо харчувптись мівіною, то можна і більше а місяць відкладати Ну розкажи як на 200 баксів в місяць можна заплатити комунальні, накормити нормальними харчами сім"ю, зібрати дітей в школу, вдягнутися самому, вдягнути дітей і т.д. і т.п. Особисто в мене похід в магазин раз в 2-3 дні виходить 500-600 грн. Змінено 9 Грудня, 2018 в 18:10 користувачем WebTraveller 2
WebTraveller Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:19 #1702 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:19 9 минут назад, halcogen сказал: Ну так в чому нєдопоніманіє? Щоб побудувати будинок, треба гроші, значить треба вкалувати. Будинок дорожчий за квартиру, тому вкалувати прийдеться довше! Навіть якщо ти ІТ-шник Недопоніманіє в тому, як на 200 баксів прокормити сім"ю. От і все)) А так звичайно потрібно вкалувати шоб щось мати в цьому житті. З цим ніхто не спорить
Basil Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:36 #1703 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:36 7 хвилин тому, halcogen сказано: Куди піти? в Збройні Сили на контракт.
volks Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:44 #1704 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:44 34 минуты назад, WebTraveller сказал: Ну розкажи як на 200 баксів в місяць можна заплатити комунальні, накормити нормальними харчами сім"ю, зібрати дітей в школу, вдягнутися самому, вдягнути дітей і т.д. і т.п. Особисто в мене похід в магазин раз в 2-3 дні виходить 500-600 грн. Розпитай в медсестер, санітарок, продавців, вантажників та купи іншого некваліфікованого персоналу, який живе на мінімалку все життя. А тут мова лише про 5 років. 1
WebTraveller Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:49 #1705 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:49 3 минуты назад, volks сказал: Розпитай в медсестер, санітарок, продавців, вантажників та купи іншого некваліфікованого персоналу, який живе на мінімалку все життя. А тут мова лише про 5 років. В нас всі на мінімалку живуть А в барі ввечері місця не знайдеш))
Basil Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:50 #1706 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:50 6 хвилин тому, halcogen сказано: Та й платять там також неаxті. з нового року Порошенко обіцяє підняти. 1
Harddriver Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:55 #1707 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 18:55 (змінено) Бюджетникам - теж. А ціни зразу - Ап, і доллар, і бензин. Коли вже ті тупі Гройсманди з порошками зрозуміють просту істину про товарно-грошову масу? Змінено 9 Грудня, 2018 в 18:58 користувачем Harddriver
volks Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 19:06 #1708 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 19:06 16 минут назад, WebTraveller сказал: В нас всі на мінімалку живуть А в барі ввечері місця не знайдеш)) Яй не писав про всіх, а конкретно про тих хто працює за 3-5 тисяч
Electronshik Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 19:42 #1709 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 19:42 (змінено) @volks а між тим багато наших роботодавців чешуть репу, і піднімають ЗП, бо розуміють що робити немає кому. А це вже збитки і немалі. Платять, вчать, виховують кадри, бо іншого виходу немає. Якщо вмієш робити, вчишся, не страждаєш фігнею на роботі, то можеш заробити. І немалі гроші. І хто відміняв можливість чи бажання ще десь підзаробити, використовуючі свої знання? Чи підучитись та вийти на інший рівень? Навіть зараз в цій веселій, блін, державі, яку вже просто просять не заважати своїми дурними законодавчими ініціативами. За державні підприємства, лікарів вчителів, бюджетників краще промовчу, логіка держави вбивча і незрозуміла. Певно держава почне міняти своє ставлення коли не останеться людей, що працюють у державному секторі, але їм зараз на це начхати. І тут повністю погоджуюсь з @Ukrainec який процитував Спойлер 8 часов назад, Ukrainec сказал: Зазвичай коли людина погано виконує свою роботу, вона обурюється: "А ви знаєте, скільки мені платять ?!". Знаю. І не розумію, що ти тут робиш. По-моєму, все просто: не подобається - не працюй. І так у всьому. Погано тобі жити з людиною - не живи. Погано з тобою обходяться ділові партнери - міняй. Погано сидить костюм - віддай тому, на кому буде сидіти ідеально. Погано спиш - займися своїм душевним станом. Погано себе почуваєш - лікуйся. Погано тобі жити на одному місці - переїжджай в інше. Роби, а не ний. А якщо ти нічого не робиш і не міняєш, значить, тобі добре. Будь чесний з собою - тобі добре. Добре нити. Добре скаржитися. Добре страждати. Добре бути жертвою. Добре, щоб співчували. Добре, щоб за тебе вирішували і допомагали. Добре нічого не робити зі своїм життям. Спокійно. Передбачувано. Це твоя зона комфорту. Бути в лайні - твоя зона комфорту. У цьому в усьому є сенс. Найбільший сенс в житті. Якщо ти не жертва, то хто? Якщо ти не будеш скаржитися, то що будеш робити? Адже доведеться ж робити. Якщо прибрати цей сенс "Мені нестерпно важко, але я несу свій хрест", то що залишиться? Куди ти підеш без хреста? Як ти взагалі будеш жити без нього? Не вирішувати - це теж рішення. Не змінювати - це теж вибір. Якщо ти робиш такий вибір, будь з ним, визнай його, отримуй бонуси, насолоджуйся ним. Але не @..би мозок іншому. Він не зобов'язаний грати в твої ігри. Визнай: ти там, де хочеш бути. У цьому правда. =) Я пропрацював 17 років на одному серйозному підприємстві, зрозумівши що там вже нічого нового не отримую вже давно, що там чим далі, тим більш нервово, що бюрократія росте у геометричній прогресії, взяв та змінив роботу. Не жалію: отримую новий досвід, нові знання, нові можливості. І наостанок... Дуже добре що є безвіз, можливість поїхати у ЄС, подивитись як там живуть, спробувати самому там пожити, попрацювати, зробити висновки. Які, нажаль, не на користь цієї держави. Змінено 9 Грудня, 2018 в 19:43 користувачем Electronshik 3
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 19:57 #1710 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 19:57 (змінено) 2 часа назад, WebTraveller сказал: Ну якшо для більшості ціль всього життя однокімнатна квартира в 30 квадратів без ремонту, то шось я в цьому житті не розумію)) Від чого тут радіти. Своя однушка гірше ніж зйомна? Цитата Як можна жити в однушці сім"ї чоловік+жінка+двоє дітей. Яка тут радість? Живучи у власній квартирі, в тебе вже зменшуються витрати, бо ти не платиш за оренду. Відкладай їх на двушку, трьошку. А можна і з зарплати ще відкладати, тільки вже не 300 баксів, а, скажімо, 100. І Через пару років буде і двушка. Цитата Ну і якшо вже точно рахувати, то 3 роки це менше 10-ти тищ з таким відкладенням. То навіть на однокімнатну не вистачить. Людина за 11 двушку взяла, якщо вмієш шукати, то однушку ще дешевше знайдеш. Змінено 9 Грудня, 2018 в 19:58 користувачем nickel 1
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:08 #1711 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:08 1 час назад, WebTraveller сказал: Може варто перестати плакати, підняти дупу і заробляти більше?)) Отак просто... взяти і заробляти більше?
volks Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:18 #1713 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:18 4 минуты назад, halcogen сказал: З іншої сторони, якщо готові працювати за 3-5 тис, то навіщо піднімати? А я завжди казав, що роботодавець платить таку зп, за яку готові працювати і ні на копійку більше.
Basil Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:25 #1714 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:25 1 хвилина тому, halcogen сказано: Тим більше не виключено, що з весни головнокомандуючим буде вона, Юлія ))) не приведи Господи! це вже геть не смішно, якби потім плакати не довелось.... 3
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:41 #1715 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 20:41 3 минуты назад, halcogen сказал: Та ладно. В 2004-2009 нічого страшного не сталося. Не вішайте на неї всіх собак, нинішні не кращі. З цим важко не погодитися. 3 минуты назад, halcogen сказал: До речі, основний підйом економіки почався саме за її правління. А от з цим зовсім ні. Підйом - не її заслуга, це був світовий тренд. 1
yura-patriot Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:06 #1716 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:06 49 хвилин тому, nickel сказано: Своя однушка гірше ніж зйомна? Якщо більш-менш є якась хороша робота/зарплата і не впадати у крайності «СВОЄ» то канєшно краще знімати ,і не думати про ремонти і вкладати в ту однушку гроші,100% краще знімати однушку і відкладати на свою. Я жив на трьох зйомних квартирах і балдєв, платив і нічим не парився. Ну да,не буду пізд.ти багато не відклав, але коли підвернувся варіант, я нікому нічого не був винен + мав пару рубасів і сАме головне, я не вкладав гроші в якусь малу однушку, щоб потім її якогось хєра триматися бо жалко,бо вклав шось там. 1
iiron Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:07 #1717 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:07 Щойно, halcogen сказано: Та ладно. В 2004-2009 нічого страшного не сталося. Не вішайте на неї всіх собак, нинішні не кращі. До речі, основний підйом економіки почався саме за її правління. І це при світовій кризі то
iiron Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:09 #1718 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:09 25 хвилин тому, WebTraveller сказано: А в барі ввечері місця не знайдеш)) Це скоріше признак зубожіння.В девяностих це реально було проблемою знайти місце в кабаку.Доходи дозволяли оплатити комунальні послуги з продуктами харчування в кращому випадку.Куди діти мізер що залишився? - якусь вартісну(корисну) покупку не вийде, на депозит смішні цифри.Куда - в кабак.
iiron Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:19 #1719 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:19 Щойно, nickel сказано: З цим важко не погодитися. А от з цим зовсім ні. Підйом - не її заслуга, це був світовий тренд. Тоді ж вроді як почалась світова економічна криза а не підйом.Плюс повноваження - https://economics.unian.net/other/303132-dva-goda-premerstva-timoshenko.html
Ukrainec Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:20 #1720 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:20 11 хвилин тому, iiron сказано: Це скоріше признак зубожіння.В девяностих це реально було проблемою знайти місце в кабаку.Доходи дозволяли оплатити комунальні послуги з продуктами харчування в кращому випадку.Куди діти мізер що залишився? - якусь вартісну(корисну) покупку не вийде, на депозит смішні цифри.Куда - в кабак. В навчання...
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:20 #1721 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:20 13 минут назад, yura-patriot сказал: Якщо більш-менш є якась хороша робота/зарплата і не впадати у крайності «СВОЄ» то канєшно краще знімати ,і не думати про ремонти і вкладати в ту однушку гроші,100% краще знімати однушку і відкладати на свою. Я жив на трьох зйомних квартирах і балдєв, платив і нічим не парився. Ну да,не буду пізд.ти багато не відклав, але коли підвернувся варіант, я нікому нічого не був винен + мав пару рубасів і сАме головне, я не вкладав гроші в якусь малу однушку, щоб потім її якогось хєра триматися бо жалко,бо вклав шось там. В мене дисонанс: так зйомна все-таки краще чи гірше? Нащо відкладати на гірший варіант на СВОЄ, якщо ЗЙОМНЕ краще? 1
case_l Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:21 #1722 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:21 (змінено) 57 хвилин тому, Basil сказано: не приведи Господи! це вже геть не смішно, якби потім плакати не довелось.... ПОРОШЕНКО: ПІДПИСАННЯ ХАРКІВСЬКИХ УГОД БУЛО ВЗАЄМОВИГІДНИМ https://tsn.ua/ukrayina/poroshenko-pidpisannya-harkivskih-ugod-bulo-vzayemovigidnim.html https://tsn.ua/ukrayina/poroshenko-pidpisannya-harkivskih-ugod-bulo-vzayemovigidnim.html Змінено 9 Грудня, 2018 в 21:23 користувачем case_l 2
iiron Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:28 #1723 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:28 Щойно, Ukrainec сказано: В навчання... Ukrainec, як-що в сім"ї дитина - дві - то повір мені не до навчання.
Ukrainec Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:32 #1724 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:32 2 хвилин тому, iiron сказано: Ukrainec, як-що в сім"ї дитина - дві - то повір мені не до навчання. А точно, залишається лиш набухатись на остннє))) 1
nickel Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:33 #1725 Опубліковано 9 Грудня, 2018 в 21:33 13 минут назад, iiron сказал: Тоді ж вроді як почалась світова економічна криза а не підйом.Плюс повноваження - https://economics.unian.net/other/303132-dva-goda-premerstva-timoshenko.html Криза почалася у 2008, а Юлька прем'єрствувала у 2005.
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти