Перейти до змісту

Тука вважає, що 75% переселенців не повернуться на Донбас

seolutsk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В Україні близько 75% людей, які стали вимушеними переселенцями, вже за будь-яких обставин не повернуться на Донбас

Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгій Тука, повідомляє "Укрінформ".

"Зараз ми маємо статистику, за якою близько 75% людей, які стали вимушеними переселенцями, вже за будь-яких обставин не повернуться на Донбас. Це потребує величезних переформатувань в державній політиці щодо майбутнього не тільки вимушених переселенців, а  й взагалі суспільства", - зазначив Тука.

За його словами, ніхто в Україні - ні суспільство, ні громадські організації - не був готовий до такого масового явища, сподіваючись, що воєнні дії швидко закінчаться і люди повернуться до місця свого проживання.

Тука зазначив, що використання ситуації з біженцями або вимушеними переселенцями - це одна із складових гібридної війни з боку Росії.

http://espreso.tv/news/2016/12/08/tuka_vvazhaye_scho_75_pereselenciv_ne_povernutsya_na_donbas
Опубліковано
1 година тому, seolutsk сказано:

В Україні близько 75% людей, які стали вимушеними переселенцями, вже за будь-яких обставин не повернуться на Донбас

Вони вже побачили інше життя. Мені довелося пожити 3 місяці в Кам'янському (Дніпродзержинськ) у 2002 році то гидко навіть згадувати. Про донбас знаю із розповідей - там пекло було весь час.

Опубліковано
6 годин тому, sergkots сказано:

Вони вже побачили інше життя. Мені довелося пожити 3 місяці в Кам'янському (Дніпродзержинськ) у 2002 році то гидко навіть згадувати. Про донбас знаю із розповідей - там пекло було весь час.

Їздив в минулому році на місяць на збори в Дніпродим - це не жах - це жахіття. Суцільний алко-нарко притон з жорстким ухилом в сторону совка. Інструктора забороняли по одному пересуватись містом, мовляв - Вас "бандерівців" :D неозброєним оком в натовпі видно, а криміногенна ситуація тут на рівні :D

Опубліковано

Каждый видит то, что хочет видеть.

Сравнивая Мариуполь и Ковель- города областного подчинения, можно сказать то же самое с моей стороны, как и Донецк и Луцк.

Опубліковано
25 хвилин тому, romanc сказано:

Сравнивая Мариуполь и Ковель- города областного подчинения, можно сказать то же самое с моей стороны, как и Донецк и Луцк.

Шановний, ви переселенець?

Висловлюйтесь зрозуміліше!

Опубліковано
56 хвилин тому, romanc сказано:

підтримую.

кілька днів тому обдзвонювала певне коло людей з одним і тим самим проханням. з волині не відгукнувся ніхто. натомість допомогли з слов'янська, маріуполя, дніпропетровська і ще якогось містечка в донецькій області. допомогли люди які ніколи мене не бачили і не чули. 

на сході життя було інакше. інакше не означає погане. це те саме, що говорити сусідові, що він погано живе, бо в нього будинок збудований не так, як нам подобається.

Опубліковано

@halcogen а то нічого що в нас одна держава що в тих, хто звідти був вимушений втікти, і в нас, що тут живуть!

Якщо так вважати то тоді точно  Донбас втрачено назавжди. Я вже мовчу про Крим.

Опубліковано
3 хвилин тому, Electronshik сказано:

@halcogen а то нічого що в нас одна держава що в тих, хто звідти був вимушений втікти, і в нас, що тут живуть!

25 років назад була спільна держава з узбеками і таджиками

Опубліковано
9 хвилин тому, Electronshik сказано:

основна маса людей що там проживали була втрачена давно :(

і робилось це ціленаправлено і послідовно на протязі багатьох років

Опубліковано
43 хвилин тому, halcogen сказано:

Та й що спільного між нами і ними?

Один з найактивніших волонтерів Самооборони Волині - Алім Сайдаметов. 

- Алім, прівєт, я на штабє, єдєм за буржуйкамі?

- Прівєт, Діма. Пачєкай дєсять мінут, я помолюсь, харашо?

- Без проблем!

Алім - мусульманин. Але з ним в мене набагато більше спільного, ніж з більшістю православних.

Опубліковано

Так давайте разделим Украину, как она была всегда, между Россией, Польшей,Венгрией,Румынией,Словакией и татарами (((

Опубліковано
2 хвилин тому, romanc сказано:

Так давайте разделим Украину, как она была всегда, между Россией, Польшей,Венгрией,Румынией,Словакией и татарами (((

а це щось сепаратизм схоже

Опубліковано
51 хвилин тому, halcogen сказано:

В загальному, краще щоб вони повернулися назад звідки прийшли. Надіють духовні скрепи переможуть. Та й що спільного між нами і ними? Мова? Світогляд? Родинні звязки? Духовне виховання?

Сьогодні був у супермаркеті - у них по телевізорі грала кацапська попса, лєпс чи що. Мабуть в Донецьку таке ж грає. От що у нас спільного.

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Давайте хоч ми вже не будемо нічого ділити. Таких, що бажають роздерти та поділити нашу землю і так вдосталь. На сьогодні маємо те, що маємо (с), давайте робити та думати щоб завтра було краще жити.

П.С. А колись Україна була від Сяну до Дону. Може в сусідів забрати своє більш правильно?  

Опубліковано
1 хвилина тому, romanc сказано:

Подпись на стелле "Луцк" на въезде с Подгайцев - "город национал-социалистов" кто написал?

Ну на заборі теж пишуть неприємні написи але ж забор не винен та й написи часто не відповідають дійсності. По справах варто дивитись а не по написах на загальнодоступних місцях.

Опубліковано
5 минут назад, romanc сказал:

Подпись на стелле "Луцк" на въезде с Подгайцев - "город национал-социалистов" кто написал?

Не я).

Опубліковано
21 хвилин тому, romanc сказано:

Так давайте разделим Украину, как она была всегда, между Россией, Польшей,Венгрией,Румынией,Словакией и татарами

Оце в тебе вата в голові!

Це  що ти бовкнув - як в муку перднув.

Україну ЗАВЖДИ хотіли розділити.  Якщо ти один із тих ватніків які кричать, що це малоросія - то тобі тут не місце!

7 хвилин тому, romanc сказано:

На себе натякаєш?

Опубліковано

Явно москалі, або їх адепти.

Опубліковано

Я написал, что это сарказм, в ответ, на то, что надо отказаться от русскоязычной части Украины.

Надпись очень давно, на видном месте, политического толка...

Опубліковано

Я написал, что это сарказм, в ответ, на то, что надо отказаться от русскоязычной части Украины.

Це ти сам собі придумав. Немає там сарказму.І нема "рускоязичной частини України". 

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...